Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

nolucak benim halim yaa!!!
ishalim geçti çok şükür. ishalken bi kaç gün 65 çıkmıştım. şimdi 66ya geri döndüm ama böyle yemeye devam edersem 70 falan olucam tekrar (
bu sabah kendime söz vermiştim.
tamam artık diyet yapmasam da eskisi gibi dikkat edicem, abur cubur yemiycem dedim.
kahvaltı güzeldi.
sonra temizliğe giriştik. yoruldum ve şekerim düştü. sanırım midem de genişlemeye başladı yemeye başladığım için.
şekerim düşünce ne bulduysam yedim.
öyle de pişman oluyorum ki. kendimi durduramıyorum resmen.
o eski kabus dolu, insanların bana tiksintiyle baktığı günlere geri dönmek istemiyorum ya.
nolur yardım edin bana.
psikolojim çok bozuk.

canım benim bak burayı bıraktın düzenli girmiyorsun ondan olduu
annen iyileştiysee daha sık girmeye çalış tatlımm
ben eminim bu geçici bir dönem sen geri devam edersinn
sporuda bıraktın oda önemli bir faktördüü
sporada başla salona gidemiyorsan evde leslie yapmaya çalış 20 dk yapsan kardır tatlımm
üzme kendini bundan sonra kimse sana tiksintiyle değil kıskançlıkla bakacaklarr
parmakla göstercekler bakın bu kız 20küsür kilo verdi diyeee
lütfen üzme kendini bende üzüldüm şimdii
en istikrarlımızdın senin üzülmeni istemem

kızlar bu akşam beyazbulutla konuştum faceden
salıgününden itibaren aramıza dönecekk
menü paylaşımı yapmıcak ama menülerimize yorum yapcakk
şuan diyet modunda değilmişş ondan girmek istemiyormuşş
bende paylaşım yapmazsın yeterki gelll dedim
ısrarıma dayanamadı salı günü geliyorr

annem iyileşiyo canım ama evin tüm işi bende şu an.
annemin elinde alçı var çünkü işlere bakamıyo.
bugun ağladım artık sinirimden. millet geziyo tozuyo ben evde yemek bulaşık modundayım ya.
diyet spor hepsi kaldı zaten.
spor yapmaya vaktim ve halim kalmıyo.
inan kaşlarımı bile alamıyorum ne zamandan beri.
salona gitmiycem artık. eve bisiklet aldım ama zaman yok ki yapayım. bi hevesle almıştım onu. nasıl sevinmiştim ama.
diyet modundan çıktım tamamen. ne bulursam yiyorum.
buraya düzenli girsem de düzenli bi şeyler yemediğim için yazmak gelmiyo içimden.
yoksa ben bakıyorum her gün.

Eki Görüntüle 369666
kızlar kilo verenlerinizi kutluyorum
ben kilo alma konusunda resmen hızlandım
neyse bugun menü girişi yaptım bundan sonra da devam etmeye çalışcagım inşallah...

Canım yazmıştım ama görmemişsin geçen hafta 59 bu hafta 59.500 regl oldum kilo almadım yani:)

kızlar bugün okulda müfettişler var
o yüzden nete giremiyorum

bugün spora gidecem dönüşte görüşürüz

Kızzz deliii bunlar ne böyleee eğlenmiş kendi kendine eheheh ne güzel

Canım öyle deme ya annenede yansıtma bence üzülür kadın ne var gezmeye tozmaya çok zamanın olur yeterki anneciğin iyi olsun ayrıca bence sen çok karamsarlığa kapılmışsın birazda kendi kendini bunalıma soktun sanki canım yani toparlan biraz kaşlarını al saçlarını düzleştr iki makyaj yap havan değişir annen her dakka bişeymi istiyo sanki ya da her dakka ev mi süpürüyosun boşver bırak işleri kendine bir saat ayır bakım yap bak nası kendine geliosn bende bunalıma girince hep uyumak isterim saçmı falan taramam ikiseksen yatarım ama birazda insanın kendi kendini motive etmesi gerekio sana en iyi ilaç sen olursun canım

kızlar bugün okulda müfettişler var
o yüzden nete giremiyorum

bugün spora gidecem dönüşte görüşürüz

içinden enerjiler fışkırsında soluksuz 1 saat spor yap inşallahhh aminnn:) buarada İstanbulda havalar ısındı ve işten çıktığımda hava çok karanlık olmuyo iş çıkışında regl ağrım tutmazsa eve kadar yürüyerek gitcem

