Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

tabi menü güzel olunca yazmadan duramadın değilmi
ama şekerli kahveyi beğenmedim
he he bunuda sırf eleştiri olsun diye yazdım

ben fersan aldım cam şişede olandan
ama yorumları okudumda kemal kükrer daha iyi diyorlar
elimdeki bitsin bende kemel kükrer alacam

Biliyorum kaç haftadır boşladım. Çünkü diyete uygun beslenmiyorum. Kilo almaktan korkuyorum.:18: Bu haftada beni mazur görün nolur. Boş kalmasın diye birilerini alacaksanız ben bir şey diyemem. Sizin kararınız. :105:
Bugün dr a gittik yarında vericem kan şeker yüklemesi yarın sabah 8,30 da yapılacak. Sonuçlarım çarşamba günü. Perşembe de annemi götürücem kadın hastalıklarından onunda sonucu cuma olur. Ben hastaneden bir oda tutayım diyorum
Bu arada bu akşam moralim öyle bozulduki anlatamam. Saat 8 gibiydi yemek yememiştim yiyim bari dedim. Biraz ekmekle salata aldım. Abim saldırdı bana resmen diyet nerde kaldı da bilmem ne de. Hani insan gibi söylese belki bende motive olcam ama dövmediği kaldı. Ben kilomdan memnunum da ben kısmam yemeğimden de cart curt sanki sordum sen memnun musun diye. Bugün bi kız yakısıklı demiş ona da havalara girmiş. Kendi çıtır olsa gam yemicem 98 kilo. Benim dizimde sorun var koltuğun önüne yere oturdum kalkarken acıdı zorlandım. Annemde evet evet senin baya ihtiyacın var diyetisyene dedi. Kendimi manda gibi hissettim. Ne alıp veremedikleri var bilmiyorum ki
Bazen bu evden çekip gitmek istiyorum.:84:

ne diyim yavrum sizin evdekiler tam dayaklık

canlarım sohbetinize doyum olmuyor ama ben yatmaya gidiyorum
sabah 7,5 ta iş başı yapmam lazım
vallahi bu sene uykunun tadına varamadım ya

kusura bakmayın geçiktim tlfla görüşüyordumm
canımmmm boşver milletin lafını banada eşim diyor ben olsam şimdiye zayıflamıştımmm diyee ama bazenden nekadar güzel oldun diyoo
kimseyi takmıyorummm boşu boşuna kendimizi üzüyoruzzz
bırak millet ne derse desinn kendi hayatını yaşa tatlımm
hep güzel şeyler düşün

canlarım sohbetinize doyum olmuyor ama ben yatmaya gidiyorum
sabah 7,5 ta iş başı yapmam lazım
vallahi bu sene uykunun tadına varamadım ya

çocukların uyuduysa git uyu anacımmm
bende ders çalışacaktımm güyaa kaldıı
dün zaten kitaba kafamı koyup uyumuşummm
eşim aşağıdaydı bi geldii kafamı bir kaldırdım baktım uyumuşum eheheh

Dünkü menüm

Sabah: Sucuklu yumurta,2dilim çavdar ekmeği,1kk beyaz peynir
Ara:Sade nescafe
Öğlen: 1 kase karışık meyveli nesfit 100ml süt
Ara:1 tane form çubuk kraker
Akşam: 1 tabak kısır,2minik poça (Akşam tam bi çöküş bitiş okeye dönüş falangeçen gün komşumuzun yanında cnm kısır istiyo demiştim o kısır yapmış ablamda poça yapmış akşam yemeği yemedim bnları yicem diye ama yinede abarttım mazeretsiz hatalıyım neyse pes etmicem bugünden devam)

2 Litre su

Yaptıkları gözümün önüne geldi tam sevmelikk yaa çok tatlı yapcak tabi bak ne güzel sana enerji sarfettiriyo:):):)

Afferin kız not et öyle yoksa benim gibi unutursun:) millette çatlamakta haklı 20 kilo verdin afet oldun tahtlarının sarsılacağından korkuyolar eheheheh patlasınlar kıskançlıktan:)

menünü beğendim canım hemde sigara börekleri ve çikolatada dahil:) Herşeyi ölçülü yemek en doğrusu sigara böreinde ölçülü olmuş bide bissürü spor yapmışsın daha ne olsun valla süper bide ıspanağa limon sıkıldığını ilk defa duydum güzel oluyomu bari:)

bende aynı şeyi düşünüyorum
buranın boş kalması bizim motivasyonumuzu da düşürüyor
acaba boş kalan kontenjanlara açıktan atamamı yapsak
onca insan atama bekliyor demi ama

Ben size bunu çokktaaaan söyledim ama kimse beni kale almadı.Beş kişiyle yürütülcek iş deil bu birinin işi çıksa birinin canı istemese burası bayabi boş kalıyo bende sürekli gelemiyorum ama geldiğimde burası boş olunca yazmadan çıkıyorum.Motivasyonda kalmadı bişey yiyip bahane yapıoruz.

Wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tebrik ederim tatlım hakketen böyle menü olunca insan yazmak ister cümle aleme ilan ederdimm valla bugün bende böyle menü yapcam sizden gaza geldim fena halde:) ikinizde süpersiniz bgn bende nerdeyse leğenle kısır yedim:)

kuznimin erkek arkadaşının 85le postaneye giremediğini duyduktan sonra kpss yi falan bıraktm ben hatta başlamadn bırakmış oldum:) Afferin sana çalışıyosun inşallahta yerleşirsin istediğin yere geçen gn minibüste yanımda bi kız oturuydu sadece bi telefonla belediyeye girdiğini duyunca çıldırdım.Arkasında dayısı olan yürüyo gidiyo bu memlekette

pembecim menümü beğendiğine sevindim
bugünde tam gaz devam inşallah bu hafta tam 59 olacam
ıspanağa limon çok yakışıyor canım
bide üstüne pulbiber serpince harika oluyor
offf canım istedi şimdi
birazdan eve gidince iyeyim bari

topiğin boş olması çok canımı sıkıyor
tamam başta hata yaptık keşke alsaydık birkaç kişi daha
ama halende alabiliriz bence
çünkü böyle motivasyon düşüyor
önceden almadığımız kişilerin eleştirisine uğruya biliriz ama
bu bizim motivasyonumuzdan daha önemli değil bence kim ne derse desin
bu sayfaya taze kan lazım

Selam canlarımmmmmmmm, güzellerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
valla çok özledim siziiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar geçmişi okudum menülere yorumlara bundan sonra devam çünkü bnm menüler de hiç diyette biri gibi değil maalesef
Pembenin menüsünü okurken dedim sen gel bnmkini gör ama pembiş hep haftasonu cozutup haftaiçi psikopata bağlayanlardan sanırım:44:
neyse nasıl kilo verebileceksek o şekilde beslenelim amaç belli...
sadişim kuzum ben de seni özledim facete sohbet etmemizi de....
teyzemlerin net zar zor açılıyor sözde sınırsız ama çekmiyor komşuyla ortak kullanıyorlrmış da...
bi de klavyeleri de yazmıyor z harfine 3-4 kez bas yine basmıyor yani burda normalde tüm menülere cevap verebileceğim vakti bir nasılsınız mesajı yazmak için harcadım o da karışık kuruşuk bişey oldu ztn
facebooka da girdim ama kimse yoktu
Sevgim bebemmm dün aradım seni de açmadın, ben hastanede işim bittikten sonra aradım ama açan olmadı....
bnm de hem açlık hem tokluk şekere bakıldı, açlığa her zmn bakılıyor da ilk defa tokluk glikoz için 2.kez kan verdim
Allahtan kahvaltıda badem falan yemiştim yani simit almadım hem düşük çıksın hem de kaç gündür k.hidrat yedim bugun dengeleyim diye düşündüm dün için
neyse velhasıl sonuçlarım normaldeki tahlillerden de düşük çıktı, dr 3 aydan 4 aya çıkardı kontrolü, o zamana kadar inşallah bi 10kg vericem, hem yaz da geliyor metabolizma hızlanır, şekerim de tokluk açlıktan biraz daha düşüktü
Kalbim valla kız bize yetiştin ben mehter gibi 2 ileri 1 geri sen maşallah hep eksilerdesin, derslerin için başarılar, diyet ve sporun da daim olsun inşallah da yaza çıtır ol
Denizimmmm cnmmmmmmmm bu yeni kişiler alma fikrine ben karşıyım neden derseniz, 2 kez sizden böyle bişey rica ettim, ağzımın payını aldım kendime söz verdim bundan sonra kimse alınsın demicem diye.. avukat gelcem dedi 2-3 kez ya uğradı ya uğramadı
yasmin de normalde geliyordu boşladı bu aralar, kalbimin okul başladı kız ondan gelemiyor yoksa o da bizi bırakmaz, random da anneciği rahatsız müsait olamıyordur yoksa o da boşlamaz, sevginin de sağlıkla ilgili işleri var, beyazbulut da nolduysa girmiyor artık oysa ki her zaman günü o açıyordu günaydını ve yeni avatar resimleriyle... gerçi şimdi deniz yapıyor sağ olsun o işi...katzi neerelerde bilmiyorum:44:bnm işim de 3 günlüktü geldim artık burdayımmmmmmmmmmm
bugun kuvvetli bir kahvaltı yaptım ama sağlıklı beslenmeye devammmmm, 1-2 güne eski düzenime dönerim, kızlar spor yapmayı özledim ya hadi leslie sıkıyor tamam da en azından slim in 6'i özledim
bugun başlıyorum spora valla yağ analizi de yapamadım aletler kaldırılmış hastanede
neyse fıstıklar durum bundan ibaret...
biraz nette işim var sonra gelip listeyi de yapıcam...
hepinizi çooookkkk seviyorummmmmmmmmmmmmm
sonra görüşürüz

