Çok güzel bir dizi bayağıda oldu başlayalı kaçırmışsınHiç seyretmedim ama çok merak etmeye başladım
Çok güzel bir dizi bayağıda oldu başlayalı kaçırmışsınAma tavsiye ederim
Araştır canımKaçırdım desenebir net araştırayım
Ay gerçekten süper bir bölümdü yaa. Cihan hoca ve Demet'in bir arada olması kızlarıyla birlikte aile gibiydiler. Gerçi kızın hocasının arabasında sanki kendi arabasıymış gibi rahatça radyo ayarlaması şarkılar söylemesi garipti ama. Zeynep çok güzel olmuştu aslında abartılı birşeyi yoktu ama hep salaş olunca dikkat çekti tabi. Kerem yaptıklarının bedelini ödüyor. Yalnız bulduğu Tayfun ile Zeynep'in hayallerindeki baba aynı kişi değil. Zeynep'in babasının resimleri var mıydı hayalindeki Tayfun gerçekten o mu yoksa hayalinde o profilimi yarattı açana yoksa Kerem'in bulduğu Tayfun Zeynep'in babası Tayfun değil mi. Kerem belki de karşısına çıkaracak ama Zeynep o benim babam değil diyecek, adam da o benim kızım değil diyecek karışık biraz. Aslında Cihan karısını yanlış anladı ama zaten evlilikleri yürümüyordu ki. Demet'te bir alem akşam rahatça otururken söyleyemiyor tutuyor ayaküstü babası olduğunu söylemeye çalışıyor.
Orjinalinde Barıştan hoşlanıyordu ama sonra Keremden hoşlanıp birlikte oluyordu ama Barış araya giriyordu. Daha doğrusu orjinalinde değil kore versiyonunda. Şimdi nolcek bunlar Barışla oldular direk :/
Kerem gene dans sahnesinde Melis'i yamulttu oh olsun dedim :) O kız da ayrı bir beyinsiz. Hoşlanmıyor işte çocuk senden daha ne uzatıyorsun. Barış'ı da kaçırdı
Ben Demet olsam Jale'yi affetmezdim. Hadi o zaman gençti mektubu vermedi. E bu kadın yeni mi olgunlaştı nerden baksan 40 vardır 10 yıl önce söyleseydi gene iyiydi. Babayla kızı birbirinden ayırdı şimdi de hasta oldu bence ektiğini biçiyor yani
Demette hemen söylemezse daha fena olacak olaaylar. Zeynep bir şekilde öğrenirse annesine de düşman olur neden söylemedin diye
/B]
barış ın partide melisten hoşlanırken bir anda zeynep e senden hoşlanıyorum demesi de bi garip geldi.bir de arabadayken sanki babası olduğunu biliyorda adama oynarken omuz falan atıyoryok artık kim hocasına öyle yapıyor ki abartmışlar.
saçmalıklar çok canım.. ama bence barış ne zamandır çıkardı melisi aklından.. hocasına davranışları abartı gerçekten haftaya ne olacak acaba şimdiden merak ediyorum :)
Orjinalinde Barıştan hoşlanıyordu ama sonra Keremden hoşlanıp birlikte oluyordu ama Barış araya giriyordu. Daha doğrusu orjinalinde değil kore versiyonunda. Şimdi nolcek bunlar Barışla oldular direk :/
Kerem gene dans sahnesinde Melis'i yamulttu oh olsun dedim :) O kız da ayrı bir beyinsiz. Hoşlanmıyor işte çocuk senden daha ne uzatıyorsun. Barış'ı da kaçırdı
Ben Demet olsam Jale'yi affetmezdim. Hadi o zaman gençti mektubu vermedi. E bu kadın yeni mi olgunlaştı nerden baksan 40 vardır 10 yıl önce söyleseydi gene iyiydi. Babayla kızı birbirinden ayırdı şimdi de hasta oldu bence ektiğini biçiyor yani
Demette hemen söylemezse daha fena olacak olaaylar. Zeynep bir şekilde öğrenirse annesine de düşman olur neden söylemedin diye
/B]
zeynepin babası sandığı tayfunun resimleri var zeynep de.. o babalar aynı kişi canım :)
evet demetin yaptığı saçmalık oldu ama dizi işte
ohhh çok iyi oldu kereme yaa
haftaya kesin babası sandığıyla karşılaştıracaklar ayyy dizi git gitde daha da heyecanlı oluyo be
barış ın partide melisten hoşlanırken bir anda zeynep e senden hoşlanıyorum demesi de bi garip geldi.bir de arabadayken sanki babası olduğunu biliyorda adama oynarken omuz falan atıyoryok artık kim hocasına öyle yapıyor ki abartmışlar.
