menü akşama kadar çok güzelmişti akşam çozutmuşsun yavrımmm hele bide yemek yeseydin üstüne bunları yeseydin batardınnDünkü menüm
Sabah: Sucuklu yumurta,2dilim çavdar ekmeği,1kk beyaz peynir
Ara:Sade nescafe
Öğlen: 1 kase karışık meyveli nesfit 100ml süt
Ara:1 tane form çubuk kraker
Akşam: 1 tabak kısır,2minik poça (Akşam tam bi çöküş bitiş okeye dönüş falangeçen gün komşumuzun yanında cnm kısır istiyo demiştim o kısır yapmış ablamda poça yapmış akşam yemeği yemedim bnları yicem diye ama yinede abarttım mazeretsiz hatalıyım neyse pes etmicem bugünden devam)
2 Litre su
canım benim artık toplamam gerek kendimi yoksa mayısın 5 inde görümcemin düğününde yürüyen sepet gibi dolaşırımYaptıkları gözümün önüne geldi tam sevmelikk yaa çok tatlı yapcak tabi bak ne güzel sana enerji sarfettiriyo:):):)
Wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tebrik ederim tatlım hakketen böyle menü olunca insan yazmak ister cümle aleme ilan ederdimm valla bugün bende böyle menü yapcam sizden gaza geldim fena halde:) ikinizde süpersiniz bgn bende nerdeyse leğenle kısır yedim:)
vallahi dayımız var bakalımkuznimin erkek arkadaşının 85le postaneye giremediğini duyduktan sonra kpss yi falan bıraktm ben hatta başlamadn bırakmış oldum:) Afferin sana çalışıyosun inşallahta yerleşirsin istediğin yere geçen gn minibüste yanımda bi kız oturuydu sadece bi telefonla belediyeye girdiğini duyunca çıldırdım.Arkasında dayısı olan yürüyo gidiyo bu memlekette
kız çok özledim seni nezaman dönüyorsun bakalımmmmSelam canlarımmmmmmmm, güzellerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
valla çok özledim siziiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar geçmişi okudum menülere yorumlara bundan sonra devam çünkü bnm menüler de hiç diyette biri gibi değil maalesef
Pembenin menüsünü okurken dedim sen gel bnmkini gör ama pembiş hep haftasonu cozutup haftaiçi psikopata bağlayanlardan sanırım:44:
neyse nasıl kilo verebileceksek o şekilde beslenelim amaç belli...
sadişim kuzum ben de seni özledim facete sohbet etmemizi de....
teyzemlerin net zar zor açılıyor sözde sınırsız ama çekmiyor komşuyla ortak kullanıyorlrmış da...
bi de klavyeleri de yazmıyor z harfine 3-4 kez bas yine basmıyor yani burda normalde tüm menülere cevap verebileceğim vakti bir nasılsınız mesajı yazmak için harcadım o da karışık kuruşuk bişey oldu ztn
facebooka da girdim ama kimse yoktu
Sevgim bebemmm dün aradım seni de açmadın, ben hastanede işim bittikten sonra aradım ama açan olmadı....
bnm de hem açlık hem tokluk şekere bakıldı, açlığa her zmn bakılıyor da ilk defa tokluk glikoz için 2.kez kan verdim
Allahtan kahvaltıda badem falan yemiştim yani simit almadım hem düşük çıksın hem de kaç gündür k.hidrat yedim bugun dengeleyim diye düşündüm dün için
neyse velhasıl sonuçlarım normaldeki tahlillerden de düşük çıktı, dr 3 aydan 4 aya çıkardı kontrolü, o zamana kadar inşallah bi 10kg vericem, hem yaz da geliyor metabolizma hızlanır, şekerim de tokluk açlıktan biraz daha düşüktü
Kalbim valla kız bize yetiştin ben mehter gibi 2 ileri 1 geri sen maşallah hep eksilerdesin, derslerin için başarılar, diyet ve sporun da daim olsun inşallah da yaza çıtır ol
Denizimmmm cnmmmmmmmm bu yeni kişiler alma fikrine ben karşıyım neden derseniz, 2 kez sizden böyle bişey rica ettim, ağzımın payını aldım kendime söz verdim bundan sonra kimse alınsın demicem diye.. avukat gelcem dedi 2-3 kez ya uğradı ya uğramadı
yasmin de normalde geliyordu boşladı bu aralar, kalbimin okul başladı kız ondan gelemiyor yoksa o da bizi bırakmaz, random da anneciği rahatsız müsait olamıyordur yoksa o da boşlamaz, sevginin de sağlıkla ilgili işleri var, beyazbulut da nolduysa girmiyor artık oysa ki her zaman günü o açıyordu günaydını ve yeni avatar resimleriyle... gerçi şimdi deniz yapıyor sağ olsun o işi...katzi neerelerde bilmiyorum:44:bnm işim de 3 günlüktü geldim artık burdayımmmmmmmmmmm
bugun kuvvetli bir kahvaltı yaptım ama sağlıklı beslenmeye devammmmm, 1-2 güne eski düzenime dönerim, kızlar spor yapmayı özledim ya hadi leslie sıkıyor tamam da en azından slim in 6'i özledim
bugun başlıyorum spora valla yağ analizi de yapamadım aletler kaldırılmış hastanede
neyse fıstıklar durum bundan ibaret...
