ne hazirlik yaptin kiz
bende birazdan sporumu yapacam
yeni yılınız kutlu olsun bebeklerim.
bu sabah 73 çıkmak suretiyle bomba gibi giriyorum yeni yıla
yeni yılınız kutlu olsun bebeklerim.
bu sabah 73 çıkmak suretiyle bomba gibi giriyorum yeni yıla
tatlım öyle kötü değilim ama insan üzülüyor işte, düşünsene neredeyse 2 ayda 6kg ver ama yarısını geri al... sinir bozucu değil de ne??? tamam motivasyonum şu an iyi de işte düşününce üzüldüm...pembisim gece gece ne poacasi kiz, yilbasi hazirliklari mi yapiyorsun yoksaaaa
havuclu muhallebi keki merak ettim:26:
tatlimmm benimmm sen üzüldünmüüüüü
yeni yilda yine hersey eskisi gibi olacak ona göre, bahane felan istemem bundan sonraaa
bu günlükte süper oldu zaten, daha cok motive ediyor beni yani bizleri dimi kizlar
bugün zaten kesin herkes abur cubur yicek, ama yeni yilda yine full devam edecezzz
ben poaca yaparken midem bulanmiyor tam tersi istahim aciliyorhele bide poacalari daha yeni firindan cikarinca ayy o koku yokmu o kokuuuu
tatlım süpersin maşallah
kizlar bu aradaaa cok mutluyummmmmmmm
sabah tartindim veee 87,6 kiloyum simdiii
88i kiramadim diye sinir oluyordum zaten, gaza geldim yine iyice daha cok motive oldum
insallah bu gece fazla abartmam ve herseydin ölcülü yerim
hepinizi coook seviyorummmm sizin sayenizde veriyorum kilolari, iyiki varsiniz
aynen pes etmek yokahhhhhh ahhhhhhhh çok sevindim canım darısı başıma bu sabah gene tartıldım ve 65.6 yım bugün eşime kesinlikle şu tartının pilini vercem sakla ve perşembe akşamına kadar sakın verme dicem
napim yaaa durduysa durduu ben azmimi yitirmicem 2 ayda 65.5 görsemde asla pes etmicem kaçamaklarım olsada ben dikkat etcem sporumu yapcam
aynen bence de, menü yeterince dolu ztn maşallahvallahi yemekleri dünden yapmıştık hepsi paketli dolapda
bugün evi topla bulaşık yıka cart curt alışverişe gittik geldik eşimlede çerez meyve felan filan aldık işteee
yemek olarakda kuru dolma pazı sarma içli köfte fırında tümtavuk hepsi kuru şeyler yahuu çorbadamı yapsak
işte salatalar olcak öyle şeyler
eşimin yarın doğumgünü 12den sonra onun doğumgününü kutlıcaz yaşpastayıda görümcem almaya gitti nişanlısı ile
başka pasta felan yapmıyoruz canım ıvır zıvır çok çünkü
Merhaba kızlar.
Ben bugün hiç güzel beslenmedim ama bilin tatlı kaçamağım falan yok.
Yeni yıl hepinize mutluluk getirsin Allah ne muradınız varsa versin
Bu arada ben 2 haftadır veremedim aldım.
Yarın yeni bir diyet uygulayacağım şok ama size söz veriyorum 1 en fazla 2 hafta olacak.
Yoksa ben kendimi tutamamam daha da yemek yerim.
Sadece vücudum şaşsın o kadar.
Bu ara da bi söz daha veriyim sporumu bir gün dahi eksik etmicem.
Sizleri çok seviyorum, hemde çok
iyi azcık bişe ile atlatmışsın canım benim ben azcık fazla abarttım ehehehehhayırlı seneler cicişler bol sağlık bol huzur ve bol bereketli bir yıl olsun hepimiz için
menüme ek olarak yediklerimi yazayım allaha şükür çok abartmadım
2 avuç kadar çekirdek çok az badem ve fıstık çeyrek dilim kadar tarçınlı havuçlu kek yapmıştım ondan yedim
başkada bişey yemedim eşim tulumba getirmiş cips almış bir sürü birde patronu bir paket abur cubur vermiş bütün çalışanlara ama hiçbirinden yemedim
aburcuburları kaldırdım hemen
a ben burayı yenı gordum gunluk tutanların paylasım alanı galıba yanı bende gunluk tutuyorum yazabılrıım sanırım....
iyi azcık bişe ile atlatmışsın canım benim ben azcık fazla abarttım eheheheh
canım sadece 11 kişiyiz onun haricinde aramıza kimseyi almak istemiyoruz senin günlüğüne çoğumuz uğruyoruz zaten
bu sayfayı sadece birbirimizn günlüklerine girmekden başımız döndüğü için açtık
sayfana gelir menünü degerlendiririz canım öptm
pardon..... ben gunluk tutan herkesın paylasım alanı sandım... bıraz agır oldu yazdıklarınız ama saol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?