Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

sevgimm canım benim yaa kıyamam sana tatlım benim...
ne kadar üzmüşler seni..
babaannene özellikle çok şaşırdım!
ne derdi olabilir ki insanın torunuyla..
ama gelinler her zaman hep el üstüne tutuluyo..
bizde de var aynı durumm..

canım annen baban sana destekse boşver takma kimseyi bak ne güzel bir idealin var kpss hallet idael kilona in gir bir işe çalış senin için daha iyi olur

ah canım anlat açılırsın
hangi devirde yaşıyoruz görücü usulü ile evlenenmi kaldı
babaannen de babanda seni zorla biriyle evlendirecek olsa bile
üniv. okumuş koskoca kızsın neyapabilirler allah aşkına
babaannen konuşsun dursun o yaşlandığı için öle konuşuyordur
benimde kayınpedrim öle saçma sapan konuşuyo ama ben yaşlılıkdan söylüyordur die tınlamıyorum
bide ev işi hepimizin başında be gülüm bitmiyo
canını sıkma inan bende bekarken senin gbi düşünüyordum evlendim ve şimdi bekarlıkdaki halimi arar oldum

kızlar yaaaa ben size yorum yaparken 2 defa kopyala yapıştır yüzünden yanlışlıkla yorumlarım silindi o yuzden tekrar denicem, anlam bütünlüğü ve cümle düşüklüklerinde lütfen mazur görün sinir oldum

lilyşim şu tabloları nezaman yayınlıcaksın canım eger yardım lazımsa yardım edebilirim tatlım
bu arada benim gögüs 93

Denizim,
sabah güzel, öğleni açıklamışsın ztn
bence sorun yok menüde
ama spor nerde bakiyim???

Sadiyem,
sabah ve ara güzel, öğlen yediğini de akşam dengelemişsin ztn ama akşam meyve de yiyebilirsin aç kalma tatlım
sporu da yaparsın üzülme
bence sorun yok
o 100gramlık fazlalık da sudur takma o kadarcık farkı kafana cnm bnmmm

Gamzem,
oruclara devam ha?
Allah kabul etsin
kek de cok sorun değil o kadar aç kalmışsın
ben sana özelden özet geçecem bu topik hakkında ok???

Beyazbulut,
tatlım dövcek bişey yok
neden mi?
sabah ve öğlen güzel akşam da aç kalma sütü meyveyle takviye et ok??
bisküviyle birlikte yaklaşık 1000kalori falan almışsın cok değil hem ztn spor da yapmışsın

Kalbim,
menü güzel ztn lafım yok, tebrikler
sporu baya bir arttırmışsın sence de biraz fazla olmamış mı???
45dkdan 1 saate çıkmış olman???
litchiyi de biliyorum pembe tüylü top gibi meyve, yurtdışında görmüştüm ama hiç alıp denemedik, Türkçe'ye de aynı geçmiş ztn liçi diye...

kızlar bu yorumları 3 veya 4. kez yapıyorum sayfalar uzun olunca toparlayamadım kusura bakmayın hızlı hızlı yazdım

canım tşkler yaaa vallahi senin yorumunu ayrı bi önemsiyorum eheheheheheh
1 çaybardağı sade nescafe ve 1 elma yedim

Sevgimmmm
menü güzel ama bana biraz az geldi sanki...
öğleyi atlamasaydın iyi olurdu

Randomlife...
kız sana yorumsuzum ztn, maşallah

cyy,
bize katılmanı çok ama çok isterim
sana tavsiyem sen bu şok diyetleri bırak
ben sana menü konusunda destek olurum madem 7kg fazlan var, 1.5ayda rahat verirsin
spor da ekleriz sana
uyar mı???
çünkü bu şok diyetleri yazarsan emin ol çok eleştiri alırsın
ben senin bizle devam etmene sonuna kadar varımmmmmmmm

