kızlar herkese hayırlı cumalarrrrrrrrr
dün gece giremedim maalesef, eve geldiğimde yemek yeniyordu hemen oturdum
ztn dün ders erken bitti 8de... gitmeden önce e kepçe çorba içmiştim dönünce de yemek yedim işte...
öğlen cozuutttum ama
neyse bu aralar kafam çok dolu diyet modunda değilim maalesef ve bu nedenle de geçen haftaya göre 1kg almış durumdayımgerçi çok normal, haftasonu tatlı, kek, nerde kaçamaklık şey var hepsinden yedim daha sonra listeyi yapcam hem geçen haftanın hem bu haftanın yani iki listeyi de yapıyım ki görülsün farklar...
bugun aslında daha düşük çıkabilirdim ama ne zaman kaçamaklı beslensem wcye geç cıkıyorum
neyse sonuç içler acısı
kilo verenleriniz için de tebriklerben de en kısa zamanda aranıza kesin dönüş yapıcam, bu hafta gerçekten çok yorucuydu, hem yol hem ziyaretler, hem hastane bi de akşamları kurs eklenince çok yoruldum akşamları kafam ders kaldırmıyor, bi de hocalar gelmiyor, zaten 3 saat aynı ders bi de ara da az yapıolar, bnm beynim ilk 10-15dk sonra duruyor, dikkat eksikliği var zaten, bi de hocalar hızlı hızlı anlatıp geçince hiçbir şey anlamıyorum:44:
trafik sırf tanım, hoca da aynen okuyor kitaptan... motor hocası da çok hızlı geçiyor soru sormaya fırsat da tanımıyor sonra anladınız mı diyor, neresinden tutsan elinde kalır hesabı...
ilkyardım hocası bu hafta gelmedi hemşireymiş nöbeti vardı galiba...:44:
Sadişim dün pcye gelemedim ztn erkenden yattım, çok yorulmuşum, özür dilerim bu nedenden dolayı...
ama pembeye katılıyorum çok tekrarlama, sana sadece diyebileceğim şey, sabır... sınava gir, inşallah hayırlısıyla atan, ondan sonra sen istediğini yaparsın kimseye eyvallahın olmaz, o zaman gör bak sen mi ödün veriyorsun o mu...
erkekleri oldugu gibi kabul etmek gerekir ama onlar da bizi oldugumuz gibi kabul etmeliler, yani sen kendini ona göre şekillendireceksin sonra o istediğini yapacak, yok öyle şey... ben o nedenle erkeklere acımam, ben böyleyim der postamı koyarım işte asıl o şekilde yaranıyorsun yoksa eziyorlar...
sevgimle konuştuk, cnm bnm çok geçmiş olsun ilacı sonra söle bakalım dediğim sey mi merak ettim:44::44::44:
Pembiş, cnm ben de beğen butonunu görünce çok beğendim
hatta nerden gelmiş dedim çünkü giriş yapmadan okudum, sonra baktım beğen butonu varımş
gizli alan keşke olsa ama sanırım pek mümkün değil...yetkili olsam yardımcı olurdum şekerim
aslında dertlerimizi faceten de paylaşabiliriz, kkya girerken face sayfamıza da bakalım, hem orası hakkaten bize özel
Kalbim kız bana yaklaşmışsın neyse çok pis bi hırs yapıp gaza geleyim bariolmuyor böyle
valla kızlar sohbetinizi gerçekten özledim neyse bu haftasonu bi dinlenip kendime geleyim haftaya inşallah eski formuma dönerimmmm
biz zaten uzun zamandır plastik kapak topluyoruz
sınıfımda da bir kutumuz var
öğrencilerim evden getirdikleri kapakları toplayıp kutuya atıyorlar
okul çapında bu kampanyaya katılıyoruz
bütün sınıflar topladıkları kapakları bir araya getirip
nereye gidecekse gönderiliyor
okulumuzdaki tüm öğretmenler bu konuda çok hassaslar
şimdiden 10 bin kapağa yakın oldu
işe yarıyabiliyorsak ne mutlu bize
kızlar spor yapıp gelecem msjlara yorum yapacamm bu arada sevgim ve random girmemiş kiloyu bildirmemişlerr
o dediğim çocuk değilmii ben sana demiştim eminim o olduğuna ahahahkizlar bu sabah erkek arkadasim gördü beni uzun bi zamandan sonra, sevgili degil, normal arkadasim yani yanlis anlasilmasin
sok oldu resmen heheheheh cok degismissinn inanamiyorum falan felan, bide benimle cikarmisin dedi ahahaha catlak ya
cok mutlu oldum ne güzel tepkiler aliyorummmdaha cok hirslandiriyor beni
sanada hayırlı cumalar tatlımkızlar herkese hayırlı cumalarrrrrrrrr
dün gece giremedim maalesef, eve geldiğimde yemek yeniyordu hemen oturdum
ztn dün ders erken bitti 8de... gitmeden önce e kepçe çorba içmiştim dönünce de yemek yedim işte...
