günaydın hatunlar
he her sabah açılışı ben yapıyorum heralde
bu arada beyaz bulut nerelerde epeydir yok
genelde sabahları açılışı o yapardı
neyse liliiiiiiiiiiiiiiiii ne yapmışsın sen öyle
iki günlük menününü hiç beyenmedim
ben yediğim mısırlara üzülürken seninki benimkinin yanında facia olmuş
neyse artık dikkat edersin heralde
kızlar ne olmuş bizim topiğe hepimiz toptan regil olmuşuz
bende dün sabah oldum bu sebepten çok acıkıyoruz heralde
sanırım bu suçumuzu biraz hafifletir
hahahahahaha bende okuyunca koptum vallaaa hepbirlikte regly olmuşuz bizim sende geçen ay da denk gelmişti sanırsam şimdi aramıza lilyde katılmış ayrıca lilymin düşüncesine bende katılıyorum ne çabuk geçti zaman ne çabuk bir ay döndü hiçbişey anlamadm neyse bu ay bari hastalığımızın arkasına sığınmayalm reglye karşı savaş açalım yemiyelim ehehehe inşallah tutabiliriz kendimizi biz üçümüz yersek burdakilerinde moreli bozulur bizden gaza gelip yerler:):):) buarada sanada günaydın hatuncan beyazbulut bence aktar aktar gezerken yolunu şaşırdı evini bulamıo ya da aktardan aldığı otlar hafıza kaybı yaptı günlük kardeşlerini unutttu hehehe valla özledim hersabah buraya baktığımda beyazbulutun yazdığı yazıları okumayı=) nerdesin gızzz giriii dönnnnnnn
etin girdiği herşey güzeldir zaten etli pilav var ha kıyma ha et ikisininde tadı aynı:)canım kıymalı pilav benim uydurmam
çocuklar çok seçici bende busefer böyle deniyim dedim
çok güzel oldu ben beyendim ama çocuklar gene yemediler
ayyy eşimde bana onu yapsana bunu yapsana die sipariş veriyo ama ben yapmıyorumkizlar bugün annem bana soruyor börek yapabilirmiyim diye kiyamam yaa
buzlukta yufka vardi bozulmasin diye börek yapabilirmiyim yoksa cöpe gider diyo
az önce yapti annem su an ev o kadar güzel kokuyor kibide yogurtlu havuc salatasi yapmis yanina
gel ye beniiii diye cagriyorlar börekle havuc benicok zor tutuyorum kendimi su an..
birazini ayirmis annem bana cunku yarina kadar biseycik kalmaz hihi
menü çok güzel canım yürüyüşünde spor sayılırSelam Kızlar,
Menümü yazıyorum
Sabah 1 fincan tek şekerli Türk kahvesi
Öğle 1 haşlanmış yumurta + 8 yeşil zeytin + 1 salatalık +1 yemek kaşığı kavrulmuş patates
Ara yarım yeşil elma
Akşam 1 kase çorba + 1 tabak yoğurtlu ıspanak + yarım dilim ekmek
Ara 1 dilim ananas + 1 küçücük elma + 1 kivi
Gün boyunca 2 litreden fazla su içtim
Bugün spor yapmadım ama çarşıya gittik arkadaşımla epey bir yol yürüdük
senin menüde çok güzel canım ama şu pasta 1 dilim olsaydııı mazur görün demiş bidee ne mazur görecemm kızımmmMenüm
Sabah: 1kk izmie tulumu,yarım domates,1dilim kepek ekmeği,çay
Öğlen: Kepek ekmeğine ızgaratavuk,yeşillik ve az salçalı bi sos vardı arasında
Ara: Çikolatalı sahlep
Akşam: 3yk patlıcan yemeği,2 dilim çikolata soslu kek (komşuya çıktım orda bişey yiyebileceğimi bildiğim için yemeği öyle geçiştirdim ayrıca regl sendromundan kek iyi geldi mazur görün beni:))
1kupa yeşilçay
Su 1 litre oldu ama gün içinde baya çay içtim suyu fazlalaştırmam lazım
offf benimde buzlukda yeni dökülmüş mantı var hemde 3 poşetBeybiklerim menümü yazayım.
