bgun hiç su içmedim yaa yarım litreyle beş kere tuvalete gittim reglyken hiç çekilmio akşam kızcaksınız bana az su içtin diye ama yediklerim güzel:) ilginç bi şekilde cnm yemek istemiyo umarım akşam içime dinazor kaçmaz
merhaba kizlar,
ilk önce cumartesi aksami bisey yemedim hani kizlarla bulusmustuk cafede
dün aksam saat 10 gibi kizlar tutturdu aciktik diye, makarna yediler o saatde bide bol yagli ketchupli felan.
ama ben yemedim, cok israr ettiler ama olmaz yemiyorum dedim wuhuuuuu
bugün de iyi gidiyorum, sabah evden cikarken yarimdilim ekmek yedim, okulda evde hazirladigim tostu yedim (2 dilim ekmekle)
ögle yemegi kantinde yedik, aksam salata veya meyve yerim artik. spor olarak okulda merdiven ciktim hep, teeee 4. kata. eskiden hep asansörü kulaniyordum ahahah
veee spor kurslari belli olduu artik, 4 kursa gidecem: BOP (bauch, oberschenkel, po yani göbek, bacak ve popo eritme ve sIklastirma hareketleri yapiliyor)
Fatburner (adi üstünde yaglari yakiyor) zumba ve persian dance kurslarina gidecem yuppyyyy cok heyecanliyimmmmm.
bu kurslar 1,5 saat sürüyor, pazartesi, carsamba, cuma ve cumartesi kurslarimsanirim haftada 4 defa spor yeterli olacaktir.
ama nisandan itibaren basliyor daha baslamadi malesef pöffff.
Menüm
Sabah: 2 dilim kepek ekmeği,kk beyaz peynir,birazda domates salatalık
Ara: 1 kupa filtre kahve,1 minik elma
Öğlen: Normal sütle yapılmış meyveli nesfit
Ara: 1 portakal,1 formun çubuk krakeri (1 haftadır bi pakedi tırtıklaya tırtıklaya yiyorum) 1 kutuda ayran (2 saat arayla yedim bunları)
Akşam: 4 fırında köfte 4 dilimde patatesinden yedim ince dilimde,2 yk pilav,2yk yoğurt,yarım bardak gazoz
Ayrıca pilav yemeği özlemişim beeee:)
su yarım litre resmen su utanç yanii ama işyerinde hasta hasta pek içilmiyo ama yarın daha çok içcem inşallah
bende menümü yazıyım bari gerçi kimsecikler yok ama olsun
sabah saat 7:30 da
1 küçük poaça,2 bardak az şekerli çay,1 fincan sade türk kahvesi
ara
1 ısırık lokum
saat 12:30 da
3-4 tane hanım eller büsküvi
yarım bardaktan az fanta
eve gelince 2 kaşık katar çökelek salatası
spordan sonra
1 kaytaz böreği (bir çay tabağı büyüklüğünde)
çeyrek ıspanak böreği
akşam
1 haşlanmış tavuk budu,4 kaşık tavuk suyuna bulgur pilavı
bol salata
spor
salona gittim 1,5 saate yakın çalıştık
su anca 1,5 litre
avet hatunlar gördüğünüz gibi bugün tam bir faciaydı
süper süper süper
kız sen topladın kendini ben dağıldım benimde biran önce toparlanmam lazım
yaaa herkes tek kalınca deli oluyootatlım açıklama yapmışsın ama kimse yokk:) bi ben varım bende zaten kendi kendime konuşmaya alıştım bu köyün delisi benimsporunu bitirde gel konuşalım =)
canım çok güzel gidiyorsun kilonda değişiklik varmı bakalımmmerhaba kizlar,
dün aksam saat 10 gibi kizlar tutturdu aciktik diye, makarna yediler o saatde bide bol yagli ketchupli felan.
bugün de iyi gidiyorum, sabah evden cikarken yarimdilim ekmek yedim, okulda evde hazirladigim tostu yedim (2 dilim ekmekle)
ögle yemegi kantinde yedik, aksam salata veya meyve yerim artik. spor olarak okulda merdiven ciktim hep, teeee 4. kata. eskiden hep asansörü kulaniyordum ahahah
veee spor kurslari belli olduu artik, 4 kursa gidecem: BOP (bauch, oberschenkel, po yani göbek, bacak ve popo eritme ve sIklastirma hareketleri yapiliyor)
Fatburner (adi üstünde yaglari yakiyor) zumba ve persian dance kurslarina gidecem yuppyyyy cok heyecanliyimmmmm.
bu kurslar 1,5 saat sürüyor, pazartesi, carsamba, cuma ve cumartesi kurslarimsanirim haftada 4 defa spor yeterli olacaktir.
