Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

kızlar tablo için Sevgiyi bekliyorum acep naptı dr.da????:44:
ztn random, cyy ve beyazbulut yoklar

kızlar tablo için Sevgiyi bekliyorum acep naptı dr.da????:44:
ztn random, cyy ve beyazbulut yoklar

Bebem ben aynıyım bir değişklik yok. 1 gr dahi yok. Depresyona gircem az kaldı.
Kan verdim döndüm. Sonuçlar salı günü 2 de. Bakalım ne çıkacak. Bi sürü şey istemiş. Hormon testinden şekerine bimediğim bi sürü test.
İnşallah şekerle ilgili bişiyim çıkmaz. Ana da baba da şeker hastası.

kuzuuummm inşallah bir sorun çıkmazzz üzme kendinii kilolarıda verirsin yavaş yavaş hele şu sonuçları bir aldaa

cnm inşallah...
ama sanırım sende insülin direnci var:44:
gereksiz tatlı krizleri o yüzden maalesef
bende de vardı ve ben hep bu krizlere karşı koymadan tatlı yemeye devam ederdim şimdi ise daha sık ve düzenli besleniyorum arada girdiğim yeme krizlerine rağmen eskiye bakaraktan çok iyiyim, eminim sen de iyi olacaksın cnm, umudumuzu yitirmek yok bebemmmm

selam güzellerim
bugun gece 3te yatıp sabah 7:20 gibi kalktım işte...
sonra 8de yatıp 11e doğru kalktım
şu anda da gözümden uyku akıyor, işin garibi gece de hep kalkarım, uykum hep bölünür
bugunku menüm aslında öğlenkiler hariç iyiydi
öğle yemeği yemedim dışarıya çıkmadan muz yedim işte... gelince de geç oldu onun yerine bişeyler atıştırdım
ama normalde yiyeceğime göre kendimi frenledim, gerçi ne olursa olsun bu hatamı affettirmez

sabah - 11:15
- ev yapımı müsli (tarifini birkaç sayfa önce verdim)

ara - 14:30
- 1 anamur muzu

ara - 16:00
- 6-7 tane susamlı çubuk kraker
- 4-5 tane petibör bisküvi

akşam - 18:30
- 1.5 kepçe mercimek çorbası
- 5 yk közlenmiş patlıcan yemeği
- yarım dl tam buğday ekmeği
- 3 yk yogurt

su - 1,5lt oldu, bir bardak daha içerim
spor
- 15dk tempolu yürüyüş
- 12dk leslie (5 milin 1 mili)
- 7,5dk+3,5dk slim in 6
- 50 kalça sıkılaştırma hareketi

aslında bugun yediklerime göre sporum fazla oldu, ama napayım öğlenki yürüyüş leslie yaparken aklıma geldi
neyse fazla mal göz çıkarmaz
slimi de leslieden önce ve sonra şeklinde yaptım, en son streching niyetine yaptım
bu arada akşam ekmek yedim evet, ama napayım o yemek ekmeksiz lezzetli gelmiyor o nedenle çorbayı az koydurdum anneme...
genel olarak baktığımda ztn az yedim o yüzden akşamki ekmek fazla gelmesin, inanın diyetisyenlerin verdiği listeler bunların 3-5 katı
zaten kendime bir liste hazırladım ama uygulayamadığım için sizinle paylaşamadım
neyse fıstıklarım, belki bi daha yazmayabilirim inanılmaz uykum varrrrrrr
hepinize iyi geceler

herşeyin açıklamasını yapmışsın bebeğimm afiyet olsnn öğlende bişe yememişsin zatn o yediklerin yetmiş yemek üstüne yememişsn enazından
sporunda bir harika ben yapmadım bugün hehe zatn bu gidişle geri alcm ben

evet savunmamı direkt hazırladım olası saldırılara karşı
ben de o vicdan azabıyla, spora yüklendim
bakalım bi de sporu arttırarak deniyelim bakalım
sen de gün aşırı yarım saat yapsan yeter cnm bnm, ztn çok bi fazlan yok

