Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

hahahahahaha bende okuyunca koptum vallaaa hepbirlikte regly olmuşuz bizim sende geçen ay da denk gelmişti sanırsam şimdi aramıza lilyde katılmış ayrıca lilymin düşüncesine bende katılıyorum ne çabuk geçti zaman ne çabuk bir ay döndü hiçbişey anlamadm neyse bu ay bari hastalığımızın arkasına sığınmayalm reglye karşı savaş açalım yemiyelim ehehehe inşallah tutabiliriz kendimizi biz üçümüz yersek burdakilerinde moreli bozulur bizden gaza gelip yerler:):):) buarada sanada günaydın hatuncan beyazbulut bence aktar aktar gezerken yolunu şaşırdı evini bulamıo ya da aktardan aldığı otlar hafıza kaybı yaptı günlük kardeşlerini unutttu hehehe valla özledim hersabah buraya baktığımda beyazbulutun yazdığı yazıları okumayı=) nerdesin gızzz giriii dönnnnnnn

Son düzenleme:

canım ben önceleri iki aya bir adet olurdum yada 10-15 gün gecikmeli
ama şimdi çok şükür hep zamanında oluyorum
kilo vermenin çok etkisi var ilk 8 kilomu verdikten sonra düzene girdi
inşallah hep böyle devam eder.

Son düzenleme:
az önce eski mesajlara bir göz attım da
beyaz bulut enson ayın 18 de yazmış ondan sonrada uğramamış
avatarınıda değiştirmemiş huyu değildir
merak ettim şimdi inşallah bir problem yoktur :26::26:

Merhabalar aranıza yeni katılıyorum.Bende pko olup kilo verimi yavaş olan biriyim.Kendi kafama göre diyetler vs yaptım fakat olumlu bir sonuç alamadım.En sonunda özel diyetisyene gitmeye karar verdim ve halen gidiyorum yeni başladım sayılır ama diyete başlıyalı 3 4 ay oluyor.İlk 2 haftada 3 kilo verdim sonraki gittiğim diğer kontrolde ise 2 haftada anca 300 gr verebilmişim.Hergün 50 60 dk arası tempolu yürüyorum koşu bandım var mekik sırt harketleri yapıyorum hergün.Ama benim aklıma bazı soru işaretleri takıldı bana fikir verirseniz çok sevinirim.Diyetisyenimin ilk verdiği listede haftada 2 kırmızı et 3 yada 4 tavuk yada balık eti önerdi.O listeye göre davrandığımda 3 kilo vermiştim.Bu son verdiği listede ise her akşam et ürünü var kırmızı et haftada 2 diger günler tavuk yada balık.Sizler her akşam etmi yiyorsunuz ?Bana saçma gelmeye başladı bu durum ayrıca ögünlerde hergün slata bir bardak yogurt bir dilim ekmek var sizce çok degilmi bunlar?Neden kilo vermem durmuş olabilir.Geçen hafta baya bir stresliydim ondanda olabilirmi acaba?Doktor hastaneye yönlendirdi tiriot hormonuma baktırmam için yavaş çalışıyorsa oda kilo vermeyi zorlaştırırmış.Sizlerdede benzer durumlar oluyormu sizce listeyi degiştirmesinmi isteyeyim fikirlerinizi bekliyorum.

slm kızlarr canım çok sıkkın yaaa farkındaysanız 3gündür yememi düzelttim 3 gündür 1saat spor yapıyorum 1 grm zayıflamamışım halen 64buçuğum(

canım kıymalı pilav benim uydurmam
çocuklar çok seçici bende busefer böyle deniyim dedim
çok güzel oldu ben beyendim ama çocuklar gene yemediler
etin girdiği herşey güzeldir zaten etli pilav var ha kıyma ha et ikisininde tadı aynı:)

ayyy eşimde bana onu yapsana bunu yapsana die sipariş veriyo ama ben yapmıyorum ben diyetdeyim biliyorsn sen ne şiparişleri veriyorsun die kızıyorum
evde birsürü pırasa var belki efemin doğum gününde bende pırasalı kıymalı börek yaparım hani benim diyet böreğimden
menü çok güzel canım yürüyüşünde spor sayılır
senin menüde çok güzel canım ama şu pasta 1 dilim olsaydııı mazur görün demiş bidee ne mazur görecemm kızımmm bidaha olmasın yoksaa neyapcamı biliyorsunn eheheheh
offf benimde buzlukda yeni dökülmüş mantı var hemde 3 poşet canım istiyor ama biraz daha bekle diye kendimi engelliyorum
menüne gelince tam karbonhidrat olmuş hele akşam tam hamur mantı demişsindeee nekadar mantıı 1 tabakmı 2 tabakmı eheheh
sporunada hemen bugün başlıyorsun görcemm oldumu

