kızlar tüm geçmişi okudum kısaca aklımda kaldığı kadarıyla yorum yapayım naçizane...
herkes bu hafta artılarda sanırım:44: bi randomun bildirimi yok...bi de yasmin...
ben de dahil... ama bnmkisi normal tartıdan dijitale geçiş oldugundan yani normal tartıya çıkmadım bugun ama dijital tam 75,1 gösterdi pazartesi 75,9gösterdiğine göre eksilme var sanırım
ama listede 100g almış gibi görüncemolsun buna şükür... ztn ben o kadar küçük oynamaları fazlalıktan saymıyorum sonuçta su bile olabilir hem sabahları ayıptır sölemesi yediklerimi boşaltamıyorum aç karnına o bile olabilir yani...
bu arada bnm mesaj kutum dolmuş ben de farkettim birazdan tek tek silcem gereksiz mesajları...
sadişim senin kiloyu ztn ekledim listeye sonra planlamaya çalıştığım listeyi yapıp yayınlıcam...
pembemmmmm....tatlım spor aşkın hayırlı olsun, Allah ayırmasın
sadişim ben de avrım yarışa ama yarından itibaren bugun ben de felekten bigün çaldım çünkü... ama pişman değilim iyi oldu iyice tiksindim kekten
bu arada denizle sadişin avatarları çok benziyor başım döndü hangisi kim diye bakmaktan
sadişim bu arada bu homeoffice ile ilgili siteyi açan kişiyle bnm yazışmalarım olmuştu mail yoluyla onu mutlaka sorcam ama birazdan inşallah... daha detaylı araştırıp sana da faceten bilgi veririm şekerim...
başka sanırım pek bişey yok yorumluk... ben en iyisi menülere geçeyim...
selam kızlar sabahtan beri yeni açıyorum pc yi. işe başlıcağım yere çağırdılar gittim apar topar.
neyse kilom 68.5 sanırım kızlar. nerdeyse 10 kez tartıldım. bi 68 çıktı, bi 69, bi ikisinin arası. anlamadım ben de. ikisinin ortasını kabul edicem artık. çizelgede de öyle gözüksün.
geçmişi okuyamadım daha yeni geliyorum zaten eve.
menü güzel tatlımm hani işe haftaya başlıyordunnn hayırlı olsun tatlıımmbugun yediklerime gelirsek;
sabah: 2.5 dilim ekmek, kahvaltılıklar, yumurta ve az pekmez.
öğlen: çok az kıymalı yumurta. yarım dilim kadar da ekmek.
ara: 2-3 tane kuru incir ve fındık yedim.
akşam: haşlanmış ciğer ve haşlanmış soğumuş patates yedim.
spor: yok. leslie yapıcak halim de yok açıkçası çok yorgunum. bugun ilk defa derse soktular beni apar topar. çocuklar tam bir çılgın ya.
su: çok az içebildim. gece boyu bolca içicem.
yeşil çay: sabah içmiştim. şimdi de demliyorum.
ha gündüz de iş yerinde 1 bardak şekersiz çay içtim.
Karamelek...
tatlım menünü beğendim valla bnmkinden daha hafif
sporunu da yaptın mı ztn erir o yediklerin, afiyet olsun
senle yarışa ben de varım
aslında topikçek yarışsak süper olur dimi ama???:44:
bu arada süpersin valla herkesin beğenisini kazanmışsın demek ki fark ediliyor verdiğin kilolarne güzel... iyi de olmuş hem havan değişmiştir o kadar gerginlikten sonra...
kız sadişşşşşş......
yarışa tamam da bu slim in6 oyle ilk başta 20dk yapılcak bişey değil ben 3-4 gündür yapıyorum ilk 2dkda nefessiz kalıyorum ztn sonra yavaş yavaş alışıyorum işte ilk 5dklık kısmı geçip 2ci kısım yani 3dknın da hepsini yapamıyorum ztn...
ona rağmen belimin üstü kola doğru uzanan yerlerim ağrıyor kaç gündür... yavaş yavaş arttır birden olmazzzzAllah saklasın zarar verirsin bedenine aman haaaa.... kız sen bize lazımsın hasta olmanı istemem
ben bi hafta dolu dolu yapıp mesela pazartesiden itibaren arttırcam her hafta birkaç dk arttırarak ilerlicem hem kendimi zorlamamış olurum ama bi yandan da kaslarım çalışmış olur bu bnm fikrim tabii...
Menüm
Sabah
Light süt ve nesfit
Öğlen
Fırında kaşarlı kabak
Akşam
Kabak yemeği,1 tane misket kadar kurabiye(kepekli,şekersiz,yağsız)
Su: Anca 1 litre olmuştur yatana kadar içerim daha
Spor: 45 dakka zıplama tepinme pembiş usulü danslar felan:) hee bide totoyu duvara vurma yapıorum 2 gündür
Birazdan 1 bardak light süt içcem Kaçamaksız ve az karbonhidratlı bi gün oldu kızlar buarada sabah 60.200 dedim ama akşam tartıldım gene kıyafetli tuvalete çıkmadan falan 59.700 çıktım demekki bir günü hafif geçirmek ne kadar önemli direkt motive oldum:)
sadişim bugun bi öğretmenin işi çıkmış apar topar çağırdılar beni. yoksa haftaya başlıcaktım evet :)
negüzell olsun çalışırsın iştee ordada tempon artmış olurr eee sen sporda yapmazsın artıkkkk
totoyuu duvara vurmamııişe yarıyomu kızzz bende şu yanlarımı vurayım
menün süper yawrrummm bayıldımmm bizim yarışa lilyde girdii
bende duymuştum canımm zararlı olduğunu zedelenme yapıyormuşşyavrular o duvara vurma olayında da uyarayım sizi.
fazlası zarar onun. kalçalarınızda çok küçük çatlamalara sebep olabilir. kalça kemiğinizde yani.
aman dikkat!!
kızlar yeşil çayımı içtim az önce.
şu anda bi heves geldi. leslie yapmayı denicem bakalım. ne kadar başarabilcem bilemiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?