bu oklava işini daha önce denedim ama bnm boynumu aacıtıyor tüm omurgam boynum da dahil agrıyor, kemiklerim izin vermiyor maalessef yoksa karnın yanını çalıştırıyor en az 5 yıl olmuştur öğreneli...kızlar ben bi girip bi çıkıyorum ama eşim gelmişti ona yemek felan hazırladım oğlumu uyuttum şimdi gene çıkıyorum ama geri gelecem eheheh
bugün bisiklet sürmedimama şimdi 5 mil leslie başlıyım ya 2 milini yada 3 milini yaparım arkasına 10 dkda sıkılaşma hareketi yaparım süpper olurr
kızlar ben vücudumu ilk ölçmeye başladığımda metre yoktu bir kurdele ile ölçdüm ve üstünü çizdim her ölçmemde bir önceki çiziği karaladım
sabah ölçdüğümde ilk ölçdüğüm ölçüyle şimdiki ölçü arasında okadar fark varkı anlatamam ilk ölçdüğüm yere getiriyorum resmen içine 3 4 parmağım giriyo
bide ben oklavayı alıp enseme koyup 200 kere sağa sola dönüyorum onun çok faydası var size tavsiye ederim
hepinizi öptüm sporumu yapıp geliyorum canlarım
kız???? hoşgeldin yeni topiğimize...
yerin hazır bak ona göre, sensiz olamayız...
işlerini bitir gel bekliyoruz
bu arada çok geçmiş olsun bitanem dikkat et kendine, kilon da istemeden de olsa epey düşmüş, dikkat et güçsüz kalma vitamin takviyesi yap kendine....
bekleyeceğiz yolunu, cooookkkk öptümmmm
cok mutlu oldum gelmene
haaaaaayırr
sadiye tamam sen bitane de bana doğuruver
Kız ben hep oğlum olsun istiyorum içim gidiyor böyle yağuşuklu uşaklara.
Allahım bana da nasip eder inşALLAH :)
Âmin diyin
offf varyaaa süper oluyooobu oklava işini daha önce denedim ama bnm boynumu aacıtıyor tüm omurgam boynum da dahil agrıyor, kemiklerim izin vermiyor maalessef yoksa karnın yanını çalıştırıyor en az 5 yıl olmuştur öğreneli...
oldu anam siz doğurun hepinize birertane doğurursam 300 kg olurum ehehehePembemmmm menün gayet güzel tatlim afiyet olsun
evettttttttt
ahahah evet en iyisi bitane daha dogur tatlim, paylasamadik sevgiyle ben baksana halimize
ya bu aptal laptondan girmeyi sevmiyorum 500 saatte gezemiyorum sayfaları
Azbuçuk okumaya çalıştım.Özetle herkes ıspanak yemiş.Herkesler regl olmuş.Bu topik işe yaramış resmen baya işe yaramış herkes süper.Beyazbulutum boşuna kuruntu yapıosun menünde korkulcak bişey yok sen kii ben çok iradesizim napcam derdin dayanamaz yerdin falan nasıl bi harikalar yaratıyosun artık miğden küçüldü heralde ve iraden müthiş.Sevgim canım üzülme yaşlılar her şeye dicek laf buluyo.Sen sabırlı ol belkide sınanıyosundur.Bizburda birbirimizi mutlu etmeye yeteriz bi sıkıntınız olduğunda paylaşmaktan çekinmeyin ki sıkıntılar paylaştıkça azalsın.
Kalbim o yediğin ne kızzz ay çok güzel görünüo içi çikilata gibi Türkiyede öyle bişey olsa kesin haberim olurdu.Nerde güzel yemek nerde yenicıkmış abur cubur bilirim ehehe
kizlar benide araniza alirmisiniz???? ne olur destege ihtiyacim var, yemeklerle aram yok ama tatliyla $ekere bagimliyim, $ekersiz tek günüm geçmiyor, resmen sigara gibi, yemedigim gün sinirlerim tepemde oluyor, ölmek bile istiyorum durumum o kadar vahim yani
bilgilerimi yaziyorum (tabi eger araniza alirsaniz)
ya$ : 23
boy : 161
kilo : 68 (geçen hafta)
hedef : 57
zaman : 6 ay
süpersin sadişimmmmmmmmkızlar bu arada
5 mil leslienin 4 milini yaptım ve 10 dk sıkılaşma hareketi süperim gene yahuuuu
ben hala buralardayım da bilgisayarın azizliğine ugruyorum arada donup kalıyor sayfa, bazen 1 yorum yapıyorum 15dk bekliyorum gitsin diye ondan yaniii....offfffffff ben geldim amaa kimsee yokkkkkkk
bende çıkayım barı hadi iyi geceler yarın görüşürüz
herkesi öptüm kocaman
ay senin miden bulanıyorsa ne iyi....Gece gece kalktım poça yaptım yaberken miğdem bulandı sanki 5tane üstüste poça yemiş gibi oldum oh hep yaparken doycaksam hep bişiyler yaparım:)
yarında havuçlu kek yapcam en muhallebilisinden ohhhhh mis umarım yaparken miğdem bulanır:)
ay sen negüzel şeyler yazmışsın öyle pembişimya bu aptal laptondan girmeyi sevmiyorum 500 saatte gezemiyorum sayfaları
Azbuçuk okumaya çalıştım.Özetle herkes ıspanak yemiş.Herkesler regl olmuş.Bu topik işe yaramış resmen baya işe yaramış herkes süper.Beyazbulutum boşuna kuruntu yapıosun menünde korkulcak bişey yok sen kii ben çok iradesizim napcam derdin dayanamaz yerdin falan nasıl bi harikalar yaratıyosun artık miğden küçüldü heralde ve iraden müthiş.Sevgim canım üzülme yaşlılar her şeye dicek laf buluyo.Sen sabırlı ol belkide sınanıyosundur.Bizburda birbirimizi mutlu etmeye yeteriz bi sıkıntınız olduğunda paylaşmaktan çekinmeyin ki sıkıntılar paylaştıkça azalsın.