biraz nette işim var sonra gelip listeyi de yapıcam...
hepinizi çooookkkk seviyorummmmmmmmmmmmmm
sonra görüşürüz
menünde güzelmiş ama hepsi karbonhidrat ağrlıklı olmuş canım tarhananın yanına pilav yemişsindünkü menümü paylasiyorum sizinle fistiklarim
sabah: 1 dilim kepek ekmek, yarisina light sürme peynir sürdüm diger yarisina light gouda peynir
okulda: sabah 8de ki ders bosmus o yüzden arkadasimla kantinde oturduk orda 1 dilim kepek ekmekle light gouda yedim. evde hazirlamistim acikirim diye.
ögle (saat1) kantinde hic düzgün yemek yoktu cok igrenc menüler vardi ögg. firinda kepek ekmekle yapilmis sandevic aldim. peynir, domates, salatalik marul felan vardi icinde.
aksam (saat 6) 2 kepce tarhana (1 kase), 2 yemek kasigi pirinc pilav bol yogurtlu, ve bol salata
sporu 3 gündür yapamiyorum, yesil cay dün 3 kupa ictim ve bol su
afferin kız sanaa günden güne eriyosunn ne güzel buarada o ne öyle ya erkekli falan karışık ıyyy rahat rahat evde gezinemez insan heleki gavur erkek denk gelse daha beter kötü salkım saçak gezer onlar domuzlarıda yer pis pis kokarlar ahahah nasıl aşşağladım ama:) hep filmlerde görüyoruz koltuk altları rapunzelin saçı gibi uzun uzun geziolar miğdem bulanıo gavur erkeklerinden:) Allahtan kızlarda Türkmüş şanslısın vallaa senle birlikte diyet yapmak isteyen biri yokmu evde cnm öyle olsa süper olurdu
merhabalar sevgili bağyanlar
şu topik kendine gelsin artık ya valla olmuyo böyle
ben ki sizin korkunuzdan elimde yiyceğim şeyi bırakan insandım
eski halimize dönelim(
kızlar
pembecim evimdeyim şekerim yoksa mümkün mü güzelce uzun uzun yazmak? teyzemde 2-3 satırı geçmiyor pc donuyor gönderip göndermediğini bile çok sonra gördüm yani ertesi gün, internet kafede
karameleğim bugunku diyet de biraz bozuldu ama sporumu yapcam şimdi...
öfff yaaaaa haftanın 4 günü diyetim sekteye uğrayacak
neden derseniz, ben akşam yemeğinden sonra nadiren bişeyler atıştrıyorum ama şimdi akşamı saat 5 gibi yiyecez, eve saat 8,30da gelcem, o saatten sonra meyveden başka bişey yenmez o da hemen acıktırır
neden derseniz, salı-cuma arası 4 gün ehliyet kursum var akşam 17:30-20:30 arası
1 ay kadar sürcek, neyse ki hafta içi... bi de belki cozutmamaya vesile olur bilmiyorum
neyse hayırlısı bakalım...