bence demet soyleyemedn kerem ogrenckk gercklerı melıslede ınat olsn dıye cıkabılr kerem bu aradaa:)
ayrıca nasıl vakuladı kızı yaa havzda
Bence de demetin cihana zeynebin kızı olduğunu ayaküstü söyleme çabası çok sacmaydı ki zaten başaramadı bunu::)
zeynebin partiye kaşlarını aldırmış olarak geleceğini umuyordum ama hayal kırıklığına uğradım:)
zeynep keremle havuza düşerken ne ara elindeki çantayı ve telefonu kenara attı dikkat etmedim...
ve havuzdan öpüserek çıkarken ağızlarına havuz suyu nasıl dolmadı merak ettım:)
bence demet soyleyemedn kerem ogrenckk gercklerı melıslede ınat olsn dıye cıkabılr kerem bu aradaa:)
ayrıca nasıl vakuladı kızı yaa havzda
Barış daha fena vakumlarBunu gören Kerem de gidip Melis'i vakumlar
O adam Demet'in arkadaşı bence. Belki de onu korumak için evlenmiştir . Demette baban o dedi yıllarca. Kız şimdi gidip baba baba diyecek ona saracak uzun bir süre söyleyemeyecekler. O sırada Cihan öğrenecek belki.
Haydin Dallas'a oldu biraz
Ya şu Yağmur ile Zeynep'in arkadaşı var ya bir çocuk. Sinan mıydı adı. Partide saçma sapan dans etti dedim Melis bu çocuk tam senlik bari bunu kaçırma :)
Allahtan denizde değillerdi havuz suyu gene iyi
Havuzun içinde gözleri kapalıykene kızın dudağını ne ara gördü yapıştı da sudan öyle çıktılar? Mantık hatası no 1
Önceden mi yapıştı da suyun içine girdi acaba onu göstermediler.
Melis daha çok yoga yapacak benden söylemesi. Hem Barış'ı hem Kerem'i kaybetti. Babası olanları bilseydi onu da kaybederdi. İleride bir intihar sahnesi olabilir tabi kurtarılır .Kerem de sarhoş olur molur bunla olur.
Barış daha fena vakumlarBunu gören Kerem de gidip Melis'i vakumlar
O adam Demet'in arkadaşı bence. Belki de onu korumak için evlenmiştir . Demette baban o dedi yıllarca. Kız şimdi gidip baba baba diyecek ona saracak uzun bir süre söyleyemeyecekler. O sırada Cihan öğrenecek belki.
Haydin Dallas'a oldu biraz
Ya şu Yağmur ile Zeynep'in arkadaşı var ya bir çocuk. Sinan mıydı adı. Partide saçma sapan dans etti dedim Melis bu çocuk tam senlik bari bunu kaçırma :)
ya Melisle kime inat olsun diye çıkacak Barış Melis'i sildi bile gözü döndü çocuğun bir anda Zeynep'i öyle görünce zaten öncesinde de hoşlanmaya başlamıştı da.
