Günaydın yazmak çok mu zor...

Bence haklisiniz biz gün icin de pek konuşmayız günaydin iyi geceler mesajları bence önemlidir. Unutmuş olabilir sorun etmem ama instagrama story atarken cuma mesajı paylaşırken unutmamış

Kızlar merhaba, erkek arkadaşım bugün 8de gitmiş işe. Whatsappta cuma mesajları paylaşılmış durum olarak, ınstagramda story atılmış ama bir günaydın mesajı dahi yok. O kadar sinirlerim bozuldu ki. Aradım direk söyledim hepsi yapılmış hiç mi aklına gelmedi dedim bir şeyler dedi ama inanın hatırlamıyorum. Günaydın yazmak ne kadar zor olabilir ki...

Hiç takılmam öyle şeylere, günaydın demediyse siz deseydiniz

Kızlar merhaba, erkek arkadaşım bugün 8de gitmiş işe. Whatsappta cuma mesajları paylaşılmış durum olarak, ınstagramda story atılmış ama bir günaydın mesajı dahi yok. O kadar sinirlerim bozuldu ki. Aradım direk söyledim hepsi yapılmış hiç mi aklına gelmedi dedim bir şeyler dedi ama inanın hatırlamıyorum. Günaydın yazmak ne kadar zor olabilir ki...
Tek ona mı gunaymis? Sen yazsaydın.

Günaydın yazmak çok zor değilmiş ki bu güne kadar yazmış adam.

Bir kere yazmadı diye gereksiz sitemkarsınız. Belki aklında başka şeyler vardı, belki cuma mesajlarına odaklanmıştı hakkaten. :olamaz:Hatta tutun ki size bir sebepten kızgın veya kırgındı.

Biraz salın ya ne kadar hassassınız dünya sizin etrafında dönmüyor.

Ya buna takılmak saçma ama şöyle de bi şey var, her zaman atıyorsa durduk yerde bir gün aniden mesaj atmamasına ben de şaşırırdım ortada kavga, kızgınlık falan yoksa. Yani, uyanmışsın bir whatsappa girmişssin günaydın demek çok zor olmasa gerek. Sitem edilecek bir şey değil bence...

Benimde hoşuma gitmeyen şeylerden bitanesidir. Alt tarafı 8 harf :işsiz:
Günaydın yazmak ilk uyandıgımda aklıma sen geliyorsun demektir..
Zaten günaydın yazmanın amacını bilmiyorsa, yazmak icin yazıyorlarsa sadece yazmamak da bi problem görmezler. Bizler kadar ince düsünmedikleride kesin.. anca kendimizi yıpratırız..

Zaten günaydın yazmanın amacını bilmiyorsa, yazmak icin yazıyorlarsa sadece yazmamak da bi problem görmezler. Bizler kadar ince düsünmedikleride kesin.. anca kendimizi yıpratırız..
ama ilk siz uyandığınızda siz yazsanız olmaz mı? onun da hoşuna gider. İlk aklına gelen benim diye. Mutlu olur

Uyandığımda ilk aklıma gelen şey hiç bir zaman sevgilim ya da eşim olmadı. 😂

Siz de yazmadığınıza göre sizin de ilk aklınıza gelen olmuyor demek ki.

Uyandığımda ilk aklıma gelen şey hiç bir zaman sevgilim ya da eşim olmadı. 😂

Siz de yazmadığınıza göre sizin de ilk aklınıza gelen olmuyor demek ki.
Benim oluyor ne yalan söyleyim 👻
Önce kim uyanırsa o yazar diğeride uyandıgında yazar.. bunu bi sıraya koymadık yani sistematik birsey yok aslında gelisi güzel mantık aramaya çokta gerek yok:21:

Allah bu erkeklere sabır versin ya. Günaydın demedi diye olay çıkarmak nedir, üstelik nadiren olan biseymis. Resmen sorun arıyorsunuz.
Benim eşimde telefonda konuşma sıkıntısı oluyor işten dolayı ama mesaj atmada çok ta problemi yok . Ona bir şey soruyorum akşam eve gelince cevap veriyor . Mesela eve şu lazım alır misın diyorum eve gelince bakıyor mesaja . Hep değil ama çoğunlukla . Gerizekalı aptal bir arkadaşı var onunlada sürekli mesajlaşıyor . Iki mesajlaşmaya baktık bir gün o arkadaşına en çok mesaj atan kişi . Benim mesajlarıma bakincada hic birine cevap yok . Hangimize sabır dilersin :KK14: :kahve:

Back
X