ayy menümü yazmıcaktım ama dayanamadım
sabah
3 yk çökelek kavurma
1 dilim ekmek
1 çk nutella
1 elma
1 kase çorba
salata
1 kase pulbiberli yoğurt
1 greyfurt
yarım kase çorba(çoksinirliydim neyediğimi bilmiyorum)
2 yk kurufasülye
salata
1 çb az şekerli sütlükahve
2 bardakda şekersiz çay(misafirle içtim başkada bişe yiyip içmedimm çok şükürr)
yarım saat leslie 10 dk slim in 6 birazda mekik çektimm
3 lt su 2 bardak yeşilçayy
tabi menü güzel olunca yazmadan duramadın değilmi
ama şekerli kahveyi beğenmedim
he he bunuda sırf eleştiri olsun diye yazdım
bende seni görünce kesin gitmemişlerdir demiştimmm
iyi canım abartmamışsın
şimdide sen menüleri düzelttin ben tırlattım gene neyse bugün güzel menümm
yarın eşim işe başlıyor yaa yarın daha güzel olurr
hıı bide hangi marka sirkeyi kullanıyorsunn
Biliyorum kaç haftadır boşladım. Çünkü diyete uygun beslenmiyorum. Kilo almaktan korkuyorum.:18: Bu haftada beni mazur görün nolur. Boş kalmasın diye birilerini alacaksanız ben bir şey diyemem. Sizin kararınız. :105:
Bugün dr a gittik yarında vericem kan şeker yüklemesi yarın sabah 8,30 da yapılacak. Sonuçlarım çarşamba günü. Perşembe de annemi götürücem kadın hastalıklarından onunda sonucu cuma olur. Ben hastaneden bir oda tutayım diyorum
Bu arada bu akşam moralim öyle bozulduki anlatamam. Saat 8 gibiydi yemek yememiştim yiyim bari dedim. Biraz ekmekle salata aldım. Abim saldırdı bana resmen diyet nerde kaldı da bilmem ne de. Hani insan gibi söylese belki bende motive olcam ama dövmediği kaldı. Ben kilomdan memnunum da ben kısmam yemeğimden de cart curt sanki sordum sen memnun musun diye. Bugün bi kız yakısıklı demiş ona da havalara girmiş. Kendi çıtır olsa gam yemicem 98 kilo. Benim dizimde sorun var koltuğun önüne yere oturdum kalkarken acıdı zorlandım. Annemde evet evet senin baya ihtiyacın var diyetisyene dedi. Kendimi manda gibi hissettim. Ne alıp veremedikleri var bilmiyorum ki
Bazen bu evden çekip gitmek istiyorum.:84:
Biliyorum kaç haftadır boşladım. Çünkü diyete uygun beslenmiyorum. Kilo almaktan korkuyorum.:18: Bu haftada beni mazur görün nolur. Boş kalmasın diye birilerini alacaksanız ben bir şey diyemem. Sizin kararınız. :105:
Bugün dr a gittik yarında vericem kan şeker yüklemesi yarın sabah 8,30 da yapılacak. Sonuçlarım çarşamba günü. Perşembe de annemi götürücem kadın hastalıklarından onunda sonucu cuma olur. Ben hastaneden bir oda tutayım diyorum
Bu arada bu akşam moralim öyle bozulduki anlatamam. Saat 8 gibiydi yemek yememiştim yiyim bari dedim. Biraz ekmekle salata aldım. Abim saldırdı bana resmen diyet nerde kaldı da bilmem ne de. Hani insan gibi söylese belki bende motive olcam ama dövmediği kaldı. Ben kilomdan memnunum da ben kısmam yemeğimden de cart curt sanki sordum sen memnun musun diye. Bugün bi kız yakısıklı demiş ona da havalara girmiş. Kendi çıtır olsa gam yemicem 98 kilo. Benim dizimde sorun var koltuğun önüne yere oturdum kalkarken acıdı zorlandım. Annemde evet evet senin baya ihtiyacın var diyetisyene dedi. Kendimi manda gibi hissettim. Ne alıp veremedikleri var bilmiyorum ki
Bazen bu evden çekip gitmek istiyorum.:84:
canlarım sohbetinize doyum olmuyor ama ben yatmaya gidiyorum
sabah 7,5 ta iş başı yapmam lazım
vallahi bu sene uykunun tadına varamadım ya
kızlar saat 1 gibi 2kez girdim yazamadım bilg. dondu neyazıkkii o arada efe uyumuştu o uyumuşken spor yapayım dedimm
bu efe beni sinir hastası edecek bütün sinir sistemlerimi oynatıyoo dövmemek için kendimi sıkıyorumm
bütün yünlerimi almışş birbirine dolaştırmışş kızıncada elndeki çıbıkkraker paketini döktüü ağzındada fındık varrdı yere püskürttüü
ne sinirli bir çocuk yaaa
bende sinirlendim uyuttum
bu arada 30 dk leslie 10 dk slimin6 pöfff dilim dışına çıktı resmeennn ter içinde kaldım
merhabalar fistiklarim, gecmisi okuyamadim malesef. okuldayim suan, burdan giriyim nete diye düsündüm hehe.
