Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

Kızlar kaç gündür gribim ağzımın tadı yok. Azar azar tadımlık yiyorum yazmak istemedim onlarıda çünkü çok saçma beslendim.
hele cumartesi annem baklava aldı 3 tane yedim yetmedi dün büsküüt tatlısı yaptı 3 kare de ondan yedim spor da yok regl olmusum karnım ağrıyor.
özet geçiyorum; ölmüşüm ağlayanım yok.

Kızlar 15 dk ara ile 30dk+20dk bisiklet bindim bilginiz olsunn

ohh ohh yarasin erisin yaglar gitsin kilolar

hadi beraber giriselim

heheh evet azicik lafladik sadisle :) tsk ederim denizimmm özlemisim bide döneri vallahiii yaninda ayran ictim. colada almis babam ama hic icmedim acikcasi. en son annem lahmacun yaptiginda icmistim ama bana cok tuhaf geldi sanki degismis gibi. cok sekerli geldi bana öggg. sekeri kestim diye öyledir kesin
artik bidaha cola icmem ögg önceden nasil iciyordum ama kudurmus gibi

ahh canim gecmis olsun. niye hep hastalaniyorsun sen yaaaa:26: dikkat et kendine, tarhana ic kiz o iyi gelir

yine kimse yok
doktorda randevum vardi daha yeni geldik eve.
tiroit hastasi degilmisim kizlar allaha sükür sonuclar iyi cikti hic bi problem yok
ama doktorum beni cilt doktoruna yolladi bu sefer, hafif saclarim dökülüyor benim
sampuani degistirdim ve saclarimi kestim eskisi kadar dökülmüyor artik ama yinede dökülüyor iste
doktorum kilo kaybindan olabilir dedi ama yinede cilt doktora yolladi beni saclarimi analiz edeceklermis
gecen randoma sormustum seninde saclarin dökülüyormu diye onunkide hafif dökülüyormus, ay insallah kilo kaybindandir
cok korkuyorum

bide cuma sabahi kadin doktorumda randevum var dogum kontrol haplarini kullanmak istemiyorum artik yaklasik 4-5 seneden beri kullaniyorum hormon bozuklugundan. önceden kilo yüzünden düzenli regl olmuyordum hep haplar sayesinde oldum bu zamana kadar. 19 kilo verdim sanirim düzelmistir hormonlar:26:
bakalim ne diycek kadin:26:

Geçmiş olsun canım benim. Bende de bir dökülme var sorma gitsin. ama benim saç derim rahatsız ona bağlıyorum. çam terebenti diye birşey var. aktarlarda satılıyor ondan al şampuanına karıştır çok iyi geliyor. ama dediğim gibi ben çözüm bulamıyorum kendime Bende sonuçlarıma az önce baktım hastanenin sitesinden. şekerim yüksek üre mi ne oda düşük. lilymle yorumladık ama bakalım dr ne dicek :44:

geçmiş olsun cnm troit çıkmadığına sevindim.İnanırmısın bende buraya bakmadan önde saç dökülmesini araştırıyodum acaba bi rahatsızlığım falanmı var diye tırsıyodum:) benim kaç aydır aşırı dökülüyo kaç aydır alerjik kaşıntımda var ikisini bağdaştırıp bi hastalığm mı var diye düşünüyodum.Umarım bişeymz yoktur cnm.Sanırsam bu saç dökülmesi hormonalde oluyomş mesela hamile kadınların saçları gürleşir canlanırmış ama senin kullandıgn haptn olablr dökülme

Kızlar haftaiçi elimden geldiğince girmeye çalışıyorum ama haftasonu pek giremiyorum.Genellikle dışarda falan oluyorum eve gelince tv fln derkn uykum geliyo uyuyrm. Zaten evde üç bayan bi bilgisayara kaldık masaüstümüz bozuldu e sürekli sıra söz konusu oluyo akşamlarıda hep misafir falan geliyo yalan oluyorum yani ama elimden geldiğince girmeye çalışıyorum.Eleştirilere açıklık getiriyim dedim:) Kendi adıma olan kısmına tabiii

