MERHABA CANLARIMM hemen menümü yazayımda bana kızın
sabah
2 dilim kızarmış tahıllı ekmek
yarım yumurta
4 yeşil zeytinle yaptığım salata
1 kk peynir
1 azşekerli türkkahvesi
yarım tabak kısır
2 bardak ayran
1 pogaça
2 minik susamlı kurbiye
avuç içi kabak çekirdeği(tuzsuz)
25 dk bisiklet bindim efe uyudukdan sonra slim in 6 yapcam yapabildiğim kadar yapınca yazarım
1buçuk lt su içtim çoğaltırım yatanakadar
2 barak yeşlil çay oda 3 olur hepsi bukadar yavrularr
vallahi tabağımdakiler göre gayet ölçülüydü
kocaman bi tabak kısır vardı yarısını yedim ve 3 poğaça 3 susamlı kurabiye vardı poğaçadan 1 kurabiyeden 2 tane yedim pogaçalar minikde kk büyüklüğündeydii
aaa yazmışsın zaten menünü
misafirlikte olmana rağmen bence idare eder
bugün bende kahvaltı niyetine 1 poaça yedim ve 1 tanede baklava:26::26:
ben haftasonu kaçamağına cumadan başladım
yarına ne olur allah bilir
akşam yemeğini yemezsen veya hafif geçiştirirsen dengelersin bence
bu arada siyah body mi giydim üstüne dar siyah hırkamı giydim olmayan kotum oluyo artık altımada onu giydim gittim gittiğim kişiler benle yaşıt hemen hemen içeri girince hepsiii oooo senn zayıflamışsınn negüzel olmuşsunn iyi vermişsin dediler iyiceee bana baktılarrreheheheh bende hemen havalara girdimm keh keh keh
sabahları aç karnına tatlı yemeye bayılırımmm evde olsaa kahvaltıyı hazırlarken en az 2 3 dilim baklava yerim allahdan almıyoruz eve
heh işte bende adını düşündüm bütün gün karsambaç :)))yavruuuuu onun adı karsambaçburalarda yaparlarr içine pekmez koyarlar hatta reçel koyanlar bile varr
takmıyorum artık diycem ama genede takıyorum be canıımmm
eşimin burcunu bilmiyoruz çünkü doğduğu tarihi kimse bilmiyo eylül ekim gibi felanmışş kimlikde 1 ocak yazıyoo
bugünde ölçülü yedim yarışa varsan ok ama sen çok az yiyorsun bir ögününü 1 2 suntayla geçiştiriyon düzgün yersen ben varımm
misafirlikte olmana rağmen bencede iyi atlatmışsınMERHABA CANLARIMM hemen menümü yazayımda bana kızın
sabah
2 dilim kızarmış tahıllı ekmek
yarım yumurta
4 yeşil zeytinle yaptığım salata
1 kk peynir
1 azşekerli türkkahvesi
yarım tabak kısır
2 bardak ayran
1 pogaça
2 minik susamlı kurbiye
avuç içi kabak çekirdeği(tuzsuz)
25 dk bisiklet bindim efe uyudukdan sonra slim in 6 yapcam yapabildiğim kadar yapınca yazarım
1buçuk lt su içtim çoğaltırım yatanakadar
2 barak yeşlil çay oda 3 olur hepsi bukadar yavrularr
bende aç karnına tatlıya bayılırımmmbende menümü yazayım
akşam yemeğimi yemedim daha ama ne iyeceğim belli
sabah
1 ev yapımı poaça + 1 küçük baklava + 1 bardak yeşil çay
ara
1 elma
öğlen
iki dilim kepek ekmeği arasına domates peynir (ekmekleri iyice kızarttım)
akşam
haşlanmış 1 yumurta belkide yarım haşlanmış patates yerim
bide bugün çocuklara mısır patlatacam ondanda 1 tabak yerim
bugün bol karbonhidratlı bir gün oldu
yarın haftasonu ama pazardan itibaren tekrar diyete devam
şu ana kadar 2 litreye yakın su içtim
vallahi boncuk moncuk sökmezz ben en iyisi nazar duasını öğreneyim onu okurummkız bi nazar boncuğu taksaydın bi taraflarına
allah muhafaza nazar mazar değer
ben nazara inanıyorum vallahi
aslında şöyle bakarsak hç doğru dürüst bişe yememişsin yediklerinde hepp karbonhidrat neyse bugün böyle geçsinde yarın düzelttbende menümü yazayım
akşam yemeğimi yemedim daha ama ne iyeceğim belli
sabah
1 ev yapımı poaça + 1 küçük baklava + 1 bardak yeşil çay
ara
1 elma
öğlen
iki dilim kepek ekmeği arasına domates peynir (ekmekleri iyice kızarttım)
akşam
haşlanmış 1 yumurta belkide yarım haşlanmış patates yerim
bide bugün çocuklara mısır patlatacam ondanda 1 tabak yerim
bugün bol karbonhidratlı bir gün oldu
yarın haftasonu ama pazardan itibaren tekrar diyete devam
şu ana kadar 2 litreye yakın su içtim
evet pembe olmuşşşbugün bu sayfada bir değişiklik var ya
bi garip olmuş
wooowww süpersin bebeğimmm menüne bayıldım hadi bu hafta buşekil devam edelimmgelelim benim menüme
sabah 2 dilim labne peynir sürülmüş esmer ekmek bir haşlama yumurta bir bardak şekersiz çay
ara şekersiz sütlü türk kahvesi
öğle 4 yk pırasa 3yk yoğurt bir dilim esmer ekmek
ara bir elma 5 fındık
akşam karnıbahar haşlaması yoğurt bir dilim esmer ekmek salata
su 2 litre yatana kadar daha içerim
2 bardak yeşil çay
spor 20 dakika stepperde adımladım
3 mil leslienin bir milini yaptım 15 dakika
yavruuu ne etli ekmeğinden bahsediyon senn sabhadan beriii cısss yaparım haaamerhaba sekerler, sayfa degismis sanki pembelesmis hehe güzel olmus ama begendim :)
disardaydim bugün daha yeni eve geldim.
