Günleriniz nasıl geçiyor ?çok yoruldum ben

Kitap okuyorum. 2 ayda 8 kitap bitirdim. Şu an 1984'ü okuyorum.
5 gibi uyuyorum öğlen 2de kalkıyorum.
Kahvaltı kahve keyfi falan derken akşam 6 oluyor.
Kedim var onla oyun oynuyorum.
Gerilim filmleri izliyoruz eşimle.
Burda takılıyorum akşamları.
Ev taşıyacağız bikaç gün eşya kolilemekle uğraşırım.
Ama zaman zaman benim de kendimden sıkıldığım oluyor
Çalışmayı çooook özledim.
Arkadaşlarımla buluşup bişeyler içmeyi çok özledim..
Memleketimi ailemi çook özledim.

Uyuma, uyanma ve kahvaltı saatlerimiz aynı. Yalnız olmadığımı bilmek güzel.

Zorluyorum kendimi, 24 saat uyumuyorum bunu 15-16 saat uyuyarak telafi edip yine akşam kalkıyorum. Liseden beri çoğunlukla, bu kadar olmasa da kötüdür uyku düzenim. En az 8-9 saat uyuyorum.
Benim de uyku düzenim berbat. Yaklaşık 5 yıldır böyleyim. Düzeltemiyorum bir türlü.

Yemek yapin, hobi edinin, kitap okuyun film izleyin. Evde bos bos yatmayi ben anlamiyorum yani kendi kendinize kalamiyor musunuz?

Sabah kalkıp ortalığı toplayıp işe gidiyorum akşam eve gelince yemeği ocağa koyuyorum. O arada evi toplayıp çamaşır bulaşık WC temizliği yapıyorum (bazı günler evi silip süpürüyorum yemeğim varsa) sonra yemek ye mutfağı topla çocuklarla ilgilen çayı koy çocukları yatır 2 bardak çay içerek sınavlara çalış yada kitap oku. Geceyarısından sonra çocukları WC ye götür 2 gibi yat 7-7:30 gibi kalk baştan başla güne.

Ben onu çok dolu kadınım ben anlamında yazmadım aslında ama öyle anlaşıldı sanırım. Normal şartlarda bu kadar yorulmuyorum ben, her işim yetişiyor kendime zaman da ayırıyorum ama bu karantina süreci ciddi anlamda çok yordu beni ve yetişemiyorum. Günde bir öğün bile yemek yapmazdım çoğu zaman şimdi iki öğün artı ekmeği tatlısı falan yapıyorum. Temizlik yapmazdım mecburen yapıyorum. Çay kahve servisi gün içinde bitmiyor zaten, kendime odacı diyorum artık. Haftada en az bir kitap bitirirdim neredeyse 3 haftadır aynı kitap var elimde. Online sınavlara gireceğim bu hafta konular bitmedi. Akşam bir iki saat eşimle zaman geçiriyorum o zaman bile şunu yapmadım bunu yapmadım diye aklımda hep bişeyler var. Yetişemiyorum hiç bişeye gün yetmiyor valla.

Uyku saatlerini düzenlersen sen de aslında çok şey yapıyorsun bence.

Bıhdık ya bıhdık. Ben 12 gibi kalkıyorum eşim 9 da kalkıyo bilgisayardan borsaya bakıyo kahve yapıp içiyo ben uyanınca öğlen 1 gibi kahvaltı hazırlıyorum beraber kahvaltı yapıyoruz sonra bulasık sonra kahve sonra temizlik Bi süpürge aksam yemeği aksam dizi film spor duş kapanış. Bomboş hayat

7'de uyanıyorum, bir şeyler atıştırıp ders çalışıyorum. 10 gibi kahvaltı ediyorum. Ders çalışıyorum. 6'da akşam yemeği yiyorum, sonra yine ders çalışıyorum. 12 gibi uyuyorum.

Ev temizliği, bulaşık gibi şeyler varsa anneme yardım ediyorum ve molalarımda internete giriyorum ama onun dışında hep kitap başındayım.

Güzel bir rutin

Sizin rutini bana da aşılayabilsek süper olurdu. Mis.

Bi bebeğim var canıma yetti eşim göreve gitti sonra korona çıktı geri donemiyo. 3 ayın üzerine çıktık. Kendimi dinlemeye bile vakit bulamıyorum. Ruhen yoruldum ayrılık özlem corona etrafimdaki insanların soruları. Tükendim ama evladın varsa tukensen de küllerinden yeniden canlanmak zorunda kaliyosun.

Bu yazdıkların sıkıcı zaten.

Yok hayır iyi anlamda özendim, uyku düzeni ve yapacak şeylere yetişememek bakımından “Her gün birbirinin aynısı, yapacak şey bulamıyorum” hissindeyim ben

Yarım gün home ofis o bitince kpssye calisiyorum. Kilo aldım stresten yüzümde sivilce çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…