öncelikle bu sabah tartildim, cok mutlu oldum anlatamammmm, kilom 79
hayatimda hic bu kadar zayif olmadim ben. 2 günden beri spor yapamiyorum ama malesef, birazdan spor kurslarina bakacam, ordan karar veririm artik.
hepinizi cok özledim hehe :) bu arada okuldaki herkes nasil bakiyor bana bi bilseniz :)
saskin saskin bakislar, bazilari hic bisey demedi ama bakislarindan anladim yani neler düsündüklerini
cogu arkadaslarim cok sevindi cok güzel olmussun devam et dediler felan.
42 beden pantolonum büyük gelmeye basliyor artik, durmadan düsüyor belimden
79 kiloyum ya inanamiyorummm.
dün gece kizlarla beraber film izledik, masayi doldurmuslar, cips, dondurma, pasta, bisküviler felan. ama ben bisey yemedim sadece yesil cayimi ictim.
neyse kizlar öyle bi merhaba diyim dedim, menülerimi yazamadim buraya, ama evde defterime not ediorum, yarin zamanim olursa buraya yazarim, ama simdi cikmam lazim. spor kurslarina bakacam, ondan sonra eve gidecem malum cok aciktimmmmmmm. kantinde dogru dürüst yemek yoktu öggg igrenc igrenc menüler vardi o yüzden firina gittik arkadasla ordan kepek ekmekten sandevic vardi onu yedik.
hadi ben kactim hepinizi cok seviorummm
kızlar menümü bildiriyorum
sabah uyanınır uyanmaz elma sirkeli su
saat 9:30
2 dilim kızarmş kepek ekmeği,bir parça peynir,zeytin,domates
biber salçası ve bir bardak zencefil ve yeşil çay karışımı
ve malesef iki küçük sigara böreği çok küçüktüler ama
sigara böreğini yediğim için peyniri ve zeytini herzamankinden az yedim
yarısı eve geri geldi
ara
1 bardak zencefil yeşil çay karışımı
öğlen
dünkü patlıcan,biber ve domates közlemesine 2-3 kaşık yoğurt ekleyip yedim
çok acıydı ekmek yemedim ama 2 çatal makarna yedim
ara
10 gr bitter çikolata %54 kakaolu olandan
uzun stik olanlardan aldım çeyreğini yedim gerisi diğer günlere
1 stik 40 gr mış
akşam
daha yemedim ama menüm belli
1 kase mercimek çorbası
birkaç kaşık ıspanak yemeği,belki üstüne yoğurt eklerim yada limon sıkıp yerim
ekmek yemicem gene
spor
hem okulda çok hareketliydim hemde spor salonuna gittim
su
anca 2 litre olmuştur yatana kadar 2,5 olur
benden bu kadar
eğer oğlum ödevlerini bitirirse akşam annemlere gidecez
inşallah orda bişey yemem
bende aynı şeyi düşünüyorum
buranın boş kalması bizim motivasyonumuzu da düşürüyor
acaba boş kalan kontenjanlara açıktan atamamı yapsak
onca insan atama bekliyor demi ama
ayy menümü yazmıcaktım ama dayanamadım
sabah
3 yk çökelek kavurma
1 dilim ekmek
1 çk nutella
1 elma
1 kase çorba
salata
1 kase pulbiberli yoğurt
1 greyfurt
yarım kase çorba(çoksinirliydim neyediğimi bilmiyorum)
2 yk kurufasülye
salata
1 çb az şekerli sütlükahve
2 bardakda şekersiz çay(misafirle içtim başkada bişe yiyip içmedimm çok şükürr)
yarım saat leslie 10 dk slim in 6 birazda mekik çektimm
3 lt su 2 bardak yeşilçayy
çocukların uyuduysa git uyu anacımmm
bende ders çalışacaktımm güyaa kaldıı
dün zaten kitaba kafamı koyup uyumuşummm
