Lekeler, Çiller Günlük hayatta makyaj yapıyor musunuz?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Evet yapıyorum, beyaz tenli olduğum için kendimi rahat hissetmiyorum makyaj yapmayınca. Kullandığım hafif bi fondöten var biraz allık sürüyorum bi de rime.

Dert değil fakat fikir almak istiyorum. Yüzümde ufak tefek ben çil cilt lekeleri var.Günlük hayatta makyaj yapmak bazen gereksiz geliyor siz ne düşünüyorsunuz?Çalışıyorum ayrıca
yaparım evde bile bazen yaparım.
oldum olası zaten çok severim makyaj olayını

Dert değil fakat fikir almak istiyorum. Yüzümde ufak tefek ben çil cilt lekeleri var.Günlük hayatta makyaj yapmak bazen gereksiz geliyor siz ne düşünüyorsunuz?Çalışıyorum ayrıca

Benimde sivilcelerden dolayı lekelerim var ama çok açık renkte pek makyaj yapan biri değildim daha doğrusu pudra-fondöten tarzı ürünler kullanmazdım sivilcelerimden kurtulduğumdan beri ama 2-3 aydır kullanıyorum
iz yok yüzünde diyorlar ama insan kendi yüzünde elbet bir kusur buluyor

lekeleri geçtim ten rengim canlı değil makyaj yapmadan suratım soluk duruyor
mecburum

Yapıyorum canım ama genel olarak Göz Kalemi, Allık ve Parlatıcı sürüyorum. Beyaz tenli olduğum için azda olsa yüzüme renk getiriyor.
Fakat erkek arkadaşımla buluşmaya gidince evrim geçiriyorum

Kaş farı hangi markada var ve nasıl uyguluyosun. Kullanmak istiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

flormarın kaş farını kullanıyorum
avondan aldığım fırçayla sürüyorum kalıcıda öneririm

makyajsız adrıana lıma gıbıysen yapma..

yok aysen grudayım dersen yap!

Benim yuzumde hic leke ya da sivilce yok ona ragmen her gun yapiyorum. Kendimi iyi hissettiriyo bi zararini simdiye dek gormedim temizler ve bakim yaparsan tabi :)

Günlük hayat derken arşı pazar markete çıkarkenmi bunumu kastettin yoksa özel gün dışında genel anlamdamı diyosun anlamadım ama ben markete şuraya buraya çıkarken makyaj yapmıyorum ancak gezmeye sağa sola giderken yapıyorum ama ozamanlarda mutlaka yapıyorum yani
çokta seviyorum yaa çok zevkli bişey

Ben neredeyse her gün yapıyorum. Belki ayda 2 'dir yapmadığım. Cildimde hiçbir prolem yok, çok pürüzsüz olduğunu söylerler hatta. Ama çalışıyorum ve kurumsal bir şirketteyim. Bakımsız gitmek olmuyor. Yapamadığım zaman kendimi mutsuz hissediyorum hatta , o gün geçmek bilmiyor :)

evde değilde dışarı çıkarken yapıyorum...çillerim olduğu için pudra sürerim eyeliner ve ruj vazgeçilmezim onun dışında makyaj malzemesi kullanmıyorum desem yeridir.

ama makyaj yapmak genel olarak zevkli bir iş seviyorum

Makyaj yapmayı beceremiyorum eskiden rimel göz kalemi ve ruj sürersin şimdi oda yok yapmak istiyorum yakıştırabilsem://

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cildimde leke yada sivilce yok ama.makyajsz hic disari ckmadm bunu baskasi icin.degil kendim icin yapiyorm.mutlu hissediyorm kendimi:) rimel allik goz kalemi fondoten ruj ve gunes kremi surmedn cikmam ama kokos degil rujumda alligimda seftali tonlari:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim sorum var.güneş koruyucu sürüp makyaj yapan var mı? Nasıl yapıyosunuz ben bi türlü başaramıyorum.çok parlak ve yağlı oluyor suratım.güneş koruyucu sürünce.sürmediğim içinde yüzüm çil doldu.offff

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
alışverişe ya da yürüyüşe giderken makyaj falan yapmam. onun haricinde tamamen ruh halime bağlı. bazen sadece rimel ve renkli dudak balmı sürer çıkarım, bazen bb krem, allık, ruj vs... günlük olarak dudak rengine yakın rujları kullanırım. eyeliner'ı günlük olarak kullanmam.

RİMELLLL vazgeçilmezim vede pudra bide hafif bir ruj yada dudak balmı :)

RİMELLLL vazgeçilmezim vede pudra bide hafif bir ruj yada dudak balmı :)

kedi gözlerim için akmaz çıkmaz siyah göz kalemi ve çok kırmızı dudaklarım için kalıcı rujum olmadan asla çıkmam dışarı. zamanım varsa rimel, pudra, hafif bir allık da yaparım yani nolucak. göz ve dudak makyajı temizleyicisi olmadan makyaj yapmayın zaten. ama varsa da korkmadan çekin kalemleri sürün rujları yahu. hantallık yapmayın şöyle bir özgüven yapın aa..

Valla eskiden sabah kalktığımda yaptığım ilk iş pudra, kalem, hafif allık sürmekti. Evde olsam bile kalem mutlaka sürerdim. Artık bir yere gitmeyeceksem kalem bile çekmiyorum. İlk zamanlar hasta gibi görünüyordum gözüm alışmadığı için. Şimdi bu halime alıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…