Günlük hayatta istediğinizi giyebiliyor musunuz?

Bulunduğum site içinde markete yürüyüşe vs çıkarken elbise ve şort giyebiliyorum kimse dönüp bakmıyor

Ama aynı semtte çarşı pazara çıkarken giyinmeyi denemedim bile çünkü biliyorum öküz gibi bakarlar

Onun dışında özel bir yere giderken yada tatilde sorunsuz giyinebiliyorum.

Siz mini etek şort örneği vermişsiniz ama onlar bir şey mi v yaka bluz giydiğimde dibimden geçip göz atanlara bile denk geldim bu ülkede

Biber gazı silah yerine geçiyor yalnız haklı olduğum halde biber gazıyla yaraladığım için karakoldan zor çıkan biri olarak söylüyorum. Nerden bileydim

Evet benim başıma da geldi o . Polis bir bibergazı kullanımı için 2 ay eğitim alıyormuş duyda şok olma

Sık gitsin işte ne eğitimi

Giyemiyoruz malesef. İstediğim kıyafetleri sadece yazlık yerlerde giyebiliyorum. Ha bu arada şort giyicem diye b..okunu çıkartan kızlara da ayar oluyorum ya resmen popoları gözüküyor bu nedir ya giyinmeninde bi adabı olmalı..

Giyiyorum. Hep giydim.
Taciz hissedersem yaygarayı basiyorum.
Canım istediği sürece de hep giyecegim.

Ses çıkarınca siniyorlar etraftakiler de destek çıkıyor zaten demiş biri. Alıntı yapamadım ona cevap olarak yazıyorum. Lisedeyken okula gidip gelirken üniformaliyken defalarca her türlü tacize maruz kaldım. Ne zaman ses çıkarsam tacizci haklı çıktı ortamdaki teyzelerce ben terbiyesiz utanmaz iftiracı ilan edildim. Bu dediklerim samsunda başıma geldi. Şimdi İstanbul'dayim önceden etek giyerim dizlerimde yaşadıklarımdan sonra 1 yıldır giymiyorum. Tatil beldelerinden, yaşanılabilir ülkelerden fotoğraflar görünce içim acıyor. Çocukluğum geldi geçti bu şekilde gençliğim de gidiyor. Umarım ya olduğum yer düzelir ya düzgün yerlere gidebilirim de böyle yaşayıp ölmem. En azından ömrümün bir yılını bunları düşünmeden istediğimi giyip/yaparak geçirmek istiyorum. İnsanca yaşamak istiyorum.

Biber gazı silah yerine geçiyor yalnız haklı olduğum halde biber gazıyla yaraladığım için karakoldan zor çıkan biri olarak söylüyorum. Nerden bileydim
Valla tacize tecavuze soyguna vs ugramaktansa karakoldan zor cikmayi tercih ederim :) en azindan kurban degil saldirgan olarak cikarim

hamileyken bile bakan var ki bu durumda zaten dar seyler falanda giyemiyorum ha giysemde baglamaz kimseyi ama bem en ufacik bakani yakaladimmi ne bakiyosun diyorum okuz olsalar keske en azindan rahatsizlik vermiyor o hayvanlar bunlar gibi

Ben taşıyorum yanımda ya. Bir insana karşı hiç kullanmadım ama köpek gezdirdiğim için bazen diğer köpekler saldırıyor mecburen bazen havaya sıkmak zorunda kalıyorum yoksa ikimizi de parçalar atarlar. Ölümden döndük bir keresinde. İnsana karşı da kullanırım gerekirse bana ne.