eşim aşağıdaydı bi geldii kafamı bir kaldırdım baktım uyumuşum eheheh
Yaptıkları gözümün önüne geldi tam sevmelikk yaa çok tatlı yapcak tabi bak ne güzel sana enerji sarfettiriyo:):):)
Afferin kız not et öyle yoksa benim gibi unutursun:) millette çatlamakta haklı 20 kilo verdin afet oldun tahtlarının sarsılacağından korkuyolar eheheheh patlasınlar kıskançlıktan:)
menünü beğendim canım hemde sigara börekleri ve çikolatada dahil:) Herşeyi ölçülü yemek en doğrusu sigara böreinde ölçülü olmuş bide bissürü spor yapmışsın daha ne olsun valla süper bide ıspanağa limon sıkıldığını ilk defa duydum güzel oluyomu bari:)
Ben size bunu çokktaaaan söyledim ama kimse beni kale almadı.Beş kişiyle yürütülcek iş deil bu birinin işi çıksa birinin canı istemese burası bayabi boş kalıyo bende sürekli gelemiyorum ama geldiğimde burası boş olunca yazmadan çıkıyorum.Motivasyonda kalmadı bişey yiyip bahane yapıoruz.
Wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tebrik ederim tatlım hakketen böyle menü olunca insan yazmak ister cümle aleme ilan ederdimm valla bugün bende böyle menü yapcam sizden gaza geldim fena halde:) ikinizde süpersiniz bgn bende nerdeyse leğenle kısır yedim:)
anacım nerdesiniz ayol
vallahi yolarım hepinizi ha
niye sayfanıza sahip çıkmıyorsunuz
diyer topiklere bakıyorumda hatunlar bıcır bıcır yazışıyorlar
bizimkinde tık yok
bu gidişle benide soğutacaksınız diyetten
bundan sonra grubun ablası olarak
sayfaya girip en az birkere yazmayanın saçını başını yoluyorum ona göre
kızlar nehabersiniz bakalımmm
öğlen komşumun mevlütü vardı oraya gittim 2 lahmacun yedim 2 bardakda tuzsuz ayran içtim
ordan geldim hemen yarım saat leslie yaptım arkasına 10 dkda slim in 6 yaptımm
şuan midem okadar bulanıyorki anlatamam sizeee
lahmacunlar çıkacak nerdeysee
offf gitsem boğazımı parmaklasam geri çıkarmı acabaa
kızlarr sonunda eşim işe başlıyorrr
salıgünü işbaşı yapcakk
aynı memur gibii sadece hafta içi ve sabah 8 akşam 5 çalışcak önceden akşam 9da evde oluyorduu c.tesi pazar tatil
maaşıda eskisinden iyi umarım hayırlısı olurr
heheh o işe başlasın ben daha çok dikkat ederim yediklerimee havalar iyice ısınsın o işten gelince efeyi ona bırakır bende yürüyüşe çıkarımm
veeeeee sonunda az önce tartıda 59.7 yi gördüm
şimdi soruyorum size bunun sebebi
a- günde iki defa içmeye başladığım sirkeli su
b- öğlen öğünlerime eklediğim pul biberli yoğurt
c- bir haftadır yaptığım spor
d- hafta sonu kaçamağını yapmamam
e- bu hafta bana sinir kırizleri geçirten çocuklarım
f- okulda 23 nisan hazırlıklarının başlaması
g- hepsi
buyrun oylayın
pembecim menümü beğendiğine sevindim
bugünde tam gaz devam inşallah bu hafta tam 59 olacam
ıspanağa limon çok yakışıyor canım
bide üstüne pulbiber serpince harika oluyor
offf canım istedi şimdi
birazdan eve gidince iyeyim bari
topiğin boş olması çok canımı sıkıyor
tamam başta hata yaptık keşke alsaydık birkaç kişi daha
ama halende alabiliriz bence
