Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

herkez hürremi izliyor heralde

ne hürremi anacım ben kurstan daha 10dk oldu geleli, kafam kazan gibi
ya adam yarım saat geç geldi onu bekledik ha şimdi gelcek diye sonra 1,5 saat ders anlattı 10dk ara verdi sonra 1,5 saat daha ders, sırf tanım ben kursa gitmeden hiç yapamam, neden derseniz ben ezber yapamıyorum, illa ki okuduğumu mantıksal olarak bağlantısını kurmalıyım
trafikti bugun, yarın ilkyardım, ilkyardımdan korkmuyorum ztn uni.de de aldım eğitimini, daha önce de almıştım yurtdışından ilkyardım sertifikam var ama işte biraz da sosyallik olsun diye gidiyorum, dün kimseyle muhatap değildim bugun sınıfla kaynaşmaya başladık ztn toplasanız 10 kişiyiz, dün 2 kız vardı benle 3, bugun 1 kız vardı benden başka onla muhabbet ettik tanıştık azcık
ama yani zaten dikkat eksikliği var bi de 3,5 saat içinde sadece 10dk mola verdik
şu an açımmmmmmmm, akşam yemeğimi 5te yedim, şu an ne bulrusam yicem, bu hafta zaten güme gitti, cumaya kadar da gitsin bakalım cumadan sonra kendime anca gelirim, şu an hem bedenen hem beynen çok yorgunum, hem şehirlerarası yol çek, hem akrabaların gönlünü etcem diye düşün hem hastane işte kan tatlilleri nasıl olcak endişesi, sonrası 5 saat yol, dinlenmeden 2 sabahtır erken kalkıyorum, 2 akşamdır kurs, bu hafta çok yorucu bnm için
menü yazmadan kaytardığımı düşünmeyin inanın onu düşüncek durumda değilim, ne yediğimi hatırlamak için epey kafa patlatmam lazım kursta gözlerim çok ağrıyor yapay ışık oldum olası rahatsız eder beni bi de direkt tepemde olunca daha çok yoruyor
bu arada denizim ben de ehliyetimi alayım hayırlısıyla eğitmenlik sertifikasını düşünüyorum yazın araştırmıştım, 1 yıl sonra trafik ve çevre eğitmenliği, 3 yıl sonra da direksiyon eğitmenliği için açılan sınava başvurulabiliyor diye biliyorum
eğitimse konu, her konuda araştırma yaptım

Gene abuk sabuk rüyalar gördüm yaa buranın bi partisi varmış oraya gitcekmişiz sizde varsınız sizle buluşmanın heyecanıda var güzel bi elbise seçmeliyim kilolugöstermeyen kızlar bana şişko demesinler diodum heheheheheheh insan rüyasında sevgilisini görür ben şuaralar hep burayla alakalı rüyalar görüyorum:) Buarada günaydınn herkeseeeee

saat 9.15 ve ben 500ml su 1 kupa yeşilçayıı çoktaaaaaaaan içtim hadi sizde gaza gelin çay içcenize yeşilçay içinn şuandada bardağım agzına kadar su dolu 1 litreye tamamlamaya çalışıyorum wc yle gene kardeş olcaz belli:)

Bugün biraz karışık menü olmuş tatlışımm kalorili şeyler yemene rağmen az az yemişsin nefsini köreltmişsin ayrıca sen tavuk dedikçe canım tavuk çekio halbuki dün öğlen bende tavuk yemiştim eve giderkende bari gidiyim bende tavukçudan piliç çevirme alıyım ayrıca niye kendinizi sınırlıyosunuzki kilo yapmıcağı gibi zayıflamayada çok etkisi var yağsız kısmından istediğiniz kadar yiyebilirsiniz neyse cnm yeşilçay suda taamam salepte çok kalorili değil korkmuyorum ondan ben tabi bazı yerlerde kendileri yaptıkları için çok şeker atıolar onlar kalorili olabilio genel anlamda menün gizeeeeeeeeeeeeel

