- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 53
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen buraya gel, sevişmemiz gereken bir konu var...
Saldıray abiye selamlar..
merhabalar benim sıkıntım şu bundan iki hafta once arkadaşımın vesile olmasıyla biriyle tanıştım başta cok istekli değildim ama konuşmaya başlayınca kabul ettim iki haftaya kadar konuştuk bir kere dışarda kahve içtik arkadaş gibi tabi daha sevgili olmadık o olmamızı cok istiyodu ama ben biraz daha birbirimizi tanıyolım diyodum birgün bana mesaj attın şirinceye gidiyorum diye bende şarap içmeyemi gidiyosun dedim oda şarap içmiycem bira içiçem dedi bende fazla alkol kullanılmasına karşıyım fazla içme dedim oda tamam dedi daha sonra bana mesajlar atmış işte ben sana tutuldumlar falan ben anladım sarhoş kafasıyla soylendığını sonra bana dediki ben sana çıkma teklifi etmek istiyorum ama günlük ev tutup çok güzel romantik bi anda olsun istiyorum dedi ben şok oldum ev tutacaksın ve benimde bunu kabul edeceğimi düşündün dedim ağzıma ne geliyosa saydım ya ev tutmak nedir kızlar git cafede et ne biliym başka yerde et ev tutmak nasıl aklına gelebiliyo sen beni ne zannettin falan filan baya saydırdım anlayacağınız
ŞİMDİ DAHA ONCE BOYLE BİRŞEYLE KARŞILAŞAN VARMI SORMAK İSTEDİM..
yaşlar kaç?
+alkol içcem.
-çok içme.
+tmm.
ayrıca çıkma teklif etmek diye bişey mi kaldı?
Öyle mi yazılıyordu o yaRopdöşambırım olmadan asla![]()
O çıkma değil sevişme teklif etmiş keşke bişey demeden engeli bassaydınmerhabalar benim sıkıntım şu bundan iki hafta once arkadaşımın vesile olmasıyla biriyle tanıştım başta cok istekli değildim ama konuşmaya başlayınca kabul ettim iki haftaya kadar konuştuk bir kere dışarda kahve içtik arkadaş gibi tabi daha sevgili olmadık o olmamızı cok istiyodu ama ben biraz daha birbirimizi tanıyolım diyodum birgün bana mesaj attın şirinceye gidiyorum diye bende şarap içmeyemi gidiyosun dedim oda şarap içmiycem bira içiçem dedi bende fazla alkol kullanılmasına karşıyım fazla içme dedim oda tamam dedi daha sonra bana mesajlar atmış işte ben sana tutuldumlar falan ben anladım sarhoş kafasıyla soylendığını sonra bana dediki ben sana çıkma teklifi etmek istiyorum ama günlük ev tutup çok güzel romantik bi anda olsun istiyorum dedi ben şok oldum ev tutacaksın ve benimde bunu kabul edeceğimi düşündün dedim ağzıma ne geliyosa saydım ya ev tutmak nedir kızlar git cafede et ne biliym başka yerde et ev tutmak nasıl aklına gelebiliyo sen beni ne zannettin falan filan baya saydırdım anlayacağınız
ŞİMDİ DAHA ONCE BOYLE BİRŞEYLE KARŞILAŞAN VARMI SORMAK İSTEDİM..
Iyi yapmissin. Pislik . tum gun agzi sulanarak aksami beklemistir.Daha 1 hafta olmadı, yüz yüze 1 kere görüştüğüm kişi bana 2. buluşma için ev adresini verdi, ki en başından benim için öyle ortamın uygun olmadığını belirtmeme rağmen. Israrla 2. buluşma şurada değil de evde olsun dedi, niyeti bal gibi ortada, ben de tamam dedim yalandan. O gün gelince evden çıkıyormuş gibi yaparak telefonumu kapattım. Tüm gün beni bekledi aramış kaç kere :) Kesinlikle bunu hak etti. Şu an tabii ki konuşmuyoruz, mesele evine gidip gitmemek değil, yeni tanıştığı bir kıza bunu teklif eden erkek bana göre art niyetlidir. Bir gününü çaldım helal etsin artık :)
Iyi yapmissin. Pislik . tum gun agzi sulanarak aksami beklemistir.az bile yapmissin ona.
Adrese kaktus de yollasaydin![]()
demeseydim eğer içimde kalırdı birgüzel afedersiniz sıçtım ağzına sonra engeli bastımO çıkma değil sevişme teklif etmiş keşke bişey demeden engeli bassaydın
ya inanırmıyım hiç şerefsiz beni etrafındaki kızlarla karıştırdı ben yermiyim hiç böyle numaralarıİyiki inanmadın günlük ev tutmaya bu kadar hevesli olmasııı pek hayra alamet değil