- 25 Aralık 2016
- 57
- 11
- 3
- 32
- Konu Sahibi gulciceklimm
Yardim edermisiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlattıklarına bakılırsa evet arkadaşının payı var , ama anlamadığım arkadaşın zaten orda çalışıyormuş neden işten ayrıldı? Ve patron sana son günün dediğinde sen "sebep?" diye sormadın mı? Kaçak mı çalılıyordun nasıl bu kadar kolay atabildi seni işten?
Ergenlikle ne alakasi var, 93 doğumluyum ayrica..Shok'a kadar okudum. Okuduğum kadarıyla yorumum :Ergenlikte olur böyle şeyler.
Annesi kızım da benimle çalışsın durumumuz kötü falan diye kendini acındırmış muhtemelen o konuşmayı duyduğunuza göre. Patron da ona acıyıp anne kızı beraber çalıştırma kararı almış. O çalışma departmanı için de (ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum) 2 kişilik kontenjanı varsa sizi işten çıkarmış. Sizi kovduğu için tazminatınızı almanız gerek, onun peşini bırakmayın.
Arkadaş da sinsi bir arkadaş sanırım, cami muhabbetini pek anlayamadığımdan yorum yapamıyorum.
Kac senelik arkadasin?
Hemen 7/24 hazir bi arkdas olmak icin kizi iyce taniyor bilmen gerekir seneler boyu.
Yok eger daha 2 gunluk arkdaslik icin hemen 7/24 luk hazirim diyosan orda sorun sendedir.
Herkese cok iyi niyetlisindir belkide.
Snra ensene vurur boyle ekmegini elinden alirlar.
Insan inanmak istemiyor, sonucta arkadastik diyorsun.. kafam cok karisikk...Uzak dur bence..
Tazminati bi tarafa biraktim fakat aklim ermiyor bi tarafim evet onlarin bi parmagi var diger taraf ise, emin olamiyorum.. cunku neticede bi arkadaslik vardi yani değer veriyordum ona..
Cami konusu bende anliyamadim, dedim ya aniden alakasiz bi konuydu..
Iletişimi kestim mesela böyle bi konuda vardi, binarkadas nisanlanmis, hemen o cocugu aramaya baslamis facete resmini görmek için sonra diyorki, bana niye böyle erkek denk gelmiyor, kiz cirkin oğlan cok tatli" gibi cumleler kuruyor..Bence sizin ona değer verdiğiniz kadar o size vermiyor, sırf iş için değil konuşma tarzı falan da bana onu hissettirdi. Bundan ders alın, o kızla iletişiminizi kesin ve bundan sonraki arkadaşlık ilişkilerinizi iyi ayarlamaya çalışın. Herkese hemen güvenmeyin, ölçün tartın.
Cami konusmasini ve arkadda hep erkekler olmasini hic anlamlandiramadim ama is konusunda haklisin bence.. annesinin parmagi olabilir. Temkinli ol uzak dur o kizdan
Merhaba cnm,
Taniyordum eskiden beri ama ozamanlar iyi ve sammi degildik son 2 sene sammimi olduk.. Ama ben birine deger verince olumsuzluklari zor goruyorum, ama simdi kustuk ve suan saglikli dusunmeye basliyorum ama isin icinde cikamiyorum.. korkuyorum acaba gunahlarimi aliyorum..
kimsenin vebalini uzerime almak istemem.. cunku kus kalmayi pek beceremiyorum.. ama busefer 2 ay gibi kusuz
Vebal almaktan korkuyosan kimseye bu konu hakkinda bisey deme 100% emin degilsin sonucta.
Ama arkdasliklarini kimle kurdugun sana kalmis, eger pek guvenmiyosan uzak durursun. Kus diyede adlandirma, mesafeni koruyosun diyelim.
Kus diyince kotu biseymis gibi hissediyosun sanirim.