öğlen cozuutttum ama
neyse bu aralar kafam çok dolu diyet modunda değilim maalesef ve bu nedenle de geçen haftaya göre 1kg almış durumdayımgerçi çok normal, haftasonu tatlı, kek, nerde kaçamaklık şey var hepsinden yedim daha sonra listeyi yapcam hem geçen haftanın hem bu haftanın yani iki listeyi de yapıyım ki görülsün farklar...
bugun aslında daha düşük çıkabilirdim ama ne zaman kaçamaklı beslensem wcye geç cıkıyorum
neyse sonuç içler acısı
kilo verenleriniz için de tebriklerben de en kısa zamanda aranıza kesin dönüş yapıcam, bu hafta gerçekten çok yorucuydu, hem yol hem ziyaretler, hem hastane bi de akşamları kurs eklenince çok yoruldum akşamları kafam ders kaldırmıyor, bi de hocalar gelmiyor, zaten 3 saat aynı ders bi de ara da az yapıolar, bnm beynim ilk 10-15dk sonra duruyor, dikkat eksikliği var zaten, bi de hocalar hızlı hızlı anlatıp geçince hiçbir şey anlamıyorum:44:
trafik sırf tanım, hoca da aynen okuyor kitaptan... motor hocası da çok hızlı geçiyor soru sormaya fırsat da tanımıyor sonra anladınız mı diyor, neresinden tutsan elinde kalır hesabı...
ilkyardım hocası bu hafta gelmedi hemşireymiş nöbeti vardı galiba...:44:
Sadişim dün pcye gelemedim ztn erkenden yattım, çok yorulmuşum, özür dilerim bu nedenden dolayı...
ama pembeye katılıyorum çok tekrarlama, sana sadece diyebileceğim şey, sabır... sınava gir, inşallah hayırlısıyla atan, ondan sonra sen istediğini yaparsın kimseye eyvallahın olmaz, o zaman gör bak sen mi ödün veriyorsun o mu...
erkekleri oldugu gibi kabul etmek gerekir ama onlar da bizi oldugumuz gibi kabul etmeliler, yani sen kendini ona göre şekillendireceksin sonra o istediğini yapacak, yok öyle şey... ben o nedenle erkeklere acımam, ben böyleyim der postamı koyarım işte asıl o şekilde yaranıyorsun yoksa eziyorlar...