valla bi hevesle slim videosunu açtım ama hüsrana uğradım, şu 4 günde ne olduysa artık, bnm videolar çalışmıyorhımm geldin sonunda demekkk hadi bakalım şimdi ikimizde çıkıyoruzz ve sporlarımızı yapıyoruz ok mii
ehliyet kursunuda kafaya takma yer gidersin gelincede bi meyve yada tarçınlı süt içersin sorun olmaz tatlımm
merhabalar sevgili bağyanlar
şu topik kendine gelsin artık ya valla olmuyo böyle
ben ki sizin korkunuzdan elimde yiyceğim şeyi bırakan insandım
eski halimize dönelim(
kızlar
pembecim evimdeyim şekerim yoksa mümkün mü güzelce uzun uzun yazmak? teyzemde 2-3 satırı geçmiyor pc donuyor gönderip göndermediğini bile çok sonra gördüm yani ertesi gün, internet kafede
karameleğim bugunku diyet de biraz bozuldu ama sporumu yapcam şimdi...
öfff yaaaaa haftanın 4 günü diyetim sekteye uğrayacak
neden derseniz, ben akşam yemeğinden sonra nadiren bişeyler atıştrıyorum ama şimdi akşamı saat 5 gibi yiyecez, eve saat 8,30da gelcem, o saatten sonra meyveden başka bişey yenmez o da hemen acıktırır
neden derseniz, salı-cuma arası 4 gün ehliyet kursum var akşam 17:30-20:30 arası
1 ay kadar sürcek, neyse ki hafta içi... bi de belki cozutmamaya vesile olur bilmiyorum
neyse hayırlısı bakalım...
valla menüleri yazcam da önce defterde yazmadığım kısımları toparlamam lazımmm:44:Elimden geldiğince getirmeye çalışıorum kolları sıvadım düzenli girmeye çalışıorum herkes birbirini görüp ibret alıp girer belki:)
madem geldin yaz bakalım menüleri neler yaptın:)
valla bi hevesle slim videosunu açtım ama hüsrana uğradım, şu 4 günde ne olduysa artık, bnm videolar çalışmıyor
daha doğrusu ses var görüntü yok:44:
slim de leslie de... hadi lesliede artık hareletler belli, sesten anlarım side step mi kick mi ama slimdeki tüm hareketleri ezberlemedim kii:26:
neyse 7dk yapabildim anca o da hatırlamaya çalışarak geçti zaten, ama yaptım yine de...
offf ya leslieden bıkmıştık, ama en azından vardı şimdi o da yok nasıl yapcam bilmiyorum dışarısı ztn çamur, yağmur yağıyor, asfalt değil malum..............
ip alcaktım sözde hatta izmiredn alcaktım uff biçok şeyi unuttum
pembişle lilyşim burdaa ama ben çıkayım da az test çözeyim efe uyanmadan gene gelirim anacımm
tatlım bahane elbette yok, zumbayı ben de düşündüm de bakalım şimdi yapamam ama kursa az kaldı da akşam gelince yaparım onu da...tekrar yükle canımmm
yada sen zumba yapıyordun onu yapp kaçış yokk bahene üretmeee
bak ben yaptım geldim sporumuu
şuan neremden soluk alıyorum anlayamıyorumm yüzüm domates gibi kızardıı
30 dk 3 mil leslienin 2 milini yaptım 12,5 dkda slim in 6 yaptım canlarımmm
tatlım bahane elbette yok, zumbayı ben de düşündüm de bakalım şimdi yapamam ama kursa az kaldı da akşam gelince yaparım onu da...
tekrar yükleme işe yaramıyor daha önce de olmuştu ztn kardeşim bunları yükledim diye kızıyor çok ağır geliyormuş pcye:44:
Nabersiniz gızlar
iyilik senden naber canımmm buarada imzana Bayılllllllllllldımmmmmm
bnm de saçlar acayip kuru, taranmıyor, ama dipleri ıslak oldugundan üşüyorummmm:18::18::18:ben spor yapmak için yaz gelmesini bekliyorum hem günler uzar hem soğukta dona dona yürümemiş olurum takarım kulaklığımı ohhhh yol parasıda cebimde kalır banyoda yaparım saçım hemen kururr:):) şimdi ne alaka diceksin ama benm saçlar uzun olduğu için kurutmak yarım saatimi alıyo sinir basıyo yazın öylemi ama yıkan çık kurusun missssss varmı yaz gibisii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?