Güneşi Beklerken Kanal D

tesekkür ederim canım umarım haftasonu tekrarını verir de ben de izlerim ayrıntılarıyla:)

verir herhalde hafta sonu tekrarını. Bakalım haftaya neler olacak artık Kerem ağzıyla kuş tutsa Zeynep ona inanmaz yaklaşmaz. Ben Melis'ten korkuyorum o daha tehlikeli kızı göndermek için herşeyi yapar. Ben Zeynep'in gerçek babasıyla ilgili de şöyle düşünüyorum öyle bir kişi yok yani denizci filan yok bence. Bir baba profili yaratmış annesi kıza diye düşünüyorum en azından hayali olsun babasızlığı hissetmedin sormasın diye. Bir de Melis ile Zeynep aynı sınıftalar yani aynı yaştalar ama bu nasıl oluyor Cihan hemen ayrılır ayrılmaz karısıyla mı evlenmiş ve hemen o sene çocuk mu yapmış. Bu sonuç çıkıyor ortaya yani.

saçmalıklar var yalan değil
zeynebin sözde babası olan denizcinin hayalinin etrafında dolaşması
annesinin olan biten herşeye rağmen jaleyi affetmesi
lisedekilerin maşallah eşek kadar olmaları falan filan...
ama yıne de ızlenır işte:)

yok adam denizci adı tayfun cihan da tanıyo onu hatta
geçen hafta demete soruyordu tayfunla seni bilmiyodum diye
orada tanıdık falandı bence adam deniz seferinde kaybolunca
demette aldı bu baban dedi kızını onla avuttu bence
saçmalıklar dolu tabi ama olsun izleniyor yinede

zeynep melisten 1 yaş buyuk sanırım boyle bır mevzu gecmstı yanlmyrsm gec yazdrms lr okula vs vssss okdr kusur artık olur

duunku bıolum dehsetmıs sımdı netten ızledım kerem nasıls evındı ama nolck smdı tekrr ıntıkam savasına donmez ınsallah durum.

diziye ön yargılı bakmıştım. dün izledim biraz hosuma gitti. internetten izlicem bu bölümü.

kerem ve barıs gercek kardes mi?
barış melis'e, melis kerem'e, kerem zeynep'e, zeynep kime aşıkk? dogru mu anlamısım.
zeynep'in annesi ve babası neden ayrılmıs?
zeynep'in fotograflarına baktıgı adam kim?

bundan sonra izlicem de yardımcı olabilirmisiniz bana?

1)kerem ve barış gerçek kardeş değil çokk yakın arkadaşlar
2)zeynepin annesi cihan hocadan(yani babasından) hamile kaldığında cihan istanbuldaydı. ona mektup yazdı ve jale aracılığıyla gönderdi. jalede cihana aşık olduğu için mektubu vermedi cihana. bu yüzden cihanın zeynepten haberi yok. zeynepin anneside haberi var ama çocuğu istemedi sandığı için bidaha görüşmediler. bence diziyi ilk bölümden izlemeye başla herşeyi anlarsın böylece :)
3)bu soruyu anlamadım ama muhtemelen babası sandığı kişinin fotoğraflarına bakıyodur. annesi babası diye başka bi adamın fotoğrafını göstermiş ona yıllarca.

dediğim gibi ilk bölümden başla sen izlemeye herşeyi daha iyi anlayacaksın o zamann , iyi seyirlerr

bu diziyi bende izliyorum ama bazı durumlar saçma geldi.kadın gözlerini kaybetti ama mutluydu mesela:S birde zeynep o tekneden nasıl çıktı onlar görmeden acayip geldi ama detaylara bakmazsak gayet güzel

bu diziyi sevdim ben,
zeynep'in karekterine hayranım.izledikçe o yaşlardaki heyecanlarım geliyor gözümün önüne:)
tek kusur kerem rolü fazla abartılmış.o jenerasyona göre bence büyük.
bu arada zeynep te 85 liymiş aynı yaştayız.çok şaşırdım daha küçük olduğuınu tahmin etmiştim.
fragmanı bekliyorum sabırsızlıkla,umarım bu diziyi ansızın bitirmezler.ben çok keyif alıyorum izlerken.

yenı bolumde partı var sanırım zeynep barısa barıs melıse melıs kereme keremde zeynep e hazırlanıyor partıdee nasıl bır karmasa bu ask karmasası

Ayy bu bölüm süper olacak. Cipsimi çayımı hazırlayıp kurulucam tv karşısına valla sırf bu akşam için yemeğimi dünden yaptım kaynanama gidip gelip yemeğimi yiyip oturucam. Kerem Zeynep'ten hoşlanmaya başlıyor ama bir yandan da Barış ile olan yakınlıklarını farkediyor. Barış ise Melis'ten ümidi kesiyor ilgi göremeyince ve O da Zeynep'ten hoşlandığını farkediyor Kerem kıskançlık krizlerinde ve kesinlikle iki erkeğin de Zeynep'in etrafında olması Melis'i deli edecek. Bu arada Kerem arabada konuşurken geçen hafta, Zeynep'in gerçekten arkada olduğunu bilecek ve bu konuda Zeynep'i sıkıştıracak. Zeynep'i bir koşu daha bekliyor şehir dışında annesiyle gidecek ve Cihan hoca ile başbaşa olacaklar üçü ancak onları bir sürpriz bekliyor olacak ayrıca Cihan'ın karısının yalanı ortaya çıkıyor.

Ay gerçekten süper bir bölümdü yaa. Cihan hoca ve Demet'in bir arada olması kızlarıyla birlikte aile gibiydiler. Gerçi kızın hocasının arabasında sanki kendi arabasıymış gibi rahatça radyo ayarlaması şarkılar söylemesi garipti ama. Zeynep çok güzel olmuştu aslında abartılı birşeyi yoktu ama hep salaş olunca dikkat çekti tabi. Kerem yaptıklarının bedelini ödüyor. Yalnız bulduğu Tayfun ile Zeynep'in hayallerindeki baba aynı kişi değil. Zeynep'in babasının resimleri var mıydı hayalindeki Tayfun gerçekten o mu yoksa hayalinde o profilimi yarattı açana yoksa Kerem'in bulduğu Tayfun Zeynep'in babası Tayfun değil mi. Kerem belki de karşısına çıkaracak ama Zeynep o benim babam değil diyecek, adam da o benim kızım değil diyecek karışık biraz. Aslında Cihan karısını yanlış anladı ama zaten evlilikleri yürümüyordu ki. Demet'te bir alem akşam rahatça otururken söyleyemiyor tutuyor ayaküstü babası olduğunu söylemeye çalışıyor.

Ailece sıkı takipçiyizHer hafta başka güzel

Son düzenleme:
Bence de demetin cihana zeynebin kızı olduğunu ayaküstü söyleme çabası çok sacmaydı ki zaten başaramadı bunu::)
zeynebin partiye kaşlarını aldırmış olarak geleceğini umuyordum ama hayal kırıklığına uğradım:)
zeynep keremle havuza düşerken ne ara elindeki çantayı ve telefonu kenara attı dikkat etmedim...
ve havuzdan öpüserek çıkarken ağızlarına havuz suyu nasıl dolmadı merak ettım:)

Hiç seyretmedim ama çok merak etmeye başladım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…