çünkü böyle motivasyon düşüyor
önceden almadığımız kişilerin eleştirisine uğruya biliriz ama
bu bizim motivasyonumuzdan daha önemli değil bence kim ne derse desin
bu sayfaya taze kan lazım
Selam canlarımmmmmmmm, güzellerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
valla çok özledim siziiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar geçmişi okudum menülere yorumlara bundan sonra devam çünkü bnm menüler de hiç diyette biri gibi değil maalesef
Pembenin menüsünü okurken dedim sen gel bnmkini gör ama pembiş hep haftasonu cozutup haftaiçi psikopata bağlayanlardan sanırım:44:
neyse nasıl kilo verebileceksek o şekilde beslenelim amaç belli...
sadişim kuzum ben de seni özledim facete sohbet etmemizi de....
teyzemlerin net zar zor açılıyor sözde sınırsız ama çekmiyor komşuyla ortak kullanıyorlrmış da...
bi de klavyeleri de yazmıyor z harfine 3-4 kez bas yine basmıyor yani burda normalde tüm menülere cevap verebileceğim vakti bir nasılsınız mesajı yazmak için harcadım o da karışık kuruşuk bişey oldu ztn
facebooka da girdim ama kimse yoktu
Sevgim bebemmm dün aradım seni de açmadın, ben hastanede işim bittikten sonra aradım ama açan olmadı....
bnm de hem açlık hem tokluk şekere bakıldı, açlığa her zmn bakılıyor da ilk defa tokluk glikoz için 2.kez kan verdim
Allahtan kahvaltıda badem falan yemiştim yani simit almadım hem düşük çıksın hem de kaç gündür k.hidrat yedim bugun dengeleyim diye düşündüm dün için
neyse velhasıl sonuçlarım normaldeki tahlillerden de düşük çıktı, dr 3 aydan 4 aya çıkardı kontrolü, o zamana kadar inşallah bi 10kg vericem, hem yaz da geliyor metabolizma hızlanır, şekerim de tokluk açlıktan biraz daha düşüktü
Kalbim valla kız bize yetiştin ben mehter gibi 2 ileri 1 geri sen maşallah hep eksilerdesin, derslerin için başarılar, diyet ve sporun da daim olsun inşallah da yaza çıtır ol
Denizimmmm cnmmmmmmmm bu yeni kişiler alma fikrine ben karşıyım neden derseniz, 2 kez sizden böyle bişey rica ettim, ağzımın payını aldım kendime söz verdim bundan sonra kimse alınsın demicem diye.. avukat gelcem dedi 2-3 kez ya uğradı ya uğramadı
yasmin de normalde geliyordu boşladı bu aralar, kalbimin okul başladı kız ondan gelemiyor yoksa o da bizi bırakmaz, random da anneciği rahatsız müsait olamıyordur yoksa o da boşlamaz, sevginin de sağlıkla ilgili işleri var, beyazbulut da nolduysa girmiyor artık oysa ki her zaman günü o açıyordu günaydını ve yeni avatar resimleriyle... gerçi şimdi deniz yapıyor sağ olsun o işi...katzi neerelerde bilmiyorum:44:bnm işim de 3 günlüktü geldim artık burdayımmmmmmmmmmm
bugun kuvvetli bir kahvaltı yaptım ama sağlıklı beslenmeye devammmmm, 1-2 güne eski düzenime dönerim, kızlar spor yapmayı özledim ya hadi leslie sıkıyor tamam da en azından slim in 6'i özledim
bugun başlıyorum spora valla yağ analizi de yapamadım aletler kaldırılmış hastanede
neyse fıstıklar durum bundan ibaret...
