kız köpek prasayı yemezki
etçil hayvan onlar yoksa sizin köpek otçulmu
neysee bugün az yemiştin zaten ince bir dilimden bişe olur ama neyseee sporunuda yapmıştınn
bizim köpeğe ne versen yerr ahahah
herkez hürremi izliyor heralde
ben gene geldimm ama geri çıkcamm
yemek hazırlıcammm
sabah
2 dilim ekmek arası azkaşar 3 ince dilim sucuklu tost
domates
2 zeytin
yarım havuç
7 mercimekli köfte(misafirlikteydim)
1 bardak aztuzlu ayran
salata
1 çaybardağı salep bol tarçınlıydıı
akşamı daha yemedim ama ızgara tavuk varr şu tavukçular yapıyor yaa tüm pilici kızartıyrlar ondan ama derisini yemem zaten deri sevmem
1 but tavuk yerim
bide salata
1 bardakda ayran içerim gene
spor yapmadım bugün heryerim tutulmuş slimin6 dan dolayı totom çok ağrıyoo ama genede yarım saat bisiklet bincem akşama
suyum 2 lt geçti 3 olurr yeşil çayda 1 bardak oda 2 olur
bizim köpeğe ne versen yerr ahahah
evet bugünkü sporum malesef o minnacık dilim pastaya gitti
kızlarr moralim çookk bozukk ondan dolayı girmedimmm
bugün evden kaçtımm:)
dün akşam eşimle gene tartıştıkk sabah babasıda saçma sapan konuştu biyere gidiyordu nereye gidiyorsun baba dedim intihar etmeye dedii......
eşimde sabah kahvaltıya gelmedii sonra bende sinirlendim buna bir ders veriyim dedim hazırlandım efeyide aldım çıktım babası kapıda gördü nereye gidiyorsun dedii bende intihar etmeye dedimm aldım efeyi çıktımmm. çarşıya gittim birgüzel alışveriş yaptım efeye birsürü kıyafet aldımm kendimede bir hırka 1 bluz aldımm sonra sahile indimm oğlumla gezdik parka gittik eşim aradıı babası söylemişş açmadım meşgule aldım 3 4 kez sonra açtım nerdesin dedii bende adanada istasyondayım dolmuş bekliyorum dedimm bu tutuştu yalan söyleme gel eve diyoo bende suratına kapattım 5 6 defa aradı açmadımm sonra dolmuşa bindim komşuma gideyimde azda orda oturayım telaşlansın dedimm dolmuşta buna bir msj daha attım boşanma davasını p.tesi günü açarım diyee:) bu gene aradı açtım gülerek konuşuyor bişe yokmuş gibi felan nerdesin diyoo adanadayım dedim ozaman ablanı ver konuşayım diyo bende orda değilim dedim arama beni dedim kapattım sonra baktım ablam aradı açtım nerdesin mustafa aradı nerde olduğunu bilmiyormuş nereye gittin dedi bende bişe yok dolmuştayım gidiyorum eve dedim ona söyleme söylemiyor nerde olduğunu dedim bu söylemiş herhalde eşim aramayı kestii sonra eve geldim bu gülüyo felan gene kapıdan bizi bıraktı aşağı indi neoldu niye böyle yaptın özürdilerim bilmem nee yok hiçbişe söylemedi sonra yukarı çıktı bana şarj makinası soruyoo ben zaten sinirliyim ben senle konuşmuyorum arabul dedim gözünün önündeki şarjı bulamadıı sinirlendi tlfnunu yere çarptı kırdıı o ara efe uyuyordu allahdan yanii olayy böyleee moralim bozukk benim hiç değerim yok oturduğumuz mahallede beni parmakla gösteriyorlar nekadar iyi nekadar efendi nekadar güzel diye ama bu benim kıymetimi bilmedii bendeki güzelliklerin farkında değilll canım çok sıkkınn sürekli sürekli sizinde başını şişiriyorumm özürdilerim ama bunları kimseyle paylaşamıyorum
bide gelmiş bana seni dövüyormuyum sana küfürmü ediyorum seni aldatıyormuyum diyoo... ulan bunları yapmıyorsun ama başka bişede yapmıyorsunn hiç evli gibi değilim evdeki kocamın yüzünü bile göremiyorum sabah ben kahvaltıdan kalkmadan bu hemen aşağıya iniyo ben yatıyorum anca yukarı çıkıyorr hayatımın enbüyük hatasını yapmışım kaçsene sevgiliydikk hiç görmemişm bu yüzünüü
güzel arkadaşım cnm sadişimkızlarr moralim çookk bozukk ondan dolayı girmedimmm
dün akşam eşimle gene tartıştıkk sabah babasıda saçma sapan konuştu biyere gidiyordu nereye gidiyorsun baba dedim intihar etmeye dedii......
