Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

sadişim canım arkadaşım lütfen sıkma canını
böyle şeyler hev evlilikte yaşanıyor
bir süre sonra herşey unutuluyor
malesef erkek milleti herzaman aynı
yaparlar ederler sonra hiçbirşey olmamış gibi davranırlar
ve yine malesefki onları değiştirmek imkansız
ya olduğu gibi kabul edecez yada sürekli pişmanlık yaşayacaz
bende önceleri hep pişmanlık yaşıyordum ama şimdi oldoğu gibi kabul etmeyi öğrendim
artık eşimin yaptıklarını yada söylediklerini hiç takmıyorum
çünkü bir süre sonra yaptıklarını onutuyor yada inkar ediyor
bana hep dediği bişe var sinirliyken söylediğim veya yaptığım hiçbirşeyi ciddiye alma der
hiçbirini ciddi olarak söylemiyorum diyor
tanıdıkça gerçekten öyle olduğunu anladım hiçbirşeyi ciddi olarak yapmıyor
inan şimdi çok rahatım eskisi kadar kendimi üzmüyorum

canım öğlen bişi yememişsin çok az olmuş
onun dışında çok güzel bir menü

bende bugün doktara gittim
idrar tahlili yaptırdım pek bişe cıkmadı
doktor ağrıların soğuk algınlığına bağlı adele ağrısı olduğunu söyledi
ayrıca vajinadan iltihaplı akıntı bulgusu vardı
onun içinde 10 tane iğne yazdı,ağrı kesici ve kas gevşetici verdi
bugün sağ taraftaki ağrım geçti ama bu seferde sol tarafta başladı
az önce duşa girdim sıcak su iyi geldi şu an ağrı yok
sanırım gerçekten soğuk algınlığına bağlı bir ağrı bu

bugünün saçma sapan menüsünü sunuyorum

sabah
2 dlim kepek ekmeği,1 yumurta,4 zeytin, küçük bir parça peynir,1 bardak yeşil çay

ara
1 fincan az şekerli türk kahvesi

öğlen
öğretmenlerin eylemi vardı orda 1 simit yedim
ordan arkadaşa gittim
1 bardak yeşil çay,4 kuru kayısı, 8-10 adet sarı tuzsuz leblebi,3 adet çubuk kraker
bunları arkadaşta yedim ara yapmışım sayılır

akşam
dünkü poştte tavuktan az bişe artmıştı göyüs bölümü ondan yedim
2 kaşık bamya yemeği- 3-4 adet kızarmış patates (patatesler minik minikti)
3 kaşık yoğurt.

bu sabah sirkeli su içmedim idrar tahlili yapacağım için içmek istemedim
sonuçları etkilemesin diye
arkadaştan dönünce üstümü çıkardım ve tartındım 59.8 kilo çıktı
tabi akşam yemeğinden sonra yine 60 küsürlere fırladım
yarın sabah tartı günü ama pek bişe değişeceğini sanmıyorum
yine 60 lı bişeyler çıkacak.

Son düzenleme:

Sağol denizcim salı günü bütün testleri tekrar yapacak ve tedavi yöntemi, diyet artık ne lazımsa konuşacağız. Ağrıların ayaklarını sıcak tutmuyorsan oluyordur. Çünkü ayakları sıkı giyinmeyince direk idrar yolları ve rahim ağrılarını etkiliyor. Sakın patik veya ne giyiyorsan çıkarma ayağından. İnsan farkedemiyor ama bedenimiz hemen kapıyor şifayı.

günaydın hatunlar

dün kimsecikler uğramamış
bugün kilo bildirimi var
ilk bildirim benden olsun

kilom 59.8
geçen haftaya göre azıcık erimişim

geçen hafta 60.5 bu hafta 59.8 fark 700 gr

Son düzenleme:
Dünkü menüm

Sabah:2dilim kızarmış kepek ekmeği,1kk beyaz peynir,1 tutam tel peynir,domates,salatalık,biber
Ara:3tane kuru kayısı,yeşilçay
Öğlen:Meyveli nesfit,birazda light yoğurt
Ara: 1 minik elma,2form çubuk kraker (bunları peş peşe yemeği 1 2 saat arayla yiyorm)
Akşam:6yk bamya,4sıkım çiğköfte ve yeşillik
Ara: 4tane çikolata yedim ama çikolata demeye bin şahit ister 2 tanesi 1 misket kadar eder zaten içide bildiğimiz çekrdek kahveydi sadece dışında az biraz beyaz çikolta vardı
Az şekerli Türk kahvesini unutuyodum az kaldııııııı

