Benim hayatimda ki en büyük eksik hakaret etmek zaten. Çünkü masa başı çalışıyorum her gün sabah saat 8.30 ile 17.30 arasi oturarak geçiyor.130 dan sonra devlet mide ameliyatı yapıyor ücretsiz ama inanın ablam yaptırdı aynı kilosuna geri döndü hatta kendını ikiye böldürdü 45 dikiş yedi yağ aldırdı falan ama nafile aynı döndü geriye bogazı tutmak gerek .
Sonra ablam işe girdi hareketli akşama kadar 3 katlı bir büroda çay kahve Temızlık işine bakıyor suan benden daha zayıf hemde vücudu toplanarak kilo verdi sebebi merdıvenler çünkü kasları da çalışıyor akşama kadar üstüne de sıkı bir kalça yaptıben 60 oda 115 di siz düşünün .
İşe yürüyerek gidip gelme şansınız var mı varsa degerlendırın . Akşamlar uzuyor bi spor salonuna yazılıp iş çıkışı havuzu değerlendırebılırsıınız tüm kaslarınız hareket ederBenim hayatimda ki en büyük eksik hakaret etmek zaten. Çünkü masa başı çalışıyorum her gün sabah saat 8.30 ile 17.30 arasi oturarak geçiyor.
Akşamları sporu biraz daha hayatıma almam lazim. Onu planlayacağım.İşe yürüyerek gidip gelme şansınız var mı varsa degerlendırın . Akşamlar uzuyor bi spor salonuna yazılıp iş çıkışı havuzu değerlendırebılırsıınız tüm kaslarınız hareket eder
Teşekkür ederim.Emin olmamakla birlikte
1.2. Bucuk 3 litre su icebilirseniz daha iyi olur
Kilo oranina gore bu sekilde veriyorlar genellikle
2. Cok cigneyerek ve yavas yemek yeyin.en gec 5 de yemek yemeyi birakin.
3. Tek oglen yemegi yerine kahvaltinizi yapip aksam yemeyin.5 te ara ogun yiyebilirsiniz.
4.kahvalti da yumurtanin yaninda yesillik 1 dilim tam bugday ekmegi yeyin. Bunu butun yakinlarima verdi diyetisten.
5. Oglende salatanız kesin olsun.
6.yesil cay gibi bitki cayi tuketin.
Hareket zatrn ediyormussunuz. Bence yapabilirsiniz. Kolay gelsin
Bence bir öğün güzel yiyin ve çok yürüyün hareketsiz olmaz. Arkadaşımın sağlıksız bir yöntem ama dediğim gibi filtre kahveyi bı deneyin sabahNe kadar sürede ve kac kilo verdi arkadaşınız. Bi de nasıl besleniyordu biraz Bilgi verebilir misiniz? Ben masa başı çalışıyorum ama işten geldiğimde bi kac egzersiz hareketi yapıyorum. Ve yarim saat kadar eliptik bisiklete biniyorumBir
Bu düzeni ne zamandır devam ettiriyorsunuz, hiç kilo verdiniz mi mesela? Yaşadığınız duygu çok normal gerçekten kilo verdiğinizi gördükçe yerken oluşan suçluluk duygusu da azalacak zamanla. Bir rahatsızlığınız var mı troid, şeker gibi?Masa başı çalışıyorum ama işten geldiğimde yaptığım bi kaç egzersiz hareketleri var onları yapıyorum. Yarım saat kadar eliptik bisikletime biniyorum. Eimden geldigince haraket etmeye calisiyorum. Günlük 1.5 - 2 litre kadar su anca içiyorum. O konu da biraz zorlanıyorum. Onun dışında akşamları hiç bir sey yemiyorum. Kiraz sapı çayı ya da limonlu sıcak su içiyorum sadece. Ama dediğim gibi ağzıma ne koyarsam koyim suçluluk duygusu oluyor
İnsülin direncim var. 2 haftadır bu şekilde ilerliyorum. 130 kg ile basladim su an 126 kiloyum. Sabahlari 1 tane haşlanmış yumurta yiyordum 2 gündür onu da bıraktım. Onun dışında sadece öğle yemeği yiyorum. Akşamları hiç bir şey yemiyorum.Bu düzeni ne zamandır devam ettiriyorsunuz, hiç kilo verdiniz mi mesela? Yaşadığınız duygu çok normal gerçekten kilo verdiğinizi gördükçe yerken oluşan suçluluk duygusu da azalacak zamanla. Bir rahatsızlığınız var mı troid, şeker gibi?