Sabah yarım simit+ çay
Öğle çilekli nesfit+ 1 portakal
Ara kalan simitimin yarısı
Akşam tarhana çorbası+ mantı
Az öncede annemle çay içtik.
Bu kadar bitanelerim. Spora çıkacaktım ama uymadı. Yarın yürüyüşe çıkıcam. Söz
kızlar yazıcam yazıcam dedim hep başladım araya bişeyler girdi internete bu arada kardeşlerim girdi menüler kaldı...
dünden başlıyım, erken kalktım
2 defa kahvaltı etmiş oldum bu arada annem tam buğday unundan tuzsuz ekmek yyapmış bana çok güzel tadı, ama azıcık yağ sürmüş tepsiye o yüzden alt kısmı yağlı birazcık
sabah - (2 kahvaltı)
08:30 - 1 bardak su+1 patatesli poğaça+1 haşhaşlı çörek
09:45
- azıcık peynir
- 1-2 yeşil zeytin
- domates
- 1 kk kadar tuzsuz tb ekmeği
- çay
öğle - 14:45 (kısırdan sonrasını görmek bile istemiyorum)
- 1 kase kısır
- 2 patatesli poğaça
- 2 haşhaşlı çörek
tam haşhaşlının sonuna geldim hooooppppp kız sen naptınn dedim anca kendime geldim
sonra bi pişmanlık ama yerken çok kontrolsüzdüm hiç düşünmüyordum
akşam - 18:30
- 1,5-2 kepçe kadar mercimek çorbası (tencerenin dibiydi tam hesaplayamadım:44:)
- sirkeli biber salatası
- 1 kk kadar tuzsuz ekmekten yedim salatayla
ara - 21:00
- 1 avuç kadar yer fıstığı
su - 1lt zencefilli çay (böğğğ geldi bi daha yapmam)+750ml su
spor - yok ztn hastayım yaaaa:2:
şu zencefilli çayı yaptım içine bir çubuk tarçın kattım ama içim dışım tarçın oldu, yemek yiyorum midemden tarçın tadı geliyordu ağzıma o derece... yok kızlar bi daha yapmam, yapsam bile bu kadar çok yapmam rengi su gibiydi ama...
bi de kızlar dün akşamdan beri burnum çeşme gibi, peçete paketini bitirdim yenisini açtım bir tomar alıp pc masasına koydum şimdi yavaş yavaş bitiriyorum:2::2::2: habire hapşırıyorum, burnum akıyor vs...
misafirlerimiz vardı gitsinler diye inanın dua ettim o derece, uzanmak dinlenmek istedim halim yoktu
işte öyle bir gün geçirdim dün, ztn yazdıklarımı biliyorsunuz, aslında çok kötü değildim de içimde aylardır birikenleri yazdım içime attıkça daha da birikiyor ama rahatladım bi de sizin güzel yazılarınız beni biraz olsun kendime getirdi teşekkür ederim güzellerimmmmmmmmmmmmmsizi çok seviyorum
lilyşimmmmmmm ne oldu gene sanaa bu hafta c.tesiden beri güzel bir menü görmedim senden sürekli kaçamak kız pudingli pastayı madem çok seviyorsun dayanamıyorsun yemeye yapma ozaman yapmazsan yemezsinbugun de erkenciyim hehe
saat 9 muydu 8:30 mu ne kalktığımda ztn boyun agrısıyla kalktım
dediğim gibi ya boynum ağrıcak ya burnum tıkancak birinden birini seçmem gerek
sabah boynum tutulmuş, burnum da hafif tıkanık bir şekilde kalktım o da hafif baş ağrısı yapıyor maalesef
neyse menümde bugun daha ufak bişeyler var ama yine de kaçamak işte
bu arada aşırı tatlı istememin nedeni reglmiş ben ne çabuk 1 ay geçti diye düşünüyorum geçmişe bakmam lazım tam tarih için:44:
sabah - 09:30
- 1 kk peynir
- 2 etimek kadar tuzsuz ekmeğimden
- domates
- 4 yeşil zeytin
- çay
öğle - 12:30
- 1-2 tatlı kaşığı kadar çikolatalı puding tenceresinin dibi
15:00 - 1 petibör (dışarı çıkcaktım 1 tane attım ağzıma)
16:00 (resmen cozuttum yineeeeee)
- 3 dl pudingli pasta
- yarım pkt susamlı çubuk kraker (büyük pkt)
akşam - 20:00
- 4 yk kıymalı ıspanak
- 2 yk yogurt
- 1 dl pastadan
spor - 25+25dk yürüyüş
su - 1,4lt
canım ben önceleri iki aya bir adet olurdum yada 10-15 gün gecikmeli
ama şimdi çok şükür hep zamanında oluyorum
kilo vermenin çok etkisi var ilk 8 kilomu verdikten sonra düzene girdi
inşallah hep böyle devam eder.
