• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlerdir kafama takmaktan..

Bulundugun yerde yasamiyorsun aslinda...
Test alsan belli olur...
Doktora gitsen tanidik cikar...
Iyide anlamadigim.sen su an yasadigin yerde degil miydin..
Aslinda batida bi yerde yasamiyor muydun:KK17:

ya internetten test satın alın
ya da evli bir arkadaşınızla hastaneye gidip arkadaşınız bhcg testi yaptırmak istiyorum desin, kan aldırmaya gidince de onun yerine siz oturun, sizin kanınızı alsınlar onunmuş gibi
ne bileyim başka aklıma bi yöntem gelmedi

Korkma bu şekilde hamilelik oluşmaz.çok düşük ihtimal bu.birde bazı arkadaşlar birleşme olmadan hamile kalınmaz cahilliğe bak yazmışlar.arkadaşlar vajinusmus hastaları bu şekilde hamile kalıyor hiç okumuyormusunuz?

Merabalar ,
Ciddi bir sorunum var
Bu ay adetim gecikti , geçen ay 14ünde olmuştum. Rezene , soğan suyu ne varsa denedim olmadı hala. Hiç şişkinlik falan da hissetmiyorum şuan. Sevgilim var ama aramızda gebeliğe sebebiyet verecek bir durum olmadı ama yine de insanın içi içini kemiriyor. Şimdi diyeceksiniz gebelik testi al kafan rahat etsin ama öyle küçük ve doğuda biryerde çalışıyorım ki alırsam adım çıkar buna eminim. Bunu anlamanın veya çözmenin başka yolu var mı? Normalde adetlerim gecikmez 28 günde 1 gibi olurum. Bu ara yaşadığım stresler de var ama bilmiyorum içim içimi kemiriyor.
Adet sokturucu igne var. Eczaciya aciklama yapmaniza gerek yok. Alin bitane yaptirin bir yerde saglik ocagida yapar

Değilsindir kız, hoş benim meryemin bile kendi kendine gebe kaldığına inanasım gelmiyor da, neyse dini şeye girmesin şimdi.

Erkek arkadaşın eczaneden test alsın sen alamıyorsan?
la havle ...
destur deyin!...

konu sahıbı sızde bır tuhafsınız hem gebelıge sebebıyet verecek bı yaklasım olmadı deyıp hemde ıcınız ıcınızı nasıl kemırıyor yahu
gazdır o gaz

Merabalar ,
Ciddi bir sorunum var
Bu ay adetim gecikti , geçen ay 14ünde olmuştum. Rezene , soğan suyu ne varsa denedim olmadı hala. Hiç şişkinlik falan da hissetmiyorum şuan. Sevgilim var ama aramızda gebeliğe sebebiyet verecek bir durum olmadı ama yine de insanın içi içini kemiriyor. Şimdi diyeceksiniz gebelik testi al kafan rahat etsin ama öyle küçük ve doğuda biryerde çalışıyorım ki alırsam adım çıkar buna eminim. Bunu anlamanın veya çözmenin başka yolu var mı? Normalde adetlerim gecikmez 28 günde 1 gibi olurum. Bu ara yaşadığım stresler de var ama bilmiyorum içim içimi kemiriyor.

Korunmasız cinsel birleşme yaşamadıysanız hamile değilsinizdir. Stresten de olur, düşündükçe neden olmuyorum diye olmazsınız. Arada bana da olur. Kafanıza takmamaya çalışın, başka şeyler düşünün.

Kusura bakmayın hanımlar bu konular tartışmalara neden olduğundan yönetim kararıyla kapatıyoruz.

Back
X