lilyşim şu tabloları nezaman yayınlıcaksın canım eger yardım lazımsa yardım edebilirim tatlım
bu arada benim gögüs 93
tatlım bu tabloları ben haftaya kilo bildirimini aldıktan sonra yayınlayacağım, şimdi sadece sayılar var, haftaya farklar ortaya çıkacak, malum yarış gibi olcak ya...
bu konuda sorun yaşamıyorum fıstığım, yaşadığım sorun, 5 sayfa ilerlemiş ve ben menülere yaptığım yorumları yapıştırmadan en son yaptığım yorumu kopyala yaptım 3-4 kez ve doğal olarak eski bilgileri sildim yanlışlıkla yoksa hallettim ben kilo listesini
menü bildirimleri bittiğine göre ben de menümü paylaşayım sonra sorunlara el atcam

Sevgiyi boşladım o da burdan yazmış, cnm cok ama cooookkkkk özür diliyorum herkesin önünde....cnm Sevgiiiiiimmmmm

BeyazBulutcummmm: tatlim menün gayet güzel seni niye dövelim ki dayak mi istiyorsun
bu arada ne oluyor size yaa niye ben hep son zamanlarda findik okuyorum günlüklerde
sadiyem basladi sen devam ediyorsun ama cok degil 10 findik canim aifyet olsunnn
menüde sporda çok güzel canım litschi meyvemi ne kadar farklı içi nedense bana beyaz çikolatayı anımsattı

ama ama ama beni unutmuşsunuz
ama ama ama bensiz topik olur mu
a a a a a a a
küstüm oynamıyorum :)
bana ne bana ne

sevgimin dedigine katiliyorum canimmmm, isvec diyetini bitir bize katil, ben isteri bize katilmaniii

sevgimmmmmmmmmm canimmmmmmmmmmmmm tatlimmmm menün süperrr
ama spor nerde bakiyimmm
motivasyon dersi vermeliyim sana herhaldeee

diyecek bisey yok tatlim. menün ve sporun her zamanki gibi süper

tatlim yeni yilda mutlaka degismelisin, motive olmalisin.
bu sadece bi döne tatlim gecer elbet merak etme

canim arkadasim benimmmm seni üzdüler miii
ahh o babaanneler yokmuuu benimde babaannem böyle cadi biri
tatlim arkanda annen ve baban var baska kimseyi takma, bak baban ne güzel konusmus tavrini koymus bababannene karsi..
seni ezdirmezler.
bosver takma babaanneni yasliligindan öyle konusuyordur kesin.
hem sen o evin kizisin tabiki SEN daha degeri olacaksin el kizi bosuna dememisler
üzme daha fazla kendini tmm mi

bu arada arkadaslar: evet o meyve gercekten cikolata gibi gözüküyor siz söyleyiince farkina vardim
cok lezzetli bisey ama tavsiye ederim herkese eger türkiyede varsa

lici'mis türkcesii tskler tatlimmm
cok lezzetliler kiz keske deneseydiniz yurt disindaa, türkiyede görürsen al kesinlikle, tavsiye ederim
tatlim 15 dk fazla yaptim, cok degilki
ferihayi actim internetden ona izleye izleye yaptim sporumu

ama 1,5 ay yok ki
3 hafta var şubat tatiline
sonra şubat tatilinde anneme
kayınvalideme gideceğim
o zaman diyet yapamam ki
hatta oldukça şişerim orada ben biliom :)
beni olduğum gibi kabul edin siz :)
şöyle yapalım ben burada sadece size yorum yapayım sizde benim topiğimde bana yorum yapın
burada sizinle laflayayım size destek olayım yediklerimi yalnızca kendi topiğimde paylaşayım
olmassssssssssss mı :)

kızlar menümü iftiharla sunuyorum
bugun içim o kadar rahat ki... regle rağmen çok iyiyim ama yazılanları göz ucuyla da olsa gördüm herkes dertli bugun anlatın da çare bulalım, bugun güzin abla modundayım lily abla hehe

sabah - 09:45
- 2 dl tahıllı ekmek (normalden biraz küçüktü)
- lorlu yeşil salata
- domates
- 2-3 bardak çay