kuzenim beni görünce zayiflamaya karar verdi bu arada hehehe sanki kilolu kendisi hiiih :)
hep iltifatlar aldim bugün, kotumu giydim ama baya büyük geliyor artik altina tayt giydim cunku havalar buz gibi. altimda tayt oldugu halde kotum coook büyük geliyor. veee en önemlisi önceden bu kotumu giyince kenarlardan yag fiskiriyordu cok igrenc bi görüntü oluyordu ögg
ama simdi dümdüz oldu hertaraf hic yag mag yoktu kenarlarda :) cok mutlu oldum anlatamam size. yarinda alisverise gidecez kuzenlerimle
acil kiyafet ve ic camasiri lazim bana cunku hihihi.
bugünün menüsünü yaziyim:
Kahvalti
2 dilim siyah ekmek
yarim dilimden az light gouda
salatalik
4 zeytin
yesil cay
1 kücük kase light puding
az önce eve geldigimde cok actim, bende zanettim ki annem güzel güzel yemek yapti seviniyorum tabi
bi girdim mutfaga hiiih dünden kalma mercimekli pilav ve barbunya vardi, bide makarna yapmis ve fish fingers
bende 1 tane fish finger yedim, yagda kizarilmadi ama :) silexte yapmis, denizim silex ne diye sormustu gecen linkini koyuyorum simdi:
http://www.yes-shop.de/picture/Beem/Silex2.jpg
böyle bisey yani, tost makinasi gibi ama her türlü yemek yapiliyor, annem lahmacunuda bu makinede yapiyor mesela.
neyse menüme gelelim
1 tane fish finger
1 yagsiz tost+ marul
sekersiz cay
tostu 2 dilim kepek ekmek ve yagsiz peynirle yaptim.
hala cok acimcanim etli ekmek cekiyor sabahtan beri
su: 1 litre bile olmamistir cunku evde degildim
spor: birazdan yaparim belki
yesil cay: 1 kupa
kızlar bugun nete anca girebiliyorum kardeşim izinli ve maalesef sabahtan beri pcde çakılı kaldı ne zmn akşam olsa o zmn bırakıyor gündüz bnm oda sıcacık da akşam oldu mu donuyor ve bunun cefasını da ben çekiyorummmmmmm
üstelik sporumu gündüz yapayım istiyorum ama nerde............................
neyse dünkü menüleri kısaca yorumlayıp bugune geçecem inşallah....
kilo bildirimine gelince size teşekkür etmek istiyorum geçen hafta diğer tartıda tartılmıştım ve kaç kilo oldugum tam belli değildi, pazartesi sabahı 75,9dum bugun bi çıktım ki 75,1... o kadar çok sevindim ki...
hepsi sizin desteğiniz sayesinde...hepinize çok ama çok teşekkür ediyorummmmm
Sevgiiimmm, pembemmm, kalbimmm, sadaişim, denizim, randomcum, yasmincim,hepinizi çooooooooooooooooooookkkkkkk seviyorummmmmm
özel diyetisyene 2 ayda 200tl bayıldım az gibi görünebilir ama ona vereceğime bimdeki bisikleti alırdım daha hızlı verirdim kiloları... neyse hayırlısı... diyetisyende bile 77in altına inememiştim sadece 1 kerecik 76lı bişey gördüm ama sonra yine 77-78e çıktı sonrasını ztn biliyorsunuz
inşallah kurtulcaz bu kilolardan güzellerim... hep birlikte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?