biraz nette işim var sonra gelip listeyi de yapıcam...
hepinizi çooookkkk seviyorummmmmmmmmmmmmm
sonra görüşürüz
dünkü menümü paylasiyorum sizinle fistiklarim
sabah: 1 dilim kepek ekmek, yarisina light sürme peynir sürdüm diger yarisina light gouda peynir
okulda: sabah 8de ki ders bosmus o yüzden arkadasimla kantinde oturduk orda 1 dilim kepek ekmekle light gouda yedim. evde hazirlamistim acikirim diye.
ögle (saat1) kantinde hic düzgün yemek yoktu cok igrenc menüler vardi ögg. firinda kepek ekmekle yapilmis sandevic aldim. peynir, domates, salatalik marul felan vardi icinde.
aksam (saat 6) 2 kepce tarhana (1 kase), 2 yemek kasigi pirinc pilav bol yogurtlu, ve bol salata
sporu 3 gündür yapamiyorum, yesil cay dün 3 kupa ictim ve bol su
Hoşgeldin sefalar getirdin tatlımmm eve dönüş yaptınmı bakıym yoksa bu kadr uzun yazıyı teyzenlerdeki bozuk klavyeylemi yazdın.Bizde seni seviyoruzzzz.Haydin silkelen ve muhteşem menülerinle dön aramıza
Bebişim dikkat etmeye çalışmışsın ama yinede karbonhidrat ağırlıklı olmuş.Akşam bari pilavı yemiyeydin orda sen yurttamı kalıosun düzenli yemek çıkaran biyer varmı yoksa siz kafanıza göremi yapıosunuz
Selam canlarımmmmmmmm, güzellerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
valla çok özledim siziiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar geçmişi okudum menülere yorumlara bundan sonra devam çünkü bnm menüler de hiç diyette biri gibi değil maalesef
Pembenin menüsünü okurken dedim sen gel bnmkini gör ama pembiş hep haftasonu cozutup haftaiçi psikopata bağlayanlardan sanırım:44:
neyse nasıl kilo verebileceksek o şekilde beslenelim amaç belli...
sadişim kuzum ben de seni özledim facete sohbet etmemizi de....
teyzemlerin net zar zor açılıyor sözde sınırsız ama çekmiyor komşuyla ortak kullanıyorlrmış da...
bi de klavyeleri de yazmıyor z harfine 3-4 kez bas yine basmıyor yani burda normalde tüm menülere cevap verebileceğim vakti bir nasılsınız mesajı yazmak için harcadım o da karışık kuruşuk bişey oldu ztn
facebooka da girdim ama kimse yoktu
Sevgim bebemmm dün aradım seni de açmadın, ben hastanede işim bittikten sonra aradım ama açan olmadı....