valla sabah kahvaltımı iyi yaptığımdan mıdır nedir doyuyorum valahi bebişkom ya..akşam çok az yemişsin bukadarcık şeyle doydunmu kız
karamelek=Bu gecenin starı sensin bebeeem=) diyecekkeeeeen bi baktımmmm biskrem yemiş hemde bir avuç fındık eşiliğinde hehehehehe iyi hadi hadi görmedim saydım okadrdan bişey olmaz bizim miğde sonunda 2 paket biskremlere alışık eheheh
cyy: Canımcım öğlen çok karbonhidratlı olmuş diye düşünürken akşam sebze yediğini gördüm bence çok güzel dengelemişsin böyle accık accıkta olsa ye bütün vitaminleri al menünü begendim
denizeliklim: Allahh Allahhh menülere bakkk aman sabahlar olmasınnnnn ne güzel menüler çıkarmışsınız böyle acaba star senmi olsan diğerllerimi karar veremedim 10numara 5 ***** :)darısı bütün boynu bükük karnı şiş günlerin başına:) yarım kurabiyeylede nefsini köreltmen çok başarılı
kalbimEllerinde:Kız bugün birlikmi oldunuz en güzel menüyü kim çıkartcak diye yememe birliğimi yaptınız anlamadmki motivasyonlar gerimi geliyo noluyo:) menün güzel bence ama akşam az geldi bana onuda bi kaç gün miğdeni çok yiyerek yordugun için miğdeni dinlendirmene veriyorum:)
katzi: Menü çok güzel canım ama genç yaşta osmanını annesiz bırakma onun daha sana ihtiyacı var eheheh böyle akşam az yersen bayılıverirsin valla:) ama şu ara öğünlerine falan bittim doğrusu metabolizmayı sürekli ayakta tutmuşsun habire çalşmış durmuş bu hafta güzel güzel kilolar vermeni temenni ediyorum.Sen şimdi hepimizden fazla motivesin bizide motive et cumaları beraber sevinelim:)
Ayyy gızzz çok heyecanlı oluyo demi kesinlikle öğren kullanmayı heleki eşin öğretmeye kalkmış bak ne güzel kıymetini bil ben yıllardır abime anneme yalvarıyorum öğretsinler diye bi türlü öğretmediler.Ama Allahtan ablamın bi arkadaşı bikaçkere kullandırdı.Ya bide iki gündür rüyamda araba kullanıyorum.Çok eğlenceli yaaa
randomlife; Canım o hamsiler kızartmamıydı?Gerçi az yemişsin ama merak ettim.Anladığım kadarıyla mısır ekmeğindende az yemişsin.Napalım bugünlükte olsun okadar.Ağzım boş durmadı falan demişsin ama sağlıksız bişey göremedim ben ve miktarlarıda öyle roman olucak boyutta değil!Keşke herkes senin gibi meyve yiyebilse cevizi bitaneyle sınırlı tutabilsee... En azından kendim için konuşym hiç meyve yiyemiyorum cevize fındığa dadandığımdada bir avucu buluyo yani sıkma canını çokta kötü deil
ya of seni çok iyi anlıyorum. umarım bi an önce her şey yoluna girer ya... ne desem boş biliyorum. ama çok istiyorum mutlu olmanı ve kendi hayatındaki her şeye kendin karar vermeni.selam güzellerim
bugün biraz daha iyiyim şükür yani psikolojik olarak
ama acayip hastayım :2::2::2: dün peçete paketi doluydu şimdi son peçeteyi kullandım, en az yarım pkt bitti
gece de yüksek yatmaya çalışıyorum alçak yatınca burnum tıkanıyor, o da gece beni kaldırıyor, tıkanıyorum gece gece