şimdi gene aynadan kendimi kestimde sankim göbek deliğim küçülmüş bide aynı kilodayım ama bacaklarımı daha incelmiş göbeğimi daha inmiş hissediyorum tek sorun yanlarımmm aynen duruyolar oda sporsuz zor gider

ya ben niye onlayn görünmüyorum
ismimin yanındaki yeşil ışık yanmıyor

Son düzenleme:
bgun hiç su içmedim yaa yarım litreyle beş kere tuvalete gittim reglyken hiç çekilmio akşam kızcaksınız bana az su içtin diye ama yediklerim güzel:) ilginç bi şekilde cnm yemek istemiyo umarım akşam içime dinazor kaçmaz

merhaba kizlar,
ilk önce cumartesi aksami bisey yemedim hani kizlarla bulusmustuk cafede
dün aksam saat 10 gibi kizlar tutturdu aciktik diye, makarna yediler o saatde bide bol yagli ketchupli felan.
ama ben yemedim, cok israr ettiler ama olmaz yemiyorum dedim wuhuuuuu
bugün de iyi gidiyorum, sabah evden cikarken yarimdilim ekmek yedim, okulda evde hazirladigim tostu yedim (2 dilim ekmekle)
ögle yemegi kantinde yedik, aksam salata veya meyve yerim artik. spor olarak okulda merdiven ciktim hep, teeee 4. kata. eskiden hep asansörü kulaniyordum ahahah

veee spor kurslari belli olduu artik, 4 kursa gidecem: BOP (bauch, oberschenkel, po yani göbek, bacak ve popo eritme ve sIklastirma hareketleri yapiliyor)
Fatburner (adi üstünde yaglari yakiyor) zumba ve persian dance kurslarina gidecem yuppyyyy cok heyecanliyimmmmm.

bu kurslar 1,5 saat sürüyor, pazartesi, carsamba, cuma ve cumartesi kurslarim sanirim haftada 4 defa spor yeterli olacaktir.

ama nisandan itibaren basliyor daha baslamadi malesef pöffff.

kızlar kk nın bu hali hiç hoşuma gitmedi
birsürü alıntı yapmıştım cevapları yazıp gönderene kadar kk kapanıyor
sinir oldum vallahi tekrarda yazmadım
şimdi geçmişe tekrar bakacam

malesef içimden içimden enerji falan fışkırmadı
çok yorgundum hareketleri yarım yamalak yaptım

benimde regil olmam yaklaştı 1 haftaya kadar olurum heralde
olsamda kurtulsam çok şiş ve oburiks durumundayım

tatlım açıklama yapmışsın ama kimse yokk:) bi ben varım bende zaten kendi kendime konuşmaya alıştım bu köyün delisi benim sporunu bitirde gel konuşalım =)

kız ikinci delide benim buralarda az bi başıma dolanmadım
sadece bu iki gündür pek giremedim
bugünde müfettiş stresi spor derken pek giremedim

canım önemli olan görüntü zaten
bak ne güzel sıkılaşmışsın işte
zaten kilomuz anlımızda yazmıyor
insanlar görüntümüze bakıyor
boşver kiloyu bende artık kilo vermeye değil sıkılaşmaya çalışacam
geçen gün spor salonunda bir kadın yanıma geldi
sen zaten zayıfsın niye spora geliyorsun dedi
bende sıkılaşmaya geliyorum dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…