Gün içinde eşle haberleşme

Ne kadar güzel maşallah allah bozmasın.ben 7 aylığım 8-10 defa görüşsek şok geçiririm heralde

Darlamıyorum zaten artık bikaç defa darladım hiçbi işe yaramadı eşim asla içinden gelmeden ne beni arar ne yazar o yüzden akışına bıraktım içinden gelen 1 defayla yetiniyorum

Evliligin ilk zamanlari insan daha cok beklenti icinde oluyor tabi. Ben de beklerdim de bazen gorev falan oluyor bir gidiyorlar 2 gun diye 10 gu 20 gun adam piyasada yok :) eve sag saglim gelsin diye yolunu gozluyorsun.
Esimle kiyas yapmayalim o yüzden. Ama benim babam gelmis 60 yasina hala annemi her gun ekmek alimacagini bildigi halde arar ne lazim diye, ben hep yalniz yemek yedigim icin bu bile bana romantik geliyor iste :) :)

Ne kadar güzel maşallah allah bozmasın.ben 7 aylığım 8-10 defa görüşsek şok geçiririm heralde
ama dedim ya çok çalışıyo. Eğer akşam eve gelcekse 3 4 görüşürüz ama çok geç gelicekse veya 3 4 gün gelemiyosa günde 10u bile geçiyo.

Geliş gidişi standart olsa o derece görüşmeyiz bizde. Herkesin durumu farklı.. Arada özlem olmasa boğulurdum o kadar muabbete :))

canım kendini baskasıyla kıyaslama...evlılık bir yarıs yada kıyas degil...kımı adam bes arar kımısı yedı arar...ınan ben okadar eşim arasa sıkılırım bunalırım...zaten cok sevmıyorum tlf konusmayı...ynı herkesın yapısına gore degişir...o yuzden takılma sorunda etme.cok araması cok sevıyor anlamına gelmez aramamasıda sevmıyor anlamına gelmez...baska sorun yoksa bu dert degil...konusarak halledebılırısnız.

Esin seni arasa ee ne yapiosun calisiyorum ee sen ne yapiyorsun yemek bulasik filan ee sonrasi peki?

Acikcasi cocuklarla ilgili bir durum soz konusu degilse yada esim bosluk bulmus makara yapmak icin web uzerinden ev kamerasina baglanip sakalasmiyorsa bizimle ne ben onu ne o beni aramayiz ne konusayim ayoll adamin isi hakkinda aaa

Genellikle sevgililik nişanlılığa benzemez nişanlılıkta evliliğe benzemez diyor herkes.
Gerçekten hepsi başka bir boyut.

Sizinki bana çok normal geldi, akşam bol bol görüşülüp konuşulur zaten. Bende bu durumu sorun etmeyen taraf olurum galiba.

Dr Zafer akıncı nın bi konuşması vardı. O nişanlılık dönemi ama simdi evlisin ve hergun görüyor demişti..bu arada aynı sayılırız bende 8 aylik evliyim nisanliyken sevgiliyken hergun foto gönderen sarkilar gonderen hatta 1 saat mesajina cevap vermedim diye beni paralamıştı. O adam gitti evlendigmiz gun baska adam geldi sanki.ama zamanla alıştım galiba mecburrrr

5 yıllık evlilik sonrası muhabbetimiz:
Çocuklar nasıl?
Gece rahat uyudular mı?
Yemek yediler mi?
Kaka yaptılar mı?
Hadi iyi günler.

Not:Geçici süreliğine ayrı yaşıyoruz.

Geçen eşim bana gün içinde yazmıyorsun diye icerlemisti. Altı yıllık evliyiz. Sevgiliyken çok mesajlasir saatlerce telefonda konuşurduk. Şimdi gün içinde arama azalıyor ister istemez. "Gerçek dünyaya hoş geldiniz" akşam eve geliyor zaten öyle özlem de olmuyor.