sevgimle konuştuk, cnm bnm çok geçmiş olsun ilacı sonra söle bakalım dediğim sey mi merak ettim:44::44::44:
Pembiş, cnm ben de beğen butonunu görünce çok beğendim
hatta nerden gelmiş dedim çünkü giriş yapmadan okudum, sonra baktım beğen butonu varımş
gizli alan keşke olsa ama sanırım pek mümkün değil...yetkili olsam yardımcı olurdum şekerim
aslında dertlerimizi faceten de paylaşabiliriz, kkya girerken face sayfamıza da bakalım, hem orası hakkaten bize özel
Kalbim kız bana yaklaşmışsın neyse çok pis bi hırs yapıp gaza geleyim bariolmuyor böyle
valla kızlar sohbetinizi gerçekten özledim neyse bu haftasonu bi dinlenip kendime geleyim haftaya inşallah eski formuma dönerimmmm
iyiyim tatlım yukarda yazdım çoğu şeyiidur kız daha erken girerler=) çatladın demiyyy meraktan buarada nasıl oldun iyimisin?
kız geçen hafta ben regldim regl olduğum halde 63.7 geldim kesin regilim bitince 63 olurum dedimm ama neyazıkki olmadıııheeeeee şimdi anladım tartıda neden fazla çıktığımı bi kaç gn sonra regl olcam ben zaten kabızlıktn belliydi anowww ağrıda çöktü bianda psikolocik midir nedir:) ayrıca sadişş kız bana aklımdan çıkışta komşufırına uğramaya dair şeyler geçiyo:)
bende dün rüyamda bişeler gördüm ama ne gördüğümü hatırlamıyorummBir rüyalar kardeşliğine daha hoşşşgeldiniz dün gecede rüyamda kocaman ve siyah bi örümcek gördüm elime alıyodum karnım aç bunlar beni doyurmuyolar yardım et diyodu bende çok üzüldüm kafeslerine yemek atıyodum:) yani herfırsatta rüyada yemek görmeye devammm
o dediğim çocuk değilmii ben sana demiştim eminim o olduğuna ahahah
bu arada kilon değişmemişş hayırlısı olsun bakalımm
sanada hayırlı cumalar tatlım
dün bende girmedim nete
benimki kuzu gibi yanımda oturduu
sabahda kalktı çayçıya çay koydu kahvaltı hazırladı masayı hazırladı hiçbişeyi ben yapmadım herşeyi o hazırladıı
bir yumuşak davranıyoo sormayınn kızlarr sanırım bu korku ona uzun süre yeter
şimdilik aramız iyi sorun yokk birdahada yapmam zatenn bişaka yapim dedim herkes duymuşş
kayınpederim sağolsun iki görümcemede söylemiş
ben intihar etmeye gidiyorum demiştim yaa oda internet kafeye gdiyorum anlamış akıllım
görümcelerimde evde internet varr internet cafeye niye gidecek demişlerr
bugün görümcemle konuştum tlfda gül gül öldükkk
mustafa iyi telaşlanmışş arabaya binmişş yana yana beni aramış sokoklardaa
acıdımneyse akıllandı az çokkk
iyiyim tatlım yukarda yazdım çoğu şeyii
kız geçen hafta ben regldim regl olduğum halde 63.7 geldim kesin regilim bitince 63 olurum dedimm ama neyazıkki olmadııı
bak bu saate kadar ağzıma kaçamak denen şeylerden birini koymadımmm sakın sende biyerlere uğrayayım demeee
yarında hafta sonu neyapacaksın çok merak ediyorumm
bende dün rüyamda bişeler gördüm ama ne gördüğümü hatırlamıyorumm
iyice psikopata bağladın bilgin olsun bebeğeeemm
kız conconlarrbu lafda ağzıma takıldıı
sabahdan beri evi topluyorum efenin beşiğini yıkamıştım dün onu tekrar düzelttim küçük gelen giysilerini kaldırdımm mayıs da görümcem evlenince kendi odasını efeye bırakıyor o gidince odayı aşağı indircezz daha sapasağlamm efe büyüyene kadar idare eder sonra yenisini alırım oğlumaa
bütün giysi dolapları dağılmış onları düzledim koltukların örtülerini yıkamıştım onları geri serdim üzerlerine yemekdi bulaşıkdı bitti işim efemi uyuttum sonrada sporumu yaptımm
30 dk leslie 15 dk slim in 6 ohh süper geldi vallahii
şimdide efe uyanmadan ders çalışayım diyorum ama buraya bir takıldımmı kalıyor
neysee pembişimle az sohbet edeyim
kıymet bilsin tabi biz kadınlar başka ne isteyebiliriz kiiPohahahahahhaha bağladımmı bağlıyorum psikopata bi dönemde habire sevgiilimin aldattgını falan görüyodum rüyamda sonra btn günü zehir ediorm cocuga nerdsn naptın bana sevgi sözcüğü kullanmadın neden öyle dedin beni sevmiyosun veee daha bunun gibi uzayıp giden cümleler:) canım seninkininde kuzu olmasına sevindm demekki kaybetme korkusu varmış baksana yana döne sokaklarda aranmış iyi olmş kız kıymet bilsin=) kaçamağada gelince elma yiyorm şimdi cnm tatlı istemiyo bgn yapmamda yarını bilmiyorm yaa aslında 26sında doğm gnüm o güne kadr hiç kaçamak yapmak istemiyorum.
