Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

bu oklava işini daha önce denedim ama bnm boynumu aacıtıyor tüm omurgam boynum da dahil agrıyor, kemiklerim izin vermiyor maalessef yoksa karnın yanını çalıştırıyor en az 5 yıl olmuştur öğreneli...

teşekkür edrerim lilymmmmmmmmmmmm
yerimi ayırdığın içinde ayrıca teşekkürler inan eksiklik vardı kaç gündür giremediğim için
inan lilymmmm hep aklımdaydın ne zaman otursam lilyme bir bakayım diyorum ama laptapın başına gelmeye üşeniyorum önümüzdeki haftayuıda atlattımmı inşallah düzenli gelicem sizlerle iyi kötü herşeyi paylaşıcam
bu arada unutmadan yazayım YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN RABBİM GÖNLÜNÜZDEKİ MURADLARI NASİBETSİN HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN

ya bu aptal laptondan girmeyi sevmiyorum 500 saatte gezemiyorum sayfaları

Azbuçuk okumaya çalıştım.Özetle herkes ıspanak yemiş.Herkesler regl olmuş.Bu topik işe yaramış resmen baya işe yaramış herkes süper.Beyazbulutum boşuna kuruntu yapıosun menünde korkulcak bişey yok sen kii ben çok iradesizim napcam derdin dayanamaz yerdin falan nasıl bi harikalar yaratıyosun artık miğden küçüldü heralde ve iraden müthiş.Sevgim canım üzülme yaşlılar her şeye dicek laf buluyo.Sen sabırlı ol belkide sınanıyosundur.Bizburda birbirimizi mutlu etmeye yeteriz bi sıkıntınız olduğunda paylaşmaktan çekinmeyin ki sıkıntılar paylaştıkça azalsın.

Kalbim o yediğin ne kızzz ay çok güzel görünüo içi çikilata gibi Türkiyede öyle bişey olsa kesin haberim olurdu.Nerde güzel yemek nerde yenicıkmış abur cubur bilirim ehehe

offf varyaaa süper oluyooo
keşke ağrımasaydı yapardın canım tavsiye ederim yanii
Pembemmmm menün gayet güzel tatlim afiyet olsun

evettttttttt

ahahah evet en iyisi bitane daha dogur tatlim, paylasamadik sevgiyle ben baksana halimize
oldu anam siz doğurun hepinize birertane doğurursam 300 kg olurum ehehehe
hem benim oğlum dünyada bitane onun gibi bidaha doğmaz eheheheheheh maşşallahh

hani benim yorumum benim adum nerde burda canııııııııımmmmmmm

kizlar benide araniza alirmisiniz???? ne olur destege ihtiyacim var, yemeklerle aram yok ama tatliyla $ekere bagimliyim, $ekersiz tek günüm geçmiyor, resmen sigara gibi, yemedigim gün sinirlerim tepemde oluyor, ölmek bile istiyorum durumum o kadar vahim yani
bilgilerimi yaziyorum (tabi eger araniza alirsaniz)

ya$ : 23
boy : 161
kilo : 68 (geçen hafta)
hedef : 57
zaman : 6 ay

ahhhh canımm nedemek ölmek istiyorum 68 kilo ilemi
şeker tatlı yerine kurukayısı kuruincir hurma ve kuruüzümü tavsiye ederim
sana tavsiyem kendine özel bir günlük açman canım eger açarsan günlüğüne hepimiz ziyarete geliriz
ama aramıza alma konusunu sanmıyorum canım

kızlar bu arada
5 mil leslienin 4 milini yaptım ve 10 dk sıkılaşma hareketi süperim gene yahuuuu
süpersin sadişimmmmmmmm

maşallahsenin eline su dökemeyiz ztn
offfffffff ben geldim amaa kimsee yokkkkkkk
bende çıkayım barı hadi iyi geceler yarın görüşürüz
herkesi öptüm kocaman
ben hala buralardayım da bilgisayarın azizliğine ugruyorum arada donup kalıyor sayfa, bazen 1 yorum yapıyorum 15dk bekliyorum gitsin diye ondan yaniii....