1buçuk litre su içtim ama baya bi çay falan içtim

Kilomda 59.700 çıktı daha özenli yememe rağmen ama bide kabızlıkta var tabi kuru kayısı yiyorm sigara içiyorm banamsn demiyo

hooooooooooop bu beğenilerde nerden çıkmış biara keşke olsa öyle bişey diodum bakın bakın sözümü nasılda dinliyolar:)

kızlarr dün balık ve salata ile kalmadımm
yanında çeyrek ekmekden fazla beyaz ekmek az patates kızartması ve biber kızartması yedimm
sonra oda yetmiyo gibi bide 1 kase tuzlu çekirdek yedim oda yetmiyor gibi 1 muz oda yetmiyo gibi 1 de elma yedimmm
öğlen bişe yemeyince böyle oluyor demekkii hepp psikolojim yüzünden benim canım sıkılınca iştahım daha çok açılıyorr
yanii okadar yemenin sonuna anca 100 grm vermişim

yanii 63.6 neyazıkkii

sorun değill

ama sıkıldım artık kim spor yapacakk offf bıktım spordan felann hadi yemeye dikkat ederimdee spor sıktı artıkk

günaydın hatunlar

dün kimsecikler uğramamış
bugün kilo bildirimi var
ilk bildirim benden olsun

kilom 59.8
geçen haftaya göre azıcık erimişim

geçen hafta 60.5 bu hafta 59.8 fark 700 gr
süpersin tatlımmm
sporun faydaları hepsii
keşke bende inebilsemm 50leree
ama neyazıkki 1 rakamı görünce enaz 1 ay o kiloda kalıyorumm(
menün çok güzelmiş canım o çikolatalarda olsa olsa 30 kalori felandır hatta okadarda yokturr
kilonda iyi enazından 60lı rakamları görmedin bugünn
hooooooooooop bu beğenilerde nerden çıkmış biara keşke olsa öyle bişey diodum bakın bakın sözümü nasılda dinliyolar:)
bende hep diyordum beğen olsaa begensekk hatta gizli konuşmalarda olsaa sadece grup görsee pencere açılsa ve sadece bizim grupdakiler konuşsaa ve başkası görmesee

cnm 60lı rakamları gördüğüm gnün ertesi gnü yine 59düm:) yani tamamen içteki fazlalıklarla alakalıydı buaraada ya hakketen gizli konuşmalar olsa asıl ben buranın müslüm babası olurdum yani burda bişey anlatmıyosam dertsiz olduğumdan değil herkese deşifre olmamak içindir:)

Son düzenleme:
:92:

aaaaaa inanmıyacaksınız ama bende geçenlerde aynı şeyi düşünüyordum
gizli bir sayfa olsada sadece biz girebilsek şöyle özel şifresi falan olsa
ayyyy süper olurdu süper sayın yöneticiler duyun srsimizi :92:

canım dehşet mantarlı omlet istedi yaaa biyerden buldum o restoranda beni 2 saat bekletip hala yemeğimi getirmeyen restoran acaba riske girip ordan sipariş versemmi napsam offfff çok canım istiyo

merhaba fistiklar, bi kac gündür giremiyorum pardon. malum okul basladi bide arkadaslarla geziyoruz falan felan.
kilom ayni hic degisiklik yok, 79,5 kiloyum.