höhöhöhö evet nerdesiniz bakalim kacaklarr

ayyyy canim lahmacun cekti simdiiii. arkasindan hemen spor yapmissin ne güzel iste, bende bazen öyle yapiorum yemegin arkasindan hemen spora, iyi eriyor ama midede

hayirli olsun canim. iyi olmus yeni is yeri. arik efeyi birakip yürüyüse cikarsin iste ne güzel

ben c diyorummm. spor tabikiii :)

dünkü menümü paylasiyorum sizinle fistiklarim

sabah: 1 dilim kepek ekmek, yarisina light sürme peynir sürdüm diger yarisina light gouda peynir

okulda: sabah 8de ki ders bosmus o yüzden arkadasimla kantinde oturduk orda 1 dilim kepek ekmekle light gouda yedim. evde hazirlamistim acikirim diye.

ögle (saat1) kantinde hic düzgün yemek yoktu cok igrenc menüler vardi ögg. firinda kepek ekmekle yapilmis sandevic aldim. peynir, domates, salatalik marul felan vardi icinde.

aksam (saat 6) 2 kepce tarhana (1 kase), 2 yemek kasigi pirinc pilav bol yogurtlu, ve bol salata

sporu 3 gündür yapamiyorum, yesil cay dün 3 kupa ictim ve bol su

Son düzenleme:

Eleştirirlerse eleştirirler cnm illa her isteyenide almak zorunda deiliz ya kişisel bi yer burası sonuçta kararları biz verioruz dışardan birinin söz söylemeye hakkı yok bence neyse taze kan konusuna katılıyorum.Bakıyorum burası bom boş bende uğramıyorum bidaha eskiden giremeyince fena aklım kalırdı haftasonu falan şimdi aman haftasonu yine kimse girmemiştir diyorum.Ya böyle düşük motivasyonla gitcek ya da herkes birbir farklı gruplara yönelcek gibi geliyo

Hoşgeldin sefalar getirdin tatlımmm eve dönüş yaptınmı bakıym yoksa bu kadr uzun yazıyı teyzenlerdeki bozuk klavyeylemi yazdın.Bizde seni seviyoruzzzz.Haydin silkelen ve muhteşem menülerinle dön aramıza

Bebişim dikkat etmeye çalışmışsın ama yinede karbonhidrat ağırlıklı olmuş.Akşam bari pilavı yemiyeydin orda sen yurttamı kalıosun düzenli yemek çıkaran biyer varmı yoksa siz kafanıza göremi yapıosunuz

evet karboh. agirlikli oldu malesef. buranin yurtlari türkiye yurtlarina benzemiyor tatlim. bi evde 4 kisi kaliyoruz, wohngemeinschaft diyorlar burda, yani ögrenci evi. mobilya felan hepsi icinde hehe, sansim var hepsi kiz cikti bide türküz hepimiz yoksa erkeklerde oluor yani o cok kötü olurdu. okulda bi tanidik var, onlarda 4 kisi kaliyorlardi bi evde, 1 kiz ve 3 erkek

yemekleri kafamiza göre yapiyoruz, kantinde düzenli yemeye caliscam cunku yemekler hep yagsiz ve tuzsuz oluyor ama dün köfte gibi bisey vardi domuz oldugu icin yiyemedik o yüzden ekmek aldik. bu sabah tartildim 79,5 kiloyumsimdi, heheheh cok mutluyummmmmmm

afferin kız sanaa günden güne eriyosunn ne güzel buarada o ne öyle ya erkekli falan karışık ıyyy rahat rahat evde gezinemez insan heleki gavur erkek denk gelse daha beter kötü salkım saçak gezer onlar domuzlarıda yer pis pis kokarlar ahahah nasıl aşşağladım ama:) hep filmlerde görüyoruz koltuk altları rapunzelin saçı gibi uzun uzun geziolar miğdem bulanıo gavur erkeklerinden:) Allahtan kızlarda Türkmüş şanslısın vallaa senle birlikte diyet yapmak isteyen biri yokmu evde cnm öyle olsa süper olurdu

afferin kız sanaa günden güne eriyosunn ne güzel buarada o ne öyle ya erkekli falan karışık ıyyy rahat rahat evde gezinemez insan heleki gavur erkek denk gelse daha beter kötü salkım saçak gezer onlar domuzlarıda yer pis pis kokarlar ahahah nasıl aşşağladım ama:) hep filmlerde görüyoruz koltuk altları rapunzelin saçı gibi uzun uzun geziolar miğdem bulanıo gavur erkeklerinden:) Allahtan kızlarda Türkmüş şanslısın vallaa senle birlikte diyet yapmak isteyen biri yokmu evde cnm öyle olsa süper olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…