oy kuzuuuuuummmmmm içini dökermişşvalla sadişim eve döndüm ama kendine geldin mi de bi... hayır
ya inan beynen de bedenen de çok yorgunum, diyet işlerden sadece biri... benm vücudum da kafam da bu kadar yogunluğu kaldıramıyor mutlaka birinden biri aksıyor
dün dedim sabah börek kahvaltım olsun sonra düzgünce menüme devam edeyim, mutfakta işte bulaşılkları yerleştirdim makineye, sonra açtım kitabı anlatım bozukluğunu çalıştım, sonra pat...babam geldi, memleketten misafir gelio yakınlaşmışlar... hemen kitapları topladım, odamı bi hışımla topladım, lavaboyu ovdum, biraz parlasın dedimhavluyu değiştirdim, yeni sabunla, yeni aldığımız sıvı sabunu çıkardım, yani kafam rahat diyorum pat diye bişey çıkıyor, evli değilim ama tüm işler bende, ders mi çalışayım, diyetime mi dikkat edeyim, spor ztn yok videolarımda ses var görüntü yoktu sildim hepsini yeniden yükleme epey vakit alıyor, akşamları kursa gidiyorum hani ben de senin yerinde olsam derdim hadi kendine gel diye ama inan ki çok yorgunum, bugun de erkenden babam kaldırdı, ben evde hizmetçi gibiyim resmen yaaaa.... 1 haftadır belim, sırtım ağrıyor dinlenmeden iş yapıyorum, şu an tüm eklemlerim sızlıyor, sabah misafirleri uğurladık bi de 1 saat annemleri göndermek için bekledim yakında bando takımına yazılcam annemleri uğurlamak için anca o lazım, git gel yapıolar, bi ton eşya götürüp getiriyorlar, ev çöplük gibi... istediğin kadar topla yani... düzen yok ama toplanmayınca da bana surat yaparlar
dün pcdeyim kafasına esen odama dalıyor kapı tıklatma diye bi olay yokyani şu an sadece diyet değil, psikolojik olarak da cnm bişey yapmak istemiyor
annem ne zaman önce bana kıymalı börek yapcaktı şimdi onu yapcakmışdedim bnm diyetime dönmem lazım ama bu evde zor... şimdi bi de ehliyet kursu çıktı, akşam olması berbat bişey çalışan da yok üstelik neyse ki 3 haftam kaldı, idare etcem artık... kafamın artık bir kelime bile alcak kapasitesi kalmadı ben hala kpss imiş, ehliyetmiş, diyetmiş, spormuş, ev işiymiş zorluyorum
önce kendime gelmek için kendime zaman ayırmam lazım, kapımı kapatıp sessizce dinlenmeye, kimseyi ve hiçbir şeyi düşünmeden azıcık vakit ayırmaya ihtiyacım var, tüm gün evdeyim ama bunu yapamıyorum
neyse işte durum bu... o nedenle ben şimdilik bi şekilde takipteyim sizi, kilo almaya tam gaz devam bu da cnmı sıkıyor, ama işte diyet yapmak için etrafımda da sağlıklı beslenilmesi gerekiyor hadi 1-2 kez idare edilebiliyor ama çok kez tekrarlanınca, ben de dayanamıyorum iradem taş değil ya... spor aletim olsa oyalanırım, leslie diceksiniz belki ama artık leslinin saniyelerini saymak bile spordan nefret ettiriyor insana
dedim ip alıp tavan arasında spor yapayım ama işte ev sahibi sigara içer, tüm apartman hatta bizim evin içi bile sigara kokuyor ben daralıyorum o kokuda... bişey desem babam kızıyor of işte hayat boyle benm için o nedenle en kısa ve temizi iş bulup buralardan uzaklaşmak, ailemden de uzak olmak istiyorum en azından zırt pırt gel ya da biz gelioz dememeliler
hayatıma karışılmasın artık....
neyse kızlar bu kadar yeter
hafta sonu hep temizlikkkızlar ben bugün giremedim kusuruma bakmayın
sabahtan beri ev işi,çamaşır,banyoyu yıka,tuvaleti yoka,balkonları yıka
çamaşır katla yerleştir derken öldüm,oturduğum yerde çocuklarla uyuya kalmaşım
anca şimdi uyandım ama birazdan kaynanamlara gidecez
yine girme fırsatım olmıyacak anca dönünce kaçta döneriz bilmiyorum
yanlız şunu söyliyim benim diyet bugün kötü gidiyor
hem sabah hemde öğlen cozuttum akşama ne olur bilemiyorum
merhaba kizlar, burda artik begen buttonu var ahaha faceye hosgeldiniz
bu sabah tartildim yine, 78,8 gösterdi
sok oldum resmen öfff spor yapamadim 1 haftadir kendim cok tuhaf hissediyorum, su kurslar baslasa artik bende rahat etsem.