kızz bende aynıyımmmyaaa bide bişey dicem yaa benim kilom aylardır aynı biliyosunuz ama son zamanlarda bana herkes çok zayıflamışsın diyo bide bu diyenler cidden yarım kilo bile alsam farkeden insanlar yani hatta bitanesi en yakın arkadaşım o bana çemkirmiştide öyle diyete başlamıştım yok zayıflamadm aynıyım kaç aydır diyorum yok diyolar bide geçen gün açık renk kot giymiştim hafiftende boldu yani o koy beni duba gibi gösteriyo nasıl bana zayıfladın süper oldun dediler anlamadm sıkılaştımmı dicem ama sporda yapmıyorumkii
edelim edelim cnm sıkılıyo sabahtan beri hiç işim yok tek yaptığım oturup mesaimin bitmesini beklemek patladım skntıdan afferin kız sıkıldım spordan diodun ama iyi yapmıssın yinede
kıymet bilsin tabi biz kadınlar başka ne isteyebiliriz kii
sevgi aşk ilgi alaka azcıkda para
inanın benim paradada gözüm yok bence ben aşk kadınıyımm
aşk benim karnımı doyurur
deligibi aşk yaşamalıyımm
bu arada bir ara bende sürekli eşimin beni aldattığını görüyordum
hemde rus kadınlarıyla ahahah
aynı senin yaptığını yapıyordum bendee
işte bizimkisii eşşeğin aklına karpuzkabuğu sokmak gibi bişeee
bencede kaçamak yapma doğum gününe daha 10 gün var istesen 1 kilo verirsin ozamanda kaçamağın alasını yapar sonrada geri 59 olursun tatlım
kızz bende aynıyımmm
ama millet incelmişsin diyor
millet haftada 1 kilodan fazla veriyor ben ayda 1 kilo veriyorum iyimi
ne yapayım yaa bunada razıyımm püffffff
sıkıldımda el makkumm ...... gardiyan
valla heee adamların aklında yoksa bile akıllarına sokuyoruz.Töbe töbe aklımıza bile getirip evrene kötü enerji yaymıyalım=) cnım o millet fazla fazlası olan millet yağ oranı azaldıkça zayıflamak yavaşlıyo yani yapcak bişey yok bide belli bi dönem bayabi aynı kiloda kalıosan kilon sabitlenip dahada kilo almıomuşsun hee bak bu güzel en azından sabit 59um zamanla altına düşerrrrr ama üstüne çıkmammmmmmmminşallah tabiii:) ayy bide bende aşkçıyım zengin diye gönlüm kaymıyo valla hatta parasıyla övünen erkeklerdende miğdem bulanıyo hatta ilişkide para lafından falan nefret ederim hemen huylanırım
valla aferin sanao dediğim çocuk değilmii ben sana demiştim eminim o olduğuna ahahah
bu arada kilon değişmemişş hayırlısı olsun bakalımm
sanada hayırlı cumalar tatlım
dün bende girmedim nete
benimki kuzu gibi yanımda oturduu
sabahda kalktı çayçıya çay koydu kahvaltı hazırladı masayı hazırladı hiçbişeyi ben yapmadım herşeyi o hazırladıı
bir yumuşak davranıyoo sormayınn kızlarr sanırım bu korku ona uzun süre yeter
şimdilik aramız iyi sorun yokk birdahada yapmam zatenn bişaka yapim dedim herkes duymuşş
kayınpederim sağolsun iki görümcemede söylemiş
