eh yorumunu kendin yapmışsın zaten
gerçekten çopk az olmuş
niye canın sıkkındı bakıyım
Patronumdan fırça yedim işe geç kaldığım için daha doğrusu fırçada atmadı sadece tavrı morelimi bozdu.Kaç aydır düzenli geliorum çıkma saatim gelince hemen kaçıyım demiyorum falan bikaç kere üstüste geç kaldım diye gözünde güvensizlik kazandım.Zaten istemediğim bi işi yapmanın hüznüde vardı üstüne o düşüncelerde sarınca beni bunalım bunalım bunalım yani eve gittim ağladım rahatladım şimdi fena sayılmam:)
kız tüm derdin bu olsun
boşver sen şu patronları
dediğin gibi hergün zamanında gel bigünde geç kal en kötüsü sen olursun
salla gitsin ağlamaya deymez
inşallah en kısa zamanda içine sinen bir işe girersin
daha ne olsun dahane olsunn süperbir menü sporunuda yapmışsın tebriklerr canım 1 saat leslie artık bana böggg getirdi:))merhabalar kızlar, geç oldu ama ben menümü yazayım.
sabah: 1 ceviz
kahvaltı: 2 dl çavdar ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, kahvaltılıklar, yeşil çay.
ara: 1 greyfurt
öğlen: 1 kpç mercimek çorbası, 2 küçük parça domates soslu tavuk göğsü.
ara: 1 bardak sütle kakao pişirip içtim. içine de küçük bi parça tatlandırıcı koydum. (bkz:tatlı krizi)
akşam: 1 kpç ıspanak çorbası, 10 tane kadar hamsi, 1 dl mısır ekmeği.
yemekten sonra: 1 fincan çay
gece: 1 fincan şeftalili form çay
spor: 1 saat leslie+bacak sıkılaştırma
su: 2 lt
akşamki mısır ekmeği çok oldu farkındayım ama evde değildim. bi yere özel ders vermeye gidiyorum. illa otur yemek yicez diye tutturdular. mısır ekmeği almışlar. ben diyetteyim, yemiyorum dedim. bi dilim ye, tadına bak bari dediler, koydular önüme yiyememezlik edemedim ben de. bahane değil ama açıklamamı yapayım dedim :)) malum ayıptır yani, önünen konan şeyi geri çevirmek hoş olmuyor.
anaaaaam koca gün ağzım durmamış yine yaaa şuraya bak roman olucak nerdeyse yediklerim :))
mucukkk
oo kıskançlık bendede varr eheheheh hatun bize yetişti nerdeysee geçecek bu gidişleekız senün menülerine bayılıyorum
aramızda en fazla iyen ve en fazla kilo veren sensin
gerçekten iyerek zayıflama sözü senin i,çin söylenmiş olmalı
çok ama çok tebrik ediyorumhe bide azıcık kıskanıyorum haberin ola
ne diiyim sana gene azcık yemişsinn 1 kaç parça çikolatadan bişe olmazz afiyet olsunKuzular dünkü menümü yazıyım
Sabah: 1dilim ekmek,bikaç tane yeşilzeytin,1,5kk beyaz peynir,çay,domates
Akşam:haşlanmış karnıbahar&brokoli sarmısaklı ve yoğurtluydu yanınada biraz peynir zeytin yedim üstünede mutluluk hormonu salgılasın beni mutlu etsin diye bikaç parça çikolata yedim ama asla 1 paket yarım paket deil:) azla mutlu olmayı öğrendim ehehe
Saçma bi menüydü akşama kadr aç kaldım canım hiç bişey istemedi.Neyse zaten zaten o sebze haşlaması öğlen yemeğimdi onu yemiş oldum:)ohh kendi yorumumuda kendim yaptım tamamdır:)
evet evet dün herkesin menüsü süperdii düzenlisewnin menüde süpermiş ama keşke akşamki bisküvileri yemeseydin
boşver zaten gün içinde çok az yemişsin
bu cuma herkes tartıda çok az çıkacak heralde tabi ben hariç
bende akşam yemeğimden sonra bir portakal yer kapatırım diyordum ama yukarı çıkınca işler değiştii yaa diyetdesin biliyorsun hadi fındığı yedin bisküviyi neden yiyorsun kii allahım yarabbimmkaramelek=Bu gecenin starı sensin bebeeem=) diyecekkeeeeen bi baktımmmm biskrem yemiş hemde bir avuç fındık eşiliğinde hehehehehe iyi hadi hadi görmedim saydım okadrdan bişey olmaz bizim miğde sonunda 2 paket biskremlere alışık eheheh
Ayyy gızzz çok heyecanlı oluyo demi kesinlikle öğren kullanmayı heleki eşin öğretmeye kalkmış bak ne güzel kıymetini bil ben yıllardır abime anneme yalvarıyorum öğretsinler diye bi türlü öğretmediler.Ama Allahtan ablamın bi arkadaşı bikaçkere kullandırdı.Ya bide iki gündür rüyamda araba kullanıyorum.Çok eğlenceli yaaa
Patronumdan fırça yedim işe geç kaldığım için daha doğrusu fırçada atmadı sadece tavrı morelimi bozdu.Kaç aydır düzenli geliorum çıkma saatim gelince hemen kaçıyım demiyorum falan bikaç kere üstüste geç kaldım diye gözünde güvensizlik kazandım.Zaten istemediğim bi işi yapmanın hüznüde vardı üstüne o düşüncelerde sarınca beni bunalım bunalım bunalım yani eve gittim ağladım rahatladım şimdi fena sayılmam:)
canım bu benim ilk işim ve haliyle bozuluyo insan beni uyarsa geçse tamam ama kötü davrandı surat astı sinirim bozuldu zatn bide regly olcam ve içimde birikim varmış demekki kendi kendimi bunalıma soktum bide ben hiç yalakalık yapamıyorm hiç sahte davranamıyorum az davranmak lazım sanırım.Buarada amin canım Allah hepimizin gönlüne göre versin.
