Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

aaa yazmışsın zaten menünü
misafirlikte olmana rağmen bence idare eder
bugün bende kahvaltı niyetine 1 poaça yedim ve 1 tanede baklava:26::26:
ben haftasonu kaçamağına cumadan başladım
yarına ne olur allah bilir

bu arada siyah body mi giydim üstüne dar siyah hırkamı giydim olmayan kotum oluyo artık altımada onu giydim gittim gittiğim kişiler benle yaşıt hemen hemen içeri girince hepsiii oooo senn zayıflamışsınn negüzel olmuşsunn iyi vermişsin dediler iyiceee bana baktılarrr eheheheh bende hemen havalara girdimm keh keh keh

akşam yemeğini yemezsen veya hafif geçiştirirsen dengelersin bence

sabahları aç karnına tatlı yemeye bayılırımmm evde olsaa kahvaltıyı hazırlarken en az 2 3 dilim baklava yerim allahdan almıyoruz eve

kız bi nazar boncuğu taksaydın bi taraflarına
allah muhafaza nazar mazar değer
ben nazara inanıyorum vallahi

sabahları aç karnına tatlı yemeye bayılırımmm evde olsaa kahvaltıyı hazırlarken en az 2 3 dilim baklava yerim allahdan almıyoruz eve

bende aç karna tatlıya bayılıyorum
bugün okula geç kaldım evden yemek götüremedim
okuldan bir poaça aldım onu yedim
çocukların beslenme listesinde bugün tatlı vardı
onların ikram ettiği 1 baklavayıda yedim sabah bunlarla idare ettim
ama poaçada baklavada çok küçüktüler vallahi hiç doymadım
açığı bir küçük elma ve su içerek kapattım

bende menümü yazayım
akşam yemeğimi yemedim daha ama ne iyeceğim belli

sabah
1 ev yapımı poaça + 1 küçük baklava + 1 bardak yeşil çay

ara
1 elma

öğlen
iki dilim kepek ekmeği arasına domates peynir (ekmekleri iyice kızarttım)

akşam
haşlanmış 1 yumurta belkide yarım haşlanmış patates yerim

bide bugün çocuklara mısır patlatacam ondanda 1 tabak yerim

bugün bol karbonhidratlı bir gün oldu
yarın haftasonu ama pazardan itibaren tekrar diyete devam

şu ana kadar 2 litreye yakın su içtim

Son düzenleme:
heh işte bende adını düşündüm bütün gün karsambaç :)))
misafirlikte olmana rağmen bencede iyi atlatmışsın
akşam yemeğinide dediğin gibi bir poratakal ve kahveyle geçiştirirsen pek sorun olmaz gibi geliyor
bende aç karnına tatlıya bayılırımmm
yazın işten gelir şekerparenin üzerine dondurma koyar yerdimmm aç karnına soğuk soğuk ne güzel olurduu
akşam bence yumurta ye patates yersen tüm gün karbonitrat olucak
en azından akşam menün portein olsun
patlamış mısırada bayılırım o bari kilo yapmasa yaaa:26::26:

gelelim benim menüme
sabah 2 dilim labne peynir sürülmüş esmer ekmek bir haşlama yumurta bir bardak şekersiz çay
ara şekersiz sütlü türk kahvesi
öğle 4 yk pırasa 3yk yoğurt bir dilim esmer ekmek
ara bir elma 5 fındık
akşam karnıbahar haşlaması yoğurt bir dilim esmer ekmek salata
su 2 litre yatana kadar daha içerim
2 bardak yeşil çay
spor 20 dakika stepperde adımladım
3 mil leslienin bir milini yaptım 15 dakika

ben sürekli sttepper diyorum ama öyle bildiğim için
bende bu aletten var daha öncede eklemiştim sanırım resmini
bu aralar terletmiyordu beni sıkılıyordum bir zaman sonra
aklıma yazın başarısız bir diyet girişiminde burda tanıştığım bir arkadaşın yaptığı geldi bugün
koşu bandında yürürken sırt çantasına ağırlık koyup öyle yürüyordu
bende onu denedim sırt çantasının içine 3 kg lık dambıl koydum 2 tane sırtıma taktım sonuç 20 dakikada sırılsıklam

