Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

ohh sonunda tek tek okuyup yazabildim
buarada menümü beğendiğiniz için teşekkürler kızlar morel verdiniz motive ettiniz sağolun
şimdi takıma bakayım biraz ordada geçmişi okuyup cevaplamam lazım
bende artık gündüzleri pek açamıcam kızım çok yanlız kalıyor çünki ilgi istiyor
sabah o uyanmadan uğrarım birde böyle fırsat bulursam gece gelirim menü yazmaya ve yorumlamaya

sadişcim ve beyazcım kızlar bize yetiştin falan demişsiniz ya şu an farkettim. benim için bu kilolar hayaldi yaa...

desteğinizi ömür boyu unutmicam..

sadişcim ve beyazcım kızlar bize yetiştin falan demişsiniz ya şu an farkettim. benim için bu kilolar hayaldi yaa...

desteğinizi ömür boyu unutmicam..
estağfirullah cnm, ben de sizle beraber veriyorum, motive oluyorum, birlikten kuvvet doğar:118:
kız accık kendimi şımartayım bari... iyi ki topiğine devam et demişim bak hep beraberiz
inşallah yaza çıtır kızlar olarak gircezzzzzzzzzzzzz

kızlar linki inceleyin ve kaçamak yapmadan bir daha düşünelim bence :18::18::18::18::18::18::18::18:
http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/173138-once-huplet-sonra-guplet.html
kız bu linki beğendim
bende de 10 yıl öncesinden bile egzersiz ve yakılan kalori değerleri falan var ama ben ağır spor yapamadığımdan işime pek yaramadı
neyse artık ben işin kalori kısmından çok vücuduma ve tartıdaki kiloya bakıyorum ama kaloriyi de tamamen unuttum sanmayın

evet canım günlüğüme ilk sen yazmıştın :))
iyi ki de varım bu topikte. hepinizi seviyorummmm

evet canım günlüğüme ilk sen yazmıştın :))
iyi ki de varım bu topikte. hepinizi seviyorummmm
ben de seviyorum kız sizleriiiiii
hep beraberiz ne güzellll
inşallah ileride reel olarak da bir görüşme ayarlarız
bnm için ancak çalışınca olur da... nasip bakalım

ben de seviyorum kız sizleriiiiii
hep beraberiz ne güzellll
inşallah ileride reel olarak da bir görüşme ayarlarız
bnm için ancak çalışınca olur da... nasip bakalım

evet aslında olabilir.
normal arkadaşlardan daha çok desteğiz burda birbirimize...
görüşsek ne güzel olurdu..

makarna tutkumu nasıl hafifleticeğimi buldum
biraz önceki linkte püsküt salata yapıp içine bir çay bardağı kepekli makarnayı haşlayıp koyup yediğini yazmış çook güzel bir yöntem oldu benim için
hemen kepekli makarna almam lazımmm

günaydın kızlar
bugun güzel bir güne merhaba diyorum inşallah ve cumaya kadar da öyle olacak
size dün geceyle ilgili son bilgilendirmemi yapayım
su - 1,5lt oldu
spor - maalesef yapamadımçünkü internet sayfası dondu yine, masaüstüne bile dönmedi, ben de pcyi düğmesine basarak kapatabildim, o bile 5 dk sonra zor algılayıp kapandı ama inanın o kadar kötü bir his oluştu ki bende, yatağıma girdiğimde bile büyük pişmanlıklar içindeydimmmmmmm
bi de o kadar kaçamağı eritmem lazımdı...
neyse artık bugun yine başlıcam Allahın izniyle....
şimdi gidip kahvaltımı hazırlayım, bugun sabah yalnızım, o yuzden sofrada tatlı türü hiç bişey görmicem, kekler de fırında, hiç yüzüne bile bakmıyorum
gerçekten beyinde bitiyor iş, yemicem diyorsun ve yemiyorsun
şimdilik bu kadar, sonra görüşürüz şekerler.....

Günaydıııınnn çok acelem var hemen evden çıkmam lazım ama bi haber vermeye geldim banyodan önce bu seefer bide cıbıl tartılıyim dedimmm amaının oda neeeee 58.800 heheheheheheheheheheh sevindirik oldum ben diorum size cumartesi zayıf cuma şişkoyum diye:)

günaydın çıtır hatunlar

amaniiiiii ben dün bir dilim baklava yemiştim oboooo
bence hemen 3000 mekik çek yavrıımmm

hımmmm bence dünkü güzel menünden kaynaklanıyor tatlımm

ay cok utandim simdi aklimdaydi yine unuttum ne olacak benim bu halim bu ölcü bildirimleri nezaman yapiyoruz lilycim ayda 1 defa mi?

bir dilim baklavayı eritmek için 3000 mekik çekmemiz gerekiyormuşşşşş

ohh ne güzel yemesi kolay oluyor ama yakmasi pöffff
baklavaya bayilirim ben 1 taneyle doymam ki 2-3 tane yemem lazim ahahah

evet aslında olabilir.
normal arkadaşlardan daha çok desteğiz burda birbirimize...
görüşsek ne güzel olurdu..

evet bencede :) keske hepimiz yakinlarda olsaydik ne güzel olurdu beraber kahvalti felan yapardik aksam yesil cay icerdik

günaydin sekerim gözün aydin :)
57 olacaksin, 56 olacaksin veee bi bakmissin hedefine ulasmissin :)

bugün çok güzel rüyalar gördümmm

şuan içimde bir rahatlık var sanırım kendime yeni bir sayfa açtığım içinn bugün yediklerime dikkat etcemmmm
az önce bazamın içini düzeltirken bekarken giydiğim 38 beden kumaş pantolon ve eteklerimi buldumm denedim hepsii üstüme oldu ama düğmelerini kapatabilmem için sanırım 3 4 kilo daha vermem gerekii bitek düğmeleri kapanmıyoo bu arada dün yaptığım slim in 6 çok süperr yaparken resmen kollarım iç bacak üst bacak ve yanlarım yanıyorduu şimdii çok ağrım yok ama hissediyorumm süper bişeee

gözün aydin sadisim, o pantolonlar olacak sana emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…