Kalbim o yediğin ne kızzz ay çok güzel görünüo içi çikilata gibi Türkiyede öyle bişey olsa kesin haberim olurdu.Nerde güzel yemek nerde yenicıkmış abur cubur bilirim ehehe
Gece gece kalktım poça yaptım yaberken miğdem bulandı sanki 5tane üstüste poça yemiş gibi oldum oh hep yaparken doycaksam hep bişiyler yaparım:)
yarında havuçlu kek yapcam en muhallebilisinden ohhhhh mis umarım yaparken miğdem bulanır:)
Gece gece kalktım poça yaptım yaberken miğdem bulandı sanki 5tane üstüste poça yemiş gibi oldum oh hep yaparken doycaksam hep bişiyler yaparım:)
ay senin miden bulanıyorsa ne iyi....
biz de annemle yılbaşı vesilesiyle pasta yapcaz ama hazır alaz maalesef altlığını falan ee puding de hazır krem şanti de bi muz doğal yani... ama yiyeceğim o gn dengeli beslenip en az hasarla atlatmayı düşünüyorum
ya bi de tam mehter gibiyim ya... 5kg verdim diye sevinirken, toplamda 3kg eksildim ama günlüğü ne zman açtım??? kasımın ortasında başlamıştım adam gibi yani 1,5ayda 5-6kg verdim 10 günde yarısını aldım öfff yaaaaa
motivasyonum düşük değil iyiyim ama işte düşününce üzüldüm biraz...
ay sen negüzel şeyler yazmışsın öyle pembişimvalla hırs yaptım birde korkunun gözünü seveyim heralde ondan eşimle girdiğimiz idda 5 ocakta sona eriyor :18::18::18:
ah keşke benimde yaparken miydem bulansa negüzel ya hani derlerya yaparken doydum zaten diye ben de o hiç olmuyorhele birde poğaçaysa aman allahıııım
ama şu havuçlu muhallebili keki merak etmedim değil yani
kizlar benide araniza alirmisiniz???? ne olur destege ihtiyacim var, yemeklerle aram yok ama tatliyla $ekere bagimliyim, $ekersiz tek günüm geçmiyor, resmen sigara gibi, yemedigim gün sinirlerim tepemde oluyor, ölmek bile istiyorum durumum o kadar vahim yani
bilgilerimi yaziyorum (tabi eger araniza alirsaniz)
ya$ : 23
boy : 161
kilo : 68 (geçen hafta)
hedef : 57
zaman : 6 ay
kizlar bu aradaaa cok mutluyummmmmmmm
sabah tartindim veee 87,6 kiloyum simdiii
88i kiramadim diye sinir oluyordum zaten, gaza geldim yine iyice daha cok motive oldum
insallah bu gece fazla abartmam ve herseydin ölcülü yerim
hepinizi coook seviyorummmm sizin sayenizde veriyorum kilolari, iyiki varsiniz
ahhhhhh ahhhhhhhh çok sevindim canım darısı başıma bu sabah gene tartıldım ve 65.6 yım bugün eşime kesinlikle şu tartının pilini vercem sakla ve perşembe akşamına kadar sakın verme dicem
napim yaaa durduysa durduu ben azmimi yitirmicem 2 ayda 65.5 görsemde asla pes etmicem kaçamaklarım olsada ben dikkat etcem sporumu yapcam
tüm hazırlıklar bitti şimdilik ve oğluşumu uyuttum geldim sizeee bebişlerim şöyle birsaat yazışayımda tekrar kapatıp 45 dk felan leslie yaparım malüm akşam yapamıcazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?