dil kursunda işe başladım değince bende farklı şeyler düşünmüştüm öğretmen olarakmı gidiyorsun nekadar safım yaa heheh sanki herkes muhasebeci olcak ehehehh
sendemi yürüyüşe başladın tatlım bende dün başladım saat 4 gibi gene gitcezz eşim arabayla götürüyokendi efemle ilgileniyo ben yürüyorum bende leslieden fena yıldımmm spor aletlerindede spor yaparım ohhh
kızlar başarı öykülerine bakıyordum bir resim gördü resmen midem bulandı böyle bişe olablirimi yaaa ilk resimdeki adama bir bakarmısınızz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/188764-azmin-zaferi-fotograf.html
kızlar zayıflama eşofmanı almayı düşünüyorum hani spor yaparken felan giyiliyor yaa terlemeye yardımcı oluyor alsammı ucuzmuştaa
evet karamelekcim öğretmen olarak gidiyorum :)) o da bi şeye benzemiyo zaten ya haftada 1 gunden ne olcak ki :))
sevgiiiii keyifler gıcırmış haa çok iyi o zaman bebeğim :))
bi öğretmenlik eğitimi falan almdın dmi canm yani anlatmak bile başlı başına meziyet isteyen bişey tebrik ederim ben beceremem valla
evet dediğin gibi herkes anlatamaz ama bazılarının yeteneği vardır ben de mesela ing. öğrt. olmak için başvurmuştum ama öğreticilik sertifikam olmadığından kaldı, neyse artık belki ileride alırım, ztn mayısa kadar beklicem, ondan sonra iş arıcamhayır canım öğretmenlik eğitimi almadım ben ama bu işe yeteneğim var yani :))
sonuçta herkes dil biliyo ama öğretmek çok farklı bi şey..
arkadaşlarıma falan az ders anlatmadım hey gidi hey... :))
bence o kaçamak değil sonuçda öğle yemeği yememişsin öğle yemeği yerine sayılmış yanında peynir felanda yesen olurduubugun erken erken menümü yazayım. kaçamak yaptım yine, kendimi tebrik ediyorum. annem çarşıdan gelirken sıcacık simit almış, dedim yapılır mı bu şimdi bana( çay da vardı, oturduk bi güzel oh yedik :)) utanmadan anlatıyorum di mi? :))
sabah: 1 ceviz
spora gitmeden önce paketin dibinde kalan kırık nesfitleri yedim sütle beraber.
kahvaltı: 2 dl çavdar ekmeği, peynirli omlet, kahvaltılıklar, yeşil çay. (kahvaltım da hep aynı yav)
ara: 1 greyfurt
öğlen: 1 simit, 2 tane çay.
ara: yok.
akşam: 1 tabak mercimek yemeği.
makarna da var ama yemiycem. öğlenki simit olayını dengelemem lazım.
spor:
-20 dk yürüyüş
-10 dk koşu
-20 dk bisiklet
-20 dk crosstrainer
-sopa çevirme
-bacak ve kol hareketleri
su: 1.5 lt'den fazla içmişimdir. zaten sporda yarım litre içtim. bugun dışarı çıktım gerçi, o yuzden pek içemedim ama gece boyu bolca içeyim ben suyumu.
yeşil çay: gece mutlaka demlerim.
mucuk mucuk :))
hola mis chicas bonitas
menümü sunuyorum size :)
kahvalti
2 dilim kepek ekmek
light sürme peynir
domates, salatalik
2 zeytin
1 ince dilim salam
sekersiz cay
1 kuru incir + 10 tane beyaz leblebi
1 kase nesfit ve cok kücük parca omlet (kardesimin artani)
aksam yemegi (saat 4)
1 tabak kisir höhöhöhö
marul, haslanmis lahana, domates, salatalik felann
spor: 45dk crosstrainer
su: 2 litre veya daha fazla
yesil cay: 1 kupa
1 kuru incir (yemekten sonra canim tatli cekmisti)
annemle benim canim kisir cekti bugün yapalim dedik ve yaptik hehe, benim icin cok az yagli ve salcali yapti annem
diyet kisir yani ama ben bol salcali ve yagli severimpis bogazim iste.
kızlar bende menümü yazıyım
sabah okula giderken 1 küçük elma
1 bardak zencefil,tarçın ve karanfilli çay
saat 9 da
2 dilim kepek ekmeği,pulbiber serpilmiş domates,zeyti,nipeynir
veeee öğrencilerimin ikram ettiği 2 sigara böreği ve 1bardak daha zencefilli yeşil çay karışımından
ara
yarım kase mercimek çorbası
öğlen
1 adet fırınlanmış palamut
ara
3 adet kepekli diyet büsküvi,1 bardak diyet süt
akşam 3 kaşık kıymalı pilav
3 kaşık bolca pulbiber serpilmş yoğurt
birazdan mısır patlatacam ondanda yerim
bugün regil oldum çok fena acıkıyorum
bu sebeple çok yedim
suyumu pek fazla içemedim.
bence o kaçamak değil sonuçda öğle yemeği yememişsin öğle yemeği yerine sayılmış yanında peynir felanda yesen olurduu
sporunda harika ötesi bugün onların hemen hemen "hepsinden bende yaptım
seninde menü güzel ama 1 tabak kısır fazla olmuşş dün bizim görümcede yapmış yukarı çağırdı ben gitmedim eşimi yolladımm yarım s"aat sonra bende gittim baktım halen yiyorlarr haşlanmış lahana vardı ondan yedim 1 2 parçaakısırdan ağzıma almadım
sporda sende harikasın balımmm
fazlami olmusss? kiz koskoca gün baska yemek yemedim höhöhöhö siz günde 2 defa yemek yiyorsunuz ben 1 defa
bide saat 4te yedim yaniiii, simdi cok aciktim ama saat 6yi gecti bile
hadi hadi çok olmamış bebebğimmm
denizim menüyü begendim sekerim afiyet olsun. sigara böregini yemeseydin keske ama ikram edilen seyi geri ceviremezsin malesef.
kiymali pilavi ilk senden duydum öyle biseymi var ya hemen bakmam lazim
basarili bi menü ama zaten 2 tanecik yemissin börekten bide sabahti o yüzden biseycik olmaz merak etme :)
canım kıymalı pilav benim uydurmam
çocuklar çok seçici bende busefer böyle deniyim dedim
çok güzel oldu ben beyendim ama çocuklar gene yemediler
kiymali veya etli olan herseye bayilirim ben. offf aciktim simdi iyiceee
kiymali pilavi hic yemedim ama canim cok cekiyor su an ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?