Kızlar 15 dk ara ile 30dk+20dk bisiklet bindim bilginiz olsunn
bende bendee
günaydın kızlar
haftasonu kimse uğramaz diye bende girmedim
ama bakıyorum kalbimle sadiş sayfayı götürmüş
kalbim,
tebrik ederim yavru süper kilo vermişsin
darısı başımıza
döneride fazla kafaya takma
kırk yılda bir bişeycik olmaz hem çok iyi kilo vermişsin
buda senin ödülün olsun
sadiş
senin menü de süpermiş
yarım dilim ekmekle nasıl doydun vallahi bravo
kısırı ben sevmiyorum anca kalabalık ortamda biri yapacakta anca öyle yerim
yemekleri azaltmışsın inşallah işe yarar
vallahi bende bıktım artık hep aynı kiloda geziyorum
inşallah bu spor işe yarar
gidebildiğim kadar sürdürmeyi düşünüyorum
bakalım inşallah çabuk bıkmam.
Kızlar kaç gündür gribim ağzımın tadı yok. Azar azar tadımlık yiyorum yazmak istemedim onlarıda çünkü çok saçma beslendim.
hele cumartesi annem baklava aldı 3 tane yedimyetmedi dün büsküüt tatlısı yaptı 3 kare de ondan yedim spor da yok regl olmusum karnım ağrıyor.
özet geçiyorum; ölmüşüm ağlayanım yok.
Geçmiş olsun canım benim. Bende de bir dökülme var sorma gitsin. ama benim saç derim rahatsız ona bağlıyorum. çam terebenti diye birşey var. aktarlarda satılıyor ondan al şampuanına karıştır çok iyi geliyor. ama dediğim gibi ben çözüm bulamıyorum kendimeyine kimse yok
doktorda randevum vardi daha yeni geldik eve.
tiroit hastasi degilmisim kizlar allaha sükürsonuclar iyi cikti hic bi problem yok
ama doktorum beni cilt doktoruna yolladi bu sefer, hafif saclarim dökülüyor benim
sampuani degistirdim ve saclarimi kestim eskisi kadar dökülmüyor artik ama yinede dökülüyor iste
doktorum kilo kaybindan olabilir dedi ama yinede cilt doktora yolladi beni saclarimi analiz edeceklermis
gecen randoma sormustum seninde saclarin dökülüyormu diye onunkide hafif dökülüyormus, ay insallah kilo kaybindandir
cok korkuyorum
bide cuma sabahi kadin doktorumda randevum var dogum kontrol haplarini kullanmak istemiyorum artik yaklasik 4-5 seneden beri kullaniyorum hormon bozuklugundan. önceden kilo yüzünden düzenli regl olmuyordum hep haplar sayesinde oldum bu zamana kadar. 19 kilo verdim sanirim düzelmistir hormonlar:26:
bakalim ne diycek kadin:26:
yine kimse yok
tiroit hastasi degilmisim kizlar allaha sükürsonuclar iyi cikti hic bi problem yok
ama doktorum beni cilt doktoruna yolladi bu sefer, hafif saclarim dökülüyor benim
sampuani degistirdim ve saclarimi kestim eskisi kadar dökülmüyor artik ama yinede dökülüyor iste
doktorum kilo kaybindan olabilir dedi ama yinede cilt doktora yolladi beni saclarimi analiz edeceklermis
gecen randoma sormustum seninde saclarin dökülüyormu diye onunkide hafif dökülüyormus, ay insallah kilo kaybindandir
cok korkuyorum
bide cuma sabahi kadin doktorumda randevum var dogum kontrol haplarini kullanmak istemiyorum artik yaklasik 4-5 seneden beri kullaniyorum hormon bozuklugundan. önceden kilo yüzünden düzenli regl olmuyordum hep haplar sayesinde oldum bu zamana kadar. 19 kilo verdim sanirim düzelmistir hormonlar:26:
pembiş hoş gelmişsin
çizelgene ne oldu kız
aaaaa pembe çıkmış bile neyse
ben birazdan spora gidecem
kızımın uyanmasını bekliyorum
saat 2.30 başlıcak şimdiden heycan yaptım
spor ayakabilarımın altını yıkadım kullanılmış ayakkıbı kabul etmiyorlar heralde
şimdi yenisinide alamam inşallah sorun çıkarmazlar
zaten bürsürü masrafım var
az önce güneş gözlüğü almaya gittim offf çok pahallılar ya
bitane beğendim 130 tl cik ama almaya karar verdim
ondada şansıma pos cihazı çalışmadı gözlüğü bıraktım çıktım
akşama belki yine uğrarım
gözlüksüz araba kullanmak çok zor oluyor hele bide güneş karşıdaysa çok kötü
sevgicim
çok geçmiş olsun kendine dikkat et
benimde saçlarım çok dökülüyor
hatta geçenlerde kuaföre gittim saçlarımı fönlemeye
kuaför bile dedi saçların yanlardan çok açılmış diye
ama kilo vermeye bağlıyorum
yada mevsim geçişlerinde de olabiliyor umarım böyle bişeydir
yoksa bende çok korkarım saç dökülmesinden
herhalde yani kızıımm sayfamızı yalnız bırakmak istemedimgünaydın kızlar
haftasonu kimse uğramaz diye bende girmedim
ama bakıyorum kalbimle sadiş sayfayı götürmüş
kalbim,
tebrik ederim yavru süper kilo vermişsin
darısı başımıza
döneride fazla kafaya takma
kırk yılda bir bişeycik olmaz hem çok iyi kilo vermişsin
buda senin ödülün olsun
sadiş
senin menü de süpermiş
yarım dilim ekmekle nasıl doydun vallahi bravo
kısırı ben sevmiyorum anca kalabalık ortamda biri yapacakta anca öyle yerim
yemekleri azaltmışsın inşallah işe yarar
vallahi bende bıktım artık hep aynı kiloda geziyorum
inşallah bu spor işe yarar
gidebildiğim kadar sürdürmeyi düşünüyorum
bakalım inşallah çabuk bıkmam.
