Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

al sana kaçamaksız süper bir menü
üstüne bide spor daha ne olsun

bu hafta durumdan memnun olan ender kişilerden birisin sende
menünü beğendim canım
oh oh eski kıyafetler olmaya başlamış
yakında bol gelmeyede başlarlar emin ol

ne güzel bak sende kilo verenlerin arasındasın

bizde seni seviyoruz canım

vay be ne istikrarlı bir kilo verme bu ya
vallahi tebrik ediyorum
kıskandım vallahi aman nazar değmesin

vay vay vay menüye bak sen
süper kız tam bir diyet menüsü
seni çok çok çok tebrik ediyorum
ve bugün kendimden utanıyorum

kızlar yeşil çayımı içtim az önce.
şu anda bi heves geldi. leslie yapmayı denicem bakalım. ne kadar başarabilcem bilemiyorum ama

ohhhhhh gaza geldin bakıyorum
tabi kilolar gidince motivasyon tavan yaptı demi

kızlar Kalbim ve Randomu bu haftanın kilo verenleri ilan ediyorum, onlar haricinde hepimiz almışız

evet kızlar akşam yemeğinde 1 haşlama patates bir yumurta
1 kase yoğurt ve 3 çatalda zeytin salatası yedim

annemlere akşamlamaya gittik
mısırı yanımda götürmüştüm orda patlattık
ölçü yok kocaman bir tepsiye doldurup çocuklarla yedim
2 bardakta kola içtim
bugün menümü size utanç içinde sunuyorum
çok efkarlandım çocuklar uyusada bi cigara tüttürsem offffff

eheheh üstüne tıklayınca büyüyormuşş

yani bu demek oluyorki bu ayyyy sadece 400 grm vermişim nekadar çok vermişim yarın yarısını alayım eheheheh

Son düzenleme:
yahu bu çocuklar uymazmı hiş ya
saat nerdeyse 11 oldu benim kız tepeme binmiş cır cır ötüyor
şöyle ayaklarımı uzatıp keyifle yalan dünya izlemek istiyorum
aha filimde bitti zaten

Eki Görüntüle 344414
kızlar Kalbim ve Randomu bu haftanın kilo verenleri ilan ediyorum, onlar haricinde hepimiz almışız

pöfffff random ve kalbimm sizleri yürekden kutluyorummm ama bu haftanın en çok kilo vereni ben olacağım ehehhehehe

kıskandım vallahiii ama ben reglden dolayı öyle çok çıktım utandım vallahiii((((

kızlar baktım menümü yazmamışım hemen yazayım
bugun kek yaptım, alt komşumuzun tabağı vardı, kızı da uni.de okuyor gidecek yarın okuluna, tabağını dolu gönderelim diye kek yaptım, onlar hep yapıp bize de bir tabak getirirler sağolsunlar
birini borcamda yaptım ama biraz hamur gibi olmuş üstüne krem şanti döktüm, muzla süsledim ondan kk kadar yedim bi de minik muffinlerden yaptım hep yapardık da annem yeni silikon kalıp almış aynı pastanelerdeki gibi... ondan da 4 tane yedim ama sonuncuyu yerken doydugumu hissettim ve hamur yediğimin farkına vardım ıyyyy dedim bu hamurrrrrr, tiksinti geldi, nimetin kötüsü olmaz Rabbim olmayanlara versin de iyi ki çok yiyip de kekin bir hamur oldugunu ve çok da iyi bişey olmadığını ağzım bile hissetti... ama bunu yapcagımı bildiğimden sabah bal,reçel falan yemedim neyse menümü yazayım yorumları arada da yaparım

sabah erken kalktım 9a geliyordu tartıldım baktım herkes uyuyor ben de vurdum kafayı biraz daha yattım
sonra kahvaltı için kalktım

sabah - 11:00
- 1,5dl tam buğday ekmeği
- 1 kk peynir - light değil
- 5 yeşil zeytin
- domates
- 3 bardak çay