Gun icinde birbirimizden haberdar olacak kadar konusuruz. Ne yedin, is nasil gidiyo, bi dedikodu var mi falan felan. Evde olunca naber nasilsin muhabeti, sonrasinda bi film, dizi, falan. Farkli saatlerde calisip uyudugumuzdan, bizde durum biraz daha ilginc yasaniyo aksam 5te bana gunaydin mesaji atiyo mesela

esim normalde telefonla konusmayi hic sevmezken ilk görüşmemizin ardindan aradiginda sabaha kadar 5 saatten fazla konuşmuştuk.simdi 8 yillik evliyiz cocugumuz hastaysa gun icinde beni arar haber almak icin evim ise yakin sık gidip geliyorum. onun dışında carsida halledilecek bir is varsa o konuda görüşürüz nadiren ben napiyosun diye ararim o da cok yogun calisir,oylesine aramaz illa ki bi sebebi vardir. siz evde olunca zaman sanki gecmiyor gibi gelebilir bana oyle gelirdi zamaninda. ama calisirken zaman oyle hızlı geciyor ki anlamiyor insan. bir de malum ne anlatsin bir sure sonra kesilir muhabbet. evde muhabbet sohbetiniz iyiyse isteyken görüşmelerinizi dert etmeyin.saglik olsun huzur olsun,herkes mutlu olsun.

Gün içinde sık sık eşi tarafından arananlar daha özgür olmak ister. Aranmayanlar ise biraz daha ilgi görmek. Sanırım herkesin evlilikten beklentisi başka

Ben 3 senelik evliyim . Calisirken esim ise birakir ordan isine giderdi birakmasinin ardindan arardi bsyin eksikmi laxim mi mola cikardik arasirdik konusurduk simdi hamileyim ve evdeyim yine arar haber verir sorar gelir gider bn cok cekmedim bu sikintilari buda aramizdaki yas farkindan dolayi galiba evli oldugumuz halde en kisa konusmamiz 20 dk suruyo sakalasmalar kahkalar dedikodular ne biliyim gun icinde disarda bulusmalar bile oluyo nerdeysem yanima gelir sabahlari gunaydin mesajlari atar ama arada anlasamadigimiz konular oluyo olmuyo degil

Sabah yolcu ederim sonra ise geldim diye ya o msj atar ya ben yazarm gittin mi diye. Ogleye dogru arar napiyosn diye. Oglen ben ararm yemek yedin mi diye. Ogleden sonra yogun olmazsa o arar napiyosn diye. Akşam uzeri kac ekmek filan diye arar gelirken. Bukadar :)

Biz ikimiz de çalışıyoruz akşamdan bi gerginlik varsa gün içinde laf sokabilmek için sık ararım eşimi onun dışında önemli bi durum olmadıkça sık konuşmayız,bi iki defa üçer dörder dakikalık konuşmalar olur akşam eve beraber döneriz zaten,ama nerdeyse her akşam uzun kahve sohbetlerimiz olur bizim,muhabbet edip dertleşebildiğimiz için heralde gün içinde ilgisizmiş gibi hissetmiyorum gün içinde hep birileri oluyor etrafımızda ciddi bişe konuşulmuyor ya da cilve yapılamıyor zaten

Ben hiç aramam gerekmedikce,eşimde akşam arar bisey lazım mı diye... Yeterli zaten akşam beraberiz gündüz araması çok elzem değil... Arada bir arar onda da iki dk konuşur kapatırız. Sevgiliyken ,nisanliykenle kıyaslanamaz evlilik... Boşver in takilmayin...

Nişanlıyken biz de daha çok konuşurduk ama evlenince zaten akşama bir araya gekiyoruz açıkçası o yüzden konuşmaya fazla ihtiyaç duymuyoruz. 1 veya 2 defa arar eşim. Bazen yoğun olur hiç atamadığı olur. Fazla mesajlaşma olmaz. Ben birşey diyeceksem mesaj atarım genelde. O müsaito olunca dönüş yapar. Ya da gelirken şunu al bunu al derim :)
Canını sıkma hiç. Zamanla alışırsın sen de. Üzülecek birşey yok bunda. Hatta bana sorarsan normal olan bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…