oyyyyy kuzummmm grip olmakda kötü yaaa salgın var bu aralar herkes hasta benim oğluşumdaa 2gündür öksürüyo hapşuruyoo zencefil ve bal karışımı yaptım öksürük bitti çok etkili bişeKızlar kaç gündür gribim ağzımın tadı yok. Azar azar tadımlık yiyorum yazmak istemedim onlarıda çünkü çok saçma beslendim.
hele cumartesi annem baklava aldı 3 tane yedimyetmedi dün büsküüt tatlısı yaptı 3 kare de ondan yedim spor da yok regl olmusum karnım ağrıyor.
özet geçiyorum; ölmüşüm ağlayanım yok.
şükür bebeğimm bişe çıkmamışşyine kimse yok
cok korkuyorum
oooooo ooooooooooo savunmasınıda yaparmışşşşKızlar haftaiçi elimden geldiğince girmeye çalışıyorum ama haftasonu pek giremiyorum.Genellikle dışarda falan oluyorum eve gelince tv fln derkn uykum geliyo uyuyrm. Zaten evde üç bayan bi bilgisayara kaldık masaüstümüz bozuldu e sürekli sıra söz konusu oluyo akşamlarıda hep misafir falan geliyo yalan oluyorum yani ama elimden geldiğince girmeye çalışıyorum.Eleştirilere açıklık getiriyim dedim:) Kendi adıma olan kısmına tabiii
eee ne kilo alıyo ne veriyooo doğal olarak çizelge değişmiyoo günü dolmuşturpembiş hoş gelmişsin
çizelgene ne oldu kız
ohhh ohhh sporcu hatun seniii püff kıskandım şimdi keşke banada denk gelsede bende gitsemaaaaa pembe çıkmış bile neyse
ben birazdan spora gidecem
kızımın uyanmasını bekliyorum
saat 2.30 başlıcak şimdiden heycan yaptım
spor ayakabilarımın altını yıkadım kullanılmış ayakkıbı kabul etmiyorlar heralde
şimdi yenisinide alamam inşallah sorun çıkarmazlar
zaten bürsürü masrafım var
az önce güneş gözlüğü almaya gittim offf çok pahallılar ya
bitane beğendim 130 tl cik ama almaya karar verdim
ondada şansıma pos cihazı çalışmadı gözlüğü bıraktım çıktım
akşama belki yine uğrarım
gözlüksüz araba kullanmak çok zor oluyor hele bide güneş karşıdaysa çok kötü
kızlar sizden bir ricam olacak
23 nisan yaklaşıyor benimde öğrencilere bir gösteri hazırlamam lazım
kına gecesi düşünüyorum ama müzik bulmakta zorlanıyorum
bana geliyor gelin kınası kaynanalar çeksin halayı şarkısı lazım
he bide kınayı getir aney şarkısı
sizlerde varsa yada bulabilirseniz bana faceden yada özelden atabilirmisiniz
çok aradım ama birtürlü şarkıyı indiremedim
kasetçilere gidecek zamanıda bulamıyorum
malum okul,çocuklar,ev derken hiç zamanım kalmıyor
bana yardımcı olursanız sevinirim
unutmam benn canımmmkız sadiş sende bişeyi unutmuonnn heee ben araya kaynarım diye düşünmüştüm yemedin eheheheheh haftasonu öyle geçen haftaki kadr abartı menü yapmadım yani yedim ama dier öğünde dikkat ettim yani tek tek neler yediğimiz hatırlamıorum ama yaptığım kaçamakları yazarsak dün abim ablam ben avm ye gittik orda akşam yemeği niyetine burgerkingten menü yedim ama sabah çok az yemiştim öğlen yemeemiştim ve baya yoruldum iki tane avm gezdik onu kesin yakmışımdır cumartesi akşamıda ablamın arkadaşının dgm gnüydü ince bi dilim pasta yedim bikaçtanede kurabiye gerisi normal menü zatiii
kızlar ben geldim
çok yoruldum ya
hoca resmen ağzıma s.......tı
hertarafım ağrıyor yarın okula nasıl giderim bilmiyorum
15 dakika krostrainer,15 dakika koşu bandında 6. seviyede yürüttü
yarım saatte kalça ve göbek sıkılaştırma hareketleri yaptırdı
ilk gün olduğu için 1 saat çalıştık diğer günler 1,5 saat yapacaz
ama kaslarım mahvoldu hocada çok sert hiç hata kabul etmiyor
bide çocuk gibi azarlıyor allahtan yaşlı bir adam genç olsa bende lafı yapıştıracam
neyse bugün canımı okudu bide diyor ki
çocukları doğurup doğurup evde oturuyorsunuz
saora oranız buranız sarkıyor
hergün evde biraz hareket yapsanız taş gibi olursunuz
sanki bilmiyoruz.
neyse bugün tek kursiyer bendim bire bir çalıştık
bu yüzden biraz sıkıcıydı ama benim gittiğim saatte kimse olmuyor
insanlar genelde sabah yada akşam üstü geliyorlar
aha ha ha çarşambaya yarı sakat şekilde gidecem heralde
inşallah o güne kas ağrılarım geçer
eşim benimle dalga geçiyor sen bu hafta kesin servis dışı kalırsın diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?