Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

ne hazirlik yaptin kiz
bende birazdan sporumu yapacam

vallahi yemekleri dünden yapmıştık hepsi paketli dolapda
bugün evi topla bulaşık yıka cart curt alışverişe gittik geldik eşimlede çerez meyve felan filan aldık işteee
yemek olarakda kuru dolma pazı sarma içli köfte fırında tümtavuk hepsi kuru şeyler yahuu çorbadamı yapsak
işte salatalar olcak öyle şeyler
eşimin yarın doğumgünü 12den sonra onun doğumgününü kutlıcaz yaşpastayıda görümcem almaya gitti nişanlısı ile
başka pasta felan yapmıyoruz canım ıvır zıvır çok çünkü

yeni yılınız kutlu olsun bebeklerim.
bu sabah 73 çıkmak suretiyle bomba gibi giriyorum yeni yıla

evet kızlar bu akşam ne yapıcaz:18::18::18::18::18::18:
ben bir hazırlık yapmadım aslında her hafta nasıl geçiyorsa cumartesi akşamı bu akşamda öyle geçicek
normal yemeğimi yaptım yanlız kayınvalidem kızım pasta istedi diye kesin elinde pastayla gelir bu akşam
eşimde çerezle :18::18::18::18:ben de elimde yeşil çay otururum artık

sahlep konusunda biri beni bilgilendirsin içebiliyormuyuz diyetteyken
ben çok severim sahlebi kalorisi kaç hiç bilmiyorum günde bir kere içebilimriyiz merak ediyorum

fıstıklar ben belki giremem birdaha şimdiden herkese iyi yıllar
bütün sevdiklerinizle ömür boyu mutlu mesut ve incecik cıtırlar olarak geçirmeniz dileyiyle
hepinizi çok seviyorum
inşallah önümüzdeki bütün dileklerimiz olur

bu arada menümüde kopyala yapıştır yapayım
kızlar şuana kaadar yediklerimi yazayım akşam malüm belki giremem

sabah
2 dilim kızarmış tahıllı ekmek
yarım kk peynir
6 yeşil zeytin
yarım domates yarım salatalık
1 yumurta

2 ceviz
1 altınbaşak

1 içli köfte(tadına bakmak için haşladım)
bol salata
1 yk süzme yoğurt

2 parça bitter
sade nescafe
1 bardak salep bol tarçınlı

akşamada 2 içli köfte ve 5 6 tane sarma yerim bide ayran başkada bişi düşünmüyorum
tabi 1dilim yaşpasta çerez ıvırzıvır olcak mutlaka onlardanda elimden geldiği kadar az yemeyi düşünüyorum
spor olarakda 40 dk bisiklet sürdüm totom ağrıdı otura otura
hepinizi öptm

menüm
sabah bir dilim ekmek 2 tatlı kaşığı reçel bir bardak süt
ara şekersiz kahve
öğle 4 kaşık türlü yemeği bir küçük dolma biber yarım dilim ekmek yoğurt
akşam nesfit ve süt ama biraz fazla kaçırdım
su bir litre yatana kadar 2.5 olur yeşil çayda içmedim akşam içeim
sporda henüz yok 30 dakika adımlayacağım kısmet olursa

bir yerlerde bir yazı okumuştum yemek yedikten sonra
halsizlik ve uyku çöüyorsa yanlış besleniyorsunuz demektir diye
kan şekeri birden yükselince halsizlik ve uyku yaparmış tabi hemen düşeceği içinde tekrar açlık hissi uyanırmış
bende bu akşam nesfit ve sütü yiyince uykum geldi zaten her alışımda bir daha almıyacağım diyorum yine alıyorum
çok yiyorum yaa:26::26::26::26:

Sadiyem ve Beyaz Bulutummm

menülerinizi begendim afiyet olsun, simdiye kadar kacamaksiz gidiyorsunuz
ben sanirim bu aksam kacamak yapabilirim tutamam kendimi belki

benim menümü sunuyorum sizlere:

Kahvalti

1,5 dilim kepek ekmek
1 kk beyaz peynir
parmagim kadar light gouda
bolca domates, salatalik
1,5 közlenmis biber (cok seviyorum)
1 cay kasigi kadar pekmez
3 zeytin
sekersiz acik cay

Ara: 1 lici ve bir kücük kase nesfit

Aksam yemegi

2 kepce sehriye corba
bolca salata

Su: 1,5 litreden fazla sanirim
Spor: 1 saat crosstrainer
Yesil Cay: 1 kupa, yemekten sonra 1 kupa daha icecem

Bidaha gelmeyebilirim bugün. hepinize mutlu seneler dilerim, insallah 2012 istedigniz gibi bir sene olur, ki zaten olacak incecik olacaz hepimiz bi kac ay sonra
iyi eglenceler fistiklarim, fazla icmeyin biliyorsunuz cok kalorili