öğle - 14:00
- 8-9 tane kestane (babam sobada yapmış 2 porsiyon gibi oldu ama başka bişey yemedim)
- 2-3 bardak çay

akşam - 18:00
- 3 kepçe mercimek çorbası
- 2 yk kadar etli bezelye yemeği (az kalmış herkese annem pay etti)
- 2-3 yk yogurtlu havuç salatası
- 3-4 yk brokoli salatası
- bol yeşil salata

akşam hep salatalardan dolu bir menü oldu

spor - öğlen 25dklık special K zumba yaptım+100bacak hareketi+30 kalça hareketi+10 yana doğru bacak hareketi
su - 1,5 lt falan oldu 2ltye tamamlarım yatana kadar

işte boyle hanımlar...

Sağolun canım arkadaşlarım
Yarın akşam mutlu girmeliyim yeni yıla.
Babaannem zaten bi acayip kadın çözemiyorum onu zamanında anneme de ne fenalıklar etmiş ama insan takmıyorum dese de bir yerde takıyor.
Konuşuyor saçma sapan babama söylesem onunla görüşmeyi kesiyor haklı olarak bizi koruyor bu sefer işler hep kötü oluyor sen ara bozucusun diyor bana
Hey Allahım
Emin olun yeni yılda süper başlıcam güne inşALLAH bütün yılım çok güzel olacak.
Ben yeni yıldan memurluk istiyorum sizlerde ne istiyorsanız Rabbim size nasip eylesin kızlar hepinizin yüreği öyle güzelki...

Kız sadiye sen bizim yorumları önemsemiyon mu yani oğluna da aşık olduydum bak kaynana deyip böğrüme basdıydım seni

lici'mis türkcesii tskler tatlimmm
cok lezzetliler kiz keske deneseydiniz yurt disindaa, türkiyede görürsen al kesinlikle, tavsiye ederim
tatlim 15 dk fazla yaptim, cok degilki
ferihayi actim internetden ona izleye izleye yaptim sporumu
iyi yapmışsın tatlım, ben ağır gelir diye söylemiştim yoksa ne kadar yapsak kâr... tamam tatlım "gel ne olursan ol yine gel" oldugun gibi kabulumuzsun, bildirimleri yarın sabah özelden bekliyorum ya da ne zaman nete girersen ok???
sen de grubumuzun bir parçasısın artık, hoşgeldin

ölçü mü istiyorsun benden
ne ölçüsü yazarsan sabah alıp yollarım sana

ve ayrıca "gel, ne olursan ol yine gel" diyen tüm dostlara teşekkürler :)
bensiz olmazdı ama dimi yani :)

süper bi menüüüü süper bi spor programmm kisacasi süpersin lilymmmmm
aksam yemegine bayildim, hep salata olduuu
brokoli salatasini hic yemedim, nasil bisey tatlimmm

amannn tatlim takma iste hep böyle mutlu ol sana daha cok yakisyor emin ol
babaannen sana sen ara bozucusun derse sende sirf ona inat: evet ben öyleyim de o zaman bisey diyemez
ben sen olsam öyle derdim vallah
mesela benin babaannem türkiyede, gecen yaz gittigmizde bi kac gün onun yaninda kaldik.
ben istemedim aslinda ama annem babamin hatririna katlandi ( o kadar cirkef ki kimse yaninda kalmak istemiyor)
kadin görür görmez diyor ki bana: oglum nerde o niye gelmedi (babam gelemedi calistigi icin)
bende dedim ki calisiyor izin alamadi
o da dedi ki: siz gezin tozun bnim oglumda calissin sizi beslesin tatillere göndersin
bende dedim : tabi calisacak nede olsa o bi baba. bakacak tabi bize
kadin bi üstüme yürüdü ama nasilll halam olmasaydi parcalicakti beni herhalde
gicik sey hic sevmem o kadini zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…