Lekeler, Çiller Günlük hayatta makyaj yapıyor musunuz?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
evde olursam yapmam..ama bi yere gdecek olursam yaparım..zaten işe giderken yapıyorum,evde de yapmak içimden gelmiyor.

Çoğunlukla yaparım arada yapmadan dışarı çıktığımda oluyor ama
Eyeliner, rimel, ruj, allık
Bu kadar göz altlarım morarıyor ara sıra ama uğraştıkça kapatamadım bende bıraktım öyle çok nadir yaparım göz altıma bişeyler.
Evdede makyajı çok çok nadir yaparım eğer kendimi iyi hissetmiyorsam yaparım iyi hissediyorsam cildim bi hava alsın der yapmam

Evden dışarı çıkmayacaksam yapmam. Hatta o gün mümkün olduğunca yüz maskesi uygularım , cildimi temizlerim bol bol. Dışarı çıkacaksam hafif fondöten , eyelıner, rimel ve ruj kullanıyorum. Çevrem inatla doğal halin daha güzel dese de makyaj yapmayı seviyorum

göz kalemi,rimel,kaş farı sürerim ara sıra bb kremde kullanıyorum
özel bir gün olmadıkça fondöten yada pudra sürmem rahatsız hissederim

Dert değil fakat fikir almak istiyorum. Yüzümde ufak tefek ben çil cilt lekeleri var.Günlük hayatta makyaj yapmak bazen gereksiz geliyor siz ne düşünüyorsunuz?Çalışıyorum ayrıca
çok çirkin falan değilim ama alışkanlık mıdır nedir makyaj yapmadan dışarı çıkamıyorum. rahatsız oluyorum. bakkala bile göz kalemi allık sürüp gidiyorum. evden dışarı çıkmayacaksam yapmıyorum bişi tabiki.. ama bence benimki psikolojik sorun

Dert değil fakat fikir almak istiyorum. Yüzümde ufak tefek ben çil cilt lekeleri var.Günlük hayatta makyaj yapmak bazen gereksiz geliyor siz ne düşünüyorsunuz?Çalışıyorum ayrıca

Benim yüzümde muhakkak iz falan olur her zaman. Ve özel biriyle görüşmiycek olsam bile kendimi güzel hissetmek için yaparım hicccc gereksiz değil öyle düşünme :)

ben biraz kırmızılıklar gözüme battığı için aknelerden gelen yani.. bb krem sürüyorum başka da hiç bişi he bide ruj severim . ama dışarı çıkmaıdğımda yapmam :)

Kafama eserse eyeliner sürerim o kadar. Ruj güzel oluyor ama kimyasal olduğu için yediğim şeylerle beraber ağzıma giriyor ve rahatsız oluyorum...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

BB krem nedir ya? Cok gecmis adi bu konuda, merak ettim.:44:

Fondatenden bi farkı yok. Biraz daha hafif duruyor hepsi bu. Asla günlük kullanıma uygun olduğunu düşünmüyorum...

Mutlaka göz altına kapatıcı ve göz kalemi bunun dışında günlük hayatımda makyaj yapmam. Günlük hayatta fondöten,pudra,rimel gereksiz bence.Cildin arada nefes alması gerek dimi ama

Al benden de o kadar çok özeniyorum ya şöyle tek tip beyazsa beyaz esmerse esmer renk dalgalanması olmadan pürüzsüz ciltlere

Dışarı çıkarken rimel , kalem , parlatıcı evde makyaj yapmam pek.

Son düzenleme:
Valla hergun ozenle makyajimi yaparimm cevremdekiler ne gerek var makyaja gerek yok desede ben inatla yapmaya devam ediyorumm cok seviyorum napim yataktan kalktigin gbi disari cikmak bana garip geliyor😛

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hergün bb krem kalem rimel :) basit şeyler ama yüze renk veriyo

Kaş farı hangi markada var ve nasıl uyguluyosun. Kullanmak istiyorum

Kaş farı hangi markada var ve nasıl uyguluyosun. Kullanmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…