gelelim benim menüme
sabah 2 dilim labne peynir sürülmüş esmer ekmek bir haşlama yumurta bir bardak şekersiz çay
ara şekersiz sütlü türk kahvesi
öğle 4 yk pırasa 3yk yoğurt bir dilim esmer ekmek
ara bir elma 5 fındık
akşam karnıbahar haşlaması yoğurt bir dilim esmer ekmek salata
su 2 litre yatana kadar daha içerim
2 bardak yeşil çay
spor 20 dakika stepperde adımladım
3 mil leslienin bir milini yaptım 15 dakika
al sana kaçamaksız süper bir menü
üstüne bide spor daha ne olsun
merhaba sekerler, sayfa degismis sanki pembelesmis hehe güzel olmus ama begendim :)
disardaydim bugün daha yeni eve geldim.
kuzenim beni görünce zayiflamaya karar verdi bu arada hehehe sanki kilolu kendisi hiiih :)
hep iltifatlar aldim bugün, kotumu giydim ama baya büyük geliyor artik altina tayt giydim cunku havalar buz gibi. altimda tayt oldugu halde kotum coook büyük geliyor. veee en önemlisi önceden bu kotumu giyince kenarlardan yag fiskiriyordu cok igrenc bi görüntü oluyordu ögg
ama simdi dümdüz oldu hertaraf hic yag mag yoktu kenarlarda :) cok mutlu oldum anlatamam size. yarinda alisverise gidecez kuzenlerimle
acil kiyafet ve ic camasiri lazim bana cunku hihihi.
bugünün menüsünü yaziyim:
Kahvalti
2 dilim siyah ekmek
yarim dilimden az light gouda
salatalik
4 zeytin
yesil cay
1 kücük kase light puding
az önce eve geldigimde cok actim, bende zanettim ki annem güzel güzel yemek yapti seviniyorum tabi
bi girdim mutfaga hiiih dünden kalma mercimekli pilav ve barbunya vardi, bide makarna yapmis ve fish fingers
bende 1 tane fish finger yedim, yagda kizarilmadi ama :) silexte yapmis, denizim silex ne diye sormustu gecen linkini koyuyorum simdi:
http://www.yes-shop.de/picture/Beem/Silex2.jpg
böyle bisey yani, tost makinasi gibi ama her türlü yemek yapiliyor, annem lahmacunuda bu makinede yapiyor mesela.
neyse menüme gelelim
1 tane fish finger
1 yagsiz tost+ marul
sekersiz cay
tostu 2 dilim kepek ekmek ve yagsiz peynirle yaptim.
hala cok acimcanim etli ekmek cekiyor sabahtan beri
su: 1 litre bile olmamistir cunku evde degildim
spor: birazdan yaparim belki
yesil cay: 1 kupa
bu hafta durumdan memnun olan ender kişilerden birisin sende
menünü beğendim canım
oh oh eski kıyafetler olmaya başlamış
yakında bol gelmeyede başlarlar emin ol
kızlar bugun nete anca girebiliyorum kardeşim izinli ve maalesef sabahtan beri pcde çakılı kaldı ne zmn akşam olsa o zmn bırakıyor gündüz bnm oda sıcacık da akşam oldu mu donuyor ve bunun cefasını da ben çekiyorummmmmmm
üstelik sporumu gündüz yapayım istiyorum ama nerde............................
neyse dünkü menüleri kısaca yorumlayıp bugune geçecem inşallah....
kilo bildirimine gelince size teşekkür etmek istiyorum geçen hafta diğer tartıda tartılmıştım ve kaç kilo oldugum tam belli değildi, pazartesi sabahı 75,9dum bugun bi çıktım ki 75,1... o kadar çok sevindim ki...
hepsi sizin desteğiniz sayesinde...hepinize çok ama çok teşekkür ediyorummmmm
Sevgiiimmm, pembemmm, kalbimmm, sadaişim, denizim, randomcum, yasmincim,hepinizi çooooooooooooooooooookkkkkkk seviyorummmmmm
özel diyetisyene 2 ayda 200tl bayıldım az gibi görünebilir ama ona vereceğime bimdeki bisikleti alırdım daha hızlı verirdim kiloları... neyse hayırlısı... diyetisyende bile 77in altına inememiştim sadece 1 kerecik 76lı bişey gördüm ama sonra yine 77-78e çıktı sonrasını ztn biliyorsunuz
inşallah kurtulcaz bu kilolardan güzellerim... hep birlikte...
ne güzel bak sende kilo verenlerin arasındasın
bizde seni seviyoruz canım
selam kızlar sabahtan beri yeni açıyorum pc yi. işe başlıcağım yere çağırdılar gittim apar topar.
neyse kilom 68.5 sanırım kızlar. nerdeyse 10 kez tartıldım. bi 68 çıktı, bi 69, bi ikisinin arası. anlamadım ben de. ikisinin ortasını kabul edicem artık. çizelgede de öyle gözüksün.
geçmişi okuyamadım daha yeni geliyorum zaten eve.
vay be ne istikrarlı bir kilo verme bu ya
vallahi tebrik ediyorum
kıskandım vallahi aman nazar değmesin
Menüm
Sabah
Light süt ve nesfit
Öğlen
Fırında kaşarlı kabak
Akşam
Kabak yemeği,1 tane misket kadar kurabiye(kepekli,şekersiz,yağsız)
Su: Anca 1 litre olmuştur yatana kadar içerim daha
Spor: 45 dakka zıplama tepinme pembiş usulü danslar felan:) hee bide totoyu duvara vurma yapıorum 2 gündür
Birazdan 1 bardak light süt içcem Kaçamaksız ve az karbonhidratlı bi gün oldu kızlar buarada sabah 60.200 dedim ama akşam tartıldım gene kıyafetli tuvalete çıkmadan falan 59.700 çıktım demekki bir günü hafif geçirmek ne kadar önemli direkt motive oldum:)
Ayyy akşam 3 kaşıkta yoğurt yemiştim
vay vay vay menüye bak sen
süper kız tam bir diyet menüsü
seni çok çok çok tebrik ediyorum
ve bugün kendimden utanıyorum
kızlar yeşil çayımı içtim az önce.
şu anda bi heves geldi. leslie yapmayı denicem bakalım. ne kadar başarabilcem bilemiyorum ama
ohhhhhh gaza geldin bakıyorum
tabi kilolar gidince motivasyon tavan yaptı demi