aferin kız sana herzaman böyle iradene hakim olursan bu işi çok kısa zamanda halledersin
sporlarda süpermiş peki bu sporlar ücretsizmi
öyleyse süpermiş kıskandım vallahi
canım çok güzel gidiyorsun kilonda değişiklik varmı bakalımm
sporuda haftada 4 gün yapman yeterli
harika olacak dikkat et kaçamak yapma canımmm
o makarnalarıda yemediğin için bravoo
Afferin kızz yemimişsin kendini tutabiliosun heleki öğrenci evinde yani insanın tek düşüncesi yemekolur=) tut böyle kendinide yazın o bikiniyle harika görün tatlım
dün aslında güne güzel başlamıştım ama evde sorun yaşayınca biraz moralim bozuktu ister istemez menüme de yansıyor
neyse yazayım da görün
sabah - 09:30
- 1 dl tahıllı ekmek
- yarım kk peynir
- domates
- 1 siyah zeytin (sırf annem tat dedi diye yedim yoksa siyah zeytin yemiyorum)
- çay
öğle - 12:40
- 1 kepçe tavuklu nohut (5-6 yk kadar işte)
- 5-6 yk pirinç pilavı (1 servis kaşığı koydum)
ara - 15:30
- 2 dl kıymalı börek
- 2-3 bitterli gofret
- yarım pkt bitter (hepsini aynı anda yemedim ama:26:)
akşam - 20:00
- 3 kepçe tarhana çorbası
- 1-2 çatal haşlanmış brokoli (yemek öncesi atıştırmıştım)
- bol yeşil salata
su - 1-1,5lt
spor - 15-20dk yürüyüş
işte böyle hanımlar:18:
ikindi kaçamağını yapmasam olurdu aslında, bu nedenle akşam da hafif yedim yoksa öğlenki yemekler vardı, ıspanak falan da... hatta evde biskrem vardı, kardeşlerim saat 18:00 gibi börek yediler onlarla yemedim falan filan işte...:26:
slm kızlarr bugün kahvaltıdan sonra ortalığı şöyleee üstün körü topladım ve bahçeye indik
hava çok güzeldii eşimin bahçede işleri vardı bzde efeylee güneşlenmek için indik
sonra markete gittim oğlumlaa biraz tavuk kuru incir felan aldımm
canım uzun süredir fırında soslu but istiyordu akşama onu yapcamm
sonra öğle yemeğimi yedim oğluma yedirdim ve hemen int açtım
dünde doğru düzgün girememiştim zatenn
birazdan efeyi uyutup spor yapcam akşama bırakınca yapmıyorumm
bu arada biz perşembe sabahı erkenden adanaya gitcezz
cumartesi akşama döncez şimdiden bilginiz olsunn
yani anlıyacağınız topik iyice ölcekk
bu arada sabah tartıldım çok kilolu geldim yaaaa
kaçgündür dikkat ediyordumm nie böyle olduu
tam 800 grm fazla geldi öyle 200 300 de değil
İstanbulda hava yine soğudu orda yaz geldi ne güzel benim içinde güneşin tadını çıkart canımAyrıca bende kaç gündür dikkat ediyorum ama yinede fazla çıkıorum gerçi regldendir diye düşünüyorum akşam yemeğin içinde tavuk güzel seçenek canım yeterki patatesi çok kaçırma kız adanada james bond filmi çekiliomuş dün haberlerde gördüm okadar güvenlik önlemi alınmış görüntü vermemek için ama adanalı liseli ajanlar sete sızıp görüntü almışlar çok güldüm yaaa:)
kızlar benim girdiğim grupda geçen hafta arkadaşın biri hem sabah öğle arasında hemde öğle akşam arasında şekerli sucuk yiyordu
hani kahverengi olan varya içi cevizli ondan 4 parmak kalınlığında yiyorduu
bizde hep fırça atıyordukkkadın 1.900 grm verdi hemde o sucukları yiyerek şok oldumm
wuuuuuuuuuuuuu cevizli sucukkkkkk mmmm çok severim bende yiyim ozaman zayıflatıosa hehehe kaç kiloki ya kilosu fazladır ya çok spor yapıodur ya da ödem atmıştır başkada bişey diyemiyorum helal olsun yinede iyi vermiş:)
bide kızaa fırça atıyordukk sen bu sucukları yersen zor zayıflarsın diee
bide kızaa fırça atıyordukk sen bu sucukları yersen zor zayıflarsın diee
evet yaaa hepimiz çok şaşırdık zatenbaktım şimdi öyle aşırı kilosuda yok bende anlamadım nasıl zayıfladı ama işte metabolizma meselesi ona bakılırsa bi arkadaşınızda şey yazmış bu kadar çok şeyi karıştırıp yeme az az yemişsin ama herşeyden yemek iyi değil diye =) ona rağmen 2 kilo vermiş helallllllllll
yaa acaba az yiyoruz diyemi zayıflamıyorum diye düşündüğümden 3 tane ara öğün yapıyorum elma felan yiyorum bi cacık olmuyo
lily bloğuna yazın kilo verme hızlanıyor demişsin gerçekden doğrumu desene yazın böyle devam edersek daha güzel zayıflarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?