ama bu da çözüm değil çünkü yüksek yatınca da başta boynum, bi de bel ve sırtım ağrıyor
sanırım ufak bir sinüzitim var her yıl olur bu ama malum her ilacı kullanamıyorum son 3 yıldır kronikleşti 2009 kışında ve geçen kış antibiyotik kullandım sevmiyorum ilaçalrımdan başka ilaç kullanmayı çünkü etkiliyor ister istemez bünyeyi ben de korkuyorum
kızlar yazdıklarınız için teşekkür ederim, inanın okurken hiç kötü düşünmedim tam tersine en yakın arkadaşlarımın bana destek olduklarını hissine kapıldım o yüzden kalbim hiç yanlış falan anlamadım üzülme yani
kardeşim sigarayı balkonda içiyor ama ne kadar kapı pencere kapalı da olsa ben alıyorum kokuyu, sigara konusunda çok hassasım mesela pencere açıkken ki 3. kattayız, yoldan biri sigarayla geçtiyse o bile rahatsız edebiliyor beni
ileride ztn kendi evim oldugunda ne kadar samimi olursam olayım balkonda bile sigaraya müsaade etmicem babam dahi olsa... büyük konuşmak değil bu ama sağlığım için böyle bi kural koymayı düşünüyorum
kardeşime yemek hazırlamaya gelince... o da diyor ben hazırlarım diye kalkmamı istemiyor ama aç gidiyor sonra annem bana söyleniyor bi de ben bile hazırlasam kahvaltısını çok ağırdır hep geç kalıyor sonra babamı arıyorlar o da bana soruyor geç mi çıktı diye bilmiyorum deyince de neden kalkmadın oluyor
öğlen de eve yemeğe geliyor ztn onda bişey yok ısıtıp koyuyorum önüne de... herkesin acıkma saati farklı bizde... herkes kafasına eseni yapıyor
annemle konuşmaya gelince...
dün annemler akşamleyin geldiler... ben de dün hiç mutfağa girmedim, cnm istemedi annem bi geldi mutfak darmadağın hemen söylenmeye başladı ben de sinirlendim açtım ağzımı, yeter artık dedim yaaaaa... mutfak bende, ev işleri bende, odam var özelim yok o da işte şunu ben yaptım falan deyince dedim bu işler bnm işim değil, herşeye ben koşturuyorum kimse takmıyor iş bnm alet almama gelince benden kötüsü yok kimsenin bana ayıracak parası olmuyor
bi yandan ağlıyorum bi yandan söyleniyorum, evden hasta olurum diye hiç çıkmıyorum dışarısı soğuk mikrop kaparım diye ama evdekiler hasta olup bana geçiriyorlar sonra da dikkat etmiyorsun der babam
daha dedim ne kadar dikkat edebilirim, havluları hergün değiştiriyorum bazen günde 2 defa... ellerimi çok sık yıkarım mesela ben daha ne yapabilirm ki dedim anneme o da sen de haklısın kızım dedi
dedim ben kpss falan da istemiyorum ama burdan kurtulmanın başka yolu yok gidicem uzaklara yeter artık dedim
bu arada uzaklara gitmekten maksadım evlilik değil, şu an bu kadar yorgunluğun üstüne bi de evliliğin sorumluluğunu alamam istemiyorum artık başkasının arkasını toplamak, kimse bnm arkamı toplamaz ama, sadece söylenirler neden dağınık odan diye sanki ben odama giriyorum da toplamıyorum, sabah yatağımı toplayıp çıkıyorum sonra akşam yatmaya giriyorum otel gibi yani... diğer yerlerdeki eşyalarımı alıp sadece odama koyuyorum öylesine o nedenle de derli toplu olmuyor bazen