Son düzenleme:
Merhaba kızlar.
Ben bugün hiç güzel beslenmedim ama bilin tatlı kaçamağım falan yok.
Yeni yıl hepinize mutluluk getirsin Allah ne muradınız varsa versin
Bu arada ben 2 haftadır veremedim aldım.
Yarın yeni bir diyet uygulayacağım şok ama size söz veriyorum 1 en fazla 2 hafta olacak.
Yoksa ben kendimi tutamamam daha da yemek yerim.
Sadece vücudum şaşsın o kadar.
Bu ara da bi söz daha veriyim sporumu bir gün dahi eksik etmicem.
Sizleri çok seviyorum, hemde çok

tatlım öyle kötü değilim ama insan üzülüyor işte, düşünsene neredeyse 2 ayda 6kg ver ama yarısını geri al... sinir bozucu değil de ne??? tamam motivasyonum şu an iyi de işte düşününce üzüldüm...
bu arada poğaçalar konusunda hemfikirim
tatlım süpersin maşallah
ben de seni çoooookkk seviyorummmm
aynen pes etmek yokne olursa olsun biz burda birbirimize destek olcaz anlaştık???
bu arada pili ver sen eşine, takıntıdan kurtul
aynen bence de, menü yeterince dolu ztn maşallah
bu arada biz de annemle mutfaktaydık ikindiden beri, o yemekleri yaptı ben kaçamakları
hazır kekten vazgeçtik, kendi kekimizi yaptık, daha doğrusu ben yaptım kakaolu kek yapıp üstüne çikolata sos aldık onu hazırlayıp döktüm tek hazır şey sos yani... browni gibi oldu, dilimledim, bnm dilimler kk'dan biraz büyük yani geniş dilimler değil, 2 dl yemeyi planlıyorum
bir de annem milföy hamuru almış, o kare yaprakları da tek olarak değil çaprazlama tekrar keserek daha minik börekler haline getirdik, kalorisini sonra hesaplayıp yazacağım inşallah, arasına lor koyduk, onlardan da 3-4 yerim en fazla
kendime bu şekilde sınır koydum, çerez falan yok evdekilerden çıkartırsak da ben yemem herhalde, olursa belki meyve yerim, yani olabilecek en hafif şekilde atlatmaya çalışacağım...

bu arada herkes kilosunu yazmış ben yazmıyorum çünkü tartılmadım ama belim 2 cm incelmiş sabah merak edip ölçtüm
ben daha spor da yapmadım ama tüm gün ya belimi kıvırdım ya bacaklarımla oynadım, sadece bacak hareketlerimi yaptım yani:)

bebeğimmmmm güzel Sevgimmmm
tamam verdiğin sözleri tutacagına inandığım için benden sana en fazla 2 hafta izin ama menü paylaşımlarını bekliyoruz ona göre...

hayırlı seneler cicişler bol sağlık bol huzur ve bol bereketli bir yıl olsun hepimiz için
menüme ek olarak yediklerimi yazayım allaha şükür çok abartmadım
2 avuç kadar çekirdek çok az badem ve fıstık çeyrek dilim kadar tarçınlı havuçlu kek yapmıştım ondan yedim
başkada bişey yemedim eşim tulumba getirmiş cips almış bir sürü birde patronu bir paket abur cubur vermiş bütün çalışanlara ama hiçbirinden yemedim
aburcuburları kaldırdım hemen

a ben burayı yenı gordum gunluk tutanların paylasım alanı galıba yanı bende gunluk tutuyorum yazabılrıım sanırım....

iyi azcık bişe ile atlatmışsın canım benim ben azcık fazla abarttım eheheheh

a ben burayı yenı gordum gunluk tutanların paylasım alanı galıba yanı bende gunluk tutuyorum yazabılrıım sanırım....

canım sadece 11 kişiyiz onun haricinde aramıza kimseyi almak istemiyoruz senin günlüğüne çoğumuz uğruyoruz zaten
bu sayfayı sadece birbirimizn günlüklerine girmekden başımız döndüğü için açtık
sayfana gelir menünü degerlendiririz canım öptm

pardon..... ben gunluk tutan herkesın paylasım alanı sandım... bıraz agır oldu yazdıklarınız ama saol..

merhaba canlarım
bugün yeni bir yıla adım attık bütün kötülükleri geride bırakıp güzelliklerle girelim derkeeeennnnnnn
ben bugün psikoloji anlamında çöküğüm moralim bozuk
neden bende herkadın gibi değilim yahuuu
neden bende herkadın gibi eşinden ilgi alaka görmüyorum
neden biz hereş gibi oturup sohbet edip bi konu hakkında konuşamıyoruz bişe paylaşmıyoruz
neden eşim 1 tek tatil gününü evinde eşinin ve çocugunun yanında geçirmiyorr
neden bana zaman ayırmıyor
iyiki siz varsınız yabancı bi şehirde ailemden uzak yabancı insanların içinde bide eşinden uzak(yanımda ama banaçok uzak) konuşacak dertleşcek 1 insanbile yok
sizinle herşeyimi paylaşıyorum teşekkür ederim hepinizee
neyse kafanızı şişirdim umarım bu sene böyle geçmez ve bu senede bana zehir olmaz
yediklerimi paylaşayımda kafanız dağılsın
dün akşam
2 içli köfte
1 patlıcan dolma(ortaboy)
10 tane ince pazısarma(z.yağlı)

1incedilim yaşpasta(oğluşum ortak oldu sağolsun)
1 avuç dolusu çerez(ayçekirdeği kabak çekirdeği fındık fıstık ve şamfıstığı vardı)
5 tane felanda ceviz yedim
1 bardakdan az tekila
akşamı bölece kapadım 2 de uyudum

sabah wcden sonra ve cıbıldak tartıldım 66.1 geldim yarım kilo almışım 1 gecede
sabahda kayınpederim gildekahvaltı yaptık
2 dilim beyazekmek
1 yumurta kadar patates biberli omlet
1 kkdan azfazla kaşar
domates salatalık
1 çk reçel

1 dilim elma

2 içliköfte
1 bardak ayran

içtiğim su 1buçuğu buldu yeşilçaydada 2.bardağı demliyorum içcem
beni dinlediğiniz için tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…