bişe demezler tavır yaparlar nekadar sinir bişeee bende çok sinir olurdum akşam çıkış saatimiz belli olmazdı sabah 5 dk geçiktinmii hergün geçkalıyormuş muamelesi yaparlarr sıkma canını hayatımmm
heheh is dünyasi iste sekerim fazla takma kafaya yine saatinde gelirsin olur biter :)
bugün gene araba sürmeye gitceeeemmmardında yürüyüş yapcammmm sonunda şu leslie karısından kurtuldum
mersinde havalar düzelmeye başladı okadar güzelki hava dışarda bazıları kısakollu geziyoo kemiklerim ısındı resmen eheheh
Ay ne güzel kızz eşin istekliymişte keşke bizimkilerdede azcık istek olsa valla işe arabayla gelirdim nasıl rahatlk olurdu:) valla araba kullanmak zor canım inat et öğren heleki ilk öğrenirken bakmadan vites deişmek falan zor geliodu şimdi onu yapıorum ama aynalardan arkaya sağa sola bakıp durmak zor gelio eheheh
vallahii eşim bana güveniyo sen başarırsın diyooo öğretirken hiçde sinirli değil bazıları sinirden kudurur
evet araba kullanmak gerçekden çok zorr vites değiştirirken debriyaja bas yok sağa bak yok sinyal verr ahaha gerçi daha o aşamaya gelmedim şuan sadece arabayı çalıştırmayı hareket etmeyi ve dümdüz yolda gitmeyi ögreniyorum vitesi eşim değiştiriyoaraba otomatik vitesde değil:) artık zamanla vites değiştirmeyi sonra sinyal vermeyi sonrada trafige çıkmayıda öğrenirim sonrada wııınnn adana wınn avm wııınn spor tesisi eheheh
kız ilk direksiyona geçişin süpermiş...
babam bana 2-3 kez öğretmeye çalıştı ama ilk seferde çok paniktim baya bi vitesi kanırtmıştım
en son bindiğimde de ileri geri yapmıştık yola çıkmadım yani
ama geçen gün ehliyet kursuna yazıldım, martın 9unda başlıcak inşallah teorik dersler
sonra da direksiyon eğitimi verilcek
bakalım hakkımızda hayırlısı
kız senün menülerine bayılıyorum
aramızda en fazla iyen ve en fazla kilo veren sensin
gerçekten iyerek zayıflama sözü senin i,çin söylenmiş olmalı
çok ama çok tebrik ediyorumhe bide azıcık kıskanıyorum haberin ola
merhabalar kızlar güzel bir gün diliyorum sizlere :))
keyifler nasıl bakalım :))
ben bugun sabah sporuma gittim, çok mutluyum :))
sonra da annemle çarşıya çıkıp eliptik bisikletimi aldık. 1 haftaya kadar gelecekmiş. istanbul'dan geliyomuş aletler. işşşte böyleee :)))
ama yoruldum, sporu abarttım biraz sanırım :)) ama salona gidince kaptırıyorum resmen kendimi. evde leslie yaparken dakkları sayıyorum resmen :))
kızlar başarı öykülerine bakıyordum bir resim gördü resmen midem bulandı böyle bişe olablirimi yaaa ilk resimdeki adama bir bakarmısınızz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/188764-azmin-zaferi-fotograf.html
keyifle çok güzel hayatım bide şu araları abartmasam eheheheh
sen çalışmaya başlamamışmıydınn çıktınmı işten bakalımm
ahh ben dün yürüyüşe başladım okadar seviniyorumki şu leslieden kurtulduğuma bilg. açıp leslie yapmayı düşününce bile bıkkınlık geliyordu mis gibi yürüyeceğim bugünde yürücem tabi45 dk felan yürürüm bugün arkasına 15 dkda aletlerde çalışırsam benden iyisi yokk eheheh
dil kursunda işe başladım değince bende farklı şeyler düşünmüştüm öğretmen olarakmı gidiyorsun nekadar safım yaa heheh sanki herkes muhasebeci olcak ehehehhevet başladım canım da benimki pek iş gibi değil :))
haftada 1 gün dersim var sadece.
deneme süresi gibi bi şey yani anlıycağın canım...
onun dışında bi de özel derse gidiyorum bi yere, o kadar :))
Keyifler gıcır randomcum. Bugün hava çok güzel. Az önce öğle yemeğimi yiyebildim.
Yürüyüşe çıkıcam. Aslında bahçede ki spor aletlerini de yapabilirim. Bisiklete binsem 20 dk falan fena olmaz hani.
LEslieden fena yılmış durumdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?