aaaaa pembe çıkmış bile neyse

ben birazdan spora gidecem
kızımın uyanmasını bekliyorum
saat 2.30 başlıcak şimdiden heycan yaptım
spor ayakabilarımın altını yıkadım kullanılmış ayakkıbı kabul etmiyorlar heralde
şimdi yenisinide alamam inşallah sorun çıkarmazlar
zaten bürsürü masrafım var
az önce güneş gözlüğü almaya gittim offf çok pahallılar ya
bitane beğendim 130 tl cik ama almaya karar verdim
ondada şansıma pos cihazı çalışmadı gözlüğü bıraktım çıktım
akşama belki yine uğrarım
gözlüksüz araba kullanmak çok zor oluyor hele bide güneş karşıdaysa çok kötü

sevgicim

çok geçmiş olsun kendine dikkat et
benimde saçlarım çok dökülüyor
hatta geçenlerde kuaföre gittim saçlarımı fönlemeye
kuaför bile dedi saçların yanlardan çok açılmış diye
ama kilo vermeye bağlıyorum
yada mevsim geçişlerinde de olabiliyor umarım böyle bişeydir
yoksa bende çok korkarım saç dökülmesinden

Son düzenleme:
kızlar sizden bir ricam olacak
23 nisan yaklaşıyor benimde öğrencilere bir gösteri hazırlamam lazım
kına gecesi düşünüyorum ama müzik bulmakta zorlanıyorum
bana geliyor gelin kınası kaynanalar çeksin halayı şarkısı lazım
he bide kınayı getir aney şarkısı
sizlerde varsa yada bulabilirseniz bana faceden yada özelden atabilirmisiniz
çok aradım ama birtürlü şarkıyı indiremedim
kasetçilere gidecek zamanıda bulamıyorum
malum okul,çocuklar,ev derken hiç zamanım kalmıyor
bana yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:
pembiş hoş gelmişsin
çizelgene ne oldu kız

Hoşbuldukk canım çizelge heralde 80gündür güncellenmediği için kendini öldürmüş:) güncellemem lazım ama tartılıp öyle güncellerim gerçi bgn dehşet şişim az iniyim aranıza döner çizelgem:)

çıkmadım canım saç bakim kürlerine bakıodum:) sporunda hayırlı olsun bende bgn iş cıkışı eve yürümeyi düşünüyorum bakalım yürüyebilcemmi:) ayakkabıdan yana sorun çıkmaz ben bunları spor salonunda giyiyorum dersn altı temiz dersin onlara ne yani gözlüğede ben çok düşkünümdür ya şuzmnda pahalı olablir en iyisi yaz bitiminde alcan %50 indirim oluyo ama varya bi gözlükte bi saat alırken pazarlığın gözüne vurcan çünkü satıcıların bayabi indirim yapma hakkı oluyo dün biz abime armaninin saatini sorduk biyerde 1000tl biyerde 1200 tl biyerde 1300tl marka aynı ama satıcılar üstüne koydukça koyuyoo kazıkçılar:)

Sağol canım benim. bu yıl başım hastalıktan kurtulmadı. hiç böyle değildim ben. aslında okulda bir kızı kınadım ben. sürkeli hasta oluyordu okuduğumuz şehre bağlıyordu burası lanetli bilmem ne diye. ben de dalga geçmiştim. şimdi sürekli hastalanıyorum.
saç dökülmesi ve uzaması için size tavsiyem birkaç hafta duşran sonra saçınızı hiç taramayın toplayın salmayında.
sonucu göreceksiniz.
ben geçen pazartesi kestim saçımı ve boyadım. şimdi görün diplerim 2 ay boyamamış gibi geldi.
gıcık oluyorum ya

herhalde yani kızıımm sayfamızı yalnız bırakmak istemedim
menümü beğendiğime sevindim bu haftada böyle denicemm az yiyeceğim
buseferde regl oldum cumaya kadar geçermi bilmemm
ama azaltsam iyi olur çünküü midem hiçde küçülmediiii

oyyyyy kuzummmm grip olmakda kötü yaaa salgın var bu aralar herkes hasta benim oğluşumdaa 2gündür öksürüyo hapşuruyoo zencefil ve bal karışımı yaptım öksürük bitti çok etkili bişe
bugün bende 1 tane taşkadayıf tatlısı yedimhemde cevizli püff(