lilyşimmmmmmm ne oldu gene sanaa bu hafta c.tesiden beri güzel bir menü görmedim senden sürekli kaçamak kız pudingli pastayı madem çok seviyorsun dayanamıyorsun yemeye yapma ozaman yapmazsan yemezsin hadi onu yedin o haşhaşlı çörek poğaça susamlı çubuk kraker ne oluyorrr bidaha olmıycak artık bize söz verr ve eski lily olll

bencede canım ben 72 73 ken ayda 1 olurdum ama 9 10 gün sürerdi ama 65 e düştüğümden beri 5 6 gün sürüyo çok şükür bencede zayıflamanın su içmenin etkisi çokk

akşam çok az yemişsin bukadarcık şeyle doydunmu kız
valla sabah kahvaltımı iyi yaptığımdan mıdır nedir doyuyorum valahi bebişkom ya..

seni ıssırırııığııığım cumayı iple çekiyorum yehu!

ya of seni çok iyi anlıyorum. umarım bi an önce her şey yoluna girer ya... ne desem boş biliyorum. ama çok istiyorum mutlu olmanı ve kendi hayatındaki her şeye kendin karar vermeni.
ben çok inatçıydım. öyle böyle değil. beni tutamadılar ailem hiçbir şeyde. öss zamanında tercihlerimi yaparken eskişehire gidicem dediğimde babam hiç istememişti. burdurda oku filan demişti. ama ben dediğim dedik bi insanım ya güya... neler neler geçti aramızda. evlatlıktan reddederim vs vs dedi... hatta kendi valizimi kendim hazırladım eskişehire ilk gelirken. 2 çarşaf koydum filan çantama. kendim geldim. kendim hallettim işlerimi hep. sonra kıyamadılar tabi keh keh geldiler en güzel yere yerleştirdiler beni. her şeyi dört dörtlük hallettiler filan.
buna da şükür bebeğim ya.

höeaeh benim gibi midesiz bi insanı bile kusma eşiğine getirdi yemin ederim.
kız yerim senin böbreğini ben canım benim! bi sürü yürümüşsün. bişey olmaz bence.
özürlüyük biz ulan! allahtan bi özürlü memur sınavı yapıcaklar he! iliğimizi kemiğimizi sömürdüler vallahi.
sen gel benim yanıma. mis gibi yaşarız biz senle

ya dün o kadar berbat bi haldeydim ki. ölüyorum sandım yemin ederim. hüngür hüngür ağladım. üstelik halil sezai dinledim. ki ben halil sezaiden nefret ederim. ama nasıl canım yanıyodu anlatamam. beni üzen bu insanların allah belasını versin ya! başkalarının mutluluğuyla oynayan insanlar hiç bir şekilde mutlu olamazlar biliyorum... bir an önce her şey ortaya çıksın ve kimin ne olduğu anlaşılsın istiyorum. tanrım bi an önce versin bu insanlara cezasını nolur. ağlarken sızmış kalmışım. saatlerce uyudum. bişey de yiyemedim.
sabah ve öğlen: nesfit-süt yedim... sonra aksam bi ara uyandım. boğazıma kocaman bi fil oturmuş gibi yine dokunsan ağlıycam. bişey yiyemedim. osmana sarıldım yattım.
bugün iyiyim allahıma şükür.
ama dün çok korktum yeniden nüksedecek depresyon diye.

denizim az önce yemek proğramında hataydalarda taş oruk die bulgurlu bişe yapmışlar kızarmış geçen sen yassı oruk diyordur bunun aynısımı dediğin kocamandı len buuuu

Selam kızlar benide aranıza alirmisiniz acaba?????:2: su anki kilom 71.5 spor azıcık yaptım uzun zaman sonra kosu bandımda 15 dkcik

sabah 2 kuru incir

kahvaltı 3 dl çavdar ekmek, omlet, kahvaltılık, yeşil çay.

