Selam güzellerimmmmmm
dün giremedim akşam erkenden uyuyakaldım ilacımı da içemedim inşallah kötü bişey olmaz
hemen çizelgemizi ekliyorum
kızlar randomlife yok beyazbulut da yok, yasminin de geçen haftaki kilosu olmadığından maalesef listeye ekleyemedim
bu hafta kaç haftadır vücudu direnen Kalbim, 1.6kg vererek haftanın birincisi olmuştur tebrik ediyoruz
işte listemiz...
Eki Görüntüle 359940
anlıyorum seni canım okul olunca tabiki giremezsin sen okuda biz seni idare ederukk yavruuuuuuummmmmmhayirli olsun sekerim 1-2 aya kadar fit olursun kesinlikle göreceksin sonucunu :)
bu arada hic kimse girmiyor artik buraya yazmissin, haftasonu kimse girmiyor diye bende fazla girmiyorum. hafta icide ama fazla ugrayan olmuyor buraya.
kiziyorum vallahi, sadisimin dedigi gibi beraber basladik beraber bitirelim.
1 hafta daha burdayim sonra okulum basliyor o zamanda fazla giremem cunku cok yogun gececek.
haftasonu hep öyle oluyor sadisim yaaa, yeme moduna giriyoruz sürekli yiyoruz yiyoruz, cuma günü bende yedim baya dondurma, bisküvi felan ama dün yine dikkat etmeye basladim, bugünde ayni..
evde son günlerim oldugu icin annem benim istedigim yemekleri yapiyorbugünde tavuk yapacak yuppyyy
menü güzel sporda güzel hiç sorun yokk lici neydi bilmiyorum amaadünkü menümü paylasiyorum fistiklarimmm
sabah (saat 10 gibi)
2 dilim siyah ekmek
light sürme peynir
1 parca yogurtlu omlet
domates, salatalik, 3 zeytin
1 kase nesfit
1 cilek, 2 lici (bayiliyorum lici'ye)
aksam (saat 17.30)
2 dolma (orta boydu ikiside ama 2.dolmayi tam bitiremedim cok geldi)
yogurt, salata
spor: 50dk crosstrainer
su: 2 litre felan
yesil cay: 2 kupa
wooooooooowwww süper 1 haftada 1.6 mi verdin tbrkler canııııııııımmmmmSelam güzellerimmmmmm
dün giremedim akşam erkenden uyuyakaldım ilacımı da içemedim inşallah kötü bişey olmaz
hemen çizelgemizi ekliyorum
kızlar randomlife yok beyazbulut da yok, yasminin de geçen haftaki kilosu olmadığından maalesef listeye ekleyemedim
bu hafta kaç haftadır vücudu direnen Kalbim, 1.6kg vererek haftanın birincisi olmuştur tebrik ediyoruz
işte listemiz...
Eki Görüntüle 359940
canım herkesin bir günü digerini tutmuyor bugün yedik yarında yicez diye bişe yok değilmii ben artık ögünleri dengelemeye çalışıyorumm bir ögün çok yediysem diger öğün ya salata yada öğle geçiştiriyorumm ehehehehkızlar dünki menüm berbattı, tam karbonhidrat deposuydu ama bugun daha dikkatliyim, suyumu da içiyorum
ya bu haftasonları neden böyle oluyor anlayamıyorum
neyse menümü sonra girdiğimde yazıcam şimdi ev işleri beni bekler...
bulaşıkların çoğu makinede birkaç parça daha koyup çalıştırcam sabah dün akşam yıkanan çamaşırları astım dünküleri topladım onları ütüleyeceğim inşallah
biraz evi toplayım gelirim sonra
sonra görüşürüz fıstıklarrrrrrrrrrrrrrr
heee onun olmamasından yararlandın hatun bir geliyormuşş 64 kiloo heheheyuppyyyy random olmayinca birinci ben oldum demek heheheh
kizlarr babam simdi döner almaya gitti
bugün döner yicem ama baskada bisey yemem, zaten sabah kahvaltiyi saat 9 gibi yaptik az önce nesfit yedim keske yemeseydim ama daha simdi cikti döner alacam diye
ahh o döner yokmu o döner olmamışşşş
beende öğlen kısır yaptım eşim çok seviyorr kaçgündür erteliyordum bugün görümcem felan yaptık bol yeşillik koydum tabağıma sonra 4 yk kısır koyup karıştırdım bol lahana ile yedim yanii o lahana müsil etkisi yapar içimde kısırmısır kalmaz ahahahah
bu arada dün yeni telefonum geldicok seviyorum yeni telimi
bende günü kapattim bile menümü yaziyorum hemen
sabah
2 dilim siyah ekmek
light sürme peynir, azicik light gouda peynir
domates, salatalik
3 zeytin
yesil cay
1 kücük kase nesfit
1 döner yaninda ayran
sporumu simdi yapacam, suyu bol ictim bugün 2 litre felan olabilir yesil cayda 1 kupa aksam 1 kupa daha icerim
senki hergün yemesine dikkat eden kızzzsınnn
senkii fazla kaçamak yapmayan bir kızsııınnn
canım üzme kendini sen bugün 1 saat yap sporunu yarında 1 saat yaparsın bu döner havaya uçar giderrr kilo yapmazz dert etme çiçeeeeeeeğğğğğğğğğeeeeeeeeeeemmmmmm
tsk ederim kuzummm, ama böyle yapmayinn kizin banaaaa vurun sacimi basimi yolunnn
kızlar menümü yazayım baride laf kalabalığı olsun ahahahah
sabah
1 yumurta ile yaptığım y.soğanlı omlet(ilkkez yaptım çokgüzeldi beğendim)
yarım kk peynir
yarım dilim tahıllı ekmek
1 portakal
diyet kısır( 4 yk kısırın içine bol yeşillik limon koydum. yağı az yeşilliği bol oldu isteyene tarif verilebilir)
bol haşlanmış lahana
azcıkda süsbiber turşusu
akşama bişe yemeği düşünmüyorum çünkü haşlanmış lahana doyurdu benii belki akşam 1 bardak tarçınlı süt içerim
spor şimdilik yok ama kesinlikle en az yarm saat yaparım bişeler yazarım sizee buarada dün 35 dk bisiklet bindim 10 dkda sıkılaşma hareketi yaptım yazmadım sanırım
su bayağı oldu yatana kadar 3 olur yeşilçayda 2 bardak oda 3 olurr
bugün bağırsaklarım acaip çalışıyor sürekli wc deyim bu sabah keten tohumumu içmemiştim iyiki içmemişim onuda içseydim vaaaayyy halime
yee yeee sonra dövün beni olduuu yemeden önce aklın nerdeydii
dövemicemizi biliyorsun yaa ondan böle diyorsun dimiiiyimii ehhe
tşkler artık sporu akşam yapcam biliyorsun efe uyuyunca yapıyorumuhhhh ben bu menüyü begendim sekerim :) sporunuda yap kesinliklee bende birazdan yapacam su an hic kalkasim yok
heeeeh evet bu oldu simdi baktmm kuzum daha cok dikkat etmeliyim hemen sporumu yapacam simdi
tşkler artık sporu akşam yapcam biliyorsun efe uyuyunca yapıyorum
heh kalk bakalımm
[ı]huuuuuuuuuu kimse yokmu yineeeeeee
Dövecem yakinda hepinizi
[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?