Aynı bizim sistemde bu bir defa napıyosun o da demiş olmak için bence akşam da bişey lazım mı hiç tatmin edici değilGun icinde whatsapp = ne yapiyorsun ,nerdesin
Aksam ustu tel = bi sey lazim mi ?
Ben sıkılmam kiKeske benim esimde oyle olsa bende 4 aylk evliyim ama esim surekli arar nerdesin naptn diye halbuki calismiyorum bile bence kiymetini bil en azindan sıkmıyo seni...
Aynı bizim sistemde bu bir defa napıyosun o da demiş olmak için bence akşam da bişey lazım mı hiç tatmin edici değil
3 senelik evliyim. Gunde bir veya iki kere konusuruz. O uyandirmak icin arar:)) Birde eve gelirken ihtiyac bir sey var mi diye arar. Ben isim dustukce ararim. Aradigimi bulamadigimda, param olmadiginda vs:)))Kızlar iyi geceler, ben 7 aylık evliyim eşimle aşık olarak evlendik birbirimizi seviyoruz ama eşim beni sevgiliyken nişanlıyken sürekli arayıp sorarken evlendikten sonra aramamaya başladı. yani gün içinde sadece 1-2 defa mesajlaşıyoruz.ben ne yaptığımı hep haber verirm evden çıktım şurdayım vb. o ise ben sorduğumda napıyosun dediğimde söyler.bana haber vermez.Bu konuyu bikaç defa sorun ettim başkalarıyla kıyasladım sinirlendi ben içimden gelmeden mecburmuş gibi bişey yapmam dedi.bi cafede oturup arkadaşlarla takılcak olsam haber veririm, bilmen gereken bişey olursa veririrm, ama çalışıyorum ordan oraya koşturuyorum diyo ama evlenmeden önce hep haber verirdi artık işleri yoğunlaşmış akşam zaten görüşüp konuşcakmışız gerek yokmuş öyle sürekli gün içinde mesaja aramaya.bende istiyorum ki hayatım nasılsın desin bikaç defa beni arasın telefonum çalsın ama zorla olmuyo işte.O böyle olunca bende aramaya yazmaya çekinir oldum halbuki çekindiğim insan kocam yani.Siz eşlernizle ne sıklıkla konuşuyosunuz?
Kızlar iyi geceler, ben 7 aylık evliyim eşimle aşık olarak evlendik birbirimizi seviyoruz ama eşim beni sevgiliyken nişanlıyken sürekli arayıp sorarken evlendikten sonra aramamaya başladı. yani gün içinde sadece 1-2 defa mesajlaşıyoruz.ben ne yaptığımı hep haber verirm evden çıktım şurdayım vb. o ise ben sorduğumda napıyosun dediğimde söyler.bana haber vermez.Bu konuyu bikaç defa sorun ettim başkalarıyla kıyasladım sinirlendi ben içimden gelmeden mecburmuş gibi bişey yapmam dedi.bi cafede oturup arkadaşlarla takılcak olsam haber veririm, bilmen gereken bişey olursa veririrm, ama çalışıyorum ordan oraya koşturuyorum diyo ama evlenmeden önce hep haber verirdi artık işleri yoğunlaşmış akşam zaten görüşüp konuşcakmışız gerek yokmuş öyle sürekli gün içinde mesaja aramaya.bende istiyorum ki hayatım nasılsın desin bikaç defa beni arasın telefonum çalsın ama zorla olmuyo işte.O böyle olunca bende aramaya yazmaya çekinir oldum halbuki çekindiğim insan kocam yani.Siz eşlernizle ne sıklıkla konuşuyosunuz?
Haklısınız herkesin şartları ayrı tabi kimisi sesini duymadan duramaz kimisi akşama kadar konuşmasa normal gelir.çok takmamaya çalışıyorum bende ama yanımda arkadaşlarımın sevgilileri eşleri sürekli aradığında kıyaslıyorum ister istemezİlgi istemenizi anlayabiliyorum ama adam zaten gün içinde mutlaka yüzünüzü görüyor aynı evde yaşıyorsunuz :)
Eşi asker olanlar var mesela göreve gidenler. Daha geçenlerde görmüştüm burda konuyu bir kaç gündür haber alamıyordu eşinden.
Yani şimdi burda aaa o nasıl evlilik biz gün içinde 70 milyon kez konusuruz konuşmadan duramayız diyenler olursa bu kendinizi daha kötü hissetmenize sebep olacak.
Şimdiden uyarayım dedim.
Herkesin şartları farklı kıyaslamayın kendinizi kimseyle
Benim öyle bi şansım yok malesef bu kuralı baştan koydu attığın her adımı haber verceksin küs bile olsak diyeBen ararım o pek aramaz onda da 2 dk anca hemen kapatıyorum der. Umursamamaya başladım. Yaptığımı da haber vermiyorum. Öyle olunca arada napıyorsun diye arıyor. Sen de dene bi bakalim haber verme. Merak edecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?