çokda facia değil aslında börekler ölçülü olmuş lokumda 1 ısırıkkbende menümü yazıyım bari gerçi kimsecikler yok ama olsun
sabah saat 7:30 da
1 küçük poaça,2 bardak az şekerli çay,1 fincan sade türk kahvesi
ara
1 ısırık lokum
saat 12:30 da
3-4 tane hanım eller büsküvi
yarım bardaktan az fanta
eve gelince 2 kaşık katar çökelek salatası
spordan sonra
1 kaytaz böreği (bir çay tabağı büyüklüğünde)
çeyrek ıspanak böreği
akşam
1 haşlanmış tavuk budu,4 kaşık tavuk suyuna bulgur pilavı
bol salata
spor
salona gittim 1,5 saate yakın çalıştık
su anca 1,5 litre
avet hatunlar gördüğünüz gibi bugün tam bir faciaydı
menü şahane ama hafta sonundan hiç bahsetmemişsin seni gidi seniiMenüm
Sabah: 2 dilim kepek ekmeği,kk beyaz peynir,birazda domates salatalık
Ara: 1 kupa filtre kahve,1 minik elma
Öğlen: Normal sütle yapılmış meyveli nesfit
Ara: 1 portakal,1 formun çubuk krakeri (1 haftadır bi pakedi tırtıklaya tırtıklaya yiyorum) 1 kutuda ayran (2 saat arayla yedim bunları)
Akşam: 4 fırında köfte 4 dilimde patatesinden yedim ince dilimde,2 yk pilav,2yk yoğurt,yarım bardak gazoz
Ayrıca pilav yemeği özlemişim beeee:)
su yarım litre resmen su utanç yanii ama işyerinde hasta hasta pek içilmiyo ama yarın daha çok içcem inşallah
selam arkadaşlar
ben diyeti biraz yola koymaya başladım her ne kadar eski formumda olamasam da... en az zararla geçiştirmenin yollarına bakıyorum artık
bu arada menülerden 2 gün eksik, geçen hafta yazmadığmdan şimdi de toparlayamadım ama hatırladığım kadarıyla yazıcam günlüğüme uzun zamandır ilk defa bu kadar eksik yazıyorum, buraya hergün yazdığımdan menüleri bi şekilde toparlayabiliyordum günlükte... neyse artık zararın neresinden dönülse kâr, yapcak bişey yok
ben birazdan bugunu yazayım, yorum yapılsın diey değil aslında, ben kendim de yorumlarım, kısaca berbat
ama görün, en azından kendimi frenleme konusunda ilk adımı atmış olayım
Pembemmmm ve Denizim.....
Allah sizden razı olsun topiği bugun ayakta tutmuşsunuz
Sadişimmmmm cnm bnm, sen de sırf topik aktif olsun diye kendi kendine halaylar çekmiş bişeyler yapmışsın
Kalbim... cnm bnm, maşallah sanaherşeye rağmen süper gidiyorsun, inşallah ben de döncem eski halime...
Randomlife... cnm ev işlerinden bakıyorum şimdiden yaka silkmişsinbnm 9-10 aydır başımda işte ben değil kaş almak, artık saçım başımla bile uğraşacak zamanı ve özeli bulamıyorum ama yine de halimize şükür, sağlığımız iyi olsun da...
cnm inşallah anneciğin biran önce iyileşir ayağa kalkar, en büyük temennim bu... diğerleri fasa fiso, hallolmayacak şey değil...
başka eksik yok sanırım, ben geçmişi okudum, ama tek tek alıntılamayım şimdi...
kızlar bu ara spor da yok ama inşallah en yakn zamanda başlıcam
bu arada blog açıyorum, daha doğrusu açıldı da henüz yazı eklemedim, faceten yazarım adını, beni motive etme konusunda onun da desteği eminim olacaktır
cnm bnm kıskancak bi durum yok valla, diğer topik takibimde olması gereken bi topik yani buraya yazdıklarımın onda birini orda yazmıyorum sadece işte liste falan... yani bugun daha girmedim bile... hem bu topik bnm için öenmli biliosunuzyaaa herkes tek kalınca deli oluyooD
bende ondan dün deli gibi kendim çaldım kendim oynadım
canım çok güzel gidiyorsun kilonda değişiklik varmı bakalımm
sporuda haftada 4 gün yapman yeterli
harika olacak dikkat et kaçamak yapma canımmm
o makarnalarıda yemediğin için bravoo
çokda facia değil aslında börekler ölçülü olmuş lokumda 1 ısırıkk
bitek pisküvitler fazla olmuş onuda sporla eritmişsindir
birde spor yapmadığını düüşün bakalımm
menü şahane ama hafta sonundan hiç bahsetmemişsin seni gidi senii
suyuda artırırsn canım
bende pirinç pilavını özledim şöyle yağlı yağlı
kızz sen günde 1 girip yazıyorsunn yoksaa diger topiğe dahamı çok giriyorsunn
bende gruplara giriyorum ama senin diğer topiğe girmen beni kıskandırdıı
blogunada gireriz artık faceden yaz canımm
ilk olarak menümü yazayım
sabah
2 dilim tahıllı ekmekle 1 kk peynirli tost
2 zeytin
domates salatalık
1 greyfurt
1 kase çorba
azcık yumurta
1 dilim ekmek
salata
1 elma 5 badem
1 tabak limonlu ıspanak
1 tabak bol yeşillikli salata
2 lt kadar su 2 bardak yeşil çay bunlar 3 olurr
spor şimdilik yok ama oğlum uyudukdan sonra 30 dk leslie 10 dkda slim in 6 yapcam
he he günaydın demeği onutmuşum
hepinize kocaman günaydın
gerçi siz geldiğinizde öğlen olmuş olur.
merhaba kizlar,
ilk olarak menümü yazayım
sabah
2 dilim tahıllı ekmekle 1 kk peynirli tost
2 zeytin
domates salatalık
1 greyfurt
1 kase çorba
azcık yumurta
1 dilim ekmek
salata
1 elma 5 badem
1 tabak limonlu ıspanak
1 tabak bol yeşillikli salata
2 lt kadar su 2 bardak yeşil çay bunlar 3 olurr
spor şimdilik yok ama oğlum uyudukdan sonra 30 dk leslie 10 dkda slim in 6 yapcam
süper süper süper
kız sen topladın kendini ben dağıldım benimde biran önce toparlanmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?