Günde 73737272 kere üst değişmekten yıldım

Haklisiniz..çok.zor.annelik.kollarindan sızması benimde dayanamadigim. Biseydi..üstünü değiştirmenin yanında birde o kollari yıkamada var

bebegim cok yemek yiyor herseyi yiyor,bebegi yemeyen,bi lokma yedirmek icin sinir harbi geçiren dualar eden gunden bin ceşit yemek yapan sirf yesin diye annelere nispet konusu.
derde gel
Bir anne olarak annelere nispet yapmak neden isteyeyim kilosu da yok bu yemeye rağmen belirteyim kişi nasılsa karşısındakini de öyle görürmüş siz bircok seyi nispet yapmak amaçlı paylasıyorsunuz demek ki insanlarla. Fesatlıgınızla mutluluklar 🤗ben halı silmeye gidiyorum 👌

Bir anne olarak annelere nispet yapmak neden isteyeyim kilosu da yok bu yemeye rağmen belirteyim kişi nasılsa karşısındakini de öyle görürmüş siz bircok seyi nispet yapmak amaçlı paylasıyorsunuz demek ki insanlarla. Fesatlıgınızla mutluluklar 🤗ben halı silmeye gidiyorum 👌
benim kizim yiyor hic oyle derdim olmadi sukur.
empati yapabiliyorum şukur.

Tamam kirlenen ellerini silin, yemek bulasmis olan ustbasini da silin. Ama illa neden degistirme geregi duyuyorsunuz ki? Varsin, iyice kirlenene dek lekeli gezsin. Sizdekini biraz fazla takintili buluyorum. Bebeginizin tadini cikarmak varken, kendinizi bu gereksiz abartili titizlikten kurtarin. Reklam gibi olacak ama kirlenmek guzeldir
Elimde değil ama daha rahat olmayı denicem haklısınız 👍

Reklamlarda ki tertemiz bı ev ve pırıl pırıl cocuk...
Gerçek hayat böyle bişey değil bosverin ev kirli olsun bebeğin kıyafetleri kirli olsun ama siz ve bebeğiniz mutlu olun gerisi harbiden önemli degil
Evi kirli dağınık görünce psikolojim bozuluyor psikolojim bozulmasın diye hep toplamaya çalışıyorum ve yorgun biri olarak geziyorum hep

bebegim cok yemek yiyor herseyi yiyor,bebegi yemeyen,bi lokma yedirmek icin sinir harbi geçiren dualar eden gunden bin ceşit yemek yapan sirf yesin diye annelere nispet konusu.
derde gel
benim kizim yiyor hic oyle derdim olmadi sukur.
empati yapabiliyorum şukur.
Son mesajınıza bakarak o zaman neden ilk mesajı yazdınız cok Tuhafsınız gerçekten herkesin çok büyük dertleri mi olmak zorunda bu da bir dert konu sahibine göre deneyimli annelerden bilgi almak istemiş. Çok normal değil mi?

Cocugunuz cok tatlı masallah ay .
Mama mama diye dolanıyormuş bir de ne guzel iştahlı bence şanslı bir annesiniz. Daha benimki dogmadi tecrubem yok ama mama sandalyesinin altina bi sofra bezi serin ustunude surekli yikancak simdilik napalim🤠🤠🤠
Onuda yapıyorum canım ama hep yapamıyorum o yüzden pisleniyor. Babasıda rahat oldugu İcin cocugu rahat büyütmek istiyor bırak pislensin diyor. Bu arada rabbim kolay dogum nasip etsin sağlıcakla kucağına alırsın insallah 😍😍

