cnm korkutamayayım ama sanırım böbrekten... idrar yollarını üşütmüş olabilirsinkızlar belimin sağ tarafı çok kötü ağırıyor
hareketlerimi kısıtlıyor resmen
acaba spor yaparken mi incittim bilemiyorum
yada böbreklerimi üşütmüşte olabilirim
of ya yarın spora gitmesemmi acaba
dünde çok ağırdı belim akşam resmen kıvranıyordum
sonra geçti sabah tekrar başladı
okul dönüşü çok zorlandım arabayı bile zor sürdüm o derece yani
şimdi bu ağrı böbrekten mi yoksa belimi incittiğimden mi nasıl anlıcam
bir bilen cevap versin
cnm korkutamayayım ama sanırım böbrekten... idrar yollarını üşütmüş olabilirsin
spor olsa iki taraflı olurdu sanırım
ben slim in6 yaparken iki taraf da agrımıştı ben de başta korktum acaba böbreğe mi bişey oldu diye ama sonra düşündüm yok oyle olsa iki taraf acımazdı dedim (malum bnm 1 böbreğim varo da nakilli)
nefroloji yoksa üroloji de bakar, sonuçta üroloji hem idrar yolları hem de erkeklere bakaryaaa aslında bende böbrekten şüpeleniyorum
yarında geçmezse doktara gidecem hangi bölüme gidilecek ürolojiye falan mı
burda nefroloji yok
İyi değilim ama iyi diyeyim iyi olayımtenk yu
kızlar belimin sağ tarafı çok kötü ağırıyor
bir bilen cevap versin
nefroloji yoksa üroloji de bakar, sonuçta üroloji hem idrar yolları hem de erkeklere bakar
mutlaka git baksınlar sana...
Noldu canım neyin var ruhsalmı yoksa hastamısın
canım ağrı sürekli varsa sporda ters bi hareket yaptığından olabilir ama durup durup vuruyosa üşüttüğünden olabilir terli terli soğuk yediysen ondandır geçmiş olsun acaba viks falan sürüp havluyla sarınıp dinlenmeyi denesen belki geçer
kızlar sağolun vallahi bende anlamadım neyden kaynaklandığını
ama dün akğrşam çok sancım oldu bende battaniyenin altına girip bir güzel ısındım
terleyince ağrı tamamen geçti sabah tekrar başladı sanırım böbrekten
yarın okul dönüşü bir ürolojiye gidiyim bakıyım idrar yaparken de batma oluyor
sanırım kesin böbrekten okadarda su içiyorum içmesem ne olurdu acaba
kızlar sağolun vallahi bende anlamadım neyden kaynaklandığını
ama dün akğrşam çok sancım oldu bende battaniyenin altına girip bir güzel ısındım
terleyince ağrı tamamen geçti sabah tekrar başladı sanırım böbrekten
yarın okul dönüşü bir ürolojiye gidiyim bakıyım idrar yaparken de batma oluyor
sanırım kesin böbrekten okadarda su içiyorum içmesem ne olurdu acaba
afferin kız sanaa günden güne eriyosunn ne güzel buarada o ne öyle ya erkekli falan karışık ıyyy rahat rahat evde gezinemez insan heleki gavur erkek denk gelse daha beter kötü salkım saçak gezer onlar domuzlarıda yer pis pis kokarlar ahahah nasıl aşşağladım ama:) hep filmlerde görüyoruz koltuk altları rapunzelin saçı gibi uzun uzun geziolar miğdem bulanıo gavur erkeklerinden:) Allahtan kızlarda Türkmüş şanslısın vallaa senle birlikte diyet yapmak isteyen biri yokmu evde cnm öyle olsa süper olurdu
alın size anlatım bozukluğu bakalım kim bulacak :44::44::44:
sanırım-kesin diyorum lise bilgilerime dayanarak bilemezsem çok üzülürüm çünkü anlatım bozukluğu en sevdiğim konuydu:)
2 SORU ÇÖZDÜM EFE UYANDI AHAHAHAllah zihin açıklığı versin çocuğuuum
bahane bahane bahanetatlım bahane elbette yok, zumbayı ben de düşündüm de bakalım şimdi yapamam ama kursa az kaldı da akşam gelince yaparım onu da...