merhaba sekerler, sayfa degismis sanki pembelesmis hehe güzel olmus ama begendim :)
disardaydim bugün daha yeni eve geldim.
kuzenim beni görünce zayiflamaya karar verdi bu arada hehehe sanki kilolu kendisi hiiih :)
hep iltifatlar aldim bugün, kotumu giydim ama baya büyük geliyor artik altina tayt giydim cunku havalar buz gibi. altimda tayt oldugu halde kotum coook büyük geliyor. veee en önemlisi önceden bu kotumu giyince kenarlardan yag fiskiriyordu cok igrenc bi görüntü oluyordu ögg
ama simdi dümdüz oldu hertaraf hic yag mag yoktu kenarlarda :) cok mutlu oldum anlatamam size. yarinda alisverise gidecez kuzenlerimle
acil kiyafet ve ic camasiri lazim bana cunku hihihi.
bugünün menüsünü yaziyim:

Kahvalti

2 dilim siyah ekmek
yarim dilimden az light gouda
salatalik
4 zeytin
yesil cay

1 kücük kase light puding

az önce eve geldigimde cok actim, bende zanettim ki annem güzel güzel yemek yapti seviniyorum tabi
bi girdim mutfaga hiiih dünden kalma mercimekli pilav ve barbunya vardi, bide makarna yapmis ve fish fingers

bende 1 tane fish finger yedim, yagda kizarilmadi ama :) silexte yapmis, denizim silex ne diye sormustu gecen linkini koyuyorum simdi:
http://www.yes-shop.de/picture/Beem/Silex2.jpg
böyle bisey yani, tost makinasi gibi ama her türlü yemek yapiliyor, annem lahmacunuda bu makinede yapiyor mesela.
neyse menüme gelelim

1 tane fish finger
1 yagsiz tost+ marul
sekersiz cay

tostu 2 dilim kepek ekmek ve yagsiz peynirle yaptim.
hala cok acim canim etli ekmek cekiyor sabahtan beri

su: 1 litre bile olmamistir cunku evde degildim
spor: birazdan yaparim belki
yesil cay: 1 kupa

Son düzenleme:
birazdan yalan dünya var heheheh cok komik olacak bu bölüm gecen fragmani izlemistim

mihhtar zombi olmus diyodu aahahahahahhaha

kızlar bugun nete anca girebiliyorum kardeşim izinli ve maalesef sabahtan beri pcde çakılı kaldı ne zmn akşam olsa o zmn bırakıyor gündüz bnm oda sıcacık da akşam oldu mu donuyor ve bunun cefasını da ben çekiyorummmmmmm
üstelik sporumu gündüz yapayım istiyorum ama nerde............................
neyse dünkü menüleri kısaca yorumlayıp bugune geçecem inşallah....
kilo bildirimine gelince size teşekkür etmek istiyorum geçen hafta diğer tartıda tartılmıştım ve kaç kilo oldugum tam belli değildi, pazartesi sabahı 75,9dum bugun bi çıktım ki 75,1... o kadar çok sevindim ki...
hepsi sizin desteğiniz sayesinde... hepinize çok ama çok teşekkür ediyorummmmm
Sevgiiimmm, pembemmm, kalbimmm, sadaişim, denizim, randomcum, yasmincim, hepinizi çooooooooooooooooooookkkkkkk seviyorummmmmm
özel diyetisyene 2 ayda 200tl bayıldım az gibi görünebilir ama ona vereceğime bimdeki bisikleti alırdım daha hızlı verirdim kiloları... neyse hayırlısı... diyetisyende bile 77in altına inememiştim sadece 1 kerecik 76lı bişey gördüm ama sonra yine 77-78e çıktı sonrasını ztn biliyorsunuz
inşallah kurtulcaz bu kilolardan güzellerim... hep birlikte...