Basak burcuyum diyim sen anla fazla da alakasız yere cekme konuyu kibledim seni kalbi kötü insan. Empati yapabilmen imkansız sen cok rahatsın belli ki
Son mesajınıza bakarak o zaman neden ilk mesajı yazdınız cok Tuhafsınız gerçekten herkesin çok büyük dertleri mi olmak zorunda bu da bir dert konu sahibine göre deneyimli annelerden bilgi almak istemiş. Çok normal değil mi?
Kizim bi donem (2 yas baslarinda) artik nazardanmi sendromdanmi hic bisey yemez oldu.deliriyodum resmen.
anlatilmaz yasanir.
en bayildigi yemeklere elini surmez oldu.gece gunduz yemek yapardim sunumu yer bunumu yer diye.
elinde bisey eksik oayan kisi gitti baskasi geldi..elini hicbiseye surmez oldu.
ve aylar surdu bu surec.
o yuzden sinir oluyorum bebegim yedide ortalik kirlendi derdine.
bu dert degil ya.
bebek yesin anne mutlu olsun.
hala daha oyle.
sukur o gunleri atlattik.
calisan bi anne olarak bigun olsun bebegim yiyor diye orgalik kirlendi derdine hic girmedim.
yani buraya konu acacak kadar dertmi.ediyor sizce konu sahibi

Böylelerini görmezden gelmek her zaman iyidir kendilerini nimetten sayması bunlar kaostan kavgadan hoşlanır canım

Bir tanıdığım da sizin gibi düzen temizlik seven bir başak. Dünya tatlısı çocukları var. Çocuklar nefes alabilmek için bizim eve sığınıyorlar resmen. Yapmayınız bu kadar. Kirlenir olur o kadar. Baskıcı bir psikolojiyle büyümesin çocuklar.

Kizim bi donem (2 yas baslarinda) artik nazardanmi sendromdanmi hic bisey yemez oldu.deliriyodum resmen.
anlatilmaz yasanir.
en bayildigi yemeklere elini surmez oldu.gece gunduz yemek yapardim sunumu yer bunumu yer diye.
elinde bisey eksik oayan kisi gitti baskasi geldi..elini hicbiseye surmez oldu.
ve aylar surdu bu surec.
o yuzden sinir oluyorum bebegim yedide ortalik kirlendi derdine.
bu dert degil ya.
bebek yesin anne mutlu olsun.
hala daha oyle.
sukur o gunleri atlattik.
calisan bi anne olarak bigun olsun bebegim yiyor diye orgalik kirlendi derdine hic girmedim.
yani buraya konu acacak kadar dertmi.ediyor sizce konu sahibi
Yani kimine göre dert olan başka birine göre olmayabilir. Bakın sizinde yememiş bir süre aslında anne olarak anlamanızı beklerdim sadece. Bir de titiz bir insan olabilir bebekle herseye yetişmek zor sizde biliyorsunuz ki o yüzden ufakta olsa bu da bir dert. Burda kınamıyoruz ki ya da dert yarıştırmıyoruz problem çözmeye odaklansak daha güzel olur🌼

Oğlum sizin yaşlarınızdayken ben her yemek sonrası banyo yaptırıyordum. Niye çünkü blw yapıyordum 🤔 mama sanfalyesini halı olmayan bi yere koyup altına sofra bezi seriyordum ne atsa dökülse onun içine düşüyordu. Çok döndüğünde altına geçse de halı olmadığı için dert değildi ıslak mendille silsem yetiyordu. Ama ben onun o halinden keyif aldığım için çorba kasesisni kafasına geçirmesine falan müsade edip keyifle onu izlerdim sonra da fotolar çekerdim. Hepsini çıkarttırdım oğlum 4 yaşına girecek her baktığımızda güleriz. Büyüynce daha çok güleceğiz eminim. Mama sanfalyesinde soyar doğğru banyoya götürürdüm.

Onuda yapıyorum canım ama hep yapamıyorum o yüzden pisleniyor. Babasıda rahat oldugu İcin cocugu rahat büyütmek istiyor bırak pislensin diyor. Bu arada rabbim kolay dogum nasip etsin sağlıcakla kucağına alırsın insallah 😍😍
Amin insallah cok teşekkür ederim.🤩 Allah razı olsun. Bende rahatimdir ama kocam aksine titizdir bakalim nolcak bizde😁

Back
X