Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

ohh ohh menü herzamanki gibi süper dadluummm sporda öyleee
bende bu sabah sucuklu yumurta yedimm ohhh mismisss

sabah: 1 yumurta- minik 1 parça peynir- 1 ince dilim salam- 2 dilim kepek ekmeği- 3 fındık
ara- çeyrek nar
öğle: haşlanmış brokoli-yoğurt-2 köfte- havuç
ara: yarım greyfurt
akşam: 1 avuç fındık ve kuru üzüm
ara: yarım geryfurt

sporu da birazdan leslie ile yapacağım canlarım

menün çok güzel canımm
sporuda yaparsan bugün enaz 250 grm gider

yavrılarrr bugün eşimle arabaya bindik beni spor tesislerine yürüyüşe götürcekti boşbi alanda hadi geç direksiyona dedi hayatımda ilkkez sürdüm harika bişee ama indim geri yer değiştirdiğimde bacak ve kol kaslarım ağrıyordu kendimi çok sıkmışım iyi öğrenmem için uzun zaman gerekiyoo pufff öğreneyimde ehliyet alcm hemen:)

sadisim menüyü begendim sekerim afiyet olsun, ama 2 biskrem ne oluyor sporunda harikaaaa

yasmincim menü gayet basarili spor yapmissindir insallah :)

denizimm menüyü begendim afiyet olsun, yarim kurabiyeden biseycik olmaz hehe

katzimmm menü süperrrr tebrik ederimm sporu ihmal etme sakinnnnnn

ay biz bugün süper gidiyoruz fistiklarim nazar degmesin

bence güzel bir menü spor da var daha ne olsun

menünü okurken canım beyaz leblebi çekti :)

walla bu menüye ne denir

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

menüyü beğendim
suyu biraz daha içtiysen daha da süper olmuştur

menün çok güzel canımm
sporuda yaparsan bugün enaz 250 grm gider

walla bu menüye ne denir

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ayy sağolun canlarım yaa.. bi de regl olucam yakında canım nasıl tatlı istiyor anlatamam. tutuyorum kendimi. gidip su filan içiyorum
bakalım cuma günü tartı ne gösterecek

merhabalar kızlar, geç oldu ama ben menümü yazayım.

sabah: 1 ceviz

kahvaltı: 2 dl çavdar ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, kahvaltılıklar, yeşil çay.

ara: 1 greyfurt

öğlen: 1 kpç mercimek çorbası, 2 küçük parça domates soslu tavuk göğsü.

ara: 1 bardak sütle kakao pişirip içtim. içine de küçük bi parça tatlandırıcı koydum. (bkz:tatlı krizi)

akşam: 1 kpç ıspanak çorbası, 10 tane kadar hamsi, 1 dl mısır ekmeği.

yemekten sonra: 1 fincan çay

gece: 1 fincan şeftalili form çay

spor: 1 saat leslie+bacak sıkılaştırma
su: 2 lt

akşamki mısır ekmeği çok oldu farkındayım ama evde değildim. bi yere özel ders vermeye gidiyorum. illa otur yemek yicez diye tutturdular. mısır ekmeği almışlar. ben diyetteyim, yemiyorum dedim. bi dilim ye, tadına bak bari dediler, koydular önüme yiyememezlik edemedim ben de. bahane değil ama açıklamamı yapayım dedim :)) malum ayıptır yani, önünen konan şeyi geri çevirmek hoş olmuyor.

