• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günde tek öğün yemek

-GÜNCELLEME-
Bugün itibari ile 3 haftam doldu. 130 kiloyum ile başladım şuan 124 kiloyum. Sabahları aç karna çubuk tarçın kaynatıp içiyorum ya da sıcak limonlu su içiyorum. Kahvaltı olarak 1 tane haşlanmış yumurta yiyorum. Öğle yemeğinde catering şirketinden gelen yemeklerden dikkat ederek yiyorum. Günde 2 litre kadar su içiyorum. Akşamlari hiç bişey yemiyorum. Bi kac egzersiz hareketi yapıyorum ve eliptik bisiklete biniyorum. İnsülin direncim var. Sizce nasil kg verme miktarım

-GÜNCELLEME-
Bugün itibari ile 3 haftam doldu. 130 kiloyum ile başladım şuan 124 kiloyum. Sabahları aç karna çubuk tarçın kaynatıp içiyorum ya da sıcak limonlu su içiyorum. Kahvaltı olarak 1 tane haşlanmış yumurta yiyorum. Öğle yemeğinde catering şirketinden gelen yemeklerden dikkat ederek yiyorum. Günde 2 litre kadar su içiyorum. Akşamlari hiç bişey yemiyorum. Bi kac egzersiz hareketi yapıyorum ve eliptik bisiklete biniyorum. İnsülin direncim var. Sizce nasil kg verme miktarım
Bence çok güzel. Kilo vermişsin. Anladığım kadarıyla alışmışsınız da düzene. Arada bir degerlrrinjzjj kontrol ettirin. Bizlere de güzel bir motivasyon olur

Bence çok güzel. Kilo vermişsin. Anladığım kadarıyla alışmışsınız da düzene. Arada bir degerlrrinjzjj kontrol ettirin. Bizlere de güzel bir motivasyon olur
Aynen normal günlük düzenim haline geldi. Artik bu sekilde devam etmeyi düşünüyorum. İnşallah bol eksilerle devam ederiz hepimiz. 🙏🏻

Aynen normal günlük düzenim haline geldi. Artik bu sekilde devam etmeyi düşünüyorum. İnşallah bol eksilerle devam ederiz hepimiz. 🙏🏻
Tebrik ediyorum. Bir yakınım sizin kilolarınızdan 70'li kilolara indi , tüp mide ameliyatı olmadan. Önemli olan kararlı olmak. Ben o kararlılığı ve azmi sizde de hissettim. İnanıyorum çok güzel kilo vereceksiniz.

Ben troid hastasıyım ayrıca hormon bozukluğu ve kronik kabızlığım var 😔9 tüp Bebek denemesi yaptım aldığım ilaçlar beni 55 kilodan 79 kiloya çıkarttı daha önce diyetisyensiz bir sürü kilo verme deneyimim oldu ve 10 günde pes ediyordum.
Nisan ayında karar verdim kilo verecektim bismillah dedim başladım ilk başta aralıklı oruçla başladım.
pek işe yaramadı😔ve tek öğün ile devam ettim saat 16.00 kadar sadece su şekersiz Türk kahvesi ve bitki çayları içtim protein ağırlıklı beslendim.
Yatana kadar su ve kahve içtim ve her akşam 1 saat 5000 adım attım 2 aydır yürüyüş yapamıyorum.
Şuan güncel kilom 62 bazen 61 olduğum oluyor.2 aydır aynı kilodayım ve aşırıya kaçmamak şartı ile günde iki öğüne çıktım.
Hedef kilom 58 yürüyüş yapmaya başlasam inanıyorum istediğim kiloya ulaşırım...

Merhaba. Bence kendinize ömürlük bi plan hazırlamalısınız. Yani artık yeme zevklerınız saatlerınız tamamen değişmeli. Ben sabah kahvaltımı yaparım, kepek ekmeğı ile. Mutlaka haşlanmış yumurta 2 tane yerım bol roka, maydonoz ve avakado zeytin. (Süt ve süt ürünlerini nadir tüketiyorum) türk kahvesi sınırsız aç karnına ananas sirkeli koca bı bardak su içerim türk kahvemi üstüne içerim. Kahvaltımı 1 saat sonra yaparım. Mutlaka kahvaltım ile yeşil çay ıçerım. Normal çay hemen hiç içmem.
Arada ceviz yerim, türk kahvemin yanında bitter çikolata bi kare iyi gidiyor. Türk kahvemi tarçınlı yapıyorum çoğu zaman. Kuru incir kadınlara iyi geliyormuş kuru kayısı ile yerim. Gelelim akşam yemeklerine no ekmek. Eğer yiyeceksem kepek olacak 1 dilim. Karabuğday ekmeği arada alıyorum. Karabuğday patlağı ve ton balığı da yiyorum çok acıkırsam arada. Saat çok geçmemeli. En geç 20:00 da dükkan kapanmalı. 19’a kendınızı alıştırsanız mukemmel olur. Ev yemeklerı gayet sağlıklı sulu tencere yemeğı çorba proteın. Ama pılav az yemeye çalışırım, özellıkle yiyeceksem sıcak sıcak yemem. Soğuturum.
Sonrasında türk kahvemı ıcıyorum, canım bişeyler çektiyse kefir çilekli ya da meyveli yoğurt probıyotık gibi. Yatmadan evvel yıne bı bardak su içine ananas sırkesı bı küçük kaşık.
Bu duzen iyidir, onemlı olan yatmadan evvel 3/4 saat önce yemek yememek. Üstüne yatmamak uyumamak. Diyelim 20:00 da yedınız ertesi gün zaten öğlen 12 de kahvaltı edersenız 16 saat açlık yapmış olursunuz. Aralıklı oruç olmuş oluyor.
Tabıkı ınsan bazen iştahlı oluyor, canımız çekıyor vs. Önemli olan denge bence. Bi gün kaçırdıysak ertesi bı kaç gun dıkkat etmek. Yaş geçtikçe insan yedıkçe alıyor:( önünü alın sağlıklı yaşayın❤️ asitli hiç bişey içmiyorum bu arada meyve suyuda içmem. Bol su , kahve ya da kefir.

Back
X