Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

benim de canım sıkkın ama çaktırmamaya çalışıyorum

güzellerim benimmmmmmm
canlarım, hayat inişleri ile çıkışlar olan bir yol,
elbette zaman zaman depresif haller yaşarız bu hayatın kötü oldugu anlamına gelmez
tek tek yazmaya kalksam sabaha kadar yazacaklarım roman olur
Sadiyemin dediği gibi, bu bnm de yaşam felsefemdir
Hayat güzel, yaşamaya değer, herşeye ve herkese rağmen....
yaşadığımız hayatın kıymetini bilmiyoruz aslında, sahip olduğumuz güzelliklerin farkında değiliz, yaşayıp gidiyoruz olmadık şeylerde yıkılıyoruz
aslında ne mutlu ki yaşıyouz, nefes alabiliyoruz, yürüyoruz, konuşabiliyoruz, duyabiliyoruz, aklımız yerinde vs...
neler var???
ben hepsini biliyorum hastaneler insan dolu, cezaevleri mahkum dolu...
daha yazabileceğim çok şey var aslında ama sadece bir tavsiyem olacak hepinize...
gülümsemeyi yüzünüzden eksik etmeyin
her sabah kalktığınızda, geçin aynanın karşısına gülümseyinonun da size gülümsediğini göreceksiniz, ve gününüz o gülümsemenin pozitif enerjisiyle güzel geçecek, inşallah...

Menüm

08.00

1 Altınbaşak

Sabah 09.00

1.5 Dilim kepek ekmeği

2 Çay kaşığı zeytin ezmesi

3 tel peynir

Yeşil çay

10.30

Filtre kahve

11.30

İşaret parmağım kadar anamur muzu

Öğle 13.00

1 tabak ıspanak

yoğurt

az ezogelin çorba

17.00

1minik elma

18.00:

2 Altınbaşak

Akşam 21.00

Birkaç parça piliç çevirme (0 yağ deride yemedim)

1Bardak ayran

Bugün agzım pek durmamış :)

He bide 2.5litre Su 1kupa yeşilçay

Son düzenleme:
pembecim uzun uzun alıntı olmasın diye böyle yazıyorum :)
menün çok güzel. bugün herkes ıspanak yemiş :)
afiyet olsun...

ölçü mü istiyorsun benden
ne ölçüsü yazarsan sabah alıp yollarım sana
sensiz tabii olmaz bebeğim, nolur yanlış anlama
seni düşünmedim değil sadece biz belli kalıp diyet uygulamıyoruz ya ondan yoksa aklımdan geçtin elbette ki...
ölçüler de şu şekilde

belinin en ince kıvrımından baseni de en kalın yerden ölçüp bi de kilonla beraber bana özelden yolluyorsun ok??? tatlım azıcık suyla haşladık kalan suyu da çorbaya ekledik ztn, vitamini gitmesin
sonra zeytin yağı, yarım limon, biraz sirke, sarımsağı da iyice ezdik tuzla daha iyi oluyor da ben tuz kullanmıyorum ya...
işte bu şekilde karıştırıyorsun cok lezzetli tavsiye ederim

bu arada kalbim-sevgim arasında sadiyenin oğlunun kavgası var arkadaşlar aman dikkat
bu arada babaannene pek ters davranma tatlım inan daha da zıtlaşıyorlar yaşlı ne de olsa, Allah korusun yığılır kalır sizin üstünüze kalır, bnm rahmetli babaannem oyle değildi, kızı da yok kuzenler arasında bekar tek kız ben varım diğeri yurtdışında, ondan bana düşkündü rahmetli...siz de alttan alın, söylediğiniz kötü sözler onu kaybettiğinizde yüreğinize taş gibi oturur ben de arada kızardım karışıyor diye ama başımızda olsaydı dediğim zamanlar olmuyor değil...

kızlar... canlarım....
hepinizi çok seviyorum...
içimden geldi...
tatlım ben de seni çok seviyorummmmmmmm