anaaaaam koca gün ağzım durmamış yine yaaa şuraya bak roman olucak nerdeyse yediklerim :))

mucukkk

Son düzenleme:

kız senün menülerine bayılıyorum
aramızda en fazla iyen ve en fazla kilo veren sensin
gerçekten iyerek zayıflama sözü senin i,çin söylenmiş olmalı
çok ama çok tebrik ediyorum he bide azıcık kıskanıyorum haberin ola

gayet güzel bir menüymüş bugünde senden aynı performansı bekliyorum

akşam çok az yemişsin bukadarcık şeyle doydunmu kız

Kuzular dünkü menümü yazıyım

Sabah: 1dilim ekmek,bikaç tane yeşilzeytin,1,5kk beyaz peynir,çay,domates
Akşam:haşlanmış karnıbahar&brokoli sarmısaklı ve yoğurtluydu yanınada biraz peynir zeytin yedim üstünede mutluluk hormonu salgılasın beni mutlu etsin diye bikaç parça çikolata yedim ama asla 1 paket yarım paket deil:) azla mutlu olmayı öğrendim ehehe
Saçma bi menüydü akşama kadr aç kaldım canım hiç bişey istemedi.Neyse zaten zaten o sebze haşlaması öğlen yemeğimdi onu yemiş oldum:)ohh kendi yorumumuda kendim yaptım tamamdır:)

sewnin menüde süpermiş ama keşke akşamki bisküvileri yemeseydin
boşver zaten gün içinde çok az yemişsin

bu cuma herkes tartıda çok az çıkacak heralde tabi ben hariç

eh yorumunu kendin yapmışsın zaten
gerçekten çopk az olmuş
niye canın sıkkındı bakıyım

karamelek=Bu gecenin starı sensin bebeeem=) diyecekkeeeeen bi baktımmmm biskrem yemiş hemde bir avuç fındık eşiliğinde hehehehehe iyi hadi hadi görmedim saydım okadrdan bişey olmaz bizim miğde sonunda 2 paket biskremlere alışık eheheh

cyy: Canımcım öğlen çok karbonhidratlı olmuş diye düşünürken akşam sebze yediğini gördüm bence çok güzel dengelemişsin böyle accık accıkta olsa ye bütün vitaminleri al menünü begendim

denizeliklim: Allahh Allahhh menülere bakkk aman sabahlar olmasınnnnn ne güzel menüler çıkarmışsınız böyle acaba star senmi olsan diğerllerimi karar veremedim 10numara 5 ***** :) darısı bütün boynu bükük karnı şiş günlerin başına:) yarım kurabiyeylede nefsini köreltmen çok başarılı

kalbimEllerinde:Kız bugün birlikmi oldunuz en güzel menüyü kim çıkartcak diye yememe birliğimi yaptınız anlamadmki motivasyonlar gerimi geliyo noluyo:) menün güzel bence ama akşam az geldi bana onuda bi kaç gün miğdeni çok yiyerek yordugun için miğdeni dinlendirmene veriyorum:)

katzi: Menü çok güzel canım ama genç yaşta osmanını annesiz bırakma onun daha sana ihtiyacı var eheheh böyle akşam az yersen bayılıverirsin valla:) ama şu ara öğünlerine falan bittim doğrusu metabolizmayı sürekli ayakta tutmuşsun habire çalşmış durmuş bu hafta güzel güzel kilolar vermeni temenni ediyorum.Sen şimdi hepimizden fazla motivesin bizide motive et cumaları beraber sevinelim:)

Ayyy gızzz çok heyecanlı oluyo demi kesinlikle öğren kullanmayı heleki eşin öğretmeye kalkmış bak ne güzel kıymetini bil ben yıllardır abime anneme yalvarıyorum öğretsinler diye bi türlü öğretmediler.Ama Allahtan ablamın bi arkadaşı bikaçkere kullandırdı.Ya bide iki gündür rüyamda araba kullanıyorum.Çok eğlenceli yaaa

randomlife; Canım o hamsiler kızartmamıydı?Gerçi az yemişsin ama merak ettim.Anladığım kadarıyla mısır ekmeğindende az yemişsin.Napalım bugünlükte olsun okadar.Ağzım boş durmadı falan demişsin ama sağlıksız bişey göremedim ben ve miktarlarıda öyle roman olucak boyutta değil!Keşke herkes senin gibi meyve yiyebilse cevizi bitaneyle sınırlı tutabilsee... En azından kendim için konuşym hiç meyve yiyemiyorum cevize fındığa dadandığımdada bir avucu buluyo yani sıkma canını çokta kötü deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…