öğle - yok, kek yapıyordum ondan acıktım sadece geçen gün komşunun getirdiği Amerikan salatasının kalanını yedim 1 tatlı kaşığı ancaydı, bi de kekin pişmemiş hamurunu sıyırdım kaptan, aslında çiğ yumurtalı diye dikkat ederdm ama hamuru krema gibi olana kadar çırptım

ara - 16:00
- 1 otlu sac böreği
- 4 küçük üzümlü muffin
çok açtım hepsini bi çırpıda götürdüm maalesef

akşam - 19:40
- yumurtalı ıspanak (1 yumurta+5-6yk ıspanak)
- 2 yk yogurt
- 1 kk kadar krem şantili kek

su - 1,25lt şimdiye kadar 1-2 bardak daha içsem en az 1.5lt ile kapatırım günü
spor - henüz yok ama klasikleşmeye başlayan 2mil leslie+5-7dk slim in6+belki kalça kaldırma vs hareketleri olabilir

biliyorum bugun cozuttum iyice ama bugunu kaçamak günü ilan ettim ve artık midem öyle olmadık zamanlarda olmadık şeyleri istemiyor 4 gündür, bugun de açtım ondan saldırdım ama farkına vardığımda aslında eskisi kadar bana haz vermediğini hissettim
ayrıca sabah bal da yememiştim üstelik önemde duran fındık kreması ve çilek reçelini cnm hiç istemedi annem tahin helvası vardı yer misin dedi yok yemem içinde şeker var dedim, balı da kek yapacagımı bildiğimden ekstra k.hisrat patlaması yaşamamak için yemedim
işte hanımlar bugunum bu şekilde ama pişmanlık duyup da psikolojimi bozmak yerine bugunu kaçamak günü ilan edip önüme temiz bir sayfa açarak bakmayı düşünüyorum
hepinize sevgiler...

Naber kızlar ferihayı izliyordum içim şişti yemin ederim bir insanın hiç mi yüzü gülmez nemrut nemrut geziyor.
Neysem menümü yazayım.

Sabah normal kahvaltım
+ olarak salçalı yumurta yaptım ama çok az yedim.

Öğle
1 portakal + nesfit

Akşam:
3-4 kepçe mercimek çorbası
çok az patlıcan yoğurtlaması
2 dl falan ekmek yedim
2-3 bardak çay

Sporumu henüz yapmadım.
Su 1,1,5 lt falan.

Bu arada lily bizim bacak hareketi deşifre olmuş
Şu siteyi niye pembe yapmışlar ya

HIIIIIMM gerçekten kaçamaklar biraz fazla kaçmış

aaa sadiş gerçekten avatarlarımız benziyormuş
yeni farkettim
hemen değiştiriyorum
eheheheh bende karıştırıyordum iyi yaptın tatlımmm

menünün fazlalıklarını sende biliyorsun tatlım umarım bitmiştir o keklerr
bende kendime tertemiz sayfa açıp bu haftayı olabildiğinceee az kaçamak bol spor ve su ile geçirmeyi düşünüyormmmm

Son düzenleme:

yavrıııııııııııııımmm menü güzell akşamki ekmekdende bişicik olmazzz üzme kendinii
siteyide pembe yapmışlar güzel olmuş yaaa begendim benn site pembe oldu diyee nekadar ağladınD üzüldüm haa burnunu sile sile ağlıyonnn

Son düzenleme:
pohahahaha yalan dünyada zahter bağırıyo ısırrrdı beniiii hayvanoğluhayvaaaaaaaaaaaaannnnnnn koptum yaaaaaaaaaa ahahahahahahahah

ahahahahaha evettt bende koptummm, isirdi beni hayvanoglu hayvannnnnnnnnnnnnnnnnnn.

Eki Görüntüle 344414

gitsin kilolar erisin yaglar.
bu arada ben az önce tv izlerken 1 dilim findikli cikolata yedim haberiniz olsun hala coooooooooooooooooook acim ben ya

akşamki çorbalar ve ekmek fazla olmuş bence
keşke sadece 1 dilim ekmek yeseydin
yada hiç ekmek yemeseydin daha iyi olurdu
neyse öylen pek bişe yememişsin dengelenmiş biraz

ya şu salçalı yumurtayla yoğurtlu yumurtayı nasıl yapıyorsunuz bi anlatın bakıyım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…