Lekeler, Çiller Günlük hayatta makyaj yapıyor musunuz?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Kizlar makyaji cikarmak zor demis ya bazilariniz, Neyle cikariyosunuz?
Ben makyaj temizleme bezleriyle cikariyorum hemen tertemiz oluyo, Zorda
Olmuyo hic.

Rimel cikarma asamasi zor benimki waterproof oldugundan mi bilmem baya bir cektiriyor bana.

+
BB krem aldim bir kere kullandim, hala klasik fondoten kullaniyorum ama CC krem daha etkili diyorlar.

Dert değil fakat fikir almak istiyorum. Yüzümde ufak tefek ben çil cilt lekeleri var.Günlük hayatta makyaj yapmak bazen gereksiz geliyor siz ne düşünüyorsunuz?Çalışıyorum ayrıca

Bb cream surup bi kalem cekiyorum ben. Sen de cillerini falan oyle kapatabilirsin. Ama en onemlisi cilt temizligi makyaj yapmasan da olur bakimli olduktan sonra..

Dert değil fakat fikir almak istiyorum. Yüzümde ufak tefek ben çil cilt lekeleri var.Günlük hayatta makyaj yapmak bazen gereksiz geliyor siz ne düşünüyorsunuz?Çalışıyorum ayrıca

canım sıkıldıkça yaparım göz kalemi ruj ojeden başka kullanam tam makyaj yapcaksam kardeşim yardım eder oda özel günlerde

ben farklı bi sağlık sorunu vs olmadıkça evden makyajsız çıkmam :)

Fondoten bb krem vs denedim.en sevdiğim cc krem oldu.birde eyelıner waterproof olunca çıkmıyor of.ben sabunla yıkıyorum.ben mecburiyetten yapıyorum makyaj.öyle dupduru mis gibi cildim olsa yapmazdım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

fondoten pudra falan hayatta sürmedim, sürmem de herhalde
çok rahatsız ediyor beni
okuldayken çok yapardım ama şimdi evdeyim sürekli ders çalışıyorum yapmıyorum o yüzden
ama dışarı çıkacaksam hafif dudak kremi ve rimel erinmezsem sürerim
yüze hafif renk katmalı ama abartmamalı diyorum

Goz kalemi surerim mutlaka hergun. Arada birde ruj.Ozel gunlerde rimel ve far suruyorum sadece :)

Günlük hayatta makyaj yapıyorum... İş, okul gibi bir yere gideceksem eğer, yapıyorum makyaj. Makyaj gereksiz geliyorsa düşünmeyin hanımefendi makyaj yapıp yapmamayı... Ama yüzünüzde ben çil lekeler varsa ve rahatsız oluyorsanız, makyajı gerekli kılarsınız... Cilt tonunu eşitlemek için BB krem veyahut fondöten ya da onun türevi ürünler kullanabilirsiniz... Demek ki gereksiz değilmiş makyaj, bununla beraber illa süs için yapılmaz, aslında daha "sağlıklı" bir görünüm için yapılır... Daha gür kirpikler, cilt tonu dengeli bir cilt, renklendirilmiş dudaklar ve yanaklar daha sağlıklı ve canlı bir görünüm verdiği için göze güzel görülür, tabii allı morlu makyajları bahsetmiyorum onları ben de "çirkin" buluyorum...

Velhasıl iş, makyaj yapmakla bitmiyor... O makyaj temizlenecek. Her sabah ve akşam cilt tipine uygun bir temizleyici, bir nemlendirici kullanılacak... Makyaj yapılsa da yapılmasa da gerekli şeyler bunlar. Makyaja "ayy çok itici, ayy insanı farklı gösteriyor" diyenler bakalım cilt bakımı diye bir şeyden haberdar mı... Zararlı kısmına gelince de, birçok ürünün arkasında içeriği yazıyor... İnternetten 1 saatlik bir araştırmayla, hangi içeriklerin hangi karşılıklara geldiğini (Örneğin birçok ürünün içinde bulunan PEG, petrol türevi bir maddedir) az çok bilir, ürünlerinizi buna göre seçerseniz zararı minimuma indirmiş olursunuz... Makyaj yapmayan ve cildini salan, cilt bakımından/korumadan bihaber hanımefendilerin ciltlerinin, makyaj yapan ve cilt bakımını ihmal etmeyen, koruyan bir hanımefendinin cildinden daha sağlıklı olduğunu düşünüyorsanız, çok da yanılıyorsunuz...

