Günlerdir telefonlarımı açmıyor...

Böyle biriyle ömür geçmez! Her tartışmada seni suçlu çıkarır. Sende fırsat vermişsin.
Evlilik dışı ilişki (bana göre) kesinlikle onayladığım birşey değil, lakin böyle birşey yaşadınız diyede herşeye tamam dememeniz gerekiyor.
Sen kendini suçlarsan, herkes seni suçlar.
Arama bırak. Bakalım ne zaman arayacak, aradığında da mesafeli davran yada resti çek.
İlişkiniz bu testten geçebilecek mi, görün..
Ne yazıkki Ben sanmıyorum..

Doğru söylüyorsunuz, böyle olacağını hayal edemezdim, o kadar çok değer verdim ki, çok sevdim, evleneceğim insan o herhalde dedim. Şimdi bakıyorum her şey birden yok oldu sanki ufacık bir olayla, her şey benim aramamla çabamla yürüyormuş bunu anladım. İnsanın canı çok yanıyor inanın, teşekkür ederim yorumunuz için, mantıklı düşünmemi doğru bakmamı sağlıyor bu yorumlar sağ olun. Sadece canım çok acıyor gerçekten bütün hayallerim gitti hayatımda kocaman bir boşluk oluştu sanki, inşallah geçer bu acı, çok zorlanıyorum onsuz..

İlişki olmadı, sadece bazı yakınlıklar oldu, çok pişmanım düşündükçe utançtan yerin dibine giriyorum.

Bırak aramasın sende arama
Hıc unutamam onsuz yasayamam gıbı gelır sımdı sana ama oyle bır unutuluyorkı tecrubeyle sabıttır bu dedıgım
Sana deger vermeyene sende verme erkegın nazlısı kaprıslısı hıc cekılımıyor zaten

Peki ona anlattığın geçmişteki hatan neydi? Sanki daha önceden yaşadığın yakınlaşmaları anlatmıştın gibi anlaşılıyor.neydiki böyle soğutan onu

Zaman her şeyin ilacı...Neler unutuluyor ...

Peki ona anlattığın geçmişteki hatan neydi? Sanki daha önceden yaşadığın yakınlaşmaları anlatmıştın gibi anlaşılıyor.neydiki böyle soğutan onu
Sadece bir kaç kişi oldu ve ben o benim hayatımda kimse olmadı sanıyor diye oyle bir suçlulukla anlattım ki o da büyük bir şey oldu sandı sonra açıkladım sadece bir kere el tutma oldu dedim ama ne kadar inandı onu da bilmiyorum çok üzülüyorum çok suçlu hissediyorum düşündükçe, belki düzgün anlatsam böyle olmazdı diyorum

Siz kendinize saygı göstermiyorsunuz ki sevgili kişisi size saygı gösterse. böyle hemcinslerime çok kızıyorum..
Size kendinizi iğrenç hissettiren insanla hala beraber olma çabası neden anlamıyorum bu kadar mı mantığınızı yitiriyorsunuz.

İlişki olmadı, sadece bazı yakınlıklar oldu, çok pişmanım düşündükçe utançtan yerin dibine giriyorum.
Yahu ilişki bile olsa, hayatta yaptığın yşdığın şeyin arkasında duracaksın!
Ortada ilişki bile yok sen kendini ona mecbur hissediyorsun.
Seven sevdiğine değer verir. Ben karşı taraftan bi değer verme göremedim. İllaki kavga olur, tartışılır, fikir ayrılığı yaşanır ama çocuk gibi davranmak nedir yaa?!!
Evlenmeyi gerçekten düşünüyor musun bu adamla?
Önce bi içine girdiğin psikolojiden kurtul, gerisi gelir

Sizin yerinizde ben olsam ben de kızardım ama bitirme hemen olmuyor ben bitirmek istemiyorum demiyorum ki canım yanıyor çok umutla başladım çok sevdim ne yapacağım diye akıl danışmak istedim sadece çok üzgünüm çünkü

Doğru söylüyorsunuz. Ben neden böyleyim biliyor musunuz, insanları hep kendimden soğutuyormuşum ve ilerde de soğutacakmışım gibi geliyor, kendimi çok suçluyorum, ne yapmazsam ilerde soğutmam insanlardan kendimi diyorum, bu sevgililik durumundan sonra artık etrafımdaki herkes benden soğuyacak diye düşünmeye başladım

Size kötü hissettirmesi hoşunuza mı gidiyor?