eşimde sabah kahvaltıya gelmedii sonra bende sinirlendim buna bir ders veriyim dedim hazırlandım efeyide aldım çıktım babası kapıda gördü nereye gidiyorsun dedii bende intihar etmeye dedimm aldım efeyi çıktımmm. çarşıya gittim birgüzel alışveriş yaptım efeye birsürü kıyafet aldımm kendimede bir hırka 1 bluz aldımm sonra sahile indimm oğlumla gezdik parka gittik eşim aradıı babası söylemişş açmadım meşgule aldım 3 4 kez sonra açtım nerdesin dedii bende adanada istasyondayım dolmuş bekliyorum dedimm bu tutuştu yalan söyleme gel eve diyoo bende suratına kapattım 5 6 defa aradı açmadımm sonra dolmuşa bindim komşuma gideyimde azda orda oturayım telaşlansın dedimm dolmuşta buna bir msj daha attım boşanma davasını p.tesi günü açarım diyee:) bu gene aradı açtım gülerek konuşuyor bişe yokmuş gibi felan nerdesin diyoo adanadayım dedim ozaman ablanı ver konuşayım diyo bende orda değilim dedim arama beni dedim kapattım sonra baktım ablam aradı açtım nerdesin mustafa aradı nerde olduğunu bilmiyormuş nereye gittin dedi bende bişe yok dolmuştayım gidiyorum eve dedim ona söyleme söylemiyor nerde olduğunu dedim bu söylemiş herhalde eşim aramayı kestii sonra eve geldim bu gülüyo felan gene kapıdan bizi bıraktı aşağı indi neoldu niye böyle yaptın özürdilerim bilmem nee yok hiçbişe söylemedi sonra yukarı çıktı bana şarj makinası soruyoo ben zaten sinirliyim ben senle konuşmuyorum arabul dedim gözünün önündeki şarjı bulamadıı sinirlendi tlfnunu yere çarptı kırdıı o ara efe uyuyordu allahdan yanii olayy böyleee moralim bozukk benim hiç değerim yok oturduğumuz mahallede beni parmakla gösteriyorlar nekadar iyi nekadar efendi nekadar güzel diye ama bu benim kıymetimi bilmedii bendeki güzelliklerin farkında değilll canım çok sıkkınn sürekli sürekli sizinde başını şişiriyorumm özürdilerim ama bunları kimseyle paylaşamıyorum
bide gelmiş bana seni dövüyormuyum sana küfürmü ediyorum seni aldatıyormuyum diyoo... ulan bunları yapmıyorsun ama başka bişede yapmıyorsunn hiç evli gibi değilim evdeki kocamın yüzünü bile göremiyorum sabah ben kahvaltıdan kalkmadan bu hemen aşağıya iniyo ben yatıyorum anca yukarı çıkıyorr hayatımın enbüyük hatasını yapmışım kaçsene sevgiliydikk hiç görmemişm bu yüzünüü
Canım kafa şişirmekte ne demek hep geyik yapcak değiliz ya aslında yazdıklarını okurken güldüm başta iyi ders vermişsin tutuşturmuşsun diye düşündüm ama bunu süreklilik haline getirirsen yani hatta bikere daha yapıp geri dönersen bence bu sefer hiç tutuşmamaya başlar nasıl olsa döncek diye düşünür.Bi arkadaşım hep şunu der biriyle aynı yatağa girmeden aynı evde yaşamadan ne olduğunu anlayamazsın istersen on yıl çık der ve görüyorum ki çokta doğru diyomuş nasılda değişiyolar böyle..erkekler kadınlar kadar hassas düşünemiyo başına buyruk yaşamayı seviyolar takmamayı öğrenceksin arkadaşım yani bence peşine düşmeyi bırak onun senin peşine düşmesini sağla yani konuşuncada bişey hallolmadı bide sen taktik yapmayı dene bakalım nolck yani tbi ben evli değilim ama bu benim nacizhane fikrim umarım herşey düzelir canım
güzel arkadaşım cnm sadişim
bak şimdi çıkıodum netten bi bakayım diye girdim ztn kursa gitcem, gelince bol bol konuşalım olur mu faceten
bak bu yaptıklarını takdir ettim iyi ki yapmışsın biraz kıymetini bilsin mustafa da senin kızdım ona
fıstığım çıkmam gerek inan yoksa facete saatlerce senle yazışır sohbet ederdik
akşam gelince yazışalım ok?
saat 9 gibi en geç nette olurum Allah bir keder vermezse sırf senin için ilk facebooka gircem söz
kızlarr moralim çookk bozukk ondan dolayı girmedimmm
saat kaç oldu hastaneden yeni geldim. teşhis kondu kızlar şeker hastasıyım.:2:doktorum benden daha çok üzüldü çok gençsin diye.ömür boyu ilaç kullanacakmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?