Ne kadar güzel maşallah allah bozmasın.ben 7 aylığım 8-10 defa görüşsek şok geçiririm heralde7 yıllık evliyim gün içinde bazen 2 3 bazen 8 10 defa görüştüğümüz olur. Muhabbetimiz de iyidir. Ama son zamanlarda gelir dizime yatar uyur. Muhabbet hoşgeldin nasılsın.. Sonra oğlumuzdan varsa başka güncel mevzularımızdan konuşuruz. Yoksa 10 15 dakika muhabbet sonra hemen yatar uyur. E çok çalışıyo çok yoruluyo napsın adam. Açığı o yüzden telde kapatıyoruz biz galiba yazarken farkettim
Darlamıyorum zaten artık bikaç defa darladım hiçbi işe yaramadı eşim asla içinden gelmeden ne beni arar ne yazar o yüzden akışına bıraktım içinden gelen 1 defayla yetiniyorumBelki bikac kez gorusuruz. Cogunlukla molaya ciktiginda arar sadece. Hic yazmadigimizda olur. İşyerindeki adam neyi haber verecek? Suan şu işi yapiyorum, şuan bu işi yapiyorum diye durup durup yazsin mi? Bu kadarda insan darlanmaz ki. Haber verince noluyor?
ama dedim ya çok çalışıyo. Eğer akşam eve gelcekse 3 4 görüşürüz ama çok geç gelicekse veya 3 4 gün gelemiyosa günde 10u bile geçiyo.Ne kadar güzel maşallah allah bozmasın.ben 7 aylığım 8-10 defa görüşsek şok geçiririm heralde
benım daha vahım...sadece bırsey lazımmı:)))Gun icinde whatsapp = ne yapiyorsun ,nerdesin
Aksam ustu tel = bi sey lazim mi ?
O attığı her adımı haber vermiyorsa senin vermen haksızlık diye düşünüyorum. Ama tabiki hayat senin karar seniBenim öyle bi şansım yok malesef bu kuralı baştan koydu attığın her adımı haber verceksin küs bile olsak diye
Dr Zafer akıncı nın bi konuşması vardı. O nişanlılık dönemi ama simdi evlisin ve hergun görüyor demişti..bu arada aynı sayılırız bende 8 aylik evliyim nisanliyken sevgiliyken hergun foto gönderen sarkilar gonderen hatta 1 saat mesajina cevap vermedim diye beni paralamıştı. O adam gitti evlendigmiz gun baska adam geldi sanki.ama zamanla alıştım galibaKızlar iyi geceler, ben 7 aylık evliyim eşimle aşık olarak evlendik birbirimizi seviyoruz ama eşim beni sevgiliyken nişanlıyken sürekli arayıp sorarken evlendikten sonra aramamaya başladı. yani gün içinde sadece 1-2 defa mesajlaşıyoruz.ben ne yaptığımı hep haber verirm evden çıktım şurdayım vb. o ise ben sorduğumda napıyosun dediğimde söyler.bana haber vermez.Bu konuyu bikaç defa sorun ettim başkalarıyla kıyasladım sinirlendi ben içimden gelmeden mecburmuş gibi bişey yapmam dedi.bi cafede oturup arkadaşlarla takılcak olsam haber veririm, bilmen gereken bişey olursa veririrm, ama çalışıyorum ordan oraya koşturuyorum diyo ama evlenmeden önce hep haber verirdi artık işleri yoğunlaşmış akşam zaten görüşüp konuşcakmışız gerek yokmuş öyle sürekli gün içinde mesaja aramaya.bende istiyorum ki hayatım nasılsın desin bikaç defa beni arasın telefonum çalsın ama zorla olmuyo işte.O böyle olunca bende aramaya yazmaya çekinir oldum halbuki çekindiğim insan kocam yani.Siz eşlernizle ne sıklıkla konuşuyosunuz?
Biz ikimiz de çalışıyoruz akşamdan bi gerginlik varsa gün içinde laf sokabilmek için sık ararım eşimiKızlar iyi geceler, ben 7 aylık evliyim eşimle aşık olarak evlendik birbirimizi seviyoruz ama eşim beni sevgiliyken nişanlıyken sürekli arayıp sorarken evlendikten sonra aramamaya başladı. yani gün içinde sadece 1-2 defa mesajlaşıyoruz.ben ne yaptığımı hep haber verirm evden çıktım şurdayım vb. o ise ben sorduğumda napıyosun dediğimde söyler.bana haber vermez.Bu konuyu bikaç defa sorun ettim başkalarıyla kıyasladım sinirlendi ben içimden gelmeden mecburmuş gibi bişey yapmam dedi.bi cafede oturup arkadaşlarla takılcak olsam haber veririm, bilmen gereken bişey olursa veririrm, ama çalışıyorum ordan oraya koşturuyorum diyo ama evlenmeden önce hep haber verirdi artık işleri yoğunlaşmış akşam zaten görüşüp konuşcakmışız gerek yokmuş öyle sürekli gün içinde mesaja aramaya.bende istiyorum ki hayatım nasılsın desin bikaç defa beni arasın telefonum çalsın ama zorla olmuyo işte.O böyle olunca bende aramaya yazmaya çekinir oldum halbuki çekindiğim insan kocam yani.Siz eşlernizle ne sıklıkla konuşuyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?