Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

selam kızlar sabahtan beri yeni açıyorum pc yi. işe başlıcağım yere çağırdılar gittim apar topar.

neyse kilom 68.5 sanırım kızlar. nerdeyse 10 kez tartıldım. bi 68 çıktı, bi 69, bi ikisinin arası. anlamadım ben de. ikisinin ortasını kabul edicem artık. çizelgede de öyle gözüksün.

geçmişi okuyamadım daha yeni geliyorum zaten eve.

canım evet yaa denizcimm benim avatarı kıskanmış gitmiş benzerini bulmuş bende karıştırdım eheheheheh hangisi benim diee
canımmm aslında reglim 1 kilo o gösterse en az yarım kilo almışım iştee püffff(
yarışa varsanız bende varımmmm haberiniz olsunnn
tamam canım faceden yazarsan okurummmm
şimdi oğluşumu cip cip yaptırcam uyutcam sonrada yapabildiğim kadar slim in 6 yapcam 20 25 dk felan

wowww yavruuu süpersin bana yetiştin oldun ehehehe sen benide sollar geçersin allahım nazarlardan saklasınn canıııııııııımmmmmmm

bugun yediklerime gelirsek;

sabah: 2.5 dilim ekmek, kahvaltılıklar, yumurta ve az pekmez.

öğlen: çok az kıymalı yumurta. yarım dilim kadar da ekmek.

ara: 2-3 tane kuru incir ve fındık yedim.

akşam: haşlanmış ciğer ve haşlanmış soğumuş patates yedim.

spor: yok. leslie yapıcak halim de yok açıkçası çok yorgunum. bugun ilk defa derse soktular beni apar topar. çocuklar tam bir çılgın ya.
su: çok az içebildim. gece boyu bolca içicem.
yeşil çay: sabah içmiştim. şimdi de demliyorum.

ha gündüz de iş yerinde 1 bardak şekersiz çay içtim.

Karamelek...
tatlım menünü beğendim valla bnmkinden daha hafif
sporunu da yaptın mı ztn erir o yediklerin, afiyet olsun
senle yarışa ben de varım
aslında topikçek yarışsak süper olur dimi ama???:44:
bu arada süpersin valla herkesin beğenisini kazanmışsın demek ki fark ediliyor verdiğin kilolarne güzel... iyi de olmuş hem havan değişmiştir o kadar gerginlikten sonra...

Denizeliklim...
cnm dediğin gibi menün tam karbonhidrat deposu olmuş ama çok şey yememişsin
yarın kaldığın yerden devam edersin
bana sabah kötü göründü poğaça+tatlı yoksa diğerleri iyi geldi gözüme...
ben de bi ara aç karnına tatlıya bayılırdım ama şimdi kahvaltıda bile yiyemiyorum alıştı midem tatlısızlığa oh oh

Beyazbulut...
şekerim seni bugun çok dengeli gördüm maşallahmenüne bayıldım herşeyden ölçülü yemişsin hem de gerekli olan tüm gıdaları almışsın tebrik ediyorum senispor da yapılmış daha ne olsun
bu arada patlamış mısır, çok az yağ ve tuzla yapılırsa kilo aldırmazmış, ama yağı az koyacaksın tuzu da...
2 hafta önce taylan kümeli demişti, hem normalde karbonhisrat deposu olan mısırın karbon bağları kırıldığı için farklı bir şekle giriyormuş, yani selüloza dönüşüyormuş, bu da bi çeşit k.hidrat, bu da midenin daha fazla şiş ve doygun hissetmesine neden oluyor ki üstüne bol su içildiğinde, bağırsaklar için de faydalı bişey... iyi bi ara öğün seçimi demişti taylancımmm

ben de senin resmini eklediğin stepperdan istiyorum aslında ama tamamen duygusal maalesef