ben intihar etmeye gidiyorum demiştim yaa oda internet kafeye gdiyorum anlamış akıllım
görümcelerimde evde internet varr internet cafeye niye gidecek demişlerr
bugün görümcemle konuştum tlfda gül gül öldükkk
mustafa iyi telaşlanmışş arabaya binmişş yana yana beni aramış sokoklardaa
acıdımneyse akıllandı az çokkk
iyiyim tatlım yukarda yazdım çoğu şeyii
kız geçen hafta ben regldim regl olduğum halde 63.7 geldim kesin regilim bitince 63 olurum dedimm ama neyazıkki olmadııı
bak bu saate kadar ağzıma kaçamak denen şeylerden birini koymadımmm sakın sende biyerlere uğrayayım demeee
yarında hafta sonu neyapacaksın çok merak ediyorumm
bende dün rüyamda bişeler gördüm ama ne gördüğümü hatırlamıyorumm
iyice psikopata bağladın bilgin olsun bebeğeeemm
valla heee adamların aklında yoksa bile akıllarına sokuyoruz.Töbe töbe aklımıza bile getirip evrene kötü enerji yaymıyalım=) cnım o millet fazla fazlası olan millet yağ oranı azaldıkça zayıflamak yavaşlıyo yani yapcak bişey yok bide belli bi dönem bayabi aynı kiloda kalıosan kilon sabitlenip dahada kilo almıomuşsun hee bak bu güzel en azından sabit 59um zamanla altına düşerrrrr ama üstüne çıkmammmmmmmminşallah tabiii:) ayy bide bende aşkçıyım zengin diye gönlüm kaymıyo valla hatta parasıyla övünen erkeklerdende miğdem bulanıyo hatta ilişkide para lafından falan nefret ederim hemen huylanırım
zaten bir kadın bir erkekten ne bekler? ilgi, sevgi, saygı, sadakat, güven falan yani aslında para en alt sıralarda...kız bende şimdi en fazla 64buçuk oluyorum orda sabitlendim şükür yukarısına çıkmıyorumm çıkmayalımda anamm
ben almıyayımda uzun süre kalsamda olurrr
bende sevmem paracı insanları
ben aşk olsun gözümün içine baksınn
bana deger versin onu yer onu içerim paraya gerek yokk
kız bende şimdi en fazla 64buçuk oluyorum orda sabitlendim şükür yukarısına çıkmıyorumm çıkmayalımda anamm
ben almıyayımda uzun süre kalsamda olurrr
bende sevmem paracı insanları
ben aşk olsun gözümün içine baksınn
bana deger versin onu yer onu içerim paraya gerek yokk
zaten bir kadın bir erkekten ne bekler? ilgi, sevgi, saygı, sadakat, güven falan yani aslında para en alt sıralarda...
paran olmuş huzurun olmamış neye yarar? ha bazı kadınlar parayı öne alır ama ben de aşk insanıyım, önce işin duygusallığı önemli bnm için de... yoksa para bi şekilde kazanılır, yeter ki Allah sağlık versin, huzur versin
yanımdaki erkeğin parası, dikkate alacagım en son şey, bana değer versin, 1 lokma ekmeği bölüşmekten gocunmam, en azından beni seviyor, huzurum var derim
işte böyle... kısaca sevgi öenmli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?