- 11 Haziran 2020
- 267
- 701
- 33
- 37
- Konu Sahibi Pinkie Pie
-
Yooo beklenebilir bebekte herhangi bir sıkıntı yoksa.illa 40 haftada doğması mı gerekiyor acaba?
daha fazla beklenmiyor mu?
42'ye kadar yolu var deniyor ama çevremdekiler gecikti gecikti , gelmiyo mu bekletme bunu git alsınlar dedikçe stresim artıyor.illa 40 haftada doğması mı gerekiyor acaba?
daha fazla beklenmiyor mu?
42'ye kadar yolu var deniyor ama çevremdekiler gecikti gecikti , gelmiyo mu bekletme bunu git alsınlar dedikçe stresim artıyor.
Valla mı:)Yooo beklenebilir bebekte herhangi bir sıkıntı yoksa.
Ben 43+5 te doğum yapmıştım.
Valla en güzelini yaparsın.niye alsınlar yahu
çocuk içeride mutlu demek
salla milleti
ben hamile olsam kimseye doğum tarihimi söylemicem :)
doğuma gelmesinler diye
doğurdum gelin dicem 2-3 gün sonra biraz toparlayınca
canımla uğraşırken bi de kayınvalide, görümce, teyze, hala çekemicem.
Valla en güzelini yaparsın.
2-3 haftadır bunaldım resmen.
Aslında sorun hala doğum olmamasından ziyade milletin erken gelip beni bunaltması.
Doktorum 4-5 günde bir çağırıp, beklemek için sakınca var mı diye bakıyor, 2'dir geri yolluyor, 42ye kadar yolu var ters bir durum yaşanmazsa diyor.Kendi kendinizi bu moda sokmuşsunuz gibi duruyor.
Gerekli görülürse sezaryen olursunuz, atla deve değil. Zira normal doğumun ortasında sezaryen dönen de var. Sezaryenden bu derece kötüleye kötüleye kaçmanın alemi yok. Olmanız gerekirse de gerçekten atla deve değil. Ki her şey iyiyse muhtemelen suni sancıyı denersiniz öncelikle.
Doktorunuz ne diyor? Eğer bebek ve plasenta müsaitse beklemeyi önermiyor mu?
Benim de öyle olmuştu, 41 den sonra her gün gitmeye baslamıştım :) Kalp atışlarında suyunda vs bişi yoksa bugün git yarın gel diyorlardı :)Valla mı:)
Doktorum 4-5 günde bir çağırıyor, beklemek için sakınca var mı diye bakıyor. Sakınca yoksa geri yolluyor. O gün kafam rahatlamış oluyor ama sonra yok kakasını yerciler, besinsiz kalırcılar gelince içim kararıyo gene.
Bi kısmı doğum olmayınca gitti zaten.hakikaten doğumdan önce neden geliyorlar?
gelmek isteyenlere annen vs engel olsa?
Benim de öyle olmuştu, 41 den sonra her gün gitmeye baslamıştım :) Kalp atışlarında suyunda vs bişi yoksa bugün git yarın gel diyorlardı :)
Uyuyabildiğim gecelerde kalkıp "bugün de doğuramadım anne" diye aglıyordum :)
Değil de işte ağır bir ameliyat geçirmek zorunda kalma fikri kötü.Ben normal dogumcuyum ama sezaryen de ocu degil.
Sagliginiz icin hangisi uygun olacaksa oyle yapilsin
Evet, sancım pek yoktu suni sancı aldım ama normal doğdu.Aynen öyle nstye bağlıyolar, ultrasonda bakıyor. Sonra doğurmazsan şu gün gel diye yolluyo:)
Peki 43te normal mi doğdu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?