Kalbimmm...
fıstığım kıyafetlerinin bol gelmesine inan çok sevindim ben de dün bi pantolonum var belden düğmesi iliklenmiyordu ben de kıvırıyordum düğme kısmını içe doğru, dün giydim düğme de kapandı, gayet de rahat oldu ay bi sevindim anlatamam
yakında tüm kıyafetler out,yeniler in olcak

cnm menün güzel, puding de light olmuş ztn ee sporsuz bir gunun bile yok arada kaynar ztn, afiyet olsun

Randomcum...
kilo veren bi sen varsın bi de kalbim ztn bunu tahmin etmek zor değil her hafta eksidesiniz maşallah
cnm işin hayırlı olsun tekrardan olsun iş olsun da yorsunlar napcan ztn o yorgunluk sana spor gibi olur, o yorgunluklar daha çok yağ yaktırsın inşallahhhhhhhhhhh
menünü de beğendim şekerim afiyet olsun...

kız sadişşşşşş......
yarışa tamam da bu slim in6 oyle ilk başta 20dk yapılcak bişey değil ben 3-4 gündür yapıyorum ilk 2dkda nefessiz kalıyorum ztn sonra yavaş yavaş alışıyorum işte ilk 5dklık kısmı geçip 2ci kısım yani 3dknın da hepsini yapamıyorum ztn...
ona rağmen belimin üstü kola doğru uzanan yerlerim ağrıyor kaç gündür... yavaş yavaş arttır birden olmazzzzAllah saklasın zarar verirsin bedenine aman haaaa....kız sen bize lazımsın hasta olmanı istemem
ben bi hafta dolu dolu yapıp mesela pazartesiden itibaren arttırcam her hafta birkaç dk arttırarak ilerlicem hem kendimi zorlamamış olurum ama bi yandan da kaslarım çalışmış olur bu bnm fikrim tabii...

Menüm

Sabah

Light süt ve nesfit

Öğlen

Fırında kaşarlı kabak

Akşam

Kabak yemeği,1 tane misket kadar kurabiye(kepekli,şekersiz,yağsız)

Su: Anca 1 litre olmuştur yatana kadar içerim daha
Spor: 45 dakka zıplama tepinme pembiş usulü danslar felan:) hee bide totoyu duvara vurma yapıorum 2 gündür

Birazdan 1 bardak light süt içcem Kaçamaksız ve az karbonhidratlı bi gün oldu kızlar buarada sabah 60.200 dedim ama akşam tartıldım gene kıyafetli tuvalete çıkmadan falan 59.700 çıktım demekki bir günü hafif geçirmek ne kadar önemli direkt motive oldum:)
Ayyy akşam 3 kaşıkta yoğurt yemiştim

Son düzenleme:
menü güzel tatlımm hani işe haftaya başlıyordunnn hayırlı olsun tatlıımm

canım benim menü fenasılmaz iştee tamam yarışalım yarından itibaren gerçi salı annem geliyooo ama ben kendi evimde daha dikkatliyimm
slim in 6 a arttırdım bugün vallahi yarın görcezz artıkk

totoyuu duvara vurmamıı işe yarıyomu kızzz bende şu yanlarımı vurayım

menün süper yawrrummm bayıldımmm bizim yarışa lilyde girdii

sadişim bugun bi öğretmenin işi çıkmış apar topar çağırdılar beni. yoksa haftaya başlıcaktım evet :)

offfffffff sabah yaptığım yarımm saat bisikletin üstünee az önce 1 mil leslie (12,5 dk) 20 dk slim in 6 bugün süperim yahuuu

az önce eşime madem evdesin 4le 5 arası efeye bakarsın ben yürüyüşe gideceğim dediii ben seni arabayla çok güzel biyere götürcem orada yürürsün 1 saat dedi dediği yerde kocaman bir saha onun içinde etrafında tur atıyorsun ve belediyenin şu aletlerindende varmışş ordada spor yaparım biraz değişiklik olur benim içindee eve gelincede 5 10 dk da slim in 6 yaparımm tabi sözünü tutarsaa işte yaptığı hatayı telafi etmeye çalışıyoo

