Günaydın yazmak çok mu zor...

Arkadaşlar da değinmişler; bunu sanki adamın her gün yapması gereken bir görev gibi görürseniz ilişkide ayrılık kaçınılmaz. "Bana bugün niye günaydın demedin" diye kavga etmek yerine "Günaydın canım, sesin çıkmadı hayırdır" demek daha güzel. O demediyse siz deyin. İlişkide birbirinize üstünlük taslarsanız, özellikle "Ben yapıcam sen yapıcan" olaylarına girerseniz o ilişki yürümez.

Kızlar merhaba, erkek arkadaşım bugün 8de gitmiş işe. Whatsappta cuma mesajları paylaşılmış durum olarak, ınstagramda story atılmış ama bir günaydın mesajı dahi yok. O kadar sinirlerim bozuldu ki. Aradım direk söyledim hepsi yapılmış hiç mi aklına gelmedi dedim bir şeyler dedi ama inanın hatırlamıyorum. Günaydın yazmak ne kadar zor olabilir ki...
Benim çok önem verdiğim bir şey. Ben de olsam kırılırdım. Hep mi böyleydi?

Arkadaşlar da değinmişler; bunu sanki adamın her gün yapması gereken bir görev gibi görürseniz ilişkide ayrılık kaçınılmaz. "Bana bugün niye günaydın demedin" diye kavga etmek yerine "Günaydın canım, sesin çıkmadı hayırdır" demek daha güzel. O demediyse siz deyin. İlişkide birbirinize üstünlük taslarsanız, özellikle "Ben yapıcam sen yapıcan" olaylarına girerseniz o ilişki yürümez.
Kesinlikle çok güzel bir düşünce her yükü her adımı karşı tarafa atmak çok yanlış

Benim çok önem verdiğim bir şey. Ben de olsam kırılırdım. Hep mi böyleydi?

mesela neden kırılırsınız

yani adamın özel bir yükümlülüğü mü var o günaydın desin diye

bu arada sevgilimle günaydınlaşma zamanında telefon dahi yoktu da olsa idi o bana saat 8 de günaydın yazıyorsa ben saatimi 7.55 e kurar ondan önce kalkar ve günaydın yazardım

yani neden hep ondan bekleyeyim ki

bugün önce ben günaydın diyeyim diye çaba gösterirdim

ilişki karşılıklı neden karşıdan her gün bana günaydın demesini bekleyeyim ki

evliliklerde de kalkıp günaydın demeyip adamın uyanıp bize günaydın demesini mi bekleyeceğiz yatakta

mesela neden kırılırsınız

yani adamın özel bir yükümlülüğü mü var o günaydın desin diye

bu arada sevgilimle günaydınlaşma zamanında telefon dahi yoktu da olsa idi o bana saat 8 de günaydın yazıyorsa ben saatimi 7.55 e kurar ondan önce kalkar ve günaydın yazardım

yani neden hep ondan bekleyeyim ki

bugün önce ben günaydın diyeyim diye çaba gösterirdim

ilişki karşılıklı neden karşıdan her gün bana günaydın demesini bekleyeyim ki

evliliklerde de kalkıp günaydın demeyip adamın uyanıp bize günaydın demesini mi bekleyeceğiz yatakta
Aynı şehirde değiliz ve ilişkiyi yürütebilmek için iletişim halinde olmamız gerekiyor. Bu bizim için bir görev veya yükümlülük değil. En başından beri kim ilk önce uyanırsa günaydın yazar yıllardır bu böyle

[
Benim eşimde telefonda konuşma sıkıntısı oluyor işten dolayı ama mesaj atmada çok ta problemi yok . Ona bir şey soruyorum akşam eve gelince cevap veriyor . Mesela eve şu lazım alır misın diyorum eve gelince bakıyor mesaja . Hep değil ama çoğunlukla . Gerizekalı aptal bir arkadaşı var onunlada sürekli mesajlaşıyor . Iki mesajlaşmaya baktık bir gün o arkadaşına en çok mesaj atan kişi . Benim mesajlarıma bakincada hic birine cevap yok . Hangimize sabır dilersin :KK14: :kahve:
Konu sahibinin bahsettiği şey ile senin bahsettiğin şey aynı mi?

Aynı şehirde değiliz ve ilişkiyi yürütebilmek için iletişim halinde olmamız gerekiyor. Bu bizim için bir görev veya yükümlülük değil. En başından beri kim ilk önce uyanırsa günaydın yazar yıllardır bu böyle

Yazdığınızdan hep karşı taraftan beklediğinizi düşünmüştüm, zira siz de bu durumu sorun edeceğinizi yazmışsınız

Konu sahibi uyanmış, sevgilisinin günaydın yazmadığını görmüş, kendisi günaydın yazmak yerine adamın durumuna, storysine vs bakmış

kusuruma bakmayın

valla bazen değil sevgilime evdekilere bile günaydın demek bir yana surat asarak başlıyorum güne.
birinin sevgilisiyim diye de her gün günaydın-iyi geceler demek zorunda hissetmedim hiç kendimi. yeri geliyor akşam iş çıkışı yazıyorum ilk mesajı.
sevgilim bunun için laf etse ayrılırdım.
insanları darlamamak lazım.

Söyle birsey var: sizin buna size verdigi degeri baglamaniz yalnis bir bakis acisi. Heleki bunu görev gibi yapmak zorunda hissetse hem samimo olmaz, hem zamanla ona oldukca itici gelir. Insanlik hali diye birsey de var. Uyanir uyanmaz beni düsünsün diye birsey yok. Esim bana da normalde günaydin mesaji felan atar, ama yogun zamanlari yazmadigi olur. Adamin kafasi dolu. Yapacak birsey yok. Bazi seylerin dozunu iyi ayarlamak lazim

Son düzenleme:
Kızlar merhaba, erkek arkadaşım bugün 8de gitmiş işe. Whatsappta cuma mesajları paylaşılmış durum olarak, ınstagramda story atılmış ama bir günaydın mesajı dahi yok. O kadar sinirlerim bozuldu ki. Aradım direk söyledim hepsi yapılmış hiç mi aklına gelmedi dedim bir şeyler dedi ama inanın hatırlamıyorum. Günaydın yazmak ne kadar zor olabilir ki...
Takılma ya aman sende yarın yazma nolmuş yani

Bence haklısınız ılk uyanan günaydın yazar bu yazısız bir kuraldır :) uyanıp story koyup paylaşım yapıp size günaydın yazmaması çok kırıcı. Geçerli bir sebebi var mıydı bari:/

Bu kadar küçük seylere takilmakta ne bileyim ya... sizde onun soylediklerine kulak vermemissiniz odesmis oldunuz sahsen karsimdaki insan benim nedenlerimi duymuyorsa kendi kendini yesin umrumda olmaz ama az ötede ne yapacaksa yapsın.

Back
X