annemle konuşmam işe yaramıyor çünkü babamın ne zmn aklına eserse bahçeye gidiyorlar ve bazı geceler ordaki evde kalıyorlar annem de onu yalnız bırakmak istemiyor gelmek istemiyorum deme lüksü yok ztn babam sabah aklına esiyor hadi gidiyoruz hazırlan diyor
babama gelince... sadece kendi istekleri olsun ve hep biz tamam diyelim istiyor eğer hayır dersek kızıyor, kendi düşüncemizi söylersek de eğer kendine tersse, kabul etmiyor ve bnm dediğim diyor sadece
ve bizim onu anlamamızı bekliyor inanın ben empati kurmaya çalışırım hep, ama hep karşı tarafın istekleri olmamalı ben de insanım ve bnm de fikirlerim var ama işte herşeyi kendi kontrol etmeye çalışıyor
bnm odamdaki eşyaların yerinden tutun, evde ne nerde olmalı babam karar verir, hatta bnm odamın rengine bile o evet derse olur, ki kiradayız ya boyamıcakmışız odamızı elin evi diye...kendi evimizde de izin vermiyordu
pc meselesine gelince... hep pcde olmamıza kızıyor ki ben kaç akşamdır girmiyorum eee gündüz baksaydın diyor sanki ev boş da ben de fırsatım vardı bakmadım sanki...
neyse kızlar çok dertlendim sanırım
bugun biraz leslie yapmaya çalışcam ama önce kaymakamlığa gidicem epey uzakta belki leslieye bile gerek kalmaz yürüyüşümü yapmış olurum
bugun halim çok yok, bi hantallık ağırlık halsizli k var üstümde
diyetime bugun devam etmeye başladımgüzelce sağlıklı kahvaltımı ettim, bakalım elimden geleni yapmaya çalışacam
bu arada dün o zencefilli çayı yaptım bögggggggggg geldi yapmıcam bi daha, wc konusnda sıkıntı verdi yani su içince daha iyi, bi de korktum acaba böbreğe dokundu mu ki diye... en güzeli su kızlar valla... dün midemde sadece tarçın tadı vardı üstelik 8 yerine 1 çubuk koyduğum halde
ben suyumu içeyim en iyisi
şimdilik bu kadar fıstıklarım
dünkü iğrenç menümü sonra yazıcam
hepinizi çok seviyorum canlarımmmmmmm
şimdilik hoşçakalın
höeaehkızlar başarı öykülerine bakıyordum bir resim gördü resmen midem bulandı böyle bişe olablirimi yaaa ilk resimdeki adama bir bakarmısınızz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/188764-azmin-zaferi-fotograf.html
kız yerim senin böbreğini ben canım benim!kızlar kaymakamlığa gittim internette kaymakamlığın adresi vardı ama burda şube yokmuş yarın fethiyeye gidicem hiç sevmiyorum uzun yolu, gerçi 1 saat ama olsun sinir bozucu bişeyyyyy
toplamda 25dk gidiş 25dk dönüş, ama çok hızlı değildim yollar berbat malum, toplamda 50dk yürüdüm ama eve gelince yemek yerine gitmeden önce yaptığım pudingli pastadan ve kardeşimin sabah aldığı susamlı çubuk krakerden yedim
tamamen moral bozukluğundan........
