Biber gazı silah yerine geçiyor yalnızhaklı olduğum halde biber gazıyla yaraladığım için karakoldan zor çıkan biri olarak söylüyorum. Nerden bileydim
Valla tacize tecavuze soyguna vs ugramaktansa karakoldan zor cikmayi tercih ederim :) en azindan kurban degil saldirgan olarak cikarimBiber gazı silah yerine geçiyor yalnızhaklı olduğum halde biber gazıyla yaraladığım için karakoldan zor çıkan biri olarak söylüyorum. Nerden bileydim
Biber gazı silah yerine geçiyor yalnızhaklı olduğum halde biber gazıyla yaraladığım için karakoldan zor çıkan biri olarak söylüyorum. Nerden bileydim
sizi tebrik ettim .. Herkes in kendi vücudu isteyen istediğini giyer kesinlikle .. Bu arada bende çarşaflayım hani o beğenilmeyen siyah giyinip bol bol gezen bi gözüm ve ağzım açık ... Emin olun bize daha cok laf atıyorlar .. Çarşafımiza tükürüp arabistana git diyen den ..bir tane de bunlardan alacağım deyip iğrenç sözle taciz edenlerden tutun spiklıgina bakan bile var.. Simdi ben bunu yobazlığa yoramıyorum biz onlara da yobaz diyoruz derseniz de bunu onlara denmedini hepimiz biliyoruz ? Kişiye saygı her türlü olmaliBirileri comar yobaz vs. demişte ben yanından çarşaflı vs geçince ninjalar geliyor deyip dalga geçenlere de şahit oldum.
Yani her kesimden pislik insanlar çıkıyor.Onlar pis pis bakıp, laf çarpıtıyor diye istediğimizi giymekten vazgeçmeyeceğiz. Şortumuzu da giyeceğiz çarşafımızı da.
Valla şu durduran arkadaş tayfası var ya once onların suratına bi yapıştırasım gelir. Özet olarak giyemiyoruz istediğimizi.Ben nispeten öyle yobazların yaşamadığı bir semtte oturuyorum o yüzden giyiyorum istediğimi ama başıma geliyor gelmiyor değil. Ben fark edersem tepki gösteriyorum, biliyorum yoksa tepeme çıkacaklar. Zaten bu tacizci tipler hemen pısar çünkü tepki gösterilince diğer kişiler de destek çıkıyor. (Yobazların çok bir arada bulunduğu yerlerde bu zor olabilir)
Başıma gelen bir örneği vereyim. Yakın arkadaşımla yeri nezih bir AVM'nin önünde oturuyoruz o zaman Ramazan ayı. Gülüşüyoruz sadece (bir şey yiyip içmiyoruz yani o sıra önümüzde bir şey yok olsa da onu ilgilendirmez de neyse). Önümüzden 17-18 yaşlarında bir ergen geçti sesini bize doğru duyurarak "Oruç yok tabi" dedi. Ben "Kim o ya? Ne diyorsun sen gel bakayım sana ne ulan sana hesap mı vereceğim ben?" diye bağırıp ayağa kalktım, arkadaşım da kolumdan tutuyor "Astoria yapma" diye. Döndü bu çocuk bir pıstı "Abla sana demedim" falan diyor yanımızda oturan diğer erkekler falan da kalktı "Size laf mı attı hanımefendi" diye bunun üstüne gittiler. Çocuk topuklayarak kaçtı. Başka türlü olmaz bunlara ses çıkartmazsan iyice üstüne giderler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?