totoyuu duvara vurmamıı işe yarıyomu kızzz bende şu yanlarımı vurayım

menün süper yawrrummm bayıldımmm bizim yarışa lilyde girdii

bilmemki canım iki gündür yapıorum totom ağrıyo ama spordanmı duvardanmı bilmiorum:) ayrıca ben yanlarımı vurmayı denedim beceremedim insanın canı acıyo beee hava yastığı gibi totom var yinede acıdı eheheh ama yarışa ben anca pazartesi başlarım ona göre haftasonu pek dermanım olmuyo buraya girmeye bide evdekiler facebook oyunlarına tutulmuşlar bilgisayar hiç boş kalmıyo hep rezerve:):):):)

yavrular o duvara vurma olayında da uyarayım sizi.
fazlası zarar onun. kalçalarınızda çok küçük çatlamalara sebep olabilir. kalça kemiğinizde yani.
aman dikkat!!

kızlar yeşil çayımı içtim az önce.
şu anda bi heves geldi. leslie yapmayı denicem bakalım. ne kadar başarabilcem bilemiyorum ama

pohahahaha yalan dünyada zahter bağırıyo ısırrrdı beniiii hayvanoğluhayvaaaaaaaaaaaaannnnnnn koptum yaaaaaaaaaa ahahahahahahahah

yavrular o duvara vurma olayında da uyarayım sizi.
fazlası zarar onun. kalçalarınızda çok küçük çatlamalara sebep olabilir. kalça kemiğinizde yani.
aman dikkat!!
bende duymuştum canımm zararlı olduğunu zedelenme yapıyormuşş

kızlar yeşil çayımı içtim az önce.
şu anda bi heves geldi. leslie yapmayı denicem bakalım. ne kadar başarabilcem bilemiyorum ama

ahahha benim sporu duyuncamı heveslendin kız:))
hemen kalk yaptığın yere kadar yap tatlım ne yapsan kardırr ama en az 2 mil leslie

kızlar ben sözde netteyim ama 1 saattir pc dondu...
ayyyyyy kardeşim antivirüsten dedi ama sinir oluyorum 2-3 gündürrrr
explorer ztn eskidi, yavaş çalışıo, mozilla da out olmuştu google chrome kullanıyorduk 3 gündür mozillayla chrome arası açıom ama habire donuyo ikisi de... hangisi dayanırsa işte gittiği yere kadar ben de işimi görüyorum kkda...
ama sinir bozucu gerçekten...
ben 1 sattir onla uğraşırken 2 sayfa ilerlemş topik maşallah

kız pembeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
menün süper maşalah bayıldım şu totoyu duvara vurmaya gelince... sevgiyle bnm yaptığımız, şu meşhur bacak hareketi var yaaaaa.... o aslında basen kısımlarından duvara vurmaydı da nasıl tarifleriz kızlar bize güler dedik ondan bacak hareketi diye yazdık hepppp işte itiraf.com
ama bnm bacaklarda çatlaklar var ztn yazın kilo almadım aslında ama işte spora ilk başladığımda olmuştu azcık, ama bu duvar işini bıraktım çünkü duvar buz gibi ben ztn donuyorum :18::18::18:boşverdim yani... slim daha iyi geliyor sankimmmmm
neyse kızlar ben listeyi tamamladım şu pc donmasına rağmen çünkü işin kötüsü, normal programlar da çalışmıyordu, internet sayfası kapanmadn.... bizim pc ölcek de işte son anlarını yaşıyor
neyse bi sonraki mesajım yeni çizelgemiz olcak, hepimize hayırlı olsun

benim uykum varrr girdim yazılanlarıda yarım yamalak okudum ama çok uykum geldi ve biyandanda diziyi izlemeye çalışıorum bööööö kesin koltukta sızcammm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…