simdi arkadaslarla sausalitos diye bi cafe var orda buluscaz, insallah bisey yemem orda cok lezzetli meksikan yemekleri var
,kız doktorun verdiği listeye neden uymuyorsunn bak adam tam emin olmak için gene liste vermiş bidaha yapacakmış sen niye dikkat etmiyorsun hımmmBugün az da olsa uydum diyeceğim ama yine birşeye benzemedi menüm.
Sabah: Dr verdiği diyet listesinde 1 bardak süt + bir haş. yımırta vardı ama ben uyandığımda kahvaltı hazırdı bildiğimiz kahvaltıyı yaptım.
Öğle: 1 tabak (2 kepçe) mısır torbası, 10 tane yoktu sanırım tam saymadım üzüm sarması, 1 kaşık bulgurlu pazı yemeği
2 bardak çay
Akşam: Aynı şeyleri yemem gerekiyordu ama 2 minik domatesten menemen yaptım + 1 bardak limonata
Yatarkende bir bardak sütüm var, aralarda hep meyve yemem gerekiyordu unuttum.
3 günlük bir diyet bu kızlar yine geçen hafta ki gibi şeker yüklemesi için.
Doktorum tamamen emin olmak istiyor.
salı günü bütün testleri yapacaklar tekrardan inş çarşamba-perşembe gibi kendi diyetime başlarım.
Spor: Akşam üstü annemle markete çıktık 10 dk falan yürüdük dönerken eve girmedim aletlerde yapıyım dedim.
15 dk bisiklet
5 er dk 3 er aletten yaptım.
30 dk yani...
bugün kimse yok ama menümü yazayım genede
sabah
1 haş yumurta
yarım kk peynir
3 zeytin ile yaptığım salata
1 ısırıkda oğlumun tostundan
2 dilim bitter
tahıllı ekmek ile tost
1 bardak ayran
domates,soğan
1 elma
2 yk patlıcanlı pilav(patlıcanını çok koydum içinde bulgur çok azdı)
1 kase cacık
maydanoz tazesoğan
1 portakal(soğan midemi bulandırdı ondan portakal yedim)
2 lt su 3 bardak yeşilçay
spor şuan yok yapabilirsem herzamanki sporlarımı yapcam yazarım yapınca
hıııııımmm bu menüyü beğendim
aferin kız gayet iyi
neye güldün yavrum bukadar söylede bizde gülelim
yoksa mesaj tekrarı falan mı oldu
bende menümü yazacam da ne yazacağımı bilmiyorum
sabah
1 haşlanmış yumurta,2 dilim kızarmış kepek ekmek,az peynir
kurutulmuş biber ezmesi,ve 2 tatlı kaşığı tereyağı bal ve birazda zeytinyağılı salça
1 bardak yeşil çay
öğlen
küçük bir tabak mercimekli bulgur pilavı
birkaçtane biber turşusu
akşam
ızgara kanat ve kuşbaşı et
bolca ekmek ve sumaklı soğan salatası (tam bir fiyaskoydu patlayana kadar yedim)
bunları kaynanamlarda yedim ardından annemlere gittik
orda da bir sade türk kahvesi,bir kivi,bir elma,yarım portakal yedim
veee halen canım bişeyler yemek istiyor regilim yaklaşıyor ondan heralde
bi tepsi baklava olsa hepsini yerim heralde canım acayip şerbetli şeyler istiyor
bu dönemlerden nefret ediyorum kendimi hiç tutamıyorum
,kız doktorun verdiği listeye neden uymuyorsunn bak adam tam emin olmak için gene liste vermiş bidaha yapacakmış sen niye dikkat etmiyorsun hımmm
canım yarın dikkat etde belki yoktur yediklerinden yanlış çıkıyordrr
sporda çok iyi hiç yapmıuyrdunn seni bizim topikde görmekde büyük mutluluk verdii
Evet şu 2 gün çok dikkat etmem gerekiyor. Babaanem gelince ortalık karısıyor bizde işte. Ne zamandır menü yazmıyorum haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?