Son düzenleme:
dısarı cıkmaycaksam hayatta makyaj yapmam evin içinde
çıkacaksam da bir eyeliner ve ruj sürerim bazen fondoten de sürerim işte o an canım ne isterse

kalem sürerim mutlaka.Beyaz tenli olunca hastalıklı gibi oluyorum sürmezsem.Çillerim ve cilt lekelerim olduğu için de pudra sürerim.İşte de dışarda da tüm makyajım bu

rimel ve parlatıcı sürerim kalem bile cekmem yanaklarımıda cimerim biraz kızarırı okdar yanı buna da ne kadar makyaj yapmak denebilirse...

ben yapıyorum cnm yoksa hastalıklı ve yorgun gibi gozukuyorum. ama ozel gunlerde daha bi aabartıyorum :)

ruh halime göre değişir. mutlu pozitif neşeli hissediyorsam mutlaka yaparım. ağır makyaj değil de, BB, kalem ve ruj. ama o gün kıyafetimi, saçlarımı beğenmediysem kendime yakıştırmadıysam, ruh halim ve psikolojim de olumsuz keyifsizse yapmam saldığm yere kadar salarım. ama aslında üşenmesek, hergün mutlaka çok bir şey yapmasak da en azından bir BB, bir rimel ve allık sürsek, bunu alışkanlık haline getirsek ne kadar iyi olur kendimizi iyi hissetmemize de yardımcı olur hem

benim yüzüme ruj, far, allık gibi renkli şeyler hiç gitmiyor.zaten yaşıma da gitmez ama ileride de kullanacağımı düşünmüyorum bir deneyeyim dedim hiç yakışmadı.
genellikle rimel kullanıyorum bazen de göz kalemi ve şeffaf dudak parlatıcısı.yatmadan önce yüzümü yıkayınca rimelim ve gözkalemim iyice dağılıyor o yüzden arko krem sürüyorum göz kapaklarıma geçiyorlar.herhangi bir krem o kalan siyahlığı geçiriyor zaten.Allah a şükür cildim düzgün, bozmamak için cilt makyajı falan yapmam.
göz altlarım biraz morarık ama ona pek takmıyorum, su cilde çok iyi geliyormuş o yüzden günde en az 2-3 şişe su içiyorum.aslında daha çok içmem gerekiyormuş ama o zaman da karnım ağrıyor.

Ben yapmamayı tercih ediyorum, yüzüm hava alsın istiyorum ama bazen çok eserse eğer, bir rimel bir allık sürüyorum.
Makyajdan ziyade saç konusunda takıntılıyım saçlarım havalı duruyorsa, yüzümün makyaja ihtiyacı olmadığını düşünüp makyajsız çıkıyorum sokağa.
Bir de en güzel makyaj, insanın içten gülümsemesi bence :))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Abartmamak sartiyla bi goz kalemi biraz allik herkesin yapmasi gereken sey bence dogalliktan yana olanlar yataktan kalkmis gibi geliyo bana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hafta içi çalışırken göz altı kapatıcısı, göz kalemi, rimel, bb krem, hafif ruj ve biraz allık kullanıyorum. doğal makyaj gibi. evdeysem hiçbir şey kullanmıyorum. hafta sonu gezmeye giderken ise tam makyaj yapıyorum. fondöten, pudra, far, koyu ruj, rimel vs.

Eyeliner ve ruj mutlaka her gün sürerim.
Arada bir kendime özenmek istiyorsam, fondötenli, rimelli, allıklı makyaj yaparım anca. O da haftada bir defa olur en fazla.

İlle de hayatta makyaj yapmam doğal güzellikten yanayım, makyaj yapanlar kendine güvenmiyo" mantığını da anlamıyorum şahsen ben.
Ben bakkala bile giderken illaki bi'geçerim aynanın önüne bi'rimel, bi'allık.
Makyajsız dışarı çıktıysam bilin ki göz kontrolüne gidiyorumdur
Yüzümde de çok şükür kapatmam gereken bi'şey yok hatta yüzümü yıkadığımda erkek arkadaşımı makyaj olmadığına inandıramamıştım. O da başlarda makyajı bi'şey var da onu kapatmak için yapıyoruz sanıyodu

Doğal olayım diye bembeyaz, renksiz gezmeye de gerek yok bence, dışarda görüyorum ciddi ciddi hasta gibi gözüküyo çoğu insan, zaten benim bu allık vs merakımda bundan feci beyazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…