Kıyamam sana burdaki herkesin yazdığına bile cevap olarak haklısınz doğru söylüyorsunuz diye başlamışsın senin büyük saygısızlıklar etmene olanak ykk bence. Merak ettiğim birşeyvar . Erkek arkadaşının hayatında snden önce biri olmuş muydu ? Olmadığı için mi senin olduğuny duyunca böyle bi sonuç oldu. Ya da senin kendini kirli görüp ona sanki layık değilmişsin gibi bi dşünce içinde oldğnu hissettm ben . Daha muhafazakar yaşayan insanlar mısınız? Eğer durum böyleyse seni anlıyorum yaşadıklarının hata olduğunu bilerek sevgine karşı koyamayp birşeyler yaşadın onu eşin olarak görerek . Bu durumda diğer arkadaşların da dediği gibi kendini kirli görürsenbunu da ona hissettirirsen o da seni asla temiz görmeyecek. Sen ona inandın evleniceğinzi dşünüp kendini açtın yakınlaştın, bunu onun aklına sok ki kendini karaktersiz hisseden o olsun. Bir mesaj yaz bnce fkat kısa değil uzun olmalı. İçinden geçen herşeyi son kez konuşuyormuşsun gibi uzunca yaz. Somuçta 1 seneniz geçmiş beraber Keşke diceğin birşey olmasın içinde kalan. Eğer seni gerçkten seviyorsa ve o da seni eşi olarak görüyorsa biraz yalnız kaldktan sonra sensiz yapamayp sana dönücektir. Sonrasını döndükyen sonta konuşıruz ama sen o son mesajı yazdktan sonra onun hayatndan silin. Günlerce aramana alıştı eminim boşluğa düşücek. Biraz sabır biraz dua bu günler de geçicek tatlım dönse de dönmese de hayırlı olan olucak en sonunda çnkü iş senden çıkmış olucakartık.

Bu arada mesaj barışmak için değil noktayı koymak için. Şu bir yıl içinde onum için yaptıklarını anlat , kendini ona neden bu kadar açtığnı ne kdar sevdiğini ama onun bu şekilde bırakıp giderek yarı yolda bıraktığnı fakat senin de artık hayırlısı dediğini aramaya devam etmeyeceğni. Belki senin ona olan sevginden çok emin olduğu için senin ondan vazgeçmiceğini dşündüğü için böyle rahat takıuyor olabilir. Ondan gerçekten vazgeçeblceğini ona hissetir fakat rol yapma bunu kendin de hisset. Nasıl olur diye sorarsan 6yıllık bi ilişkim var geçn sene tam da bu zamanlarda çok ciddi ayrılık mevzularımz olmuştu ve artık tamam bitti demiştim o zaman 5.yılımızdı hayatının merkezine koymayı sen gel bi de bana sor :) ben bile ondan tamamen vazgeçebilecğime inandıysam ve o şekilde habersiz 2 koca ayımız geçtiyse o zaman sen de başarabilirsin bunu. Şuan sorarsan birşeyler vesile oldu nasip devam etmekmiş demekki 2ay sonra tekrar bi araya geldik. Ama sen kafanda onsuz yapamam dşüncesiyle devam edip bu riski alamadkça o da bunu gördükçe pek fazla birşey değişmez devam etsenzbile

Bu arada mesaj barışmak için değil noktayı koymak için. Şu bir yıl içinde onum için yaptıklarını anlat , kendini ona neden bu kadar açtığnı ne kdar sevdiğini ama onun bu şekilde bırakıp giderek yarı yolda bıraktığnı fakat senin de artık hayırlısı dediğini aramaya devam etmeyeceğni. Belki senin ona olan sevginden çok emin olduğu için senin ondan vazgeçmiceğini dşündüğü için böyle rahat takıuyor olabilir. Ondan gerçekten vazgeçeblceğini ona hissetir fakat rol yapma bunu kendin de hisset. Nasıl olur diye sorarsan 6yıllık bi ilişkim var geçn sene tam da bu zamanlarda çok ciddi ayrılık mevzularımz olmuştu ve artık tamam bitti demiştim o zaman 5.yılımızdı hayatının merkezine koymayı sen gel bi de bana sor :) ben bile ondan tamamen vazgeçebilecğime inandıysam ve o şekilde habersiz 2 koca ayımız geçtiyse o zaman sen de başarabilirsin bunu. Şuan sorarsan birşeyler vesile oldu nasip devam etmekmiş demekki 2ay sonra tekrar bi araya geldik. Ama sen kafanda onsuz yapamam dşüncesiyle devam edip bu riski alamadkça o da bunu gördükçe pek fazla birşey değişmez devam etsenzbile

En iyi siz anlamışsınız, onun hayatında kimse olmamış daha önce, ve evet biraz daha muhafazakarız ve ben ilk defa onunla çok ciddi düşünüyoruz diye yakınlaştım çok utanıyorum, o zamanlar evlenmemiz kesin gözüyle bakıyordum, şimdi o kadar pişmanım ki, düşündükçe utanıyorum. Ben ona hep dürüst oldum ama belki de tanıyamadı beni düşündükçe canım çok yanıyor gerçekten. Ona mesaj atmayı düşündüm ama artık o kadar çok şey yaptım ki bir şey yaptıkça canım yanıyor çünkü o hiç tepki vermiyor, belki bir süre daha bekleyip yazarım ama sizin dediğiniz gibi anlaması için yazmam gerekiyor, bilmiyorum beklesem mi yazsam mı, sürekli ağlıyorum odamdan çıkmak istemiyorum, ben onu gerçekten çok sevmiştim. Durumu iyi analiz etmişsiniz gerçekten teşekkür ederim verdiğiniz fikirler için

Doğru söylüyorsunuz, öyle bir mesaj atmayı çok düşündüm ama ona bile cesaretim yok şu an biliyor musunuz, bir süre bekleyip atsam kendime gelince, olur mu sizce, böyle hiç mesaj atmasam bir şey yapmasam basit bir kız olduğumu mu duşunur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…