biliyorum kendime kötülük ediyorum demin takıldığım diğer forumda bnm gibi böbrek nakilli birisi yazdığım yazıdan etkilenip çayına koyduğu şekeri bile bırakmış teşekkür ediyordu, yediğim tatlıdan daha bi pişman oldum
ama öğle yemeği yememiştim onun yerine sayıcam bugunluk
bir de birazdan 1 mil olsun leslie yapayım diyorum az da olsa ne yapsam kâr bi 5 dk kadar da slim in6 yaparım oh 1 saat spor olur kaç gün sonra metabolizmam bayram etsin birazcık
özürlüyük bizevet dediğin gibi herkes anlatamaz ama bazılarının yeteneği vardır ben de mesela ing. öğrt. olmak için başvurmuştum ama öğreticilik sertifikam olmadığından kaldı, neyse artık belki ileride alırım, ztn mayısa kadar beklicem, ondan sonra iş arıcam
neden mayıs derseniz, ben ve katzi, ömss yani özürlü memurluk seçme sınavına girecez benim özürlü raporum yoktu almak da istememiştim çünkü fiziksel olarak bir sorunum yok görünüşte de kimse hasta demez ama devlet %70 özür oranı veriyor
ztn normal kpssye girmeyi planlıyordum bu daha iyi oldu, nisan sonu 1 ay içinde de inşallah atanırız olmadı ben iş arıcam, evde bunalıyorum ev işleri bi yere kadar
sadişim sabır demiş ama nereye kadar
ben 18 yaşından beri evdeyim artık ev işi ve asosyal bir yaşamdan sıkıldım, hiç gezmedim tozmadım harcamadım giyinip kuşanmadım
1 yıl kadar 200tlye çalıştım o da anca kurs parama yetiyordu yani özel ihtiyaçlarıma ancak yemeğimden kısarak yetişebiliyrdum
o yüzden artık evde durmaktan bıktım, evlensem nolcak koca eline mi bakıcam ben kimseden para isteyemem, maaşımı bile isteyemezdim vermelerini beklerdim
oyle sessiz biri değilimdir ama para konusunda sıkılırım isteyemem, o yüzden düzenli maaşlı bir yerde çalışmalıyım, param zamanı gelince hesabıma yatar oh ben de harcarm gönlümce...
denizim az önce yemek proğramında hataydalarda taş oruk die bulgurlu bişe yapmışlar kızarmış geçen sen yassı oruk diyordur bunun aynısımı dediğin kocamandı len buuuu
sabah 2 kuru incir
kahvaltı 3 dl çavdar ekmek, omlet, kahvaltılık, yeşil çay.
ara: yok
öğlen: 1 tabak kısır, salatalık, bitki çayı
arkadaşımdaydım kısırın yanına ben diyetteyim diye kuru incir, badem ve ceviz koymuş.
ara: greyfurt
akşam: 1 tabak mercimek yemeği, az makarna
spor: 20 dk yürüme/ 20 dk bisiklet/ 20 dk eliptik bisiklet/sopa çevirme/ mekik
günaydın hatunlar
he her sabah açılışı ben yapıyorum heralde
bu arada beyaz bulut nerelerde epeydir yok
genelde sabahları açılışı o yapardı
neyse liliiiiiiiiiiiiiiiii ne yapmışsın sen öyle
iki günlük menününü hiç beyenmedim
ben yediğim mısırlara üzülürken seninki benimkinin yanında facia olmuş
neyse artık dikkat edersin heralde
kızlar ne olmuş bizim topiğe hepimiz toptan regil olmuşuz
bende dün sabah oldum bu sebepten çok acıkıyoruz heralde
sanırım bu suçumuzu biraz hafifletir
hahahahahahahahaha bende okuyunca koptum vallaaa hepbirlikte regly olmuşuz bizim sende geçen ay da denk gelmişti sanırsam şimdi aramıza lilyde katılmış ayrıca lilymin düşüncesine bende katılıyorum ne çabuk geçti zaman ne çabuk bir ay döndü hiçbişey anlamadm neyse bu ay bari hastalığımızın arkasına sığınmayalm reglye karşı savaş açalım yemiyelim ehehehe inşallah tutabiliriz kendimizi biz üçümüz yersek burdakilerinde moreli bozulur bizden gaza gelip yerler:):):) buarada sanada günaydın hatuncan beyazbulut bence aktar aktar gezerken yolunu şaşırdı evini bulamıo ya da aktardan aldığı otlar hafıza kaybı yaptı günlük kardeşlerini unutttu hehehe valla özledim hersabah buraya baktığımda beyazbulutun yazdığı yazıları okumayı=) nerdesin gızzz giriii dönnnnnnn