bnm de hem açlık hem tokluk şekere bakıldı, açlığa her zmn bakılıyor da ilk defa tokluk glikoz için 2.kez kan verdim
Allahtan kahvaltıda badem falan yemiştim yani simit almadım hem düşük çıksın hem de kaç gündür k.hidrat yedim bugun dengeleyim diye düşündüm dün için
neyse velhasıl sonuçlarım normaldeki tahlillerden de düşük çıktı, dr 3 aydan 4 aya çıkardı kontrolü, o zamana kadar inşallah bi 10kg vericem, hem yaz da geliyor metabolizma hızlanır, şekerim de tokluk açlıktan biraz daha düşüktü
Kalbim valla kız bize yetiştin ben mehter gibi 2 ileri 1 geri sen maşallah hep eksilerdesin, derslerin için başarılar, diyet ve sporun da daim olsun inşallah da yaza çıtır ol
Denizimmmm cnmmmmmmmm bu yeni kişiler alma fikrine ben karşıyım neden derseniz, 2 kez sizden böyle bişey rica ettim, ağzımın payını aldım kendime söz verdim bundan sonra kimse alınsın demicem diye.. avukat gelcem dedi 2-3 kez ya uğradı ya uğramadı
yasmin de normalde geliyordu boşladı bu aralar, kalbimin okul başladı kız ondan gelemiyor yoksa o da bizi bırakmaz, random da anneciği rahatsız müsait olamıyordur yoksa o da boşlamaz, sevginin de sağlıkla ilgili işleri var, beyazbulut da nolduysa girmiyor artık oysa ki her zaman günü o açıyordu günaydını ve yeni avatar resimleriyle... gerçi şimdi deniz yapıyor sağ olsun o işi...katzi neerelerde bilmiyorum:44:bnm işim de 3 günlüktü geldim artık burdayımmmmmmmmmmm
bugun kuvvetli bir kahvaltı yaptım ama sağlıklı beslenmeye devammmmm, 1-2 güne eski düzenime dönerim, kızlar spor yapmayı özledim ya hadi leslie sıkıyor tamam da en azından slim in 6'i özledim
bugun başlıyorum spora valla yağ analizi de yapamadım aletler kaldırılmış hastanede
neyse fıstıklar durum bundan ibaret...
biraz nette işim var sonra gelip listeyi de yapıcam...
hepinizi çooookkkk seviyorummmmmmmmmmmmmm
sonra görüşürüz
sabah: 1 dilim kepek ekmek, yarisina light sürme peynir sürdüm diger yarisina light gouda peynir
okulda: sabah 8de ki ders bosmus o yüzden arkadasimla kantinde oturduk orda 1 dilim kepek ekmekle light gouda yedim. evde hazirlamistim acikirim diye.
ögle (saat1) kantinde hic düzgün yemek yoktu cok igrenc menüler vardi ögg. firinda kepek ekmekle yapilmis sandevic aldim. peynir, domates, salatalik marul felan vardi icinde.
aksam (saat 6) 2 kepce tarhana (1 kase), 2 yemek kasigi pirinc pilav bol yogurtlu, ve bol salata
evet karboh. agirlikli oldu malesef. buranin yurtlari türkiye yurtlarina benzemiyor tatlim. bi evde 4 kisi kaliyoruz, wohngemeinschaft diyorlar burda, yani ögrenci evi. mobilya felan hepsi icinde hehe, sansim var hepsi kiz cikti bide türküz hepimizyoksa erkeklerde oluor yani o cok kötü olurdu. okulda bi tanidik var, onlarda 4 kisi kaliyorlardi bi evde, 1 kiz ve 3 erkek
yemekleri kafamiza göre yapiyoruz, kantinde düzenli yemeye caliscam cunku yemekler hep yagsiz ve tuzsuz oluyorama dün köfte gibi bisey vardi domuz oldugu icin yiyemedik o yüzden ekmek aldik. bu sabah tartildim 79,5 kiloyumsimdi, heheheh cok mutluyummmmmmm
evet karboh. agirlikli oldu malesef. buranin yurtlari türkiye yurtlarina benzemiyor tatlim. bi evde 4 kisi kaliyoruz, wohngemeinschaft diyorlar burda, yani ögrenci evi. mobilya felan hepsi icinde hehe, sansim var hepsi kiz cikti bide türküz hepimizyoksa erkeklerde oluor yani o cok kötü olurdu. okulda bi tanidik var, onlarda 4 kisi kaliyorlardi bi evde, 1 kiz ve 3 erkek
yemekleri kafamiza göre yapiyoruz, kantinde düzenli yemeye caliscam cunku yemekler hep yagsiz ve tuzsuz oluyorama dün köfte gibi bisey vardi domuz oldugu icin yiyemedik o yüzden ekmek aldik. bu sabah tartildim 79,5 kiloyumsimdi, heheheh cok mutluyummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?