Son düzenleme:
Beyazbulutcum, sanırım dün menüne yorum yapmıştım

Kalbimmm, sana da yaptım diye hatırlıyorum... ama aklımdayken yapayım üçgen patatesleri çok beğendim hehe akşam annene karşı gelip kahvaltılık yemekle iyi bir seçim yapmışsın tebrik ediyorum, çünkü annenin yaptıkları tam karbonhidrat patlaması olurdu...

Random, sana da melapa şeker menünü beğendim makarnayı öğlen yemişsin ama yarasın da yağa dönmesin inşallahne güzel dua ettim hehe

Pembemm.... dünkü menün güzelmiş, eh kurabiyeler de menünün tadı tuzu olmuş olur kadar, afiyet olsunbu arada o kurabiyeler de öyle normal bildiklerimize göre daha sağlıklı alternatif olmuş sanırım:44:
ben de yarın bamya yapcam

Sevgimmm, kuzum menü güzel de hem helva, hem 2 gofretneyse bi hafta kaçamaksız durcan artık

Sadiş mneün güzel görünüyor çok da kötü değil be şekerimmmm

Denizim, menü güzel akşam pilavla barbunyayı da dengelemişsin afiyet olsun
bi yasmin kaldı sanırım ama onun da menüyü göremedim sanki...
:44:gözüm mü accık kör acep:44:

kızlar tüm geçmişi okudum kısaca aklımda kaldığı kadarıyla yorum yapayım naçizane...
herkes bu hafta artılarda sanırım:44: bi randomun bildirimi yok...bi de yasmin...
ben de dahil... ama bnmkisi normal tartıdan dijitale geçiş oldugundan yani normal tartıya çıkmadım bugun ama dijital tam 75,1 gösterdi pazartesi 75,9gösterdiğine göre eksilme var sanırım
ama listede 100g almış gibi görüncem olsun buna şükür... ztn ben o kadar küçük oynamaları fazlalıktan saymıyorum sonuçta su bile olabilir hem sabahları ayıptır sölemesi yediklerimi boşaltamıyorum aç karnına o bile olabilir yani...
bu arada bnm mesaj kutum dolmuş ben de farkettim birazdan tek tek silcem gereksiz mesajları...
sadişim senin kiloyu ztn ekledim listeye sonra planlamaya çalıştığım listeyi yapıp yayınlıcam...

pembemmmmm....tatlım spor aşkın hayırlı olsun, Allah ayırmasın

sadişim ben de avrım yarışa ama yarından itibaren bugun ben de felekten bigün çaldım çünkü... ama pişman değilim iyi oldu iyice tiksindim kekten

bu arada denizle sadişin avatarları çok benziyor başım döndü hangisi kim diye bakmaktan

sadişim bu arada bu homeoffice ile ilgili siteyi açan kişiyle bnm yazışmalarım olmuştu mail yoluyla onu mutlaka sorcam ama birazdan inşallah... daha detaylı araştırıp sana da faceten bilgi veririm şekerim...

başka sanırım pek bişey yok yorumluk... ben en iyisi menülere geçeyim...

kız bi nazar boncuğu taksaydın bi taraflarına
allah muhafaza nazar mazar değer
ben nazara inanıyorum vallahi
vallahi boncuk moncuk sökmezz ben en iyisi nazar duasını öğreneyim onu okurumm

aslında şöyle bakarsak hç doğru dürüst bişe yememişsin yediklerinde hepp karbonhidrat neyse bugün böyle geçsinde yarın düzeltt canımm
bugün bu sayfada bir değişiklik var ya
bi garip olmuş
evet pembe olmuşşş
wooowww süpersin bebeğimmm menüne bayıldım hadi bu hafta buşekil devam edelimm
yavruuu ne etli ekmeğinden bahsediyon senn sabhadan beriii cısss yaparım haaa
menünü beğendim spor yapmamışsın sen yaparsın ben biliyorum tatlımmmm

canım çok mutlu oldummm sonunda vermeye başladın lütfen hepbirlikde kendimize çeki düzen verelim bir kural koyalım bişeler yapalım düzen koyalım verelim şu kiloları

bende seni çooookkkk seviyorum canım iyiki tanışmışım seninle ve hepinizleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…