olsun cnm demek ki vücut direniyor hadi sen de katıl bizim vücutla savaşımızaslm kızlarr canım çok sıkkın yaaa farkındaysanız 3gündür yememi düzelttim 3 gündür 1saat spor yapıyorum 1 grm zayıflamamışım halen 64buçuğum(
evet cnm doğru tespitlilyşimmmmmmm ne oldu gene sanaa bu hafta c.tesiden beri güzel bir menü görmedim senden sürekli kaçamak kız pudingli pastayı madem çok seviyorsun dayanamıyorsun yemeye yapma ozaman yapmazsan yemezsinhadi onu yedin o haşhaşlı çörek poğaça susamlı çubuk kraker ne oluyorrr bidaha olmıycak artık bize söz verr ve eski lily olll
Merhabalar aranıza yeni katılıyorum.Bende pko olup kilo verimi yavaş olan biriyim.Kendi kafama göre diyetler vs yaptım fakat olumlu bir sonuç alamadım.En sonunda özel diyetisyene gitmeye karar verdim ve halen gidiyorum yeni başladım sayılır ama diyete başlıyalı 3 4 ay oluyor.İlk 2 haftada 3 kilo verdim sonraki gittiğim diğer kontrolde ise 2 haftada anca 300 gr verebilmişim.Hergün 50 60 dk arası tempolu yürüyorum koşu bandım var mekik sırt harketleri yapıyorum hergün.Ama benim aklıma bazı soru işaretleri takıldı bana fikir verirseniz çok sevinirim.Diyetisyenimin ilk verdiği listede haftada 2 kırmızı et 3 yada 4 tavuk yada balık eti önerdi.O listeye göre davrandığımda 3 kilo vermiştim.Bu son verdiği listede ise her akşam et ürünü var kırmızı et haftada 2 diger günler tavuk yada balık.Sizler her akşam etmi yiyorsunuz ?Bana saçma gelmeye başladı bu durum ayrıca ögünlerde hergün slata bir bardak yogurt bir dilim ekmek var sizce çok degilmi bunlar?Neden kilo vermem durmuş olabilir.Geçen hafta baya bir stresliydim ondanda olabilirmi acaba?Doktor hastaneye yönlendirdi tiriot hormonuma baktırmam için yavaş çalışıyorsa oda kilo vermeyi zorlaştırırmış.Sizlerdede benzer durumlar oluyormu sizce listeyi degiştirmesinmi isteyeyim fikirlerinizi bekliyorum.
merhaba kızlarSelam kızlar benide aranıza alirmisiniz acaba?????:2: su anki kilom 71.5 spor azıcık yaptım uzun zaman sonra kosu bandımda 15 dkcik
cnm yazdıkların için çok teşekkürlerya of seni çok iyi anlıyorum. umarım bi an önce her şey yoluna girer ya... ne desem boş biliyorum. ama çok istiyorum mutlu olmanı ve kendi hayatındaki her şeye kendin karar vermeni.
ben çok inatçıydım. öyle böyle değil. beni tutamadılar ailem hiçbir şeyde. öss zamanında tercihlerimi yaparken eskişehire gidicem dediğimde babam hiç istememişti. burdurda oku filan demişti. ama ben dediğim dedik bi insanım ya güya... neler neler geçti aramızda. evlatlıktan reddederim vs vs dedi... hatta kendi valizimi kendim hazırladım eskişehire ilk gelirken. 2 çarşaf koydum filan çantama. kendim geldim. kendim hallettim işlerimi hep. sonra kıyamadılar tabi keh kehgeldiler en güzel yere yerleştirdiler beni. her şeyi dört dörtlük hallettiler filan.
buna da şükür bebeğim ya.
kız yerim senin böbreğini ben canım benim!bi sürü yürümüşsün. bişey olmaz bence.