bizim köpeğe ne versen yerr ahahah

Bizim rahmetli köpeğimizde herşeyi yiyodu en sevdiği şeyde dondurmaydı aama kedimiz salamı yerken bile markasına göre yiyo pınarın aç bitir paketleri varya ondan alıyorum yesin diye onu yemiyo kendime aytacın etli salamını alıyorum başımdan ayrılmıyo miyavda miyav he bide yemeğin artığı oluyo mesela ablam kıymalarını ayırmış oluyo veriyorum yemiyo ama ne zaman bi kurabiye kutusu görsün ayağımın altında dolanıo:)

evet bugünkü sporum malesef o minnacık dilim pastaya gitti

Bişey olmaz canım nefsini körelttin oturupta hayvani bir dilim yemeğin sonuçta koladanda bir yudumcuk almışsın zaten afiyet olsn skma canını zaten gn içinde az yediğinden dengeliyosun

kızlarr moralim çookk bozukk ondan dolayı girmedimmm
bugün evden kaçtımm:)
dün akşam eşimle gene tartıştıkk sabah babasıda saçma sapan konuştu biyere gidiyordu nereye gidiyorsun baba dedim intihar etmeye dedii......
eşimde sabah kahvaltıya gelmedii sonra bende sinirlendim buna bir ders veriyim dedim hazırlandım efeyide aldım çıktım babası kapıda gördü nereye gidiyorsun dedii bende intihar etmeye dedimm aldım efeyi çıktımmm. çarşıya gittim birgüzel alışveriş yaptım efeye birsürü kıyafet aldımm kendimede bir hırka 1 bluz aldımm sonra sahile indimm oğlumla gezdik parka gittik eşim aradıı babası söylemişş açmadım meşgule aldım 3 4 kez sonra açtım nerdesin dedii bende adanada istasyondayım dolmuş bekliyorum dedimm bu tutuştu yalan söyleme gel eve diyoo bende suratına kapattım 5 6 defa aradı açmadımm sonra dolmuşa bindim komşuma gideyimde azda orda oturayım telaşlansın dedimm dolmuşta buna bir msj daha attım boşanma davasını p.tesi günü açarım diyee:) bu gene aradı açtım gülerek konuşuyor bişe yokmuş gibi felan nerdesin diyoo adanadayım dedim ozaman ablanı ver konuşayım diyo bende orda değilim dedim arama beni dedim kapattım sonra baktım ablam aradı açtım nerdesin mustafa aradı nerde olduğunu bilmiyormuş nereye gittin dedi bende bişe yok dolmuştayım gidiyorum eve dedim ona söyleme söylemiyor nerde olduğunu dedim bu söylemiş herhalde eşim aramayı kestii sonra eve geldim bu gülüyo felan gene kapıdan bizi bıraktı aşağı indi neoldu niye böyle yaptın özürdilerim bilmem nee yok hiçbişe söylemedi sonra yukarı çıktı bana şarj makinası soruyoo ben zaten sinirliyim ben senle konuşmuyorum arabul dedim gözünün önündeki şarjı bulamadıı sinirlendi tlfnunu yere çarptı kırdıı o ara efe uyuyordu allahdan yanii olayy böyleee moralim bozukk benim hiç değerim yok oturduğumuz mahallede beni parmakla gösteriyorlar nekadar iyi nekadar efendi nekadar güzel diye ama bu benim kıymetimi bilmedii bendeki güzelliklerin farkında değilll canım çok sıkkınn sürekli sürekli sizinde başını şişiriyorumm özürdilerim ama bunları kimseyle paylaşamıyorum
bide gelmiş bana seni dövüyormuyum sana küfürmü ediyorum seni aldatıyormuyum diyoo... ulan bunları yapmıyorsun ama başka bişede yapmıyorsunn hiç evli gibi değilim evdeki kocamın yüzünü bile göremiyorum sabah ben kahvaltıdan kalkmadan bu hemen aşağıya iniyo ben yatıyorum anca yukarı çıkıyorr hayatımın enbüyük hatasını yapmışım kaçsene sevgiliydikk hiç görmemişm bu yüzünüü

Son düzenleme:
menümü yazayımm girerim gene
sabah
1 yumurta omlet
2 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek

arayok

1 paket çubuk kraker

1 muz(anamur)

akşamada balık salata var

su 1 lt bile olmadıı yatana kadar 1buçuk yaparım
spor yok yapamamdaa yeşil çayda içmedim akşam içerim