Aynen bitki cayi gunde 1 fincan . Bence 1 fincanda turk kahvesi(kahvaltidan 1 saat sonra ) yanina 1 hurma ve 1 ceviz.Emin olmamakla birlikte
1.2. Bucuk 3 litre su icebilirseniz daha iyi olur
Kilo oranina gore bu sekilde veriyorlar genellikle
2. Cok cigneyerek ve yavas yemek yeyin.en gec 5 de yemek yemeyi birakin.
3. Tek oglen yemegi yerine kahvaltinizi yapip aksam yemeyin.5 te ara ogun yiyebilirsiniz.
4.kahvalti da yumurtanin yaninda yesillik 1 dilim tam bugday ekmegi yeyin. Bunu butun yakinlarima verdi diyetisten.
5. Oglende salatanız kesin olsun.
6.yesil cay gibi bitki cayi tuketin.
Hareket zatrn ediyormussunuz. Bence yapabilirsiniz. Kolay gelsin
Ketojenik beslenmeyi denediniz mi? Ya da dusuk karbonhidratli?Kilom çok yüksek olduğu için yemekten korkuyorum artık. Sanki ağzıma sürdüğüm hersey kilo aldıracakmis gibi geliyor. Normalda sabahlari 1 tane haşlanmış yumurta felan yiyordum ama artik onu da bıraktım.
Kilo vermeye başlamışsınız ne güzel inşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız. Ama sabahları yediğiniz bir yumurta kilonuzu etkileyecek bir şey değil aksine tokluk sürenizi çok uzatacak besin değeri yüksek bir gıda.İnsülin direncim var. 2 haftadır bu şekilde ilerliyorum. 130 kg ile basladim su an 126 kiloyum. Sabahlari 1 tane haşlanmış yumurta yiyordum 2 gündür onu da bıraktım. Onun dışında sadece öğle yemeği yiyorum. Akşamları hiç bir şey yemiyorum.
Ketojenik beslenme hakkında bilgi sahibi değilim. Araştıracağım.Ketojenik beslenmeyi denediniz mi? Ya da dusuk karbonhidratli?
Kilo vermeye başlamışsınız ne güzel inşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız. Ama sabahları yediğiniz bir yumurta kilonuzu etkileyecek bir şey değil aksine tokluk sürenizi çok uzatacak besin değeri yüksek bir
Tüp mide şansı yok demişsiniz.eger maddiyattansa bunu uzun yıllardır diyet yapmış, diğer insülin,tiroit tedavilerine cevap vermemisseniz devlette yaptirabiliyorsnuz diye okumuştum. Bir araştırın istersenizTüp mide şansım yok maalesef. Sadece öğle yemeği yiyorum 2 haftadir. Şu anlık 4 kilo verdim. Başlarken 130 dum. Öğle arasi da catering şirketinden geliyor yemekler. Ne gelirse onu yiyorum. Ekmek hiç yemiyorum.
Maddiyat kaynaklı değil. Küçük bi yerde yaşıyorum o yüzden yaptırmak istemiyorum.Tüp mide şansı yok demişsiniz.eger maddiyattansa bunu uzun yıllardır diyet yapmış, diğer insülin,tiroit tedavilerine cevap vermemisseniz devlette yaptirabiliyorsnuz diye okumuştum. Bir araştırın isterseniz
Anladım. Benim bir tanidigim verdi tek öğün yemek yiyerek ama gündüz şu kahve tarzı şeyler içti. Yemek içeriği besleyici ve sağlıklı olması lazim. Bana göre değil mesela . Umarım yapabilrsnizMaddiyat kaynaklı değil. Küçük bi yerde yaşıyorum o yüzden yaptırmak istemiyorum.
Tavsiye ederim cunku ketojenik beslenme ile uzun sure fasting yapmak cok kolay oluyor. Et-salata seklinde beslenireseiz ogununuzu is yerine götürmek de cok kolay olacaktir. Baslangicta zor gibi gelebilir ama inanin tek ogun beslenmeyi goze aldiysaniz ketojenik yemek hazirlamak da zor gelmeyecektir.Ketojenik beslenme hakkında bilgi sahibi değilim. Araştıracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?