günaydın sevgili günlük kardeşlerim
benden sonra kimse girmemiş bakıyorum
bugun biraz yorgun kalktım, gece üşümekten uyuyamıyorum ya malum...
yeni yeni kendime geliyorum, ama kalktığımda saat 9a geliyordu.
aslında burası güneşli ama ev buz gibi, yani güzel bir hava var burada....
neyse güzellerim gelince yazarsınız
hepinizi öptümmmmmmm

fazlam yokmuuu bugün sabah tartıldım sadece 2 gün tartılmamıştım ve acaip fazla çıktım inanamadım bidaha tartılmam sanırım((((

bugün burdada çok güzel güneş var ama hava soğuk offf şu havalar ısınsada yürüyüşe çıksammm

merhaba kizlar dün giremedim menü bildirmeye ama zaten sacma bi menü oldu.
dün rahat rahat dizi izlemek icin babami kovduk evden, erkek kardesim zaten calisiyordu
annem , zeynebim ve ben yalan dünyayi izlerken dondurma sefasi yaptik
leblebi ve bisküvide yemistim bide.
spor yapamadim dün malesef.
ama bugün yine güzelce devam ediyorum merak etmeyin birazdan sporumu yapacam, erkenden yapinca daha iyi oluyor

slm kaçaklarr
bu saate kadar ders çalıştım 3. üniteyide bitirdim şükür akşam da genel tekrar yapıp 4. üniteye geçeceğimm
dün söz vermiştim kendime ama bugün gene bozuldu diyetim püffff(
sabah kalktım 1 yk keten tohumu 1 bardak su
sonra
patates salatası
1 küp şeker büyüklüğünde peynir

yarım portakal

10 tane minik z.yağlı sarma
salata
1 yk ketentohumlu yoğurt

1 sade nescafe
1 dilim peynirli börek kk dan az büyükdü
1 minik poğaça

4 yk sabahdan kalan patates salatası

spor şimdilik yok ama akşam 40 dk felan bisiklet bincem birazda sıkılaşma hareketi yaparım
su 3 lt ye yakın 3 olur 2 bardak yeşil-mate-biberiye 1 bardakda yeşilçay içerim

Selam Kızlar,

Bir haftadan fazla bir zamandır uğrayamadım

Yoğun, saçma sapan, moral bozucu bir haftaydı desem az olur

İyi olan tek şey şu ki 80,6 kilo geldim dün sabah

Pazartesi itibariyle bildirim yapmaya başlarım yine

Keyifsizim bu günlerde

Sizi unuttum sanmayın sakın.

Görüşürüz.

Kendinize iyi bakın.

birden kayboldun bir sorun yoktur umarımm

ben kesin gene yatılı misafiri gelmiştir diye düşünüyordumm

beklerim canım sen hep bizlesinn

kızlar bugün kimse uğramadı doğru dürüstt((

neyse ben 35 dk bisiklet bindim 10 dkda sıkılaşma hareketi yaptım bilginiz olsunnn

evet bugün bende dahil kimse uğramamış
açıkçası bugün hiç girmek istemedim
herseferinde açıyorum bakıyorum dakikalarca bekliyorum
yada kendi kendime yazıyarum artık sıkıldım
bu sebeple bugün hiç girmedim zaten yine pek kimse uğramamış.

günaydın hatunlar
gene kimsecikler yok
bende bir göz atıyım dedim

yarın spora başlıyorum
inşallah kilo vermem hızlanır
aylardır yerimde sayıyorum
yarından itibaren elma sirkesi bal karışımınada başlıcam
bakalım nekadar işe yarıcak
yaza süper girmem lazım,sarkmış göbeğimden kurtulmam lazım
pazartesi sabah yenibir diyet deneyimi başlıyor bana şans dileyin yavrular

