- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
sadişcim ve beyazcım kızlar bize yetiştin falan demişsiniz ya şu an farkettim. benim için bu kilolar hayaldi yaa...
desteğinizi ömür boyu unutmicam..
estağfirullah cnm, ben de sizle beraber veriyorum, motive oluyorum, birlikten kuvvet doğar:118:sadişcim ve beyazcım kızlar bize yetiştin falan demişsiniz ya şu an farkettim. benim için bu kilolar hayaldi yaa...
desteğinizi ömür boyu unutmicam..
kız bu linki beğendimkızlar linki inceleyin ve kaçamak yapmadan bir daha düşünelim bence :18::18::18::18::18::18::18::18:
http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/173138-once-huplet-sonra-guplet.html
estağfirullah cnm, ben de sizle beraber veriyorum, motive oluyorum, birlikten kuvvet doğar:118:
kız accık kendimi şımartayım bari... iyi ki topiğine devam et demişim bak hep beraberiz
inşallah yaza çıtır kızlar olarak gircezzzzzzzzzzzzz
ben artık baklava yiyince midem ağrıyor resmen mide spazmı geçiriyorum ztn mekik de yasak bana, yememem isabet olmuşbir dilim baklavayı eritmek için 3000 mekik çekmemiz gerekiyormuşşşşş
ben de seviyorum kız sizleriiiiiievet canım günlüğüme ilk sen yazmıştın :))
iyi ki de varım bu topikte. hepinizi seviyorummmm
ben de seviyorum kız sizleriiiiii
hep beraberiz ne güzellll
inşallah ileride reel olarak da bir görüşme ayarlarız
bnm için ancak çalışınca olur da... nasip bakalım
bir dilim baklavayı eritmek için 3000 mekik çekmemiz gerekiyormuşşşşş
günaydın çıtır hatunlar
amaniiiiii ben dün bir dilim baklava yemiştim oboooo
Günaydıııınnn çok acelem var hemen evden çıkmam lazım ama bi haber vermeye geldim banyodan önce bu seefer bide cıbıl tartılıyim dedimmm amaının oda neeeee 58.800 heheheheheheheheheheh sevindirik oldum ben diorum size cumartesi zayıf cuma şişkoyum diye:)
Eki Görüntüle 344433
kızlar biliyorum ölçü bildirimi geç oldu ama eksikler vardı, kalbiminki hala eksik artık bi dahaki bildirime....
hepimiz az çok incelmişiz o yüzden topikçe hepimize bi alkışşşşşşş
bir dilim baklavayı eritmek için 3000 mekik çekmemiz gerekiyormuşşşşş
evet aslında olabilir.
normal arkadaşlardan daha çok desteğiz burda birbirimize...
görüşsek ne güzel olurdu..
Günaydıııınnn çok acelem var hemen evden çıkmam lazım ama bi haber vermeye geldim banyodan önce bu seefer bide cıbıl tartılıyim dedimmm amaının oda neeeee 58.800 heheheheheheheheheheh sevindirik oldum ben diorum size cumartesi zayıf cuma şişkoyum diye:)
bugün çok güzel rüyalar gördümmm
şuan içimde bir rahatlık var sanırım kendime yeni bir sayfa açtığım içinnbugün yediklerime dikkat etcemmmm
az önce bazamın içini düzeltirken bekarken giydiğim 38 beden kumaş pantolon ve eteklerimi buldumm denedim hepsii üstüme oldu ama düğmelerini kapatabilmem için sanırım 3 4 kilo daha vermem gerekii bitek düğmeleri kapanmıyoobu arada dün yaptığım slim in 6 çok süperr yaparken resmen kollarım iç bacak üst bacak ve yanlarım yanıyorduu şimdii çok ağrım yok ama hissediyorumm süper bişeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?