Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

merhabalar sevgili bağyanlar

şu topik kendine gelsin artık ya valla olmuyo böyle
ben ki sizin korkunuzdan elimde yiyceğim şeyi bırakan insandım
eski halimize dönelim (

menü akşama kadar çok güzelmişti akşam çozutmuşsun yavrımmm hele bide yemek yeseydin üstüne bunları yeseydin batardınn

canım benim artık toplamam gerek kendimi yoksa mayısın 5 inde görümcemin düğününde yürüyen sepet gibi dolaşırım

vallahi dayımız var bakalım
ümit fakirin ekmeğeeeee
kız çok özledim seni nezaman dönüyorsun bakalımmmm
iyi sevindim tahlil sonuçlarının temiz çıkmasına
sporunu bari ihmal etme kuzucumm
menünde güzelmiş ama hepsi karbonhidrat ağrlıklı olmuş canım tarhananın yanına pilav yemişsin
ama seçeneklerin kısıtlıysa mecbur iyi kötü bişeler yiceksinn

çok güldüm yaaa rapunzelin saçları gibi ahahahah
gerçekden yaaa tvde gördüğümüz kadar onlar öyleee
ama türklerdede çok hayvan gibi geziyorlar ıygg igrençç

kızlar efe uyumuşken bende çıkayımda spor yapayım 40 dk felann
off şu slim in 6 vücudu çok güzel çalıştrıyor totomun yanları bir sızlıyo anlatamam sizeee ahahah

spordan sonra ders çalışcamm türkçe bitmek üzere bitek anlatım bozuklukları prağraflar ve 1 ünitem daha var onuda 1 haftada bitiririm sonra sürekli soru çözerim

Son düzenleme:
kızlar
pembecim evimdeyim şekerim yoksa mümkün mü güzelce uzun uzun yazmak? teyzemde 2-3 satırı geçmiyor pc donuyor gönderip göndermediğini bile çok sonra gördüm yani ertesi gün, internet kafede
karameleğim bugunku diyet de biraz bozuldu ama sporumu yapcam şimdi...
öfff yaaaaa haftanın 4 günü diyetim sekteye uğrayacak
neden derseniz, ben akşam yemeğinden sonra nadiren bişeyler atıştrıyorum ama şimdi akşamı saat 5 gibi yiyecez, eve saat 8,30da gelcem, o saatten sonra meyveden başka bişey yenmez o da hemen acıktırır
neden derseniz, salı-cuma arası 4 gün ehliyet kursum var akşam 17:30-20:30 arası
1 ay kadar sürcek, neyse ki hafta içi... bi de belki cozutmamaya vesile olur bilmiyorum
neyse hayırlısı bakalım...

hımm geldin sonunda demekkk hadi bakalım şimdi ikimizde çıkıyoruzz ve sporlarımızı yapıyoruz ok mii
ehliyet kursunuda kafaya takma yer gidersin gelincede bi meyve yada tarçınlı süt içersin sorun olmaz tatlımm

valla bi hevesle slim videosunu açtım ama hüsrana uğradım, şu 4 günde ne olduysa artık, bnm videolar çalışmıyor
daha doğrusu ses var görüntü yok:44:
slim de leslie de... hadi lesliede artık hareletler belli, sesten anlarım side step mi kick mi ama slimdeki tüm hareketleri ezberlemedim kii:26:
neyse 7dk yapabildim anca o da hatırlamaya çalışarak geçti zaten, ama yaptım yine de...
offf ya leslieden bıkmıştık, ama en azından vardı şimdi o da yok nasıl yapcam bilmiyorum dışarısı ztn çamur, yağmur yağıyor, asfalt değil malum..............
ip alcaktım sözde hatta izmiredn alcaktım uff biçok şeyi unuttum

merhabalar sevgili bağyanlar

şu topik kendine gelsin artık ya valla olmuyo böyle
ben ki sizin korkunuzdan elimde yiyceğim şeyi bırakan insandım
eski halimize dönelim (

Elimden geldiğince getirmeye çalışıorum kolları sıvadım düzenli girmeye çalışıorum herkes birbirini görüp ibret alıp girer belki:)

madem geldin yaz bakalım menüleri neler yaptın:)

Elimden geldiğince getirmeye çalışıorum kolları sıvadım düzenli girmeye çalışıorum herkes birbirini görüp ibret alıp girer belki:)

madem geldin yaz bakalım menüleri neler yaptın:)
valla menüleri yazcam da önce defterde yazmadığım kısımları toparlamam lazımmm:44:
zaten berbat ötesiydi, yorum beklemiyorum kendimce yorulayım, kilo verme değil alma programı gibiydi, ful karbonhidrat...
kek, beyaz ekmek, patates, makarna, ilyan böreği (mısır unlu hamur arası kıyma olan börek), tatlı... daha ne olsunnnnnn??????

tekrar yükle canımmm
yada sen zumba yapıyordun onu yapp kaçış yokk bahene üretmeee
bak ben yaptım geldim sporumuu
şuan neremden soluk alıyorum anlayamıyorumm yüzüm domates gibi kızardıı

30 dk 3 mil leslienin 2 milini yaptım 12,5 dkda slim in 6 yaptım canlarımmm

tatlım bahane elbette yok, zumbayı ben de düşündüm de bakalım şimdi yapamam ama kursa az kaldı da akşam gelince yaparım onu da...
tekrar yükleme işe yaramıyor daha önce de olmuştu ztn kardeşim bunları yükledim diye kızıyor çok ağır geliyormuş pcye:44:

ben spor yapmak için yaz gelmesini bekliyorum hem günler uzar hem soğukta dona dona yürümemiş olurum takarım kulaklığımı ohhhh yol parasıda cebimde kalır banyoda yaparım saçım hemen kururr:):) şimdi ne alaka diceksin ama benm saçlar uzun olduğu için kurutmak yarım saatimi alıyo sinir basıyo yazın öylemi ama yıkan çık kurusun missssss varmı yaz gibisii

bnm de saçlar acayip kuru, taranmıyor, ama dipleri ıslak oldugundan üşüyorummmm:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…