Günaydın yazmak çok mu zor...

Kızlar merhaba, erkek arkadaşım bugün 8de gitmiş işe. Whatsappta cuma mesajları paylaşılmış durum olarak, ınstagramda story atılmış ama bir günaydın mesajı dahi yok. O kadar sinirlerim bozuldu ki. Aradım direk söyledim hepsi yapılmış hiç mi aklına gelmedi dedim bir şeyler dedi ama inanın hatırlamıyorum. Günaydın yazmak ne kadar zor olabilir ki...
Siz yazmistinjz ama o cevap mı vermedi yani herşeyi yaptı ama size cevap vermedi mi? Yoksa sizin de günaydın dememeniz aynı durum olur

Günaydın veya iyi geceler konusunda beklenti duymanız çok normal bence. Herkes bu konuda istikrarlı değil yalnız. Kendi içinizde çok büyütmeyin, karşı tarafa görev hissi yüklemeyin. Yeri geliyor annemize demeyi unutuyoruz. Büyük anlamlar çıkarmayın. Elbette ki akla gelmek istemeniz doğal. O yazmazsa siz yazın günaydını, bunu mesele etmeyin.

Daha çok sorgulamanız gereken neden buna büyük anlam yüklüyorum sorusu. Bazı davranışların sevgi teminatı olduğunu düşünmeden bu sorunun cevabını bulursanız size faydası olur.

Aslinda ortada sadece degisik bir beklenti var.
Evet öyle
Beklentiler yorar üzer
Hayati bazen akisinda yasamak lazim
Konu sahibesi adama gunaydin demek yerine neden gunaydin yazmadın demek icin ariyor
Kendi huzurunu kendi kaciriyor iste...

Ya neden doya doya keyfini cikarip yasamak varken su iliskiyi, neden kurallar kaidelere takilirsiniz ki? Ne var yani bir kez de ilk gunaydini sen yazsan. Adam belki de bu sefer de o yazsin bakalim yazacak mi diye dusundu. Simdi trip atinca ikinizin de gonlu kirilmadi mi? Story atmis ama sana gunaydin yazmamis diye hemen unutuldum mu sandin. Dert yok da kendinize dert mi ariyorsunuz? Kalplerinizi kirmayin. Boyle ufak tefek seyler birikip birikip sonunda tamir edilemez duruma geliyor, bir anda sogudum senden bile denilebiliyor. Gonlunuzce sevin, hayatin tadini cikarin. Kirmadan dokmeden.....

Kızlar merhaba, erkek arkadaşım bugün 8de gitmiş işe. Whatsappta cuma mesajları paylaşılmış durum olarak, ınstagramda story atılmış ama bir günaydın mesajı dahi yok. O kadar sinirlerim bozuldu ki. Aradım direk söyledim hepsi yapılmış hiç mi aklına gelmedi dedim bir şeyler dedi ama inanın hatırlamıyorum. Günaydın yazmak ne kadar zor olabilir ki...
derhal boşan

Back
X