son 2 gün az kacamagim oldu ama bugünden itibaren yine basliyorum, spor kurslari nisan ayinda basliyor o yüzden spor yapamiyorum günlerdir
okulda asansörü kullanmiyorum ama merdivenlerden cikiyorum. tramvayda bi durak erken cikiyorum yürüyorum okula kadar, öyle seyler yapiyorum yani heheh
özledim hepinizi gecmisi okuyamadim cunku masallah doldurmussunuz

kizlar bu sabah erkek arkadasim gördü beni uzun bi zamandan sonra, sevgili degil, normal arkadasim yani yanlis anlasilmasin
sok oldu resmen heheheheh cok degismissinn inanamiyorum falan felan, bide benimle cikarmisin dedi ahahaha catlak ya
cok mutlu oldum ne güzel tepkiler aliyorummm daha cok hirslandiriyor beni

kızlar herkese hayırlı cumalarrrrrrrrr
dün gece giremedim maalesef, eve geldiğimde yemek yeniyordu hemen oturdum
ztn dün ders erken bitti 8de... gitmeden önce e kepçe çorba içmiştim dönünce de yemek yedim işte...
öğlen cozuutttum ama
neyse bu aralar kafam çok dolu diyet modunda değilim maalesef ve bu nedenle de geçen haftaya göre 1kg almış durumdayımgerçi çok normal, haftasonu tatlı, kek, nerde kaçamaklık şey var hepsinden yedim daha sonra listeyi yapcam hem geçen haftanın hem bu haftanın yani iki listeyi de yapıyım ki görülsün farklar...
bugun aslında daha düşük çıkabilirdim ama ne zaman kaçamaklı beslensem wcye geç cıkıyorum
neyse sonuç içler acısı
kilo verenleriniz için de tebrikler ben de en kısa zamanda aranıza kesin dönüş yapıcam, bu hafta gerçekten çok yorucuydu, hem yol hem ziyaretler, hem hastane bi de akşamları kurs eklenince çok yoruldum akşamları kafam ders kaldırmıyor, bi de hocalar gelmiyor, zaten 3 saat aynı ders bi de ara da az yapıolar, bnm beynim ilk 10-15dk sonra duruyor, dikkat eksikliği var zaten, bi de hocalar hızlı hızlı anlatıp geçince hiçbir şey anlamıyorum:44:
trafik sırf tanım, hoca da aynen okuyor kitaptan... motor hocası da çok hızlı geçiyor soru sormaya fırsat da tanımıyor sonra anladınız mı diyor, neresinden tutsan elinde kalır hesabı...
ilkyardım hocası bu hafta gelmedi hemşireymiş nöbeti vardı galiba...:44:
Sadişim dün pcye gelemedim ztn erkenden yattım, çok yorulmuşum, özür dilerim bu nedenden dolayı...
ama pembeye katılıyorum çok tekrarlama, sana sadece diyebileceğim şey, sabır... sınava gir, inşallah hayırlısıyla atan, ondan sonra sen istediğini yaparsın kimseye eyvallahın olmaz, o zaman gör bak sen mi ödün veriyorsun o mu...
erkekleri oldugu gibi kabul etmek gerekir ama onlar da bizi oldugumuz gibi kabul etmeliler, yani sen kendini ona göre şekillendireceksin sonra o istediğini yapacak, yok öyle şey... ben o nedenle erkeklere acımam, ben böyleyim der postamı koyarım işte asıl o şekilde yaranıyorsun yoksa eziyorlar...
sevgimle konuştuk, cnm bnm çok geçmiş olsun ilacı sonra söle bakalım dediğim sey mi merak ettim:44::44::44:
Pembiş, cnm ben de beğen butonunu görünce çok beğendim
hatta nerden gelmiş dedim çünkü giriş yapmadan okudum, sonra baktım beğen butonu varımş
gizli alan keşke olsa ama sanırım pek mümkün değil...yetkili olsam yardımcı olurdum şekerim
aslında dertlerimizi faceten de paylaşabiliriz, kkya girerken face sayfamıza da bakalım, hem orası hakkaten bize özel
Kalbim kız bana yaklaşmışsın neyse çok pis bi hırs yapıp gaza geleyim bari olmuyor böyle
valla kızlar sohbetinizi gerçekten özledim neyse bu haftasonu bi dinlenip kendime geleyim haftaya inşallah eski formuma dönerimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…