Günde tek öğün yemek

Benim hayatimda ki en büyük eksik hakaret etmek zaten. Çünkü masa başı çalışıyorum her gün sabah saat 8.30 ile 17.30 arasi oturarak geçiyor.

Benim hayatimda ki en büyük eksik hakaret etmek zaten. Çünkü masa başı çalışıyorum her gün sabah saat 8.30 ile 17.30 arasi oturarak geçiyor.
İşe yürüyerek gidip gelme şansınız var mı varsa degerlendırın . Akşamlar uzuyor bi spor salonuna yazılıp iş çıkışı havuzu değerlendırebılırsıınız tüm kaslarınız hareket eder

Emin olmamakla birlikte
1.2. Bucuk 3 litre su icebilirseniz daha iyi olur
Kilo oranina gore bu sekilde veriyorlar genellikle

2. Cok cigneyerek ve yavas yemek yeyin.en gec 5 de yemek yemeyi birakin.

3. Tek oglen yemegi yerine kahvaltinizi yapip aksam yemeyin.5 te ara ogun yiyebilirsiniz.

4.kahvalti da yumurtanin yaninda yesillik 1 dilim tam bugday ekmegi yeyin. Bunu butun yakinlarima verdi diyetisten.

5. Oglende salatanız kesin olsun.

6.yesil cay gibi bitki cayi tuketin.

Hareket zatrn ediyormussunuz. Bence yapabilirsiniz. Kolay gelsin

Teşekkür ederim.

Bence bir öğün güzel yiyin ve çok yürüyün hareketsiz olmaz. Arkadaşımın sağlıksız bir yöntem ama dediğim gibi filtre kahveyi bı deneyin sabah

Bu düzeni ne zamandır devam ettiriyorsunuz, hiç kilo verdiniz mi mesela? Yaşadığınız duygu çok normal gerçekten kilo verdiğinizi gördükçe yerken oluşan suçluluk duygusu da azalacak zamanla. Bir rahatsızlığınız var mı troid, şeker gibi?

İnsülin direncim var. 2 haftadır bu şekilde ilerliyorum. 130 kg ile basladim su an 126 kiloyum. Sabahlari 1 tane haşlanmış yumurta yiyordum 2 gündür onu da bıraktım. Onun dışında sadece öğle yemeği yiyorum. Akşamları hiç bir şey yemiyorum.

Psikolojik olarak hiç iyi bir durumda olmadığını düşünüyorum. 25 yaşında genç bir kadın için proteinsiz bir yaşam ve tek öğün beslenme intihar gibi bir şey. 5 sene içinde sana hormon, kas kemik ve bağışıklık sistemi hastalıkları olarak geri döner. İnsülin direncini mumla ararsın. Daha geçen gün sadece meyve yiyen bir kadın öldü genç yaşta. Bunlar şaka değil yani. Canının hiç mi kıymeti yok senin? Burda kimse de sana dur demiyor yaptığın çok iyi bir şeymiş gibi. Ha bu kadar konuştun çok biliyorsan ne yapayım o zaman dersen: Günde 8 bardak su. Her gün 45dk-1 saat tüm vücut spor. Kahveyi, çayı, bitki çaylarını abartma kilo vericem diye. Vücudunu zehirleme. Ben olsam 1 fincan Türk kahvesi dışında hiçbir şey içmem. Diyetisyene değil endokrine görün. 2 haftada 1 de psikolojik destek al. Online bile görüşüyorsun artık. İşinden gücünden olmazsın.

Aynen bitki cayi gunde 1 fincan . Bence 1 fincanda turk kahvesi(kahvaltidan 1 saat sonra ) yanina 1 hurma ve 1 ceviz.

Yani yediklerin sana kilo aldiriyor gibi gelmesin. Sana enerji veriyor ve bagirsaklarinin duzgun calismasida gerekiyor.

Ketojenik beslenmeyi denediniz mi? Ya da dusuk karbonhidratli?

geçen sene 60 kiloyken kendi kendime bir diyet uyguladım, 60 kilodan bile 1 ay içerisinde 55 kiloya kadar düştüm. Paketli gıdaları tamamen kestim, sabahları bazen domates peynir salatalık kahvaltı, bazen sadece kefir; öğlende de kendim hazırladığım her gün farklı olacak şekilde salatalar yapıyordum. Bir gün ton balıklı, bir gün haşlanmış mercimekli, bir gün kısır. Bol bol su içmeyi de ihmal etmeden. Akşamları da bir gün et bir gün sebze gibi olacak şekilde azar azar öğünler halinde yedim. Tabii hareket de katmak lazım işin içine, yürüyüş ve pilates yapıyordum.

Kilo vermeye başlamışsınız ne güzel inşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız. Ama sabahları yediğiniz bir yumurta kilonuzu etkileyecek bir şey değil aksine tokluk sürenizi çok uzatacak besin değeri yüksek bir gıda.

İnşallah . Bugün sabah yumurta haşlayıp yedim. Burada ki önerileri dikkate alarak.

Tüp mide şansım yok maalesef. Sadece öğle yemeği yiyorum 2 haftadir. Şu anlık 4 kilo verdim. Başlarken 130 dum. Öğle arasi da catering şirketinden geliyor yemekler. Ne gelirse onu yiyorum. Ekmek hiç yemiyorum.
Tüp mide şansı yok demişsiniz.eger maddiyattansa bunu uzun yıllardır diyet yapmış, diğer insülin,tiroit tedavilerine cevap vermemisseniz devlette yaptirabiliyorsnuz diye okumuştum. Bir araştırın isterseniz

Tüp mide şansı yok demişsiniz.eger maddiyattansa bunu uzun yıllardır diyet yapmış, diğer insülin,tiroit tedavilerine cevap vermemisseniz devlette yaptirabiliyorsnuz diye okumuştum. Bir araştırın isterseniz
Maddiyat kaynaklı değil. Küçük bi yerde yaşıyorum o yüzden yaptırmak istemiyorum.

Maddiyat kaynaklı değil. Küçük bi yerde yaşıyorum o yüzden yaptırmak istemiyorum.
Anladım. Benim bir tanidigim verdi tek öğün yemek yiyerek ama gündüz şu kahve tarzı şeyler içti. Yemek içeriği besleyici ve sağlıklı olması lazim. Bana göre değil mesela . Umarım yapabilrsniz

Ketojenik beslenme hakkında bilgi sahibi değilim. Araştıracağım.
Tavsiye ederim cunku ketojenik beslenme ile uzun sure fasting yapmak cok kolay oluyor. Et-salata seklinde beslenireseiz ogununuzu is yerine götürmek de cok kolay olacaktir. Baslangicta zor gibi gelebilir ama inanin tek ogun beslenmeyi goze aldiysaniz ketojenik yemek hazirlamak da zor gelmeyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…