ara: yok

öğlen: 1 tabak kısır, salatalık, bitki çayı

arkadaşımdaydım kısırın yanına ben diyetteyim diye kuru incir, badem ve ceviz koymuş.

ara: greyfurt

akşam: 1 tabak mercimek yemeği, az makarna

spor: 20 dk yürüme/ 20 dk bisiklet/ 20 dk eliptik bisiklet/sopa çevirme/ mekik

Selam Kızlar,

Bugünkü menümü veriyorum

Sabah tek şekerli Türk kahvesi

Ara 1 bardak çay

Öğle 1 kase nohut yemeği (susuz, sadece tanesini yedim) + 3-4 kaşık bulgur pilavı + salata

Akşam 1 tabak nesfit (1 bardaktan fazla sütle yaptım içine de 1 tatlı kaşığı kadar bal attım)

Gün boyunca 2 litreye yakın su içtim.

Eve geldiğimde tansiyonum 10'a 5 ti o yüzden nesfite bal ekledim ki kendime geleyim diye ama malesef hala başımdaki ağrı geçmedi

Belki 1 elma da yerim

Şu başım geçsin inşallah.

Menünü beğendim

Spor da yapmışsın daha ne olsun

Tebrikler

merhaba kizlarrrrrr
bugün diyet miyet kalmadi malesef, abur cubur yedim sadece. disardaydim alisveris yaptik annemle, birsürü yeni ciciler aldim kendime :)
cok mutluyummmm yeni pantolonumun bedeni 42, kazak, tshirtler 40 beden oluyor bana artik
1 tane pantolon aldim, hirka, kazak, bluz bide birsürü ic camasiri. eskilerim hepsi büyük geliyor bana artik höhöhö.
gardarobumu komple yenilemem lazim, gecen eski ve büyük gelen kiyafetlerimi ayirdim hep. dolabim bombos kaldi
artik yavas yavas dolar zaten :)
neyse fazla konustum sporumu yapmaliyim en azindan yakmis olurum yediklerimi sonra kuzeyi izlicem bu hafta cok heyecanli olacak
öpüldünüz sekerler

hee bide unutmadan lilycimmm sen kelime kelime cevirmissin hola mis chicas bonitas= merhaba benim güzel kizlarim
ben anlamina göre cevirdim sekerim, bizim hocalarimiz diyor hep bazi tercümeler kelime kelimesine cevirirler bazilarida anlamiyla. ama sonucta ikisi dogru oluyor her zaman dogru degil ama mesela türk bi atasözünü nasil kelime kelimesine almancaya ceviriyim öyle sözleri anlamiyla cevirmek gerek yada aciklmaya/ not gibi yazacaksin ne demek oldugnu. hiih neyse sporum beni bekliyor ben cikiyim

valla ya ben kendime derdime daldım hakket beyazbulut nerelerde ki????
valla bi kişinin eksik olması bile fark ediyor özlüyor insan
regle gelince... bnm düzenlidir normalde ama bu aralar biraz daha erken mi geliyor ne:44: yani tam bir ay olurdu şimdi 3-3,5 hfatada 1 oluyor gerçi 21-35 gün arası normal... neyse hayırlısı yaaaa....
ama suçumuzu hafifletmiyor şekerim, alınan kilolar geri gitmiyor, vücut kafasına eseni yapıyor her zaman, tartıdaki artı da işin psikolojik kısmı maalesef
bana gelince şekerim geçmişi okumadın sanırım, bunanlımın doruğuna çıkmıştım bi de üstüne hasta oldum, kaç gündür slaya sümük dolaşıyorum ortalıklarda...:2::2::2:
yani diyet miyet kalmamıştı ama ben ne olursa olsun yazdım görülsün diye... ne olursa olsun yazmaktan kaçmanın bir açıklaması olmuyor en azından kendim için böyle bir karar aldım