şimdi ev işlerini yapacam birazdan gelip bakıyım
bizim onutulmuş sitemizi hatırlıyan olucakmı acaba

canım ben burdayım ben bilgisayardan girmesem bile sürekli cep tlfnu ile kontrol yapıyorum kimler girmiş ne yazmışlar diyeee
ama bakıyorum 2 gündür kimse yok hafta sonları böyle oluyor ama haftaiçide aynı hafta sonu gibi oluyorr
random hadi tatilde evde olduğu zaman çok sık giriyorduu katzi bir giriyo bir kayboluu beyazbulut sorunlarım var dedii ok dedik ama geri dönmüştü gene kayboldu:) cyy de sorunlarım var ama artık paylaşım yapcam dedii pembişde bir sabah bir akşam giriyoo 1 2 yorum yapıp geri kaçıyo:) avukat hanımmı ne vardı o hele 2 yorum yaptı çıktı şimdi biz bırakmayalımmm arkadaşlar büyükihtimal geri dönecek ama bu grup işi birlikde başladık bu yola birlikde devam etmeliyiz birimiz ideal kilomuza kavuşsak bile digeride kavuşana kadar ona destek çıkmalıyızz şimdi yılmak yokkk tek bir kişi kalsak bilee sonuna kadar savaşacağızzzzz

spora başlamana sevindim hadi bakalım 1 ayakadar fit olursunn sıkılaşırsın bak hemen göreceksin farkııı
kaç ay gitceksin canım şöyle 56lara 55lere kadar düş
bende 2 gündür yememi azalttım bugünkü menümdede göreceksiniz canım ben resmen kilo korumadaymışım gibi yiyorum herşeyde az az olmuyo böylee
artık iyice azaltcam bide böyle deniyeyimmm dün sabah bir tartıldım 65.5 geldii şok oldummm bu sabah tartıldım 64.2 1 günde ne bu farkk ne oluyorzzz ohaaaaaaaaa çüüüüüşşşşşşş dedim hahah inşallah bugünde güzel giderde yarın bi bakarım 63.9 olmuşum ahhhhh keşkeee

hayirli olsun sekerim 1-2 aya kadar fit olursun kesinlikle göreceksin sonucunu :)
bu arada hic kimse girmiyor artik buraya yazmissin, haftasonu kimse girmiyor diye bende fazla girmiyorum. hafta icide ama fazla ugrayan olmuyor buraya.

kiziyorum vallahi, sadisimin dedigi gibi beraber basladik beraber bitirelim.
1 hafta daha burdayim sonra okulum basliyor o zamanda fazla giremem cunku cok yogun gececek.

haftasonu hep öyle oluyor sadisim yaaa, yeme moduna giriyoruz sürekli yiyoruz yiyoruz, cuma günü bende yedim baya dondurma, bisküvi felan ama dün yine dikkat etmeye basladim, bugünde ayni..
evde son günlerim oldugu icin annem benim istedigim yemekleri yapiyor bugünde tavuk yapacak yuppyyy

dünkü menümü paylasiyorum fistiklarimmm

sabah (saat 10 gibi)

2 dilim siyah ekmek
light sürme peynir
1 parca yogurtlu omlet
domates, salatalik, 3 zeytin

1 kase nesfit

1 cilek, 2 lici (bayiliyorum lici'ye)

aksam (saat 17.30)

2 dolma (orta boydu ikiside ama 2.dolmayi tam bitiremedim cok geldi)
yogurt, salata

spor: 50dk crosstrainer
su: 2 litre felan
yesil cay: 2 kupa

Son düzenleme:
Selam güzellerimmmmmm
dün giremedim akşam erkenden uyuyakaldım ilacımı da içemedim inşallah kötü bişey olmaz
hemen çizelgemizi ekliyorum
kızlar randomlife yok beyazbulut da yok, yasminin de geçen haftaki kilosu olmadığından maalesef listeye ekleyemedim
bu hafta kaç haftadır vücudu direnen Kalbim, 1.6kg vererek haftanın birincisi olmuştur tebrik ediyoruz
işte listemiz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…