tekrar yükleme işe yaramıyor daha önce de olmuştu ztn kardeşim bunları yükledim diye kızıyor çok ağır geliyormuş pcye:44:
iyiyiz tatlım senn den naberNabersiniz gızlar
off benim saçlarda omuz üstündeydi geçen sene çabuk kuruyorduu bu sene belime kadar indi nerdeyseee zor kuruyooben spor yapmak için yaz gelmesini bekliyorum hem günler uzar hem soğukta dona dona yürümemiş olurum takarım kulaklığımı ohhhh yol parasıda cebimde kalır banyoda yaparım saçım hemen kururr:):) şimdi ne alaka diceksin ama benm saçlar uzun olduğu için kurutmak yarım saatimi alıyo sinir basıyo yazın öylemi ama yıkan çık kurusun missssss varmı yaz gibisii
canım geçmiş olsunnkızlar belimin sağ tarafı çok kötü ağırıyor
bir bilen cevap versin
alın size anlatım bozukluğu bakalım kim bulacak :44::44::44:
heheeh evet burda karisik oluyor, türkiyedeki gibi kiz erkek ayri degil yani. allahtan sansim vardi ve hepsi kiz ve türk cikti
yeni eve tartiyi götürdüm ya banyoya koydum direk, kizlarin hepsi tartildi sonra ve simdi benimle beraber diyet yapiyorlar
halbuki hic kilolu degiller
ahahahaha alman erkekleri ne güzel asagladin amayani iste iyiside var kötüsüde var, sanki türk erkeklerin hepsi bakimli mi
hele su karadeniz erkeklerinden nefret ederim ben burunlari hepsi havada kendilerini bisey zanediyorlar hiiihbenim okulda türkten daha cok arablar var, lübnan, irak, iran, fars felan ayyy nasil yakisiklilar bi görsenizzzzz
neyse fazla konustum ben ahahha
heheeh evet burda karisik oluyor, türkiyedeki gibi kiz erkek ayri degil yani. allahtan sansim vardi ve hepsi kiz ve türk cikti
yeni eve tartiyi götürdüm ya banyoya koydum direk, kizlarin hepsi tartildi sonra ve simdi benimle beraber diyet yapiyorlar
halbuki hic kilolu degiller
ahahahaha alman erkekleri ne güzel asagladin amayani iste iyiside var kötüsüde var, sanki türk erkeklerin hepsi bakimli mi
hele su karadeniz erkeklerinden nefret ederim ben burunlari hepsi havada kendilerini bisey zanediyorlar hiiihbenim okulda türkten daha cok arablar var, lübnan, irak, iran, fars felan ayyy nasil yakisiklilar bi görsenizzzzz
neyse fazla konustum ben ahahha
sanırım-kesin diyorum lise bilgilerime dayanarak bilemezsem çok üzülürüm çünkü anlatım bozukluğu en sevdiğim konuydu:)
kesinle sanırımı aynı anda kullanmışsın bebeğeeemm
kız hiç görmedimm öyle burnu kafdağında olan kara denizli tamam burunları kocaman ama havalı anlamında değil:) benim bildiğim egeli erkekler şımarık olur onlarda bol miktarda turist her istediğini yapan kızları görmelerinden kaynaklanıo sonra bizim kızları beğenmiyolar Türk kızları çok havalı falan diye olay hava deil bizimkiler elletmiyo ya hemen havalı oluyo eheheheheh:)
kızlar siz burdayken menümü yazayımda yorum yapın eheheh akşam yemeğimi daha yemedim ama menümü bildiriyormm
sabah
patatesli yumurta
yarım dilim ekmek
2 dilim peynir
yarım elma
10 fındık
5 yk pırasa
1 dilim ekmek
pulbiberli yoğurt
1 küçük greyfurt
yarım elma
brokoli
üstüne sarımsaklı yoğurt
1 tatlı kaşığı z.yağ ile yaptığım sos dökcem afiyetle yicemm
30 dk leslie 12.5 slim in 6(slim in 6 okadar etkiliyorki beni totom çok ağrıyo)
3 lt yakın su 3ü geçer yatana kadar 2 bardak yeşil çay oda 3 olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?