şükür bebeğimm bişe çıkmamışş
bir ara ben kel kalcam sanmıştım okadar dökülüyordu ki banyo sudeliği simsiyah saç doluyorduu tararken bir topak saç oluyoduu ama şimdi bayağı azaldııı
o dökülenlerde çıkıyoo şimdi minik minik saçlarım var eheh
hiç kullanmadım doğum kontrol hapı ama doktora gitmen iyi olurr eger kes derse içmezsin canımm
oooooo ooooooooooo savunmasınıda yaparmışşşş
pembiş hanımm hafta sonu menü paylaşımı yapmadım bekliyorum bakalım
verdiğin sözü tuttunmu daha doğrusu inatlaşmıştık tuttunmu neeeedddddiiiinnnnnn eheheheh
pembiş hoş gelmişsin
çizelgene ne oldu kız
eee ne kilo alıyo ne veriyooo doğal olarak çizelge değişmiyoo günü dolmuştur
ohhh ohhh sporcu hatun seniii püff kıskandım şimdi keşke banada denk gelsede bende gitsem
aslında evime yakın biyerde var spor merkezi ama önünden geçerken bakıyorum hep erkek ve ayakkabıları çıkarıp girmişler
merkezin kapısının önü hep ayakkabı ahhaah
yanii gördüğüm kadarıyla düzgün biyer değil
bende gözlük istiyorumm ossede begenmiştim bitanee
büyüklerden istiyorumm
bence 130 çok deil al derimmm

aslında şarkılar çok güzelll bende yok ama bakayım bulursam söylerimmm

kız sadiş sende bişeyi unutmuonnn heee ben araya kaynarım diye düşünmüştüm yemedin eheheheheh haftasonu öyle geçen haftaki kadr abartı menü yapmadım yani yedim ama dier öğünde dikkat ettim yani tek tek neler yediğimiz hatırlamıorum ama yaptığım kaçamakları yazarsak dün abim ablam ben avm ye gittik orda akşam yemeği niyetine burgerkingten menü yedim ama sabah çok az yemiştim öğlen yemeemiştim ve baya yoruldum iki tane avm gezdik onu kesin yakmışımdır cumartesi akşamıda ablamın arkadaşının dgm gnüydü ince bi dilim pasta yedim bikaçtanede kurabiye gerisi normal menü zatiii

Tickerımı niye değişemiyorum ya daha baştan animasyon seçimleri çıkmıyo siz nerden yapıosunuz şunu acaba ben girmeyli değişiklikmi oldu sitede ne anlamadım

kızlar ben geldim
çok yoruldum ya
hoca resmen ağzıma s.......tı
hertarafım ağrıyor yarın okula nasıl giderim bilmiyorum

15 dakika krostrainer,15 dakika koşu bandında 6. seviyede yürüttü
yarım saatte kalça ve göbek sıkılaştırma hareketleri yaptırdı
ilk gün olduğu için 1 saat çalıştık diğer günler 1,5 saat yapacaz
ama kaslarım mahvoldu hocada çok sert hiç hata kabul etmiyor
bide çocuk gibi azarlıyor allahtan yaşlı bir adam genç olsa bende lafı yapıştıracam
neyse bugün canımı okudu bide diyor ki
çocukları doğurup doğurup evde oturuyorsunuz
saora oranız buranız sarkıyor
hergün evde biraz hareket yapsanız taş gibi olursunuz
sanki bilmiyoruz.

neyse bugün tek kursiyer bendim bire bir çalıştık
bu yüzden biraz sıkıcıydı ama benim gittiğim saatte kimse olmuyor
insanlar genelde sabah yada akşam üstü geliyorlar
aha ha ha çarşambaya yarı sakat şekilde gidecem heralde
inşallah o güne kas ağrılarım geçer
eşim benimle dalga geçiyor sen bu hafta kesin servis dışı kalırsın diyor

unutmam benn canımmm
neyse biraz olsun işe yaramış yoksa götürürdün herşeyii

iyi olmuş böyle bir hoca olmasa sen spordanda sıkılır yapmazsınn hayatuuuuuuummm
ne diyo nediyoooo doğurup doğurup evdemi oturuyorsunuz
kız sen o hocaya söyle bizim günlüğe bi gelsin
görsün spor nasıl yapılırr
senin bugünkü sporun sayesinde sabah eminim 300 grm vermiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…