özürlüyük bizulan! allahtan bi özürlü memur sınavı yapıcaklar he! iliğimizi kemiğimizi sömürdüler vallahi.
sen gel benim yanıma. mis gibi yaşarız biz senle
ya dün o kadar berbat bi haldeydim ki. ölüyorum sandım yemin ederim. hüngür hüngür ağladım. üstelik halil sezai dinledim. ki ben halil sezaiden nefret ederim. ama nasıl canım yanıyodu anlatamam. beni üzen bu insanların allah belasını versin ya! başkalarının mutluluğuyla oynayan insanlar hiç bir şekilde mutlu olamazlar biliyorum... bir an önce her şey ortaya çıksın ve kimin ne olduğu anlaşılsın istiyorum. tanrım bi an önce versin bu insanlara cezasını nolur. ağlarken sızmış kalmışım. saatlerce uyudum. bişey de yiyemedim.
sabah ve öğlen: nesfit-süt yedim... sonra aksam bi ara uyandım. boğazıma kocaman bi fil oturmuş gibi yine dokunsan ağlıycam. bişey yiyemedim. osmana sarıldım yattım.
bugün iyiyim allahıma şükür.
ama dün çok korktum yeniden nüksedecek depresyon diye.
yok bebeğeeemm deniziiimm yaparsa yerim amaa ehehehBak bak bakkkk yememiş içmemişte neyi aklında tutmuş noldu sendemi yapcan kız:)
menü sorunsuz tatımm sporda güzellsabah 2 kuru incir
kahvaltı 3 dl çavdar ekmek, omlet, kahvaltılık, yeşil çay.
ara: yok
öğlen: 1 tabak kısır, salatalık, bitki çayı
arkadaşımdaydım kısırın yanına ben diyetteyim diye kuru incir, badem ve ceviz koymuş.
ara: greyfurt
akşam: 1 tabak mercimek yemeği, az makarna
spor: 20 dk yürüme/ 20 dk bisiklet/ 20 dk eliptik bisiklet/sopa çevirme/ mekik
canımm menün güzell tansiyonun nie düşmüş bir doktora gitseydinnSelam Kızlar,
Bugünkü menümü veriyorum
Sabah tek şekerli Türk kahvesi
Ara 1 bardak çay
Öğle 1 kase nohut yemeği (susuz, sadece tanesini yedim) + 3-4 kaşık bulgur pilavı + salata
Akşam 1 tabak nesfit (1 bardaktan fazla sütle yaptım içine de 1 tatlı kaşığı kadar bal attım)
Gün boyunca 2 litreye yakın su içtim.
Eve geldiğimde tansiyonum 10'a 5 ti o yüzden nesfite bal ekledim ki kendime geleyim diye ama malesef hala başımdaki ağrı geçmedi
Belki 1 elma da yerim
Şu başım geçsin inşallah.
merhaba kizlarrrrrr
bugün diyet miyet kalmadi malesef, abur cubur yedim sadece. disardaydim alisveris yaptik annemle, birsürü yeni ciciler aldim kendime :)
cok mutluyummmm yeni pantolonumun bedeni 42, kazak, tshirtler 40 beden oluyor bana artik
1 tane pantolon aldim, hirka, kazak, bluz bide birsürü ic camasiri. eskilerim hepsi büyük geliyor bana artik höhöhö.
gardarobumu komple yenilemem lazim, gecen eski ve büyük gelen kiyafetlerimi ayirdim hep. dolabim bombos kaldi
artik yavas yavas dolar zaten :)
neyse fazla konustum sporumu yapmaliyim en azindan yakmis olurum yediklerimi sonra kuzeyi izlicem bu hafta cok heyecanli olacak
öpüldünüz sekerler
hee bide unutmadan lilycimmm sen kelime kelime cevirmissin hola mis chicas bonitas= merhaba benim güzel kizlarim
ben anlamina göre cevirdim sekerim, bizim hocalarimiz diyor hep bazi tercümeler kelime kelimesine cevirirler bazilarida anlamiyla. ama sonucta ikisi dogru oluyorher zaman dogru degil ama mesela türk bi atasözünü nasil kelime kelimesine almancaya ceviriyim öyle sözleri anlamiyla cevirmek gerek yada aciklmaya/ not gibi yazacaksin ne demek oldugnu. hiih neyse sporum beni bekliyor ben cikiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?