Pembemmmmmmm
menün güzel, aslında ağzım pek durmamış demişsin ama araların hafif şeyler be güzelim
afiyet olsun

canım çok beğendim menünü dönüşün gerçekden süper oldu
sporunda güzel harikasınız hepiniz vallahi bu topik süper oldu kimse kaçamak yapmıyo farkındamısınız

eheheheh olur kız bas beni bağrınaaa

heeeeeeeeeee sevgimmmmm, sadiyenin oglu benimmmmm, ilk önce ben asik oldum onaaaa

kız şimdi ne diyim iki arada kaldım talipler çoğaldı yokmu artıran

sadiye tamam sen bitane de bana doğuruver
Kız ben hep oğlum olsun istiyorum içim gidiyor böyle yağuşuklu uşaklara.
Allahım bana da nasip eder inşALLAH :)
Âmin diyin

kızlar ben bi girip bi çıkıyorum ama eşim gelmişti ona yemek felan hazırladım oğlumu uyuttum şimdi gene çıkıyorum ama geri gelecem eheheh
bugün bisiklet sürmedim ama şimdi 5 mil leslie başlıyım ya 2 milini yada 3 milini yaparım arkasına 10 dkda sıkılaşma hareketi yaparım süpper olurr
kızlar ben vücudumu ilk ölçmeye başladığımda metre yoktu bir kurdele ile ölçdüm ve üstünü çizdim her ölçmemde bir önceki çiziği karaladım
sabah ölçdüğümde ilk ölçdüğüm ölçüyle şimdiki ölçü arasında okadar fark varkı anlatamam ilk ölçdüğüm yere getiriyorum resmen içine 3 4 parmağım giriyo
bide ben oklavayı alıp enseme koyup 200 kere sağa sola dönüyorum onun çok faydası var size tavsiye ederim
hepinizi öptüm sporumu yapıp geliyorum canlarım

Âmin diyin

AMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNN
inşallah canım inşallah
kız yağuşuklu yağuşuklu ama çoooookkkkk yaramaz çok inat ve çok sinirlii oooffffff
öldürüyo benii sinirden kudurtuyoo varyaaa dişlerimi sıka sıka diş kalmıcak

fıstıkım menün süper ötesii spordan haber ver bakalım

herkezeeee selamm yaaaa sizleri çok özlemişim lilymmmmmm naber fıstığımmmmm
ben taşınma işleriyle uğraşıyorumm hiç vakitbulamıyorum bir göz atıp çıkayım diyorum ama olmuyor oturunca kalkamıyorum o kadar yorgunki vücudum birde grip oldum evi temizliycem meşya toplucam derken elim ayağım tutmaz oldu yaa gribim çok ağır geçiyor hep aklımdasınız ama inanın durum buu allahın izniyle sizleri bırakmam sizlerde ne var ne yok
bu arada ben doğal olarak diyet yapmıyorum zaten canım pek bişey istemiyor kilom 51 e indi şu ann gayet iyiyim vermek istemiyorum artık ama şu düzenimi kurayım düzenli menülere yazıcam

Âmin diyin

amin amin amin
bende istiyorum hayırlısıyla bir evlat
ama önce zayıflamam lazım hamile kalmam için

tatlım bu topik bana motivasyon oldu gerçi kendime gelmeye niyetlenmiştim ztn bu ekstra doping gibi oldu
yorumlar için teşekkürler, bugun gerçekten iyiyim, sporu da boş vaktimde yapayım gece yapamam dedim ve süperdi

bu arada gelin adayların şimdiden senin oğlanı kapışıyor ama dikkat!!!
Âmin diyin

Amin kız aminnnnnnnnn, Rabbim gönlündeki tüm güzellikleri versin sana inşallah bnm yüreği güzellllliiiiiimmmmmm Allah acısını göstermesin, Allahım size bağışlasın

kız???? hoşgeldin yeni topiğimize...
yerin hazır bak ona göre, sensiz olamayız...
işlerini bitir gel bekliyoruz
bu arada çok geçmiş olsun bitanem dikkat et kendine, kilon da istemeden de olsa epey düşmüş, dikkat et güçsüz kalma vitamin takviyesi yap kendine....
bekleyeceğiz yolunu, cooookkkk öptümmmm
cok mutlu oldum gelmene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…