Canım kafa şişirmekte ne demek hep geyik yapcak değiliz ya aslında yazdıklarını okurken güldüm başta iyi ders vermişsin tutuşturmuşsun diye düşündüm ama bunu süreklilik haline getirirsen yani hatta bikere daha yapıp geri dönersen bence bu sefer hiç tutuşmamaya başlar nasıl olsa döncek diye düşünür.Bi arkadaşım hep şunu der biriyle aynı yatağa girmeden aynı evde yaşamadan ne olduğunu anlayamazsın istersen on yıl çık der ve görüyorum ki çokta doğru diyomuş nasılda değişiyolar böyle..erkekler kadınlar kadar hassas düşünemiyo başına buyruk yaşamayı seviyolar takmamayı öğrenceksin arkadaşım yani bence peşine düşmeyi bırak onun senin peşine düşmesini sağla yani konuşuncada bişey hallolmadı bide sen taktik yapmayı dene bakalım nolck yani tbi ben evli değilim ama bu benim nacizhane fikrim umarım herşey düzelir canım

güzel arkadaşım cnm sadişim
bak şimdi çıkıodum netten bi bakayım diye girdim ztn kursa gitcem, gelince bol bol konuşalım olur mu faceten
bak bu yaptıklarını takdir ettim iyi ki yapmışsın biraz kıymetini bilsin mustafa da senin kızdım ona
fıstığım çıkmam gerek inan yoksa facete saatlerce senle yazışır sohbet ederdik
akşam gelince yazışalım ok?
saat 9 gibi en geç nette olurum Allah bir keder vermezse sırf senin için ilk facebooka gircem söz

onunla konuşulmuyo pembişimm bak şimdi ben suçlu oldumm
biz 5 sene çıktık 1buçuk sene nişanlı kaldık 3 senedirde evliyiz evliliğimin ilk aylarındada bi pok anlamadım şimdide anlamıyorummm
bu adam 10 yıl geçsede değişmeez. ona bak ben kendimden ödün veriyorum evliliğim için çabalıyorum sen niye ödün vermiyorsun diyorumm
ben böyleyim değişmem diyoo ben ona çeker giderim dediğimde kapı açık güle güle diyoo
hiç bi şekilde ona ders veremem hiç bişekilde burnu sürtmezzz
onun için 2. çocugu artık istemiyorum artık iyice derslere yüklencem ve şu katipliğin olması için elimden geleni yapacamm
en azından biraz evden uzaklaşırım kendi param olur kendi ayaklarımın üstünde durur kimseye muhtaç olmam

tamam tatlım eger müsait olursamm konuşuruzz

saat kaç oldu hastaneden yeni geldim. teşhis kondu kızlar şeker hastasıyım.:2:doktorum benden daha çok üzüldü çok gençsin diye. ömür boyu ilaç kullanacakmışım

Canım meleğim, güzel arkadaşım sakın üzülme ve stres yapma inan sen kendini parçaladığınla kalırsın. Daha farklı yöntemler bulmalısın. Hani böyle çocuğunu alıp gitmek değilde, senin yokluğunu koyduracak cinsten. Yanındayken bile senin varlığını özlesin. Bak o zaman nasıl tıpış tıpış geliyor. Kafamızı şişirmiyorsun ben az mı anlatıyorum sanki dertlerimi hepiniz dinliyorsunuz. Allah razı olsun sizlerden... Rabbim yuvana ve evladına merhamet eylesin, düzelsin inşallah.

saat kaç oldu hastaneden yeni geldim. teşhis kondu kızlar şeker hastasıyım.:2:doktorum benden daha çok üzüldü çok gençsin diye. ömür boyu ilaç kullanacakmışım

çok geçmiş olsun canım
gerçekten üzüldüm ama bu hastalıkta dikkat edince korkulacak bişe olmuyor
doktorun sana ne yemen ne yememen gerektiğini söylemiştir zaten
artık yediğine içtiğine daha çok dikkat etmelisin
belki yeni diyetin zayıflamandada yardımcı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…