Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

evet karamelekcim öğretmen olarak gidiyorum :)) o da bi şeye benzemiyo zaten ya haftada 1 gunden ne olcak ki :))

sevgiiiii keyifler gıcırmış haa çok iyi o zaman bebeğim :))

haticeye değil neticeye baksana kız çocuk taş gibin olmuş:)

kızlar zayıflama eşofmanı almayı düşünüyorum hani spor yaparken felan giyiliyor yaa terlemeye yardımcı oluyor alsammı ucuzmuştaa

bence bu tür şeyler para tuzağı sana ekstra enerji harcatmıo ya çok terlemek istiyosan poşet giy:)

evet karamelekcim öğretmen olarak gidiyorum :)) o da bi şeye benzemiyo zaten ya haftada 1 gunden ne olcak ki :))

sevgiiiii keyifler gıcırmış haa çok iyi o zaman bebeğim :))

bi öğretmenlik eğitimi falan almdın dmi canm yani anlatmak bile başlı başına meziyet isteyen bişey tebrik ederim ben beceremem valla

bi öğretmenlik eğitimi falan almdın dmi canm yani anlatmak bile başlı başına meziyet isteyen bişey tebrik ederim ben beceremem valla

hayır canım öğretmenlik eğitimi almadım ben ama bu işe yeteneğim var yani :))
sonuçta herkes dil biliyo ama öğretmek çok farklı bi şey..
arkadaşlarıma falan az ders anlatmadım hey gidi hey... :))

kızlar kaymakamlığa gittim internette kaymakamlığın adresi vardı ama burda şube yokmuş yarın fethiyeye gidicem hiç sevmiyorum uzun yolu, gerçi 1 saat ama olsun sinir bozucu bişeyyyyy
toplamda 25dk gidiş 25dk dönüş, ama çok hızlı değildim yollar berbat malum, toplamda 50dk yürüdüm ama eve gelince yemek yerine gitmeden önce yaptığım pudingli pastadan ve kardeşimin sabah aldığı susamlı çubuk krakerden yedim
tamamen moral bozukluğundan........
biliyorum kendime kötülük ediyorum demin takıldığım diğer forumda bnm gibi böbrek nakilli birisi yazdığım yazıdan etkilenip çayına koyduğu şekeri bile bırakmış teşekkür ediyordu, yediğim tatlıdan daha bi pişman oldum
ama öğle yemeği yememiştim onun yerine sayıcam bugunluk
bir de birazdan 1 mil olsun leslie yapayım diyorum az da olsa ne yapsam kâr bi 5 dk kadar da slim in6 yaparım oh 1 saat spor olur kaç gün sonra metabolizmam bayram etsin birazcık

hayır canım öğretmenlik eğitimi almadım ben ama bu işe yeteneğim var yani :))
sonuçta herkes dil biliyo ama öğretmek çok farklı bi şey..
arkadaşlarıma falan az ders anlatmadım hey gidi hey... :))
evet dediğin gibi herkes anlatamaz ama bazılarının yeteneği vardır ben de mesela ing. öğrt. olmak için başvurmuştum ama öğreticilik sertifikam olmadığından kaldı, neyse artık belki ileride alırım, ztn mayısa kadar beklicem, ondan sonra iş arıcam
neden mayıs derseniz, ben ve katzi, ömss yani özürlü memurluk seçme sınavına girecez benim özürlü raporum yoktu almak da istememiştim çünkü fiziksel olarak bir sorunum yok görünüşte de kimse hasta demez ama devlet %70 özür oranı veriyor
ztn normal kpssye girmeyi planlıyordum bu daha iyi oldu, nisan sonu 1 ay içinde de inşallah atanırız olmadı ben iş arıcam, evde bunalıyorum ev işleri bi yere kadar
sadişim sabır demiş ama nereye kadar
ben 18 yaşından beri evdeyim artık ev işi ve asosyal bir yaşamdan sıkıldım, hiç gezmedim tozmadım harcamadım giyinip kuşanmadım
1 yıl kadar 200tlye çalıştım o da anca kurs parama yetiyordu yani özel ihtiyaçlarıma ancak yemeğimden kısarak yetişebiliyrdum
o yüzden artık evde durmaktan bıktım, evlensem nolcak koca eline mi bakıcam ben kimseden para isteyemem, maaşımı bile isteyemezdim vermelerini beklerdim
oyle sessiz biri değilimdir ama para konusunda sıkılırım isteyemem, o yüzden düzenli maaşlı bir yerde çalışmalıyım, param zamanı gelince hesabıma yatar oh ben de harcarm gönlümce...

bugun erken erken menümü yazayım. kaçamak yaptım yine, kendimi tebrik ediyorum. annem çarşıdan gelirken sıcacık simit almış, dedim yapılır mı bu şimdi bana ( çay da vardı, oturduk bi güzel oh yedik :)) utanmadan anlatıyorum di mi? :))

sabah: 1 ceviz

spora gitmeden önce paketin dibinde kalan kırık nesfitleri yedim sütle beraber.

kahvaltı: 2 dl çavdar ekmeği, peynirli omlet, kahvaltılıklar, yeşil çay. (kahvaltım da hep aynı yav)

ara: 1 greyfurt

öğlen: 1 simit, 2 tane çay.

ara: yok.

