Günde 73737272 kere üst değişmekten yıldım

Biraz psikolojik galiba.. Bende de oluyo bazen.. bırak kirlensin ben basedemedim için saldım.. haftada iki banyo yaptıriyom banyodan banyoya degistiriyom.. çok kirli değilse mesela bezden kıyafete geçmişse isedigi sıçtıgi yada kustuysa mecbur degistiriyom. onun dışında yemek içecek meyve lekesi varsa islak mendille silip bırakıyorum ustunde

hicbisey yemeyen ama her yiyecegi doke saca etrafa sure sure tadina baksa kar dedigim 27 aylik bir oglum var, uzerini degistirmeyi artik biraktim kirli pisli geziyor cunku kiyafet yetismiyor zaten her kirlendiginde degisirsem.

ne mutlu yiyormus cocugunuz hemde mama sandalyesinde. ne kadar sansli oldugunuzu sakin aklinizdan cikartmayin. sabahtan aksama kdar mutfaktan cikamadigim halde agzina bir lokma sokamadigim, mandalina portakal elma muz gibi ivir zivirlari koltuklardan sildigim ve butun gun yemegi reddettigi halde acliktan mizir mizir mizirdanan ogluma ragmen ben bu kadar yilmadim yani
Biz de aynı durumdayız kızım 25 aylık. Her şeye itiraz döküp saçıyor ağzına bir lokma koyduğu yok. Keşke yese de her yeri batırsa diyorum.

Valla benim kız yemediği halde batiriyo hem üstünü hem yerleri. Keşke yese de batırsa razıyım 😂 şükür edin lütfen ve bizim bebelere de dua edin istahlari açılsın :dua:

Back
X