Gece gece kalktım poça yaptım yaberken miğdem bulandı sanki 5tane üstüste poça yemiş gibi oldum oh hep yaparken doycaksam hep bişiyler yaparım:)

yarında havuçlu kek yapcam en muhallebilisinden ohhhhh mis umarım yaparken miğdem bulanır:)

Son düzenleme:
ay senin miden bulanıyorsa ne iyi....
biz de annemle yılbaşı vesilesiyle pasta yapcaz ama hazır alaz maalesef altlığını falan ee puding de hazır krem şanti de bi muz doğal yani... ama yiyeceğim o gn dengeli beslenip en az hasarla atlatmayı düşünüyorum
ya bi de tam mehter gibiyim ya... 5kg verdim diye sevinirken, toplamda 3kg eksildim ama günlüğü ne zman açtım??? kasımın ortasında başlamıştım adam gibi yani 1,5ayda 5-6kg verdim 10 günde yarısını aldım öfff yaaaaa
motivasyonum düşük değil iyiyim ama işte düşününce üzüldüm biraz...

ay sen negüzel şeyler yazmışsın öyle pembişim valla hırs yaptım birde korkunun gözünü seveyim heralde ondan eşimle girdiğimiz idda 5 ocakta sona eriyor :18::18::18:

ah keşke benimde yaparken miydem bulansa negüzel ya hani derlerya yaparken doydum zaten diye ben de o hiç olmuyor hele birde poğaçaysa aman allahıııım
ama şu havuçlu muhallebili keki merak etmedim değil yani

pembisim gece gece ne poacasi kiz, yilbasi hazirliklari mi yapiyorsun yoksaaaa
havuclu muhallebi keki merak ettim:26:

tatlimmm benimmm sen üzüldünmüüüüü
yeni yilda yine hersey eskisi gibi olacak ona göre, bahane felan istemem bundan sonraaa
bu günlükte süper oldu zaten, daha cok motive ediyor beni yani bizleri dimi kizlar
bugün zaten kesin herkes abur cubur yicek, ama yeni yilda yine full devam edecezzz

ben poaca yaparken midem bulanmiyor tam tersi istahim aciliyor hele bide poacalari daha yeni firindan cikarinca ayy o koku yokmu o kokuuuu

kizlar bu aradaaa cok mutluyummmmmmmm
sabah tartindim veee 87,6 kiloyum simdiii
88i kiramadim diye sinir oluyordum zaten, gaza geldim yine iyice daha cok motive oldum
insallah bu gece fazla abartmam ve herseydin ölcülü yerim
hepinizi coook seviyorummmm sizin sayenizde veriyorum kilolari, iyiki varsiniz

fazla kilon yok ki senin 11 kiloyu 2 ayda verebilirsin.
aramiza alamayiz seni tatlim özür dileriz hepimiz. bu günlügü birbirimizi daha iyi takip etmek icin actik yoksa cok zor oluyor her gün günlük günlük gezmek.
sen en iyisi kendine göre bi günlük ac, biz seni destekleriz merak etme
bu arada bizim hepimizin ayri günlükleri var ordan daha devam ediyoruz

ahhhhhh ahhhhhhhh çok sevindim canım darısı başıma bu sabah gene tartıldım ve 65.6 yım bugün eşime kesinlikle şu tartının pilini vercem sakla ve perşembe akşamına kadar sakın verme dicem
napim yaaa durduysa durduu ben azmimi yitirmicem 2 ayda 65.5 görsemde asla pes etmicem kaçamaklarım olsada ben dikkat etcem sporumu yapcam

tüm hazırlıklar bitti şimdilik ve oğluşumu uyuttum geldim sizeee bebişlerim şöyle birsaat yazışayımda tekrar kapatıp 45 dk felan leslie yaparım malüm akşam yapamıcazzz

tsk ederim tatlim
duraklama oluyor malesef aradaaa, ben 1 haftadan fazla 88 kilodaydim sinir oluyordum resmen
sen devam et böyle tatlim dogru yoldasin, sporunuda iyi yapiyorsun zaten, 2-3 gün sonra gider kilolar inan banaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…