akşam: 1 tabak mercimek yemeği.
makarna da var ama yemiycem. öğlenki simit olayını dengelemem lazım.

spor:

-20 dk yürüyüş
-10 dk koşu
-20 dk bisiklet
-20 dk crosstrainer
-sopa çevirme
-bacak ve kol hareketleri

su: 1.5 lt'den fazla içmişimdir. zaten sporda yarım litre içtim. bugun dışarı çıktım gerçi, o yuzden pek içemedim ama gece boyu bolca içeyim ben suyumu.

yeşil çay: gece mutlaka demlerim.

mucuk mucuk :))

Son düzenleme:
hola mis chicas bonitas

menümü sunuyorum size :)

kahvalti

2 dilim kepek ekmek
light sürme peynir
domates, salatalik
2 zeytin
1 ince dilim salam
sekersiz cay

1 kuru incir + 10 tane beyaz leblebi

1 kase nesfit ve cok kücük parca omlet (kardesimin artani)

aksam yemegi (saat 4)

1 tabak kisir höhöhöhö
marul, haslanmis lahana, domates, salatalik felann

spor: 45dk crosstrainer
su: 2 litre veya daha fazla
yesil cay: 1 kupa

1 kuru incir (yemekten sonra canim tatli cekmisti)

annemle benim canim kisir cekti bugün yapalim dedik ve yaptik hehe, benim icin cok az yagli ve salcali yapti annem
diyet kisir yani ama ben bol salcali ve yagli severim pis bogazim iste.

tekrardan merhaba kızlar hemen menümü yazayımm
sabah
1 haş. yumurta
2 dilim tahıllı ekmek
4 yeşil zeytin
1 kk peynir
domates

1 greyfurt

3 yk tazefasülye
yarım kase pulbiberliyoğurt
salata

3fındık 1 kurukayısı
1 çaybardağı sade nescafe

3 yk bezelye
2 yk pilav
yarım kase pulbiberli yoğurt
salata

2 kurukayısı (akşam yemek acıydı yoğurtda acı olunca duramadım kurukayısı yedim)

45 dk tempolu yürüyüş 15 dk yürüyüş alanındaki aletlerle hareketler hepsi 100er tane felandı
2buçuk lt su 3 olur
2 bardak yeşilçay oda 3 olur

bence o kaçamak değil sonuçda öğle yemeği yememişsin öğle yemeği yerine sayılmış yanında peynir felanda yesen olurduu
sporunda harika ötesi bugün onların hemen hemen "hepsinden bende yaptım

seninde menü güzel ama 1 tabak kısır fazla olmuşş dün bizim görümcede yapmış yukarı çağırdı ben gitmedim eşimi yolladımm yarım s"aat sonra bende gittim baktım halen yiyorlarr haşlanmış lahana vardı ondan yedim 1 2 parçaa kısırdan ağzıma almadım
sporda sende harikasın balımmm

kızlar bende menümü yazıyım

sabah okula giderken 1 küçük elma
1 bardak zencefil,tarçın ve karanfilli çay

saat 9 da
2 dilim kepek ekmeği,pulbiber serpilmiş domates,zeyti,nipeynir
veeee öğrencilerimin ikram ettiği 2 sigara böreği ve 1bardak daha zencefilli yeşil çay karışımından

ara
yarım kase mercimek çorbası

öğlen
1 adet fırınlanmış palamut

ara
3 adet kepekli diyet büsküvi,1 bardak diyet süt

akşam 3 kaşık kıymalı pilav
3 kaşık bolca pulbiber serpilmş yoğurt

birazdan mısır patlatacam ondanda yerim

bugün regil oldum çok fena acıkıyorum
bu sebeple çok yedim

suyumu pek fazla içemedim.

arada çorba içenide ilkdefa görüyorum ehehehehh

şu mısırrı yemesen iyi edersin tatlımmm onun dışında siğara böreginide görmüyorum o meretde yeniyoo offff canım çekti pazar günü efemin doğumgünü bendemi yapsam off offf

fazlami olmusss? kiz koskoca gün baska yemek yemedim höhöhöhö siz günde 2 defa yemek yiyorsunuz ben 1 defa
bide saat 4te yedim yaniiii, simdi cok aciktim ama saat 6yi gecti bile

randomcummm menüyü begendim hayatim her zamanki gibi süpersin, sporuna bayiliyorum zaten :)
suyunu 2 litre yap o zaman tamamdir. cumartesi günü bende 1 tane simit yedim hiih canim cekti simdi

sadisimm süper bi menü görüyorummmmmm, sporunda harika bugün
böyle devam et hatta etmelisin iyice gaza geldin simdi, topikce gaza geldik desem daha dogru olur aman nazar degmesinnn

denizim menüyü begendim sekerim afiyet olsun. sigara böregini yemeseydin keske ama ikram edilen seyi geri ceviremezsin malesef.
kiymali pilavi ilk senden duydum öyle biseymi var ya hemen bakmam lazim
basarili bi menü ama zaten 2 tanecik yemissin börekten bide sabahti o yüzden biseycik olmaz merak etme :)

canım kıymalı pilav benim uydurmam
çocuklar çok seçici bende busefer böyle deniyim dedim
çok güzel oldu ben beyendim ama çocuklar gene yemediler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…