Lekeler, Çiller Günlük hayatta makyaj yapıyor musunuz?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Disari cikacaksam kesin bi kalemle rimel surerim bende mutsuz hissediyorum yoksa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet var ben :) hangi güneş kremini kullanıyorsunuz ? avene felan mı
biodermanın renkli güneş kremi var onu kullanabilirsiniz beyaz görüntü olmuyor , yağlandırma sorunu yaşamadım ama benim cildim kuru zaten ..

bb krem eyeliner parlatıcı allık rimel bunlar hergun yuzume değer..bunları yapınca geceden şarja koyulmuş sabah dinamik uyanan telefon kadar canlı konuşkan ve sesli oluyorum ..neyse ben bişey anlamadım:26:

Makyaj ve ben cok uyumlu bir ikiliyiz :))) bakimi cok severim..susluyumdur yaniiii😄😆😉😋😄😄😄

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

ben çalışan bir kızım ve işim iş ortamım gereği makyaj yapmam gerekiyor hem de ben alıştım haftanın 5 günü makyaj yapmaya ama bazı günler çok hafif tutuyorum bir pudra bir eyeliner ve ruj ve allıkktan oluşuyor makyajım haftasonları ise cildimi dinlendiriyorum ki o da eğer dışarı çıkmıcaksam

Hangi marka kullanıyorsun? Bende emilmediği için gül suyuyla karıştırıyorum hem kıvamı iyi oluyor hem de cilt tonum dengeleniyor. Benimde çillerim var ama yaz kış geçmedikleri için ben alıştım onlarla yaşamaya.

Niveanın 50 faktörlüsü ama suratım bembeyaz ve yapış yapış kalıyor.bıktım çillerden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dert değil fakat fikir almak istiyorum. Yüzümde ufak tefek ben çil cilt lekeleri var.Günlük hayatta makyaj yapmak bazen gereksiz geliyor siz ne düşünüyorsunuz?Çalışıyorum ayrıca

dipliner rimel dısında oyle pudra allık madana tarzı makyaj yapmam.zira renklı gozluyum ve kalem cekmezsem hayırdır coco hastamısın dıyorlar.ayrıca makyaj bence her kadın yapmalı...kendıne guvenı gelıyor ınsanın ayol

Yapmıyorum. 6'da kalkıp kendimi işe zor götürüyorum bir de makyajla hiç uğraşamazdım herhalde... çıkarması işin en kolay tarafı neutroginanın bir temizleyicisi var sıvı sabun gibi... alıyorum elime yüzümü köpürterek yıkıyorum waterproof rimel bile çıkıyor bitti gitti...

Her güne makyajı gereksiz bulan ben değilmişim sanırım sadece..
Belirli zamanlar, özellikle haftasonu yapıyorum, dışarı çıkacaksam gezmek maksadıyla kesinlikle yapıyorum ama, çünkü açık tenliyim, dudaklarım da renksiz hortlak gibi duruyorum.
Çalıştığım ortam kurumsal, elit bir yer olsaydı yine yapardım sanırım?
Ama bir grup hanzo içinde çalışıp, bir de sabahtan akşama yalnız olunca, kısacası resmi ve kalabalık bir ortamda olmadığım için yapasım gelmiyor
Boşu boşuna cildimi yormayım diyorum.
Makyajım da dipliner, rımel ve rujdur. Rujlara bi zaafım var, hatta makyaj denince aklıma sadece ruj geliyor.

Son düzenleme:
Cildime sürdüğüm şeyler rahatsız ediyor ama rimel eyeliner kalem veya ruj sık sık kullanırım.

yapmiyorum...sabahlari kostur kostur aceleden firsat bulamiyorum.
cok acik tenliyim, soluk duruyor aslinda makyajsiz.
Herkes gözlerimin cok güzel oldugunu söyler ( yesil)
Belki biraz makyaj yapsam daha güzel olacagim
AMa kendime böylede güveniyorum. Sadece özel günlerde yapiyorum oda cok hafif bir makyaj.
Yasasin makyajsiz hayat

Yalniz olmadigima sevindmmm

Eyeliner olmadan çıkmam abi :) Beyaz olduğum için kalemsiz solgun buluyorum yüzümü. Eyeliner olmazsa olmazımdır, vaktim varsa far, rimel gibi ayrıntılara da girerim. Açık havaya çıkacaksam 30 faktörlü cc kremimi mutlaka sürerim, üzerine biraz da allık tabi. Bence hafif makyaj her zaman yüzü daha canlı ve güzel gösteriyor.

Makyajı çıkarmak içinse lancome ve ya clinique göz makyaj temizleyicisi öneririm, gözü hırpalamıyor.Yüzüm içinse önce temizleyip sonra nemlendirici sürüyorum. Kadın dediğin azıcık bakımlı olacak, bi kalem çekmeye üşenmeyin kızlar :)

Her gün

Kapatıcı
Eyeliner
Allık
Aydınlatıcı
Ruj yada Dudak Parlatıcı

Bunlar olmada asla...

Yapıyorum elbette
Göz altı kapatıcısı
allık ruj bunlar kesin. onun dışında belki göz kalemi gözlerim iri bal gibi pek gerek duymuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…