Kız ne istediğini giymesi, pişiyorum sıcaktan yine de geniş pantolon giyiyorum. Geçen kapalı arkadaşıma laf attılar "mavilim mavişelim" diye, devlet bunlara yaptırım uygulamıyor ara polisi taciz etti diye, uzatma bacım s*kmedi ya der, demezse ben taş olayım

Doğma büyüme Ankaralıyım. Yaşadığım şehri tanıdığım için her semtine farklı giyinip gidiyorum İçimden geldiği gibi giyinebiliyor muyum hayır. Bu sıcaklarda baya atlet şort gezmek geliyor içimden. Ama yok. En nezih semtte de otursan köşe başından pala bıyıklı bi amca mutlaka çıkıyor.

sizi tebrik ettim .. Herkes in kendi vücudu isteyen istediğini giyer kesinlikle .. Bu arada bende çarşaflayım hani o beğenilmeyen siyah giyinip bol bol gezen bi gözüm ve ağzım açık ... Emin olun bize daha cok laf atıyorlar .. Çarşafımiza tükürüp arabistana git diyen den ..bir tane de bunlardan alacağım deyip iğrenç sözle taciz edenlerden tutun spiklıgina bakan bile var.. Simdi ben bunu yobazlığa yoramıyorum biz onlara da yobaz diyoruz derseniz de bunu onlara denmedini hepimiz biliyoruz ? Kişiye saygı her türlü olmali

Eskiden giyerdim yaklaşık 16 17 yıl önce bakan olurdu ama taciz yoktu, askılıda giydim, şortta giydim. Haznedar da oturuyordum o zamanlar, iş yerim Aksaray dı.
Şu an çok farklı bir ortam var kimse bunu inkar etmesin sadece öküzlük değil mesele
Üzerimde palto, ayağımda bot kış ortasında saçım kızıl diye babam yaşımda bir amcadan zılgıt yedim. Ne makyajım vardı ne dikkat çekecek bir şeyim.

Yasadigimiz yer goz onunde bulunduruldugunda mini etek, sort mort giyip dolanmak, toplu tasima kullanmak sacma bile bile giyip aglamayin sizde. Yok ben direnis yapacagim 2 adimda bir laf atsinlar kavgaya tutusacagim diyorsaniz giyinin.
Ben nerdeyse sifir sortta giydim gezdim ama markete yururken degil veya toplu tasimaya binerken degil. Giyilcek yer var giyilmicek yer var.

Giyinemiyorum. Yaz günü şöyle pamuklu fistolu beyaz bir elbiseyle yüksek topuklu espadril giymek isterdim mesela. Anca tatilde akşam yemeğinde böyle giyebiliyorum. Gündüz herkes pantolon, düz terlik veya spor ayakkabı giyiniyor. Arkadaşlarım da bir gömlek bir pantolon giyip çıkan tarzda. Öyle olunca ben de gönlümce giyinemiyorum. Daha şık, uçuş uçuş giyinmek isterdim, benim asıl sıkıntım bu şekilde:) Yoksa şehirde zaten askılı veya şort giyinmem ama mini olmayan etekler giyinirim.Beni sıkan gitgide artan bu tektipleşme, sanırım bir tür göze batmama çabası. Genç yaşlı çoğu kadın bir kot geçirip çıkıyor. Yaşına uygun düzgün etek bluz giyen yaşlı kadın bile görmez oldum.
Btu arada tutucu değilim ama bazen öyle giyinenler görüyorum ki sanki hiç aynaya bakmamışlar. Sütyen olduğu gibi görünüyor, etler bıngıl bıngıl ortada . Öyle giyinmeseler sıcaktan ölmezler diye düşünüyorum.

Valla şu durduran arkadaş tayfası var ya once onların suratına bi yapıştırasım gelir. Özet olarak giyemiyoruz istediğimizi.
Şimdi açık giyinmek medeniyet mi diye saçma sapan duyar kasmaya çalışanlar da gelir. Size iyi geceler. Ha bu iyi zamanlarımız bile

Ankarada da giyilmiyor. Halbuki bahcelievler gibi sözde yobazin olmadığı bir semtinde yaşıyorum ama ne yazik ki yine de cok kotu. Ben sort filan asla giymem sehir merkezinde. En fazla giyecegim askili bluz ve dizin 1 karış ustu etek. Çünkü artık pes ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…