Lekeler, Çiller Günlük hayatta makyaj yapıyor musunuz?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
günlük makyajım sadece eyeliner ve rujdan ibaret.
başka birşey kullanmıyorum.özel günlerde fondoten falan kullanırım ama cildim hassas olduğu için fondoten sürünce kaşınmaya başlıyor cildim.rahatsız oluyorum.

Fondatenden bi farkı yok. Biraz daha hafif duruyor hepsi bu. Asla günlük kullanıma uygun olduğunu düşünmüyorum...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkürler Kamuran Evet bence de, cildimizin hava alması çok önemli :115:
.

ben de çilliyim :) ve günlük makyaj da yaparım dışarı çıktığım gün illaki yaparım

Dert değil fakat fikir almak istiyorum. Yüzümde ufak tefek ben çil cilt lekeleri var.Günlük hayatta makyaj yapmak bazen gereksiz geliyor siz ne düşünüyorsunuz?Çalışıyorum ayrıca

Valla ben makyajsız adım atamam :)

Dert değil fakat fikir almak istiyorum. Yüzümde ufak tefek ben çil cilt lekeleri var.Günlük hayatta makyaj yapmak bazen gereksiz geliyor siz ne düşünüyorsunuz?Çalışıyorum ayrıca

Yüzünde ciddi bir sorun da yokmuş bence yapmanaa da gerek yok bir süre sonra alışırsın eski halini istemezsin.

Ben de yapmıyorum zaten örtulu insanlarda makyajı da beğenmiyorum açıkçası.
Ama hayatımda bir kere kuru fondöten mi sanırım böyle bir şey almıştım. Cildi çok iyi kapatıyordu ve sanırım zararı da yoktu. Başlasam bırakmam sanırım yine :)

Bu arada çilim yok ama çil olan yüzler çok tatlı bence kapatmaya çalışmayın

Nasıl kullanılıyo? Kalem çok belli oluyo ama far için doğal diyolar

Nasil anlatsam bilemedimki simdi. Foto atabilsem keske. Kücük fircasi var icinde. Cok dogal gözüküyo. Benim kasimim önü seyrektir sadece önününe biraz sürüyorum cok dogal gözüküyor

çilli hatunlar ayrı bi çekici oluyor bence bunu gizlemeye çalışmayın
ben dışarı çıkıyosam mutlaka fondotön veya bb krem, göz kalemi, rimel kullanırım
zaten başka bişi kullanmıyorum düğüne de gitsem baloya da değişmez makyajım çünkü daha fazlası yakışmıyor

çilliyim mutluyum:d yazın onlar belirince dha mutlu oluyorum makyaj hiç benlik değil. bir kalem yada eyeliner bir rimel vede dudağıma nivea kirazlı o kaaD ohh tertemizD her an her yerde her durumda

Son düzenleme:
Ben genelde bi kalem sürüyorum, Ruj sursemde bisi yiyip icip siliyorum
Ama bazen içimden geliyo bb krem fondoten rimel allik kas kalemi ne bulursam sürüyorum :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben genellikle yapıyorum dışarı çıkarken. Fondoten kullanmam. Shiseido pudra pureness olan, hem çok doğal duruyor hem yüzde bişey olduğunu hissetmiyorsunuz. Kalem ya da eyeliner ruj allıkla tamamlarım. Ama içimden gelirse ihtiyacım olmamasına rağmen gözaltı kapatıcısı kullanırım. Onda tavsiyem make up forever invisible. Far da eğer sürmeyi bilirseniz asla sırıtmaz. The balmın paletleri gayet iyi. Yapa yapa alışıyor insan. Farı gün boyu sabitlemek için de göz primerları var. Onda da make up forever tavsiye ederim. Daha ekonomik olsun zaten çok morluğum yok derseniz essence de işi görür gözaltı konusunda. Benim kirpiklerim allah vergisi fakat loreal telescopic uzatmada baya başarılı onu söyleyebilirim. Makyajı yeniden yaratmak gibi değil güzel olanın altını çizmek olarak görürseniz başarılı olursunuz:)

Kafama eserse Hatta kendime saldım çayıra çıktığım için de çok kızıyorum. Ama yaptığım zaman fondoten, rimel, göz kalemi, ruj sürüyorum. Cildimde hiçbir sorun yok şükür ama makyajsız olunca maalesef bakımsız duruyor insan. En azından bir rimel, bir ruj canlılık katıyor. O yüzden yapılmalı diyorum.

Göz altı kapatıcısı kullanmaya mecburum, göz altlarım mor çünkü
Onun dışında göz içlerime bir kalem çekerim genelde..Cildim problemli değil fazla, o yüzden çok gerek duymuyorum..ruh halime bağlı..

Gunluk hayatta eyeliner, rimel maksimum...
O da artik okul okul, gozumun feri meri kalmadi ondan...
Onun disinda makyaj yapmayi sevmem, en agir makyajim kirmizi rujumdur...
Cildimin az bucuk problemli oldugu donemler haricinde kesinlikle fondoten, pudra vs. kullanmiyorum, butun gozeneklerimi kapiyor hissi rahatsiz ediyor..
Dogallik en guzeli, eger bu sans varsa, sonuna kadar kullanilmali derim

Sabahlari yataktan kalkip evden cikmam maksimum 5 dk. Tabi makyaj falan hak getire :))
Bazi bazi ofise varinca. Bi rimel veya bi kalem cekerim. Arada bi de ruj. Onun disinda pek bisi surmem yuzume. Hele hava sicaksa falan o fondotenle o rujla sanki yuzum kirliymis gibi oluyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…