Tebrik ediyorum canım bakalım sonuç ne olucak ben de meraklandim
bana bu bile çok geliyoBizimki de 80 tl ilk muayene sonra 40. Her hafta her hafta çok geliyo 40 ama hiç olmazsa para veriyorum bari diyete uyayim derim. Cumaya gidicem bakalım nası bi beslenme düzeni uygulayacak
Evet canım cuma günü ogleden sonra inşallah gittiğime değer.bana bu bile çok geliyo
çok fazla ama yapcak bişey yok sende git bence aldıın mı randevuyu
Tebrikler canım.selam bugün sabah 89.8 kilo olarak uzun zamandır olmasını istediğim şeyi başardım 80li kiloları görmek
ve bugün tüm tehlikelere rağmen başarılı bir diyet gününüde bitirdim
ısrarlı çikolata ikramını geri çeviirerek büyük bir başarıya imza attım
yarın diyetisyenle görüşme günü bakalım ektiklerimi biçecem
yarın yazarım herşeyi
alkış alkış alkışen sonunda gelebildim
bugün tartıda 1.200 daha gitmişti toplamda 17 günde 4 kilo verdim
ve 90.6 kilo geldim
kendi tartımda 89 olmuştum ama önemli değil
güzel gidiyor biraz daha azaldı öğünlerim bu haftada bakalım nasıl geçecek
teşekkürler canımalkış alkış alkış
ben de seni merak etmiştim..çok geçmiş olsun canımmm.. gelmişsin 80lere tebriklerselam gelemedim bu ara
çok fena üşütmüşüm ve 3 gün devamlı yattım
neyseki artık daha iyiyim
dün diyetisyendeydim ve 89 a düştüm artık tartıda 90lı kilolar yerine
80li killolar görüyorum ve çok mutluyum
bu dahada devam edecek inşallah sağlıkla
hala spora başlamadım gerçi ama bu hafta sporada başlayacam
çok hastaydımben de seni merak etmiştim..çok geçmiş olsun canımmm.. gelmişsin 80lere tebrikler
hep aynı şeyi yazıyorum ama ne yapayımmm "harikasın" gününün güzel geçmesine çok sevindimharika birgün dahagün güzeldi diyetim güzeldi
sadece bir kepçe aşure yedimama iki saat voleybol oynadım
harikaydı valla özlemişim sporu
teşekkür ederim canımhep aynı şeyi yazıyorum ama ne yapayımmm "harikasın" gününün güzel geçmesine çok sevindim
ne güzel canımm.. gelince ayrıntıları anlatırsın.. kimdir? ne ögretmeni? gibi.. belki foto paylaşırsın o günden,ne güzel olur : )bugün çok güzel bir gündü kendimi çok farklı hissediyorum. Başkası için bir şey yapmanın güzelliğini yaşıyorum.
24 KASIM öğretmenler gününde kutlama programı için çok önemli bir meslektaşımı okulumuza davet ettim.
Çok şükür ki kabul etti. 94 yaşında kocaman bir çınar. Kimbilir hangi anılarını anlatacak bizlere çok heyecanlı
daha sonra gelişmeleri anlatırım. kendimi sanki ilkokul öğretmenine çiçek alan küçücük bir öğrenci gibi hissediyorum.
elbetteki proje mimarı ben olduğum için gururluyumne güzel canımm.. gelince ayrıntıları anlatırsın.. kimdir? ne ögretmeni? gibi.. belki foto paylaşırsın o günden,ne güzel olur : )
yaaaa harikaaaa nasıl güzel bir fikir…elbetteki proje mimarı ben olduğum için gururluyum
aslında ablamın komşusu ve ablam anlattıkça sevdim ben bu kadını düşünsene o dönemde erkekler okumazken
kadın harikalar yaratmış atatürkle karşılaşmış bende böyle bir değerle herkesin tanışması gerektiğini düşündüğüm için
ve onu teoride son günleri olabirliğinden mutlu etmek istiyorumm iki hafta var daha
herşeyi anlatırım canım
normalde heyecanlı biriyimdir zaten herşeye böyle kıpır kıpır olan tiplerdenimyaaaa harikaaaa nasıl güzel bir fikir…heyecanla bekliyorum canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?