ohhhhhhhhhhh süperim bugünn
2 mil leslie (25dk) 15 dkda bisiklet bindim toplam 40 dk artık böyle devam etcem kızlaarr bide 50 mekik çektim
kızlar geçenlerde size bahsetmiştim bi tanıdığmız 45 kilodan fazla vermiş diye kadının 1buçuk sene önce felan liseye giden oğlu ölmüştü zaten kiloluydu üzüntüsünden 150 kiloya kadar çıkmış kadının boyu benle aynı yani 160 bugün düğünde onuda gördüm bayağı sohbet ettim 9 aydır diyetteymiş ve 53 kilo vermiş acaip değişmişti yüzünde güller açıyor agzı kulaklarında sağa sola koşturuyordu kadın oğlundan sonra çökmüştü okadar değişmişki kilo vermesi ona çok iyi gelmişşş
üniversite hastanesinin diyetisyenine gidiyormuş ve spor salonuna yazılmış ilk başlarda salon 150 tl alıyormuş sonra 125 e sonra 100 e şimdide 75 e düşürmüş fiyatını ben zayıfladıkça onlar fiyat düşürüyor diyo

düzenli besleniyor bolbol su içiyormuş pasta börek felan yemiyormuş sofrasına bolbol yeşillik koyup yağlı yemekler yapmıyormuş artık midem okadar küçüldüki canım hiçbişe istemiyoo ağzım sulanmıyor diyoo beyninde bitince bitiyor diyoo ben o pastanın tadını biliyordum daha önce yemiştim tekrar yememe ne gerek var diyoo

yaza 65 kilo olcam dedii

D okadar sevindimki öyle zayıflamasına hemcinsim böyle bişeler başardığı zaman çok mutlu oluyorumm
inşallahh darısı hepimizin başınaaa