Ayy çok sesli güldüm işyerindeyim kolidordan geçenler noluyor diyecekSinan ve Melis ay düşündüm de şöyle Sinan zaten garip bir çocuk Melis napar onunla bilmem elele ay düşünmesi bile garip berabercek garipçe dans ederler artık he yaa nasıl buldu dudağını havuzda ee Kerem bu kızım antremanlıdır yılların çapkını ama bir farkla kızlar gelmiş hep buna. Yalnız Kerem'in yanında partide oturan kızlar da pek bir çirkindi bee
ay valla seslı guldum bende sızın yorumlara buaradaa cıdden yaaa o sınanmı ne nasıld ans etıyaaa koptummmm te allammmm havaya gırmstı ıyıce partı havasınaa :)
orjınalnde kerem melısle cıkıyor ama ondn dedımmm
He valla dedim koskoca Kerem Sayer bu tiplerle oturuyosa peeh
Ah yavrucağım o kadar hazırladı her birşeyleri ama Barış nasiplendi. Nasip kısmet
Zeynep de Barışla normal konuşurken habire ağzından laf kaçırıyordu işte çok tatlısın hala öylesin,keşke hiç bırakmasan gibi tabi Barış duymuyo. E kıvırcık kardeşim çocuk sana hoşlanıyorum diyor elinden tutuyor ne o öyle saf saf sırıtıyosun .
Melis hadi gene iyisin güzelim sap kalmayacaksın finale doğru senarist seni Sinan'a yamar
:
Yok öyle bir şey ya Gu Jun Pyo Jan Di ile çıktı sonra bir kızla nişanlandı bu istemiyodu sonra kız bunun peşini bıraktı. Bir de hafızasını kaybettiği zaman bir sümsük kız bulmuştu o da allahtan hafızası yerine geldi de ucuz kurtuldu. Yani başkasıyla olmadı
Barış yani Ji Hoo da tam beraber olamadı kız gittiydi zaten
Şimdi Barışla bunun arasına nasıl girecek Kerem? Kafayı çalıştırayım senaryo bulayım hemen karşınızdayım
Not : Söylemezsem çatlardım Kerem Sayercim o havuz sahnesini görünce insanın canı çekiyor
ya Melisle kime inat olsun diye çıkacak Barış Melis'i sildi bile gözü döndü çocuğun bir anda Zeynep'i öyle görünce zaten öncesinde de hoşlanmaya başlamıştı da.
Ayy çok sesli güldüm işyerindeyim kolidordan geçenler noluyor diyecekSinan ve Melis ay düşündüm de şöyle Sinan zaten garip bir çocuk Melis napar onunla bilmem elele ay düşünmesi bile garip berabercek garipçe dans ederler artık he yaa nasıl buldu dudağını havuzda ee Kerem bu kızım antremanlıdır yılların çapkını ama bir farkla kızlar gelmiş hep buna. Yalnız Kerem'in yanında partide oturan kızlar da pek bir çirkindi bee
HAHA SUPER:d
NOTUNUDA SEVSINLER NE SAHNEYDI DIMI SONRA BIZ FILMLERDEKI GIBI OLSUN ISTYRZ HERSEYI KOCALR ISYANDAAA
Ya o değil de bak yazdıkça aklıma geliyor Barış'ın havai fişek patlatacaklara sürekli 9 da bak 9 da ne erken ne geç demesi ve bunu 10 kere tekrarlaması neydi ya karşısındaki beyinsiz idiot bir şey mi. O kadar kızlar peşimde koşuyor, ulaşılmazım edebiyatı yap bir kız gelsin sana ders versin havai fişek patlatacak kadar aşık ol. Gerçek hayatta olsa erkekler daha gıcık olur yaa. Bir de güme gitti zaten sen masraf yap patlat onları ama Barış üstüne yatsın hem havai fişekler erken patladı yahu Kerem gidemedi bile 1-2 dk baktı öyle hemen patladılar. Barış ile Kerem'in arası fena bozulacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?