hahahaaktarlardan yolu kaybetti haaaaaaaaaaa
toplu açlık grevine girelim malum regle savaş açacaz yaaaa
yok şaka bi yana, senin formülü uygulamak lazım hani haftada 1 yerine 2 kg verilebilirmiş yaaaa..... kendimize o gazı vermek lazımmm
slm kızlarr canım çok sıkkın yaaa farkındaysanız 3gündür yememi düzelttim 3 gündür 1saat spor yapıyorum 1 grm zayıflamamışım halen 64buçuğum(
olsun cnm demek ki vücut direniyor hadi sen de katıl bizim vücutla savaşımıza evet cnm doğru tespit
hadi cumartesi kısır yicem dedim ama abarttım yaaa offfffffff
ya pudingi napayım herks herşeyi benden bekliyor ben de kardeşlerime kıyamıyorum bakmayın kocaman oldular da işte insan kıyamıyor yaaaa
ben de moralim bozulduğundan yedim yoksa yaptım sadece tencereyi sıyırdım 1 kaşık kadar o çok bile gelmişti yemicem diye kendime şart koştum biliyorsunuz yemicem deyip beynimi şartlandırınce yemiyorum ama inanın burayı ztn sevmiyordum iyice cnmı sıktılar ben de psikolojikman kötüysem çikolataya saldırıyorum bu da bnm zaafım
bi de üstüne hem regl hem hastalık bitirdi beni inanın bugun elmacık kemiklerim ve kaşlarım ağrıyor gözlerimi kırptığımı hissedebiliyorum bilirsiniz refleks halindedir normalde
ama işte hasta olunca bu durumdayım
bugun daha düzgün menü yazcam ama, güzel başlangıç yaptım iyi gidiyor

Selam kızlar benide aranıza alirmisiniz acaba?????:2: su anki kilom 71.5 spor azıcık yaptım uzun zaman sonra kosu bandımda 15 dkcik
merhaba kızlar
bu topik başlığından da anlaşılacağı gibi, günlük kardeşlerinin ortak topiği, ve ilk sayfaya bakarsanız, orada bu topiktekilerin isimlerini bulacaksınız
aramıza başka kimseyi almıyoruz çünkü biz aylardır diyet günlüklerinde birbirimizi takip ediyorduk, tek tek günlükleri gezmek yerine ortak bir topik açalım dedik ve tüm paylaşımlarımızı buradan yapıyorz
o nedenle kusura bakmayın
ama size önerebileceğim bir topik var oraya girmek için bir şart yok, linki aşağıda...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...nin-diyet-gunlugu-52-bedenden-36-bedenee.html
lütfen kusura bakmayın
sevgiler...

cnm yazdıkların için çok teşekkürler
valla ben neler yaşamadım ki Allaha şükür iyiyim şimdi, öss zamanı da çok sıkıntılar yaşadım da işte boşver...
ama senin blog beni fazlasıyla güldürdü Allah razı olsun bu arada sağol yanına elbet gelirim sırf seni görmek için
sınav konusunda da katılıyorum Allahtan özürlüyük

kuzum sana ne oldu öyle???????????????????:44:
kim naptı kuzum sana????
ağlama nolur yaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kıyamam katzim sana bennnnnn

selamın hello bebiklerimmm hemen menümü yazayımm öff ben araları çok abartıyorm yaa(
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
yarım haş. patates
1 haş. yumurta
yarım kk peynir
4 yeşil zeytin

1portakal
1 2 parça cips

3 yk bezelye
1 yk pilav
1 dilim ekmek
yoğurt salata

yarım paket kraker(

brokoli sarımsaklı yoğurt üstüne azyağ ile salçalı sos (hımm bayılıyorum bunaaa)
1 yk erişteçorba
1 lokma ekmek

1 çaybardağı sade nescafe

45 dk tempolu yürüyüş 15 dk spor aletleri ile spor
2 lt su 2buçuk olur 2 yeşil çay 3 olur

Bak bak bakkkk yememiş içmemişte neyi aklında tutmuş noldu sendemi yapcan kız:)
yok bebeğeeemm deniziiimm yaparsa yerim amaa eheheh

menü sorunsuz tatımm sporda güzell
yaa sen keten tohumu içiyordun yaa bende bugün aldım nasıl kullanmamı tavsiye ediyorsunn
canımm menün güzell tansiyonun nie düşmüş bir doktora gitseydinn
tuzlu ayran içiyorlar düşünce öyle yapsaydınnn

ohhh ohhh geçen bende iç çamaşırı aldımm vallahi eskileri hep attımm
sende şu yeni cicilerinle br resm eklede görelim nekadar değiştinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…