- 18 Eylül 2013
- 1.929
- 973
- 178
çok çirkin falan değilim ama alışkanlık mıdır nedir makyaj yapmadan dışarı çıkamıyorum. rahatsız oluyorum. bakkala bile göz kalemi allık sürüp gidiyorum. evden dışarı çıkmayacaksam yapmıyorum bişi tabiki.. ama bence benimki psikolojik sorunDert değil fakat fikir almak istiyorum. Yüzümde ufak tefek ben çil cilt lekeleri var.Günlük hayatta makyaj yapmak bazen gereksiz geliyor siz ne düşünüyorsunuz?Çalışıyorum ayrıca
Dert değil fakat fikir almak istiyorum. Yüzümde ufak tefek ben çil cilt lekeleri var.Günlük hayatta makyaj yapmak bazen gereksiz geliyor siz ne düşünüyorsunuz?Çalışıyorum ayrıca
BB krem nedir ya? Cok gecmis adi bu konuda, merak ettim.:44:
BB krem nedir ya? Cok gecmis adi bu konuda, merak ettim.:44:
Bnde fondoten falan kullanmam cilt kusurlarım olduğu halde çil,sivilce lekesi vs..ancak tahammül edemediğim tek şey gözaltı morluğu sırf buyüzden hemen hemen hergün evde bile olsam gözaltı kapatıcısı sürmek zorunda kalıyorum...nefret ediyorum morluklardaannnnnnnnnn!
Al benden de o kadarçok özeniyorum ya şöyle tek tip beyazsa beyaz esmerse esmer renk dalgalanması olmadan pürüzsüz ciltlere
göz kalemi,rimel,kaş farı sürerim ara sıra bb kremde kullanıyorum
özel bir gün olmadıkça fondöten yada pudra sürmem rahatsız hissederim
göz kalemi,rimel,kaş farı sürerim ara sıra bb kremde kullanıyorum
özel bir gün olmadıkça fondöten yada pudra sürmem rahatsız hissederim
canım renkli nemlendirici bb krem bir nevi fondotene